perjantai 17. elokuuta 2012

Ensimmäinen X-Tyyli on salaperäisen sexy ladyn!

Lupasin, että esittelemme teille blogissamme asioita YleX:n kulisseista, joita te ette muuten pääse näkemään. Yksi niistä on se, miltä me täällä toimituksessa näytämme. Voin nimittäin vakuuttaa, että täältä löytyy hyvin paljon myös muita kiinnostavia persoonia kuin vai he, keitä te jo kuulette eetterissä ja ketkä seikkailevat netissä. Blogimme viikottainen X-Tyyli-osio esittelee teille kiinnostavan X:läisen tyylin, asun tai yksityiskohdan sekä tyypin tyylin takaa.

Tänään huomiota herätti jo heti aamusta alkaen nainen, joka pyyhälsi toimituksessa paikasta toiseen hyvin kirkkaassa hameessaan. Hän sai vuorotellen sekä ihastelevia huudahduksia että kauhistelevia hengenhaukkomisia peräänsä. Itse kiinnitin asuun heti huomiota myös siksi, että hän osasi sipsutella siinä niin naisellisesti. Se taito puuttuu usein meiltä suomalaismuikkeleilta. Valitettavasti hameen arkaluonteisen lyhyyden takia emme tällä kertaa voi paljastaa asua kantavan naisen henkilöllisyyttä, mutta haastankin teidät arvaamaan, kuka kanavaltamme mahtaa olla tämä maaginen red lady?

  

Innolla arvauksianne odotellen,

xoxo
Inari

12 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihan törkeän upea mekko, tatskoista puhumattakaan! Hankala itse alkaa arvuuttelemaan kuka on kyseessä, mutta oli vaan pakko kommentoida kun mykistyin. Oi että!

  VastaaPoista
 3. Pakko antaa pisteet tatskoille!

  VastaaPoista
 4. Veikkaan vahvasti, että kyseessä on anne! Kämmenten perusteella. :)

  VastaaPoista
 5. Arvaanpa, että tuo mystismaaginen Lady in Red on Tuottaja Noora. (Lunttasin häikäilemättömästi tuosta kuvan nimestä vähän osviittaa.)

  Jännä sattuma muuten, että kaikkien tuottajien etunimi on Tuottaja.

  VastaaPoista
 6. Kenttämaan Juhani

  VastaaPoista
 7. En kommentoi. ... ...

  VastaaPoista
 8. *hmmh* lyhyehkö mekko, melkoisen vahvat tatuoinnit(peitettävissä), joko huonoon tasapainoon-(viinamäki/kaappijuoppo)- tai liikunnallisuuteen viittaava arpi polvessa, jaloissa tiukahkoon kotikasvatukseen viittaava uskonnollisuuttakin ilmentävä pihtarin aurauskulma, haluaisi ehkä hieman pidemmät sääret, mukavuuspainotteiset leveälestiset urahenkilön konservatiiviset monitoimi- mukavuvuuskorkkarit, kivat nilkat, tylsäntyylikäs kynsilkkaväri, aistiorientoitunut, nauttii ristiriitaistenkin epätosienkin viestien antamisesta itsestään, mukavan kokoiset rinnat ja takapuoli oletettavan näpsäkkä. Jonkinlainen sormus sormessa, bi-henkinen... *kaivaa nosee*

  VastaaPoista
 9. Selvästi Noora, tuo kroppa

  VastaaPoista
 10. mies, sori jos oli nainen joka ei omaa "sellasia muotoja". sitä paitsi nuo tatskat on oma lukunsa, niin tai kukas se puhu lepakoista koko eilisen päivän? t. tiku

  VastaaPoista
 11. sori Noora, löysin toisenki kuvan susta sivustolta sattumalta t. tiku

  VastaaPoista