sunnuntai 19. elokuuta 2012

Viikon kulutetuin soundtrack

Nyt on YleX Viikonlopun lähetykset onnellisesti ohi. Olipa hauska juontaa pitkästä aikaa Viikonloppua, tässä on ollut niin paljon muita hommia ja tuurauksia, että viimeksi oon vetänyt viikonloppua kesäkuussa!

Juonsin vielä viime viikolla Kaksisen musiikin ohjelmaa, jota kuultiin Uuden musiikin iltavuoron tilalla kun Toni ja Venla lomailivat. Sen kolmen viikon aikana pyöritin todella ahkerasti HKI Cratesin levyä soittimessani ja ihastuin levyyn ihan totaalisesti!

HKI Cratesiin kuuluu yhdeksän hiphop-tuottajaa: Aksim, Clymax, Flam, Jake the Break, Janne K, Staffro, Super Janne, Väiski sekä X23. Levy on täynnä oivaltavia lyriikoita, hemmetin hienoja taustoja ja törkeen hauskoja biisejä.

Ei siis ihme, että Uuden musiikin aamuvuoron Juhani Kenttämaa nappasi levyltä omaksi viikon tehokseen Solosen ja Kosolan Spessujopo -nimisen biisin. 


Vaikka pyöräilyä biisissä ei varsinaisesti käsitelläkkään, tsygäilyn suurena ystävänä olin ihan tärinöissäni siitä, että videossa pyöräillään ja vieläpä Helsinkiin juuri avatulla pyörätie Baanalla, minkä kautta ajelen työmatkani!

Kantsii tutustua myös Solosen soolotuotantoon. Oon kuunnellut ahkerasti Harmaanaaman kirous -levyä ja täytyy sanoa, että mies on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi lemppariräppäreistäni. Tyypillä on ihan mieletön flow ja uskomaton kyky rytmittää sanat niin, että jokainen tavu ja kirjain tulee käytettyä ja sanoitukset on vielä hemmetin hauskoja.

Huomenna äijä vetää freestylekeikan Suola -nimisessä kuppilassa Helsingissä, pitää varmaan valua paikalle!

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

-Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti