perjantai 2. marraskuuta 2012

XTyyli: Tämä mies inspiroituu muun muassa Prinssi Danielista

Tällä kertaa XTyyli pureutuu X:n toimituksen äänisuunnittelijan Heikin tyylin taa. Heikki on yksi X:n peruskalustoon kuuluvista jäbistä ja tullut taloon jo Radio Mafia -aikoina. 

Kuten kuvasta näkyy Heikki osaa poseerata kuin Kippari-Kalle, mutta lihasvoimiaan paremmin hänet kuitenkin tunnetaan rilleistään. Niitä mieheltä löytyy yli 15 erilaiset. Laseille löytyy aina esikuva: milloin Heikki motivoituu Prinssi Danielista, milloin Ristomatti Ratiasta tai Johnny Deppistä.

  
Heikki ajaa kesät talvet pyörällä töihin mutta onnistuu olemaan samaan aikaan yksi toimituksemme tyylitaitureista. Vaatteissaan hän miettii paitsi näköä myös mukavuutta. Lempihousuihin kuuluvat löysät farkut ja haaremihousut. 

Kuvan housut on hankittu viime kesänä Barcelonasta ja kuuluvat Syngman Cucala -merkille. Paita on Cosilta ja Timberlandin kengät vivahde räppimenneisyydestä. Hattu on Monkin naistenosastolta ja siihen on saatu katu-uskottavuutta "Up till kamp" -rintamerkillä.


 Heikki haluaa yhdistellä eri vaatteita toisiinsa ennakkoluulottomasti, mutta yhtä monipuolinen hän on ollut myös työurallaan. Aikaisemmin mies on tehnyt muun muassa teknisen tuottajan hommia, pyörähtänyt tv-puolella ja juontanut myös eetterissä kolmen vuoden ajan Tänään-ohjelmassa. 

 Jos haluaa kuulla, miltä tyylitaiturimme ääni kuulostaa, kannattaa tutustua Humus-yhtyeen tuotantoon.

xoxo
Inari

ps. Tutustu myös muihin XTyyleihin. Kurkistamme säännöllisesti yhden X:läisen tyylin taa. Tähän mennessä esillä ovat olleet Ninnin, Auran, Juhan ja salaperäisen sexy ladyn tyylit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti