torstai 9. elokuuta 2012

Vihdoin X Tyyli on täällä!

Olemme YleX Viikonlopun juontajan Annen kanssa koko kesän suunnitelleet avaavamme blogin, jossa kerromme teille, mitä YleX:ssä tapahtuu silloin, kun mikit eivät ole päällä. Kaiken piti tapahtua jo hyvin paljon aikaisemmin, mutta muutama mutka tuli matkaan. Mutta ei se mitään, tässä se nyt vihdoin on, meidän ikioma blogimme: X Tyyli - elämää YleX:n kuliseissa.

Lupaamme raportoida teille täällä kaikki parhaat ja kiinnostavimmat palat kanavamme tapahtumista, kuten siitä, miten radiolähetyksiin valmistaudutaan, kuka on YleX:llä kenenkin kaveri, ketä julkkiksia kanavalla päivittäin ravaa, millaisia ovat radiotuottajan päivät ja mitä tapahtuu, kun X:läiset vetäytyvät yhdessä viihteelle.
Eikä sovi unohtaa megakiinnostavia viikottaisia julkkisystäväkirjapäivityksiämme, joissa nähdään jo aivan pian muun muassa Sauli Koskisen, Cheekin ja Jannika B:n postaukset.

Anne myös vinkkaa teille viikon parhaista musavalinnoistaan, ja totta kai X Tyylissä on myös oma tyyliosuus, johon bongaamme muun muassa joka viikko kavaltamme viikon X Tyylin.

Tervetuloa elämään elämää X Tyyliin <3

xoxo

Tuottaja-Inari ja Anne


OMG, te ette ikinä usko, mitä YleX:llä oikeesti tapahtuu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti