keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Tämä se on: vaatefriikin mekka!

Tämän päivän suuri tuottajan missioni oli etsiä Annelle merirosvoasu. (Miksi Anne sellaisen tarvitsee, sen saatte tietää lähipäivinä.) 

Suorittaakseni tehtävän lähdin Ylen Puvustoon. Paikkaan, jossa oikeasti haluaisin viettää kaikki päiväni - sillä jos levystö on musadiggareiden paratiisi, niin puvustamo on vaatefriikin mekka. Valitettavasti minulle sanottiin kuitenkin jo ensivisiitilläni hyvin suoraan, ettei minulla ole asiaa sinne hillumaan, paisti jos omaan vaatturikoulutuksen ja haen puvustamoon töihin... No, sitä odotellessa mennään asiaan.

Eli haussa oli merirosvoasu. Minä löysinkin nopeasti tällaiset hatut, jotka soveltuivat mielestäni aivan loistavasti merirosvoleikkiimme. Mutta ehei... eri mieltä oli puvustamon naikkoinen, sillä minähän olin härregood eksynyt sotilaiden varustuksiin...


 Sillä oikeat merirosvohatuthan löytyivät käytävän toiselta puolelta kas tässä...


 Päätin luovuttaa ja antaa homman hänen hoidettavakseen. Sillä välin minä puolestaan käytin tilaisuuttani hyväksi ja livahdin pikku retkelle salaiseen paratiisiin...YKSIN:)

Ja katsokaas, mitä löysin: hattuja!

 
Ja sitten löysin taas hieman hattuja.

 
Ja arvatkaapa, mihin sitten törmäsin. No silinterihattuihin. (Oli ihan pakko testata...)Ja sitten löysin vieläkin lisää HATTUJA!!!!!!!!!!!!!

Kun sitten näin nämä hyllyt, tajusin, että minun olisi pakko kääntyä takaisin...

 En kuitenkaan pystynyt vastustamaan kiusausta, vaan minun oli pakko vielä päästä hipelöimään näitä.

 Etsiessäni merirosvotehtävän saanutta naista ehdin vielä äkkiä koskettelemaan näitäkin...

  Rouva Puvustamoa ei sitten enää näkynytkään mailla halmeilla. Lopulta löysin tieni uloskäynnille, missä odotti Annen merirosvoasu koukkuineen ja silmälappuineen sekä ilmeisesti tempauksestani hieman närkästynyt rouva puvustamo. Mutta varmaankin tajuatte nyt, miksi voisin viettää täällä päivän jos toisenkin. Ja me emme päässeet vielä edes vaaterekeille saakka!!!!!!!!!
xoxo
Inari

3 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä myöntää että minunkin teki mieli hieman hipelöidä hattua kun noita kuvia katsoi...

  VastaaPoista
 2. Ei voi muuta sanoa kuin että WAU :OOOOO
  Jännä, että tuolla on noin tarkkaa :O

  VastaaPoista
 3. Itsekin olen käynyt kerran ylen yhdessä puvustamossa (niitä on kai monta?) Aivan mahtavan uskomaton paikka! Vaatteita oli niiin paljon! :)

  VastaaPoista