keskiviikko 29. elokuuta 2012

X-Tyyli vol 2: Yhdistele Auran tapaan 
Viikon puoliväliin on hyvä tarjoilla teille X-Tyyli Vol 2., joka antoi ainakin minulle piristävän startin työpäivään.
En nimittäin voinut olla huomaamatta neonpunaisia lenkkareita, jotka iloisesti vilkkuivat yhden YleX:n toimituksen työpöydän alla. Oli pakko heti poiketa kehaisemaan, kuinka hauska yhdistelmä oli keltainen vekkihame ja neonpunaiset lenkkarit, jotka vielä mätsäsivät samanvärisen kellon kanssa.

Nainen tyylin takana on Etusivun juontaja Aura, joka on ollut X:ssä töissä vuodesta 2010. Pian kävi ilmi, etteivät kengät olleet lainkaan suunniteltu hameen kanssa. Päinvastoin. Aura oli kävellyt osan matkasta duuniin ja tarkoitus oli vaihtaa lenkkarit pöydän vieressä odotteleviin sandaaleihin.


Aura kertoi myös, että hän asuu tällä hetkellä remppaevakossa ja tulee toimeen vain kymmenellä vaatekappaleella, mikä on kuulemma kätevämpää kuin hän olisi koskaan uskonut. Normaalisti hänen on nimittäin välillä vaikea valita vaatteistaan ne oikeat, mutta nyt muutamaa juttua yhdistelemällä syntyy hauskoja kokonaisuuksia.

Auran vinkit vaatekaappiin - näillä pärjäät:

2 hametta 
2 farkut
muutama neule
villatakki
kauluspaita
1 t-paita
Viidet kengät

Kummat sinä laittaisit jalkaan keltaisen vekkihameen kanssa: neoonpunaiset lenkkarit vai sandaalit?

xoxo 
Inari2 kommenttia:

  1. Valitsisin varmaan nuo lenkkarit, näyttää niin pirteän virkistävältä yhdistelmältä. :)

    VastaaPoista
  2. Siinä vaiheessa jos miehenä joutuisin pukeutumaan jostain todella vakavasta syystä hameeseen, niin olisi kaiketi melko samantekevää kummat noista karmeista kanooteista joutuisi laittamaan jalkaansa...


    VastaaPoista