perjantai 17. elokuuta 2012

Työpäivän tärkein tehtävä

Me ollaan Inarin kanssa huomattu, että missään ei saa niin tarkasti lakattua kynsiä kuin töissä. Kun kuuntelee lähetystä tai haastatteluja tai naputtelee kaks-sormi-taktiikalla sähköposteja, vastalakatut kynnet ei jää mihinkään kiinni ja jälki on varman tasaista. Mah-ta-vaa!!!



Tästä syystä meidän kynsilakkavarastot on pikkuhiljaa siirtyneet kotoa työpisteille ja oonkin miettinyt  koko kynsilakka-arsenaalini roudaamista tänne. Tietty joskus on nolottanut, kun lakkailee kynsiä hullun keskittyneenä ja vierestä kävelee joku YleX Etusivun tärkeä vieras tai joku iso pomo. Onneksi nää tämmöset voi nykyään laittaa tän blogin piikkiin: "Siis itseasiassa teen tässä just blogipostausta, kauhee kiire, hirvee stressi!"



Tänään kuitenkin aloin harkita kynsilakkailun siirtämistä takaisin kotiin. Olen löytänyt jostain alennusmyynnistä eurolla omenan hajuista kynsilakanpoistoainetta, johon kertyy jostain suusta järjettömät paineet kun korkin sulkee. Luonnollisesti kun korkin avaa, litku roiskuu ympäriinsä ja sitä saa välillä kuivata tietokoneen näppäimistöltä ja vaatteista. Äsken ihmettelin, miksi kahvini maistui niin oudolta ja ymmärsin melko nopeasti, että jaa-ha, sitä taisi lentää melkoinen määrä myös kahvin sekaan.

Onneksi se on sentään omenan makuista / hajuista.

Ehkä siis suosittelen lämpimästi kynsien lakkaamista töissä, mutta poistaminen kannattaa suorittaa turvallisissa olosuhteissa kotona.


Leppoisaa perjantaita!

-Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti