perjantai 24. elokuuta 2012

Valmistaudumme tapaamaan ravintolamoguli Mehdi Youneksen

Kuva: Animalia
Huomenna YleX Viikonlopun Lifestyleslottiin saapuu vieraaksi mies, joka on ollut mukana monessa. Yksi niistä on tämä Animalian turkistenvastustuskampanja. 

Vielä paremmin Mehdi Younes kuitenkin tunnetaan ravintolamogulina, joka perusti aikoinaan Helsinkiin kauan odotetun vastuksen Sedu Koskisen ravintolaylivallalle.

Mehdi Younes ja hänen kollegansa Niko Hallamäki ovat pyörittäneet helsinkiläisiä yökerhoja, kuten The Circusia, Stockholm Diskotekia, Punavuoren Sohoa, Den Kungliga Klubbenia ja Motelletia.

Suomessa piirit ovat kuitenkin pienet ja moni ei taida edes muistaa, että sekä Mehdi että Niko ponnistivat itsekin pinnalle aikoinaan Sedun Onnelan kautta, ennen kuin lähtivät omalla polulleen. 

Huomenna aiommekin selvittää muun muassa, mitä Sedu tästä peliliikkeestä silloin ajatteli ja miten on mahdollista, että Mehdi onkin loikannut nyt takaisin Sedun leipiin?

Totta kai haluamme kuulla myös, mitä tapahtuu nyt Suomen ravintolamaailmassa, kun Youneksen ja Sedun voimat on virallisesti yhdistetty, entä miten tehdä ravintolasta joka kerta menestys.

Mitä sinä haluaisit kysyä Mehdiltä?

xoxo Inari

1 kommentti:

  1. Onks kivaa hakea helppoa julkisuutta nuorisopopulismilla?

    VastaaPoista