torstai 6. syyskuuta 2012

Cristal Snow tarttui kuin takiainen

Toimituksessamme vallitsi juuri hyvin positiivinen energia, kun Cristal Snow piipahti Oma Lista -haastiksessa. Mies oli niin hyväntuulinen, että se fiilis tarttui kuin takiainen. Ihanaa, kun kerrankin sai rutistaa tuollaista ihmistä. Tuntuu kuin itsekin oikein poreilisi onnesta, vaikka kävin vain muutaman sanasen miehen kanssa vaihtamassa.
Tytti oli haastiksen jälkeen aivan täpinöissään, ja niin taisi olla Cristalkin, koska myöhemmin Twiittasi Tytille hänen olevan Cristalin idoli :)
Cristal sanoikin, että hyvä fiilis on kaikki kaikessa. BB-extra-juontaja ei kuulemma ottaisi edes unelmiensa duunia vastaan, jos tietäisi, ettei porukan kanssan natsaisi. 


 Minä tietenkin tyylibongarina ihastuin kundin kynsiin. Niissä oli todella mageet kynsitarrat eli MinXit, jotka ovat ehdoton tämän hetken hitti. Täytyy sanoa kyllä, ettei noissa ripsissäkään ollut mitään valittamista, vai mitä?

  Kannattaa muuten kuunnella Cristalin Oma Lista -haastis tulevana sunnuntaina klo 11-13 Omassa Listassa. Siinä miekkonen muun muassa kertoo, miksi kokee Madonnan olevan kuin omaa perhettään :)

xoxo Inari

2 kommenttia:

  1. Cristal = NIIN ihana & noi kynnet = ihan sikamakeet! mansikka

    VastaaPoista
  2. Eihän tuo ylin kuva ole Yle X:n studiosta....?

    VastaaPoista