perjantai 16. marraskuuta 2012

YleX Iltapäivän partnerlook puhuttaa


"Iiiihan vahingossa kävi näin", väittivät YleX Iltapäivän Mäkkäri, Timppa (joka ei päässyt kokonaan kuvaan...) ja Aino, kun huomioni kiinnittyi kolmikon partenrlookiin.

Samat värit löytyvät aamulla sattumalta kaapista kuulemma yllättävän usein, erityisesti Mäkkärin ja Ainon kohdalla, mutta nyt partnerlookissa on myös pikkuruinen Timppa. Pitäisikö hommasta alkaa olla huolissaan? 

Ile ja Matti saivat Nenämaraton lähetyksessä järjestettävässä Tuttu juttu -visassa 7/10 oikein, kun kysyttiin, kuinka hyvin parivaljakko tuntee toisensa. Mitä luulette, että olisi Ainon ja Mäkkärin tulos? Entäs, millaisen Tuttu juttu -kysymyspatteriston te heille duunailisitte?

  
Iiiiiihan vahingossa poppoo sattuu olemaan myös syksyn trendivärissä - että vink, vink vaan :)

xoxo 
Inari

1 kommentti:

  1. Olen aina hieman epäillyt tuota mäkkärin homoseksuaalisuutta,-vaikka hänellä omien sanojensa mukaan onkin yli 25-senttimetrin pituinen fallos ja mies näyttää muutoinkin kuin Tom of Finlandin taidetoksista repäistyltä hahmolta,-ehkä Ainon veikeän poikamainen habitus mallikaine pakarastoineen on saanut mäkkärin näennäisesti normalisoitumaan tänne meidän heteroaatteen kannattajien syviin riveihin ja heillä on suhde jossa tunnettu sukanrullaajatar Aino on päässyt toteuttamaan kuningatarmaista diktatuuriaan despoottisen tyrannin elkein vaatetuksenkin saralla.Timppa on silloin mitä ilmeisemmin ilveilijä joka omalla toiminnallaan yrittää osoittaa että kaikilla kuninkailla ei ole vaatteita, tai sitten se on vain pelle. Sen pituinen se, jos ei oma riitä.

    VastaaPoista