lauantai 10. marraskuuta 2012

Tapasimme Stooshen tytöt - WAU!

Eilen oli kaikin puolin mieletön päivä. Nenämaraton päättyi hienoihin pirskeisiin Lasipalatsilla ja toimituksemme yhteishenki nousi uskomattomiin hekumiin Ilen ja Matin valvomisen ansiosta.  

Mutta ei siinä kaikki, sillä pääsimme myös tapaamaan Brittien kuuminta mimmikolmikkoa Stooshea ja katsastamaan heidän keikkansa Hennessy Artistry -klubille. 


 Ei voi muuta sanoa kuin huh huh, miten kovaa tasoa kolmikon keikka oli, vaikka biiseistä muut kuin Black Heart eivät olleetkaan suurelle yleisölle vielä tuttuja.  Lisää kuullaan kuitenkin pian, sillä kolmikon albumi Stooshe julkaistaan 26. marraskuuta. 

Hauskaa oli myös se, että keikan jälkeen Alexandra, Karis ja Courtney tulivat aivan normaalisti hengailemaan rahvaan joukkoon. Ja me tietenkin käytimme tilanteen hyväksemme...


Olimme aikaisemmin pähkäilleet, mahtaakohan mimmeillä olla tyylitaisto kollegansa Rita Oran kanssa, koska Stooshen tyttöjen look on vähintäänkin yhtä räväkkä. Tähänkin saimme illan aikana vastauksen, sillä  paljastui, että Stooshella on itse asiassa saman stailaaja kuin Rita Oralla eli  asut ovat Kyle Devollen käsialaa.

Lempisuunnittelijakseen he paljastivat Vivienne Westwoodin, vaikka ovatkin yhtä lailla myös tavallisten katutyylien ja merkkien, kuten Top Shopin ystäviä. Mikä ei tosin yllätä, sillä itse asiassa Top Shopin kykyjenetsintäkisasta mimmit aikoinaan bongattiin.

 Lehdistötilaisuudessa naikkoset harmittelivat, että olivat edelleen lentoasuissaan, eivätkä viimeisen päälle laitettuina. Mutta aika mageilta nuo lentotyylitkin näyttivät, vai mitä?

xoxo
Inari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti