lauantai 17. marraskuuta 2012

Katso Annen ja Ilen hienot UMK-promokuvat

Nyt se on julkista: Anne ja Ile ovat tänä vuonna Uuden Musiikin Kilpailun juontajat. Eikä mikä tahansa parivaljakko olekaan kyseessä. Paitsi että kumpikin on tietenkin YleX:n toimittajia - Ile YleX Aamussa ja Anne YleX Viikonlopussa, niin myös ulkoisesti kyseessä aikamoinen kaksikko. Vai mitä sanotte näistä  promokuvista?

Kuva: Tom Hakala/Anatom.fi
Ei olisi kyllä uskonut, että meidän über aurinkoisesta Annesta saa näin jäätävän viileää otosta - ihan kananlihalle vetää tätä katsellessa.

Kannattaa muuten seurailla XTyyliä tulevaisuudessakin, sillä Anne raportoi täällä myös siitä, millaista on juontaa Uuden Musiikin Kilpailua ja minkälaisia ponnistuksia hän on joutunut tv-tyylinsä eteen kokemaan - esimerkiksi, kuinka kauan kestää, kun reiden yli yltävät parimetriset saappaat kiskotaan jalkaan tai mitäs sitten tapahtuu, kun horjahtaa näillä piikkareilla pois kameran kuvasta...

Kuva: Tom Hakala/Anatom.fi
Uuden Musiikin Kilpailu alkaa joulukuun 27. TV kakkosella. Suomen Euroviisuehdokasta etsivässä kisassa tuomaroivat YleX:n musiikkipäällikkö Tomi Saarinen, tuottaja-räppäri Redrama, Apulannan Toni Wirtanen ja Sibelius-Akatemian popjazz-laulun lehtori ja laulaja Aija Puurtinen.

xoxo Inari

6 kommenttia:

 1. Parimetriset saappaat.. Hetkinen?? :D

  VastaaPoista
 2. Löydät kuvan saappaista tällä hetkellä YleX:n Facebook-sivuilta :) Ja huomenna myös täältä, kun Anne postaa fiiliksiään kuvauksista.

  VastaaPoista
 3. uuuuuuu ompa kaunis nainen...:)

  VastaaPoista
 4. miten sanotaan mielettömän hyvännäköinen pari yhdellä sanalla?
  ensin pistää silmään annen hmm... pituus, korkkareilla tai ilman ja miten hiukset tulee oleen, mutta sitten muistin sen vohhoun siitä jos mies on saanut haaviinsa pitkän kaunottaren, onnea matkaan kummallekin t. tiku

  VastaaPoista
 5. Suomen Tom Cruise ja Nicole Kidman ??

  VastaaPoista
 6. Oman tyylinsä edustajia. Uuden Musiikin kilpailu ei ole mitään höpöä.

  VastaaPoista