lauantai 25. elokuuta 2012

Viikonlopun valtakausi alkakoon

Hyvää huomenta everybody. Tänään on lauantai, mutta täällä ollaan jo täydessä työn touhussa. Nyt on nimittäin alkanut jälleen viikonlopun valtakausi. Se tarkoittaa sitä, että paikalla lauantaina ja sunnuntaina YleX toimituksessa ollaan me, viikonlopun tytöt: Tytti, Anne, Hanne ja minä sekä kesämiehemme Tuukka.
Itse raahauduin tänään paikalle vasta kello 12, koska olen paikalla iltaan saakka, mutta Himotuimpien Tytti ja Viikonlopun Anne ovat puurtaneet toimituksessa jo yhdeksästä alkaen.  

Aamun ensimmäinen tehtävä on tietenkin keittää kahvit, joiden voimalla tytöt alkavat puurtaa päivän käsikirjoituksiaan. Toisin kuin monesti luullaan, eivät kaikki spiikit nimittäin aivan spontaanisti sieltä suusta ulos tule, vaan niitä mietitään ja pallotellaan välillä hyvinkin tarkkaan etukäteen.

Etukäteen on leikattu valmiiksi lähetyksissä kuultavat pätkät, kuten nauhoitetut haastikset ja YleX Iltapäivän audiot, mutta lauantain tärkein tehtävä on kirjoittaa muut spiikit.

Minä puolestaan istun studion ulkopuolella tuottajadeskissä kuuntelemassa meneillään olevia lähetyksiä, ottamassa puheluita vastaan, seuraan uutisia ja päivitän feissaria, blogia, otan vieraat vastaan sekä naputtelen popuutisia vieraiden haastatteluista. 

Vaikka olenkin itse paikalla toimituksessa tiistaista alkaen, on lauantai viikon paras päivä, kun paikalla on vihdoin koko tiimi ja suoran lähetyksen adrenaliini virtaa mimmien suonissa. Lisäksi saamme rymytä toimituksessa aivan miten lystäämme, sillä paikalla ei ole ketään muita : )

xoxo
Inari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti