perjantai 9. marraskuuta 2012

Ilen ja Matin voimasmoothien resepti

Vauvatkin sen jo tietävät, että potkupuku on mukavin mahdollinen asusta. Veimme siis Ilelle ja Matille One Piecet.
Ilen ja Matin Nenämaraton-taival lähenee loppuaan. Tai siis jäjellä enää vaivaiset 9 tuntia :) Ja puhe ei edes kovin paljon sammalla - Ei voi muuta sanoa kuin että vitsi mitä miehiä!
 
Me kävimme eilen aamulla lähetyksessä tekemässä kundeille YleX Viikonlopun ultimate-lifestyleslotin, johon kuului tietty kaikkea sitä, mitä meidän lauantain Lifestyleslottiinkin eli hyvää ruokaa, muotia sekä henkistä ja fyysistä hyvinvointia...  Tosin puoliakaan valmistelemista asioista emme ehtineet toteuttaa, kun aika vain hurahti. Onneksi sentään loistavat aamusmoothiet ennätettiin tehdä, lahjoittaa pojille mukavaa muotia ja päästää hierojamme Tuukka kourimaan Matin kivikovia hartioita.

Helsingin Urheiluhieronnan hieroja Tuukka Häkkinen testasi Matin hartiat.
 Teimme sitten myöhemmin käsihoitoja, jotka oli suunniteltu Ilelle ja Matille täällä toimituksessa itsellemme - ei paha sekään. Voimaannuttavat pikku-kissojen kuvat jätimme kuitenkin miehille,  vaikka emme ehtineetkään niitä lähetyksessä esitellä. Toivottavasti ne toivat hyvää fiilistä - ainakin japanilainen tutkimus niin lupasi.

Tässä jakoon mainio Annen aamusmoothien ohje. Sitä juodessa voitte sanoa, että saitte maistaa osanne 55 tunnin maratonista :)
 

2 annoksen virkistävään aamusmoothieen tuli:

noin 2dl purkki bulgarian jougurttia
purkki vanilijarahkaa
1-2dl mustikoita
1 banaani
hunajaa
0,5-1 dl omenamehua

xoxo

Inari ja Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti