tiistai 11. syyskuuta 2012

Poikien babyshoweritEi, me emme aio tulevaisuudessakaan tehdä perheradiota, vaikka YleX onkin kuin iso perhe ja Ison pajan palaverihuone on parhaillaan täynnä vauvakrääsää sekä pikku bebejen kuvia. Tämän aamun tuottajapäivä vain alkoi hieman epätavallisissa merkeissä, kuten kuvasta saattaa päätellä. 

YleX Etusivun tuottajan Tuomaksen ja Uuden musiikin ilta- ja aamuvuorojen tuottajan Janin ensimmäinen tehtävä oli töihin tullessa tunnistaa kollegansa yllä olevista kuvista. Ja selitys tehtävälle löytyy siitä, että kummankin miehen perheeseen on kesän aikana syntynyt pikku prinsessa, joten pitihän sen kunniaksi järjestää ylläribabyshowerit.

Me muut tuottajat olemme ilmeisesti edelleenkin hyvin saman näköisiä kuin takavuosina, koska kuvien tunnistaminen ei tuottanut miehille juurikaan vaikeuksia. Palkinnoksi tuoreet isukit saivat vielä kasapäin vauvan leluja, jäätelölahjakortit, Lapsiperheen matkakäsikirjan sekä muutaman neuvon vanhemmuuteen. Niistä mainittakoon mm erinomainen, YleX Iltapäivän tuottajan, Darth Kolmannen silmän vinkki: mene aina sieltä, mistä aita on matalin, jos asialla ei oikeasti ole väliä.

Tässä vielä kuva sankareista, Janista (vas.) ja Tuomaksesta, jotka tuntuivat olevan oikein mielissään päivän aloittavasta ylläristä. Onnea vielä kertaalleen tuoreille isille :)

xoxo Inari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti