maanantai 24. syyskuuta 2012

The Language of Bags

DJ Alex Kunnari siinä se vasta mies minun makuuni. Tai siis oikeammin sanottuna mies, jolla on minun makuni. Katsokaa nyt tätä partnerlookia. Koskaan en ollut kundia aikaisemmin tavannut, mutta aivan kuin oltaisiin aamulla soiteltu, että hei, "mitä sä pistät päälle?". "Ok, no mä laitan saman lookin sen kunniaksi, että livenä törmätään".
Maailman suosituimpiin kuuluva huippu-dj kävi vierailemassa YleX:ssä muutamassa haastiksessa uuden sinkkunsa Sweet Melodyn tiimoilta. Alex meni hieman hämilleen, kun pyysin häntä jakamaan laukkurakkautemme yhteiskuvassa. Suomessa ei kuulemma yleensä kukaan huomaa hänen bagiaan. Samalla hän tunnusti myös omistavansa kymmenisen paria Louis Vuittonin kenkiä.
Kuuntele Alex Kunnarin haastattelu tulevana lauantaina YleX Himotuimmissa klo 11-13. 

xoxo 
Inari

1 kommentti:

  1. Vai olisiko niin että suppealla rikkaiden piireillä on aika paljon samat tuotemerkit joita he ostavat. Jos me köyhemmätkin innostuttaisiin noin toistemme kasseista, niin voi mikä partnerlookin löytämisen ilo sitä aina olisikaan kun siwan, alepan, lidlin muovikassit kohtaisivat...
    Kaksi rouvaa olivat hississä toinen arvokkaammannäköinen suihkautti kallista hajuvettä minkkipuuhkassaan sanoen:Chanel vitosta 100 euroa pullo. Toinen hieman köyhemmämän oloinen rouva päästi pierun ja sanoi: jalostajan hernekeitto 1.85 euroa.

    VastaaPoista