lauantai 11. elokuuta 2012

Näin sujui ensimmäinen festarilähetys

Tältä näyttää meidän kebab-vaunu, mistä lähetystä tehdään festareilla.

Fiilis Jurassicissa on ollut alusta alkaen aivan mahtava. Vaikka Mikkelissä on aivan sairaan kylmä, niin tunnelma festareilla on korkealla ja kaikki hyvällä mielellä. Siksikin meidän eilinen Jurassic Rock lähetyskin hujahti kuin tanssi. Hauskaa oli myös, että artistishaastateltavat: Mikko Herranen, Pariisin Kevään Arto Tuunela ja Jätkäjätkien Puppa J innostuivat meidän järjestämästä T-paitatuunausskabasta niin, että Puppa jäi tuunaamaan paitaa lähetysvaunuumme puoleksi tunniksi. Voitte muuten saada jonkun paidoista itsellenne, kun käytte katsomassa ohjeet YleX:n Feissarista.


Meillä oli Annen kanssa mahtavat fiilikset koko päivän.

Pariisin Kevään Arto Tuunela oli Annen haastiksessa haastislavalla. Mä menin ihan sekaisin Arton ihanuudesta...huh huh...

Arto tuunasi YleX-paitaansa mm. Love-leikkauksen. Tänkin paidan voit saada omaksesi, kun lähetät YleX:lle perustelut. Katso ohjeet YleX:n Feissarista.


Lähetyksen jälkeen korkattiin Mäkkärin ja Annen kanssa skumpat festareiden kunniaksi.


Bäkkäriltä ei suurista odotuksistamme huolimatta löytynyt nuotiota suurempia ihmeitä. Onneksi kanavamme seksisymboli Mäkkäri sentäs pisti pökköä pesään.

Nyt olisi Lähetys jälleen suorana Jurassicista tänään klo 13-17.

xoxo Inari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti