keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kolmas julkkisystävämme on Jannika B!


Pari viikkoa sitten Cheek ja Sauli Koskinen raapustelivat ystäväkirjaamme, joten on taas aika julkistaa uusi julkkisystävämme. Tällä kertaa vuorossa on naistähti ja ilmeisen romanttinen sellainen, sillä muusikko Jannika B haaveilee uljaista ritareista keskiajalla. Aahh... voisin lähteä mukaan tälle aikamatkalle.

 Pirtsakka ja onnellisen tuntuinen Jannika käväisi kesän lopulla YleX:n haastiksessa, jolloin hän raaputteli myös ystäväkirjaamme.

Tällä hetkellä Jannika B kuvailee uutta musavideota ja esiintyy myös tänään Elämä Lapselle -konsertissa. Jannikalla on myös oma blogi, jota kannattaa ehdottomasti käydä vilkaisemassa.
xoxo
Inari 

JANNIKA B XTyylin JULKKISYSTÄVÄKIRJASSA 

Nimi: Jannika 

Lempinimi: Bennika

Asuinpaikka: Hollola

Lempiväri: Pinkki

Lempiruokani: Pestopasta

Lemmikkini: Sputnik ja Lempi

Lempiartistini: Michael Jackson 

Unelmoin: Tällä hetkellä ilmalämpöpumpusta

Olin koulussa:  "hikipinko"

Minusta tulee isona: Laulaja

Jos saisin muuttaa maailmassa jotain, muuttaisin: Hävittäisin kaikki pelikonsolit!

Aikakoneella matkustaisin vuoteen? Koska? : Jostain syystä keskiaika on aina kiehtonut. Uskon, että lapsuudensadut, joissa prinsessat ja ritarit seikkailivat, ovat vaikuttaneet tähän. Tarkkaa vuotta en osaa sanoa, mutta voisin kävästä joskus myöhäiskeskiajalla, mustan surman jälkeen, kun tiede alkoi kukoistaa ja löytöretket mullistivat ihmisten maailmankuvaa. Mutta toisaalta, sillon ritarit taisivat jo olla häviävää luonnonvaraa, joten myös aikaisempi keskiaika kävis niin, että uljas ritari vois tulla pelastamaan! ;)

Rakastan: Ihania löhöhetkiä sohvalla, omaa kotia ja kasvimaatani! Kannustavaa perhettäni ja rakkaita karvakuonojamme! Musiikkia, tanssia, karkkia ja ruokaa yleisesti!

Paras ystäväni on: Oma perhe

Ottaisin mukaani autiolle saarelle: peiton ja tyynyn

Minut saa suuttumaan:  Ihmisten pahuus ja valittaminen

Haluaisin matkustaa: New Yorkiin

Arvosana elämälleni (1-10)on: 9+

Terveiseni ystäväkirjan pitäjille YleX Viikonlopun Annelle ja tuottaja-Inarille:  Ei kannata hötkyillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti