maanantai 3. syyskuuta 2012

Ei pöllömpi työpäivä!

Työni parhaat puolet näyttivät kasvonsa viime viikon torstaina, kun olin valmistelemassa YleX Viikonlopun lähetystä. Juttelin puhelimessa Inarin kanssa työpisteelläni, kunnes en voinut enää keskittyä puheluun ollenkaan. Kaikki mitä Inari puhelimessa sanoi muuttui vaan taustamölinäksi, kun toimituksen ovista astui sisään Royal Republicin jäseniä.

Sain hädissäni sössötettyä Inarille, että "sori mun pitää lopettaa, tänne tuli just tosi hyvännäkösiä ruotsalaisia rokkareita!". Inari ymmärsi yskän ja päästi mut keräämään rohkeutta yhteiskuvan vonkaamiseen.

Miehet tulivat Uuden Musiikin Iltavuoron Venlan haastatteluun, joten mun piti odottaa noin 20min kädet hikoen, että jätkät tulevat studiosta toimituksen puolelle.

Yleensä työtilanteissa ei jännitä ollenkaan, mutta tässä tapauksessa muutuin 15-vuotiaaksi hihitteleväksi ja punastelevaksi fanitytöksi, kun lähestyin maailman mukavimpia rokkareita valokuvaus aikeissa. Blogia varten, tietty.

Ja siinä me nyt ollaan!!! <3 <3 <3Valokuvauksen jälkeen olin niin tärinöissäni, että kiitin kundeja ja kipitin paikalleni rauhottumaan. Olisin voinut tietty jäädä vielä juttelemaan pojille, mutten uskaltanut.  

Venla kysyi haastattelussa näiltä jäbiltä mm. siitä, vieläko rokkarit saa kaikki naiset. En usko, että näillä kundeilla on minkäänlaista ongelmaa siinä suhteessa, mutta voit kuunnella miten he kysymykseen vastasivat Uuden Musiikin Iltavuorossa keskiviikkona klo 17-19.

Eikä tämä Royal Republicin Addictive -biisi mikään pöllömpi ralli ole, rehellistä rokkia ja tarttuva koukku kertsissä. Toimii!!!
Jos muuten diggailet Royal Republicia, suosittelen lämpimästi myös toista ruotsalaista rokkipoppoota; Satan Takes A Holiday vei mun Sweatmasteria rakastavan sydämen puolisentoista vuotta sitten, tarttuvaa rehellistä rokkia ja hikisiä kitaroita!


Hauskaa alkuviikkoa, palaillaan!!

-Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti