lauantai 15. syyskuuta 2012

Terveisiä Lontoon muotiviikoilta: Minni Hiiri on nyt IN!


Jihuu, jippii - tämä ihastuttava mimmi on tämän syksyn tyylin edelläkävijä. Puhuimme nimittäin juuri YleX Viikonlopun Lifestyleslotissa pintaa-bloggaaja Mikko Vainion kanssa, joka on tällä hetkellä Lontoon muotiviikoilla. Mikko kertoi, että Lontoon katukuvassa vaikuttaa juuri vahvasti Minni Hiiri. 

Kaikilla on kuulemma yllään jotain Disney-kuosia, päässä rusettia ja jalassa korkkaria. Ja tämähän kelpaa tälle mimmille, sillä mä rakastan rusetteja, mekkoja ja korkkareita, ja itkin 12-vuotiaana katkeria kyyneleitä, kun äitini myi Minni Hiiri -rimpsupaitani kirpputorilla, joten lähdenkin heti huomenna metsästämään itselleni uutta :)

 Niin ja hyvä uutinen on myös se, että ehkä meillä on Annenkin kanssa mahikset päästä ensi vuonna muotiviikoille vieraaksi. Jos joku ei nimittäin tiedä, niin meitä jäi hieman ihmetyttämään, kun ei kutsuja kuulunut New Yorkiin, ei Lontooseen, eikä ole näkynyt Milanoon eikä Pariisiinkaan... 

Okei, no onhan se tiedossa, ettei sinne nyt ihan noin vain pääse. Mutta onneksi hätä ei ole tämän näköinen, sillä ystävämme Mikkohan on jo hyvä kontaktimme paikan päällä, ja hänkin vinkkasi, että jos vain tarpeeksi ahkerasti pr-ihmisiä pommitamme, niin eiköhän ne kutsut sieltä tipahda :)

Missio "Anne ja Inari -muotiviikoille" siis alkakoon!!

xoxo 
Inari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti