perjantai 31. elokuuta 2012

Huh huh, mitä mimmejä!


Hiiiohoiii. Vitsi mitkä fiilarit. Tässä on vierähtänyt koko päivä viikonlopun vierashaastiksia suunnitellessa, ja on kyllä tulossa sellaista settiä että huh, huh. 

 Olemme jo muutaman kuukauden ajan Annen kanssa pyörittäneet YleX Viikonlopun lauantai-iltapäivässä Lifestyleslottia, johon kutsutaan vieraaksi ajankohtaisia lifestyleaiheisia vieraita tai jossa mennään itse katsastamaan kiinnostava lifestyletapahtuma tms. Slotti on nyt ottanut oikein kunnolla tuulta alleen, ja haastattelutarjouksia on alkanut sadella.

Pari viikkoa sitten minuun ottivat yhteyttä Pin-up- ja burleskitaiteilijat Olivia  sekä Cherrieadorable, jotka kertoivat järjestävänsä Pin-up Finland -kisan X-treme Car Showssa tänä viikonloppuna. Aluksi mietin, että mitäköhän tästä nyt irtoaisi, mutta kun tutustuin aiheeseen syvemmin alkoi todellakin kiinnostaa, millaista elämää pin-upia harrastavat ihmiset oikein elävät, sillä naiset näyttivät olevan täydessä tällingissä aivan joka paikassa. 

Mietin myös, mitä me tavalliset tallaajat voisimme ehkä oppia heidän naisellisesta tyylistään ja tavastaan kantaa itseään. Entä mitäköhän mahtavat miehet heidän tyylistään tykätä? Onko flaksi taattu vai palaute kenties joskus myös jotain ihan muuta?

Siispä päätin kutsua lauantaille viimeisen päälle viilattua naiskauneutta vieraaksemme, ja huomenna klo 16 paikalle saapuvat Olivia, Cherrie (alla olevassa kuvassa) ja Pin-Up Finland -voittaja (kuka se on, selviää vasta huomenna). Katsotaan päästääkö Radiotalon vahtimestari heitä edes sisään, sillä hänhän saattaa vallan pyörtyä nämä pakkaukset nähdessään.


Mutta ei siinä vielä kaikki, sillä viikonlopulle on tiedossa myös muita vieraita. Nyt tuli nimittäin niin herkullinen keissi vastaan, että oli pakko tarttua siihen ja buukata sunnuntaillekin vieras tai oikeastaan kolme, mutta  niistä kerron tosin lisää vasta myöhemmin, sillä nyt tuli niin kovat paineet huomisen vieraista, että täytyy alkaa itsekin jo pynttäytyä ; )

xoxo
Inari 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti