torstai 23. elokuuta 2012

No can do!

Julkiset liikennevälineet on luovuttajille! Näin ajattelin tänään, kun heräsin aamulla ja ulkona satoi vettä. 

Oon ehkä maailman kärsimättömin ihminen ja inhoan bussin, ratikan tai junan odottamista ja siellä istumista. Tästä syystä kuljen pyörällä aina kun se vain suinkin on mahdollista - vaikka taivaalta tulisi mitä.

Tästä syystä kuljin n. 5km työmatkani tänään näinkin tyylikkäissä varusteissa. Kutsun vaaleansinistä upeutta No-can-do -sadetakiksi, sillä ihanuudessa ei ole minkäänlaaisia reikiä käsien kohdalla. Kumpparit olis tietty ollut ihan kiva lisä. Siinäpähän ravistelin kuraa bräniköiden farkkujen lahkeista ja kuivattelin sukkia työpisteen hyllyllä loppupäivän, mutta eipähän tarvinnut seisoskella bussipysäkillä! Nih!

Toivottavasti sää pysyy selkeänä loppuillan, tarkoitus olisi suunnata Taiteiden yöhön tsekkaamaan muutamat keikat. Ensin ihana Annis Westilä Kitchissä, sitten Suomen Biffy Clyro eli Face Of God ja Manu Chao -henkinen rytmiryhmä Kuningasidea Vanhalla ja lopuksi, jos virtaa riittää, hiphop- coverbändi Roope Salminen ja Koirat Manalassa.

Palaillaan!!!

-Anne


2 kommenttia:

  1. Ei ihan nocando, voihan ton kanssa leikkiä hattivattia!

    VastaaPoista
  2. Voi Anne-reppanaa..Kannattais sijoittaa muutama euro kunnollisiin sadevarusteisiin,niin ois töissäkin mukavampaa ;) -A-

    VastaaPoista