torstai 27. syyskuuta 2012

Justin Bieber, Josh Hutcherson, The Wanted - näistä inspiroiduimme

 
 Vuosi lähenee uhkaavasti loppuaan. Okei, on vielä syyskuu, mutta ensi kuun perästä olevan kuun jälkeen on jo kuitenkin joulukuu. Että turha tehdä vastarintaa.

Meille X:llä se tarkoittaa sitä, että on aika ottaa katsaus tulevaan. Niinpä lähdimme Annen kanssa suunnittelemaan ja inspiroitumaan toimituksen ulkopuolelle. Oman toimituksemme harmaista muovilaittioista ja 90-luvun designista kun ollaan tässä arjessa jo aika lailla imetty ideat kuiviin...
 
Siispä päädyimme nostalgiseen kahvilaan tekemään tuttavuutta yllä olevan auringonkeltaisen juustokakun sekä muiden Fazun aamiaisherkkujen kanssa, joiden voimalla oli helppo pistää suunnittelutalkoot pystyyn.


Tärkeässä roolissa päivämme aikana olivat nuortenlehdet ympäri maailmaa. Inspiroiduimme muun muassa (yllätys, yllätys) Justin Bieberistä, Nälkäpelin Josh Hutschersonista ja The Wanted-yhtyeen IHAN KAIKISTA KUNDEISTA... Haastattelujonoon vaan kaikki, kiiiitooss :)

  

Idealistalle kertyi päivän aikana niin monta hauskaa juttua, etten malta odottaa, että pääsemme toteuttamaan ne YleX Viikonlopussa. Perästä kuuluu siis.

xoxo
Inari

Ps. Team Spirit Rocks :)
 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti