perjantai 28. syyskuuta 2012

Tuottajan tuskan hetkiä


IIK, ÄÄK ja AHDISTUS... Tänään Kylmä hiki valui selkääni pitkin ja sydän tykytti koko päivän. Tuottajan viikon tärkeimpiin tehtäviin kuuluu ohjelmien vieraiden buukkaus. Minulla on vastuullani viikonlopussa neljä ohjelmaa, joista kolmessa on vieras ja yhdessä Toivo mitä tahansa -toiveen järkkäily eli aikaa järjestelyyn kuluu viikosta aika tovi - etenkin kun staroja ei ole mitenkään hirveän helppo saada kiinni. 

Homma menee yleensä näin: Ensin etsitään netistä oikea levy-yhtiö, sitten soitetaan pr-henkilölle, sen jälkeen laitetaan samasta aiheesta perään meili ja sitten odotellaan. Hyvässä lykyssä vastaus tulee saman päivän aikana, pahemmassa voi mennä hyvinkin monta päivää. 

 Tämä päivä oli tuskallinen. Tiesin etukäteen, että klo 16 kaikki on oltava valmista sekä ensi että sitä seuraavalle viikolle, koska tarkoitukseni oli jäädä tänään lomalle. Mitä pidemmälle kellon viisarit juoksivat, sitä kauempana häämöttivät kuitenkin Münchenin oluttuopit ja dirndelissä pöydällä tanssahtelu, sillä jokaikinen aikaisemmin viikolla kontaktoimani ihminen vastasi, että ensi viikko ei valitettavasti sovi, tai että ehdottamasi kellonaika ei nyt käykään.Kello 12 aloin tajuta, että nyt voi oikeasti käydä niin, että minähän buukkailen niitä vieraita maanantaina Oktoberfestin teltasta. Kenellekään ei edelleenkään käynyt. Otin apuvälineeksi Facebookin, mutta vastauksia ei kuulunut, sitten taas yritin soittaa levy-yhtiöön, mutta kukaan ei vastannut. Välissä sain meilin, että homma on periaatteessa ok, mutta bändiä ei vain juuri nyt saada kiinni... Se ei kuitenkaan riittänyt, minä tarvitsin vahvistuksen nyt, muuten en voisi lähteä lomalle. Kello kolme Anna Puu aiheutti ensimmäisiä helpotuksen tunteita. Hän saapuisikin ehdottamaani aikaan Himoartistihaastatteluun. Kurkkua kuitenkin kuristi edelleen ajatus siitä, että on perjantai ja kello lähenee neljää -eihän kukaan edes enää ole töissä ja Oma Lista -haastateltavaehdokkaalta oli juuri taas tullut meili, ettei ensi viikko käykään.  

Sitten kuin taivaan merkkinä katsahdin edessäni olevaan Demiin ja siinä auki olevaan sivuun Mikael Gabrielista. Olimme juuri aikaisemmin viikolla puhuneet Annen kanssa hänestä. Nostin luurin ja soitin levy-yhtiöön. Klo 15.55 sain varmistuspuhelun, että Mikael tulee ensi viikolla Oma Lista -haastatteluun.

Ein Prosit. Anna Puu ja Mikael Gabriel - kiitos, että pelastitte lomani!


Kuullaan taas ensi viikolla!  
xoxo
Inari

1 kommentti:

  1. *hmmh* Olisi kyllä ihan mielenkiintoista nähdä Inari dirndelissä esiliinoineen...

    VastaaPoista