sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tämä jenkkiräppäri hämmensi lauantai-iltaani!

Kävin eilen kurkkaamassa Jenkeissä kovassa nosteessa olevan MGK:n keikkaa Helsingin Virgin Oilissa. Kyseessä on 22-vuotias räppäri, jonka MTV palkitsi viime vuonna Hottest Breakthrough MC -palkinnolla. MGK eli Machine Gun Kelly ei ole vielä hirmusen iso nimi Suomessa, mutta asiaan saattaa tulla muutos. Kyseessä oli järjettömin keikka, mitä oon pitkään aikaan päässyt todistamaan.


Miehellä oli energiaa pienen kylän verran ja sai yleisön messiin heti ensimmäisestä biisistä lähtien. MGK:n tanssijalkaa vipatti sen verran raivokkaasti, että räppäri alkoi houkuttelemaan tietämättään lähinnä alaikäisitä koostuvaa yleisöä yökerho Tigeriin jatkoille keikan jälkeen. Lento seuraavaan lokaatioon lähti kuulemma kuudelta aamulla, joten hän aikoi bailaa siihen asti.


Kuva: Mika Tolvanen

Keikan aikana nähtiin myös, kuinka MGK juotti synttäreitään viettävälle mimmille viinashotin omasta suustaan (!), kuinka hän hakkasi päätään rumpusetin lautaseen, kiipeili lavarakenteessa, heittäytyi yleisön kannateltavaksi ja otti lavalle rintsikoihin varustautuneen tsirbulan yleisöstä, jonka lähetti kuitenkin takaisin, kun ymmärsi tämän olevan alaikäinen.Vaikka MGK:n musiikki ei olisi sitä mikä pyörii tiuhaan soittimessasi, suosittelen räppärin keikan tarkastamista seuraavan kerran kun mies Suomeen saadaan, jo ihan showmeiningin puolesta.

Tän Wild Boy -videon tunnelma on suunnilleen sama, mitä keikalla nähtiin. Punkkarin näkönen valkonen jäbä riehuu pienellä lavalla hullulla energialla, vieressä tuplaaja, takana rumpusetti ja hikinen rumpali + tunnelmaa nostattava dj. Aika villiä.


YleX:n taajuudella oot saattanut törmätä ainakin tähän Ester Deanin  kanssa tehtyyn Invincible -biisiin.
Hauskaa alkavaa viikkoa!!

-Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti