sunnuntai 26. elokuuta 2012

Tämä helpottaa sunnuntain jumittelufiilistä!

Tiedetään. 

Päänsärkyyn auttaa Burana, nestehukkaan Jaffa ja ylitsepääsemättömään nälkään rullakebab. Mutta siihen fiilikseen, kun ei halua muuten vaan nousta sängystä, katsoa vaan ikkunasta ulkona lentäviä lintuja ja käpertyä syvemmälle valkoisten lakanoiden uumeniin, siihen ei auta mikään. Joten sitä fiilistä pitää ruokkia jollain tilanteeseen täydellisellä sopivalla musiikilla.

Sitä tarjoaa New Yorkista kotoisin oleva Yeasayer. Unimaalmaa ja tarttuvia elektrokoukkuja sekoittava yhtye on julkaissut täydelliseen sunnuntaifiilikseen sopivan sinkun elokuussa ilmestyneeltä Fragrant World -levyltään.


Yhtye esiintyi tänä kesänä myös Ruisrockissa ja tarjosi täydellistä syntikkaelektroilula festarikansalle. Jäbät olivat vielä sopivasti cool n' bored. Rumpali Jason Trammer soitti puoliksi sähkörummuista koostuvaa rumpusettiään paino rennosti toisella jalalla seisoen (!) eikä näyttänyt olevan keikasta lainkaan innoissaan. Rock 'n roll!! :D

Tovottavasti bändi saadaan kuitenkin pian takasin Suomeen ja mieluiten klubikeikalle, sillä uskon tämän yhtyen pääsevän oikeuksiinsa hämyisessä klubissa valoshown välkkeessä.

Leppoisaa sunnuntaita!

-Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti