lauantai 25. elokuuta 2012

Mies, joka vastasi puhelimeen kesken lähetyksen

YleX Viikonlopun vieraana oli juuri Mehdi Younes, joka on siis omistanut ennen ne Helsingin "ei Sedu-raflat" (mm. The Circuksen, Motelletin ja Punavuoren Sohon) mutta onkin nyt nimitetty juuri Sedun omistaman Namuravintoloiden toimariksi eli Sedun oikeaksi kädeksi. Mehdi ei siis ole ihan mikä tahansa "nobody", vaan Suomen ravintolamaailman vaikutusvaltaisempia nimiä.

No täytyyhän tällaisen yökerhokuninkaan myös käyttäytyä arvonsa mukaisesti, joten kun studioon normaalisti mennään sisään, jätetään puhelimet aina ulkopuolelle, jotteivat ne häiritse lähetystä. Mutta Mehdihän vielä viime hetkellä tägäili kuvia studiosta feissariin.

Ja eipä tässä vielä kaikki. Juuri kun olimme paljastamassa Annen kanssa mielikuvissamme kehittelemäämme Sedun ja Mehdin salaliittoa, soi kundin puhelin. Ja arvatkaa mitä teki mies?

No hänhän todellakin VASTASI siihen kesken lähetyksen. 

Onneksi toisessa päässä oli sentäs itse Sedu Koskinen.

Me tietenkin innostuimme heti, että pomo kuunteli haukkana lähetystä ja oli nyt aivan kuset housussa, kun olimme paljastamassa heidän salaliittoaan siitä, että myös Mehdin aikaisempien ravintoloiden rahat olisivat valuneet Sedun pussiin, mutta EI. He vaihtoivat vain rennosti kuulumisia tyyliin.

"Joo kato kun mä oon just täällä suorassa radiolähetyksessä...hahaaa... Ai sä oot menossa sinne? No voi kun kiva...plaa, plaaa, plaaa"

Että sellainen vieras tämä yökerhokuningas Mehdi Younes :)

xoxo
Inari 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti