torstai 6. syyskuuta 2012

Fanipostia!

OMG!!!11!!1

Tätä ei tapahdu usein. Tai oikeastaan tätä tapahtuu hyvin harvoin. Okei, näin on käynyt ehkä kerran. Mä olen saanut fanipostia! Ja näin iloisen vihreän, käsin kirjoitetun kirjeen! Ihanaa!!


Revin tärinöissäni vihreän, iloisen kuoren auki ja mietin innoissani, kuinka olen onnistunut jonkun YleX Viikonlopun kuulijan elämää niin paljon ilostuttamaan, että hän on lähestynyt minua vanhalla kunnon etanapostilla.

Kun kirje oli vihdoin auki, totuus valkeni. Ketään en ollut ilostuttanut. Vaan suututtanut. Joten hän päätti valistaa minua ja kaikkia meitä.


Jos et saa luultavasti kiihkoissaan rustatusta käsialasta selvää, Raamatun paatoksen alla lukee "Homojen / lesbojen touhut ovat SYNTIÄ. YLESSÄKIN."

Vai niin. Kiitos tästä. Ja takaisin sorvin ääreen.

-Anne

PS. Ylempi kuva aiheutti vimmatun kynsilakkojen uudistamissession, niin kuin alemmasta kuvasta ehkä huomaa.

6 kommenttia:

 1. älä välitä tuommosista:)) oot ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, joka viikonloppuna saa krapulan käänettyä voitonpuolella kun kuuntelee sun ohjelmaa! :)

   Poista
 2. Mitä ihmettä? Annea ei voi/saa vihata. Olet tyylikäs, ihana ja tuot hymyn huulille. Jatka samaan malliin!

  -Meikä (shoutboxista)

  VastaaPoista
 3. Hahah, voi senki ihanat! :D En kyllä ottanut tätä henkilökohtasena vihapostina, vaan lähinnä lempeänä (ja vähintäänkin hämmentävänä) muistutuksena Raamatun opeista meille syntisille Yleläisille ja teille vielä syntisemmille kuulijoille! ;) -YleXAnne

  VastaaPoista
 4. En ymmärtänyt tuosta roskasta mitään muuta kuin, että homoilu on kirjoittajasta mitä ilmeisemmin syntiä ja EU eksyttää. Muuten teksti oli sekavaa ja vaikutti aivan kuin johonkin lahkoon seonneen Perussuomalaisen manifestilta. Olisikohan taas joku uskonnolla itsensä nurkkaan ahdistanut kaappihomo miehenkiimoissaan seonnut, sen verran tekstissä vilisi hännättelyjä meinaan vai olivatkohan ne pirunhäntiä:)
  Ehkä tuo oli kuitenkin jonkun mustaa huumoria, toivotaan niin...

  VastaaPoista
 5. ja milloinhan lähettäjä luuli ylex:stä tulevan uskonnollinen radiokanava? vai tarkoittikohan hän että sunnuntaisin pitäisi olla mahdottoman hartaudellinen tunnelma? itse osaan kyllä kirkkoon jos sitä kaipaan
  t. tiku

  VastaaPoista