torstai 22. marraskuuta 2012

Kurkistus UMK:n kulissien taakse

Sen lisäksi, että kerron täällä blogissa siitä, mitä kaikkea teen YleX:llä, tulen myös muutaman kuukauden aikana kertomaan siitä, mitä UMK:n eli Uuden Musiikin Kilpailun kulissien takana tapahtuu. Mä juonnan noi skabat tänä vuonna YleX Aamun Ile Uusivuoren kanssa, mikä on ihan huippuhauskaa!

 

UMK:n stylistina toimii Tommy Kilponen, jonka ansiosta meidän tyylit on melko överit ja mun tyyli erittäin naisellinen, mikä on mulle todella vierasta. Yllä olevissa vermeissä saavuin tällä viikolla pidettyihin kuvauksiin ja sain kyllä kumppareilla lampsiessani pitkiä katseita. Tossa vaiheessa olin käynyt jo maskissa ja mulle oltiin taiteiltu hullun pitkät hiukset! Vieressä Ile fiftari-lookissaan.


Nämä Anna Dello Russon H&M:lle suunnittelemat reisiin asti yltävät, pitkävartiset saappaat mulla oli päällä parin päivän ajan ja voin sanoa, että päkiät huusi kyllä hoosiannaa päivien päätteeksi.

Kauneuden takia pitää ilmeisesti kärsiä aika lailla, sillä samalla kun kärvistelin nää kengät jalassa, hiuslisäke pysyi päässäni miljoonien pinnien ansiosta jotka oli aika tiivisti kiinni päänahassani.


Samalla ehdittiin Tommyn kanssa sovittaa vaatteita pressitilaisuutta varten, joka on 4.12. (Kuvan pinkki Wolfordin hame on mallikappale ja menossa myöhemmin malli & juontaja Pipsa Hurmerinnan vaatekaappiin.) 

Tommy oli päässyt seikkailemaan Ylen puvustossa ja bongasi sieltä vaikka mitä aarteita. Nää vintagepöksyt ois ollu niin siistit, mutta liian pienet. Dääm!

Vielä ei löytynyt täydellistä asua sinne pressiin, mutta etsintä jatkuu! Lupaan viimeistään pressipäivänä päivittää blogiin, mitä sinne keksittiin. :) Sillon muuten paljastuu myös, mitkä artistit ovat tossa skabassa mukana ja heidän tyyleihinsä paneudutaan varmasti myös täällä blogin puolella.

Täältä löytyy muuten lisää noita promokuvia musta ja Ilestä sekä tuomaristosta!

- Anne

3 kommenttia:

  1. Melkoisen pjorno-mimmi...

    VastaaPoista
  2. anteeksi Anne, mutta nuo ihailemasi vintage-pöksyt ovat minusta aika kamalat :P anteeksi mutta näin on.. mutta nuo saapaskuvat on hienoja :)

    VastaaPoista
  3. Oi, katsoin ekasta kuvasta, että onpa ihana tyyli sulla Anne, etenkin ihailin sun jalkoja. Nuo muut muoti- ja tyylijutut ei niin kiinnosta, vaan itse diggailisin eniten tuosta ylimmästä asustuksesta :)

    VastaaPoista