keskiviikko 15. elokuuta 2012

Arvatkaa, mistä löytyi Jurassicin parhaimman näköiset tyypit ja bileet?

Huhhuh.

Kyllä siihen muutama päivä tarvittiin, että pystyy palautua Jurassic Rockista, sen verran villit festarit! Kumikiituri starttasi heti Stam1nan keikan jälkeen noin kahden aikaan yöllä festarialueelta Helsingin suuntaan ja perillä oltiin kuudelta aamulla.

Vaikka aluksi myöhäinen lähtö tuntui ihan kamalalta, täytyy myöntää, että oli aika hieno fiilis pyöräillä kuudelta aamulla Pasilasta keskustan läpi kotiin: aurinko nousi, oli ihan hiljaista, kadut olivat tyhjiä ja muutama bilehile valui jatkoilta kotiin päin.

Inari ja Mäkkäri luovuttivat jo aiemmin lauantai-illalla ja lähtivät siis Matti Airaksisen ja DJ Orionin kyydillä kotiin. Siinä vaiheessa meitsi nappas kameran kainaloon ja lähti tutustumaan leirintäalueen elämään - sinne, mistä ne parhaat bileet löytyy!

Bileiden lisäksi leirintäalueella kukki mitä mahtavimmat festarityylit! Tässä parhaita paloja.


Heikki luotti jokaisen rohkean miehen kuumimpaan festarivarustukseen, eli legginseihin. Mies kertoi, että on pyörinyt makkarankuoret jaloissa vuodesta 2010 asti ja siirtyy vuosi vuodelta villimpiin kokeiluihin. Propsit äijälle myös siitä, että hillui leirintäalueella ilman paitaa, vaikka mittari näytti alle 10 asteen lämpötilaa. Arvostan!Kuvan ottamisesta ei meinannut tulla Marikan kanssa mitään, kun miehet pyörivät mimmin ympärillä niin tiuhaan tahtiin, että hetkittäin omakin keskittyminen herpaantui. Nainen kuvaa tyyliään rennoksi ja reggaehenkiseksi. Marikalla on kuvassa hullun hieno ruskea nahkaliivi päällä, jonka hän oli ommellut itse! Ois melkeen pitänyt tilata samanlainen...
Rockhenkinen Juulia luotti varustuksessaan lämpimyyteen. Olis tehnyt mieli lahjoa hänet jollain antamaan lapasensa mulle, mutten kehdannut. Sen verran sissimeininki leirintäalueella oli, että vaikka lämpömittari huiteli loppusyksyn lukemia, ei luovutettu ja lähdetty kotiin vaan pistettiin lisää vaatteita päälle. Itsellänihän oli loppuillasta pitkähihainen, nahkatakki, villapaita ja ekstra-takki ja silti tärisin kylmyydestä...


Kattokaa mitkä blehat!!!! Nämä Pekka heitti salamana päähänsä, kun kuuli, että nyt muuten otetaan jätkästä kuvia! Inspiraation toisen lahkeen käärimiseen mies oli saanut ollessaan Pariisissa Red Hot Chili Peppersin keikalla, missä bändin jäbät Anthony Kiedis ja Flea olivat käärineet lahkeensa. Sama tyyliratkaisu toistui muuten myös Tampereen keikalla, joten saa nähdä kuinka suuri ilmiö tästä kehkeytyy. Takki oli löytynyt UFFilta viidellä eurolla, mielettömät värit! Festaribailauksen ohessa Pekalla ja kaverillaan oli kiire omaan leiriinsä seuraamaan keihäsfinaalia radion välityksellä.OMG! Näin, kun Heini käveli bajamajaan ja odotin ulkopuolella niin kauan, että neito astui ulos. Tsekatkaa mikä Pikachu-haalari! Tämä päällä mimmi on talsinut Jurassicissa vuodesta 2010 ja hän on ommellut asun omin pikku kätösin. Törkeen hieno! Kuinka joku voi näyttää noin kuumalta Pikachu-haalarissa? Eläinhaalareita näkyi muuten tänä vuonna kaikilla festareilla enemmän kuin aiempina vuosina, joten voi olla, että ens kesänä mäkin pyörin festareilla pandaksi pukeutuneena. Ois ainakin lämmin eikä "omat" vaatteet likastu.

Kiitos kaikille teille ihanille, joihin festarialueella törmäsin, oli hauskaa!

Nyt vedän vaatteet päälle ja lähden palaveeraamaan Inarin ja muiden YleXn viikonlopun tyyppien kanssa.

Palaillaan!

- Anne

3 kommenttia:

  1. Taisin nähdä ton Pekan junassa tossa jokunen päivä sitten. En ole nyt ihan varma, mutta housut oli just tolleen ja muutenki sopii havaintoon toi kuva. Ja täytyy sanoa, että oli älyttömän KUUMA ilmestys.

    VastaaPoista
  2. hyvä Heinu XDD oot aika ebin <3

    VastaaPoista