keskiviikko 7. marraskuuta 2012

IIIK, mikä One Direction paketti!


Nonni, nyt se sitten tuli. Ensimmäinen riita Annen kanssa.  Johan tässä ehdittiin puoli vuotta  yhdessä töitä tehdäkin...

 Voi veeeeeee, että mua harmittaa. Kaikki lähti siitä, kun saimme toimitukseen ison postipaketin. Ensiksikin, ylipäätään se, että meille tuli ton kokoinen paketti, on jo iso juttu sinänsä, sillä postia meille viikonlopun mimmeille ei tule ihan joka päivä, mutta kun sisältö paljastui, niin tukkanuottasillehan siitä jouduttiin, paketti kun oli täynnä ONE DIRECTION FANIKAMAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 


Olisitte nähnyt Annen. Se oli kuin termiitti, joka tuhosi sekunnissa paketin silpuksi ja alkoi rohmuta sen sisuksia. Tuosta vain sujahti paita päälle, rannekorut ranteisiin ja hyvä ettei alkanut rakkaudenosoituksiaankin kirjoittelemaan 1D-vihkojen sivuille... huh, huh... Mä en ehtinyt juuri edes koskea mihinkään. 

Onneksi sain lopulta kaikelta kirkumiselta sanottua, että nyt meidän on pakko rauhoittua, etteivät kamat hajoa...Ne kun eivät ollenkaan ole meille, vaan tietty palkinnoksi 1D -tietokisaan, joka käydään tulevana lauantaina klo 15 YleX Viikonlopun suuressa poikabändipäivässä.

No loppujen lopuksi pääsimme sopuun sillä tavalla, että toinen saa säilyttää toista pakettia pöydällään ja toinen toista. Kaikkia tuotteita kun löytyy kaksin kappalein.  Mutta, mihin se toinen paketti sitten menee, jos toinen on palkintona lauantaina tietovisassa? No sillä palkitaan se, joka kirjoittaa tämän blogipostauksen kommentteihin loppuviikkoon mennessä parhaan tarinan siitä, miksi juuri hänen tulisi saada tuo uskomaton 1D-fanipaketti. Kantsis siis jo käydä tuumasta toimeen!!

xoxo Inari

Ps. One Directionin uusi single Little Things on meillä lauantaina YleX Viikonlopussa ensisoitossa klo 16.30 ;) 

VOITTAJA ON PÄÄTETTY JA SE ON NIMIMERKKI: EM! - Kisaan ei voi enää osallistua (10.11.klo 17.00)

271 kommenttia:

 1. vähän siistiä! mun pitäs todellaki voittaa toi paketti, pikkusiskoni on ihan järkyttävä 1D-fani ja itki just koko viime viikon kun ei päässytkään johonkin 1D-suomifanit-kokoontumiseen :(((( tuo ois ihan loistava joululahja pikkuneidille! :))

  anna-rikka@kotinet.com

  VastaaPoista
 2. koska itken verta siitä että olen köyhä enkä pääse ruotsin keikalle ):: dramaattista.

  jossuhassu1@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Cool! Mun pitäs ehdottomasti saada toi paketti koska oon iha SAIRAS 1D fani!! mun huone on iha sairaasti 1D kamaa "näkisittepä vaikka!" ja sit mä en päässy Ruotsin konserttii ku vanhemmat ei päästäny ja nyt oon mököttäny niille kaks viikkoo ku ne ei päästäny mutta ei se haittaa sillä mä ainoin hankkii ne suomeen vaikka se olins mun viimeinen teko!!!! Kun kuulin Little Thingsin ekaa kertaa mä itkin ;')Ni toi paketti olis iha järisyttävä lahja mulle ja arvostaisin sitä IHA SIKANAAAAA!!!!! :) :)

  VastaaPoista
 4. Mun pitäs saada toi paketti, koska rakastan poikii oikeesti ihan sikana!
  Toi paketti piristäis mun kaikkia päiviä kuolemaan asti! :-D Ja piristettävää tässä oikeesti onki, koska sairasta diabetesta ja reumaa. Ja fysiikan koe meni ihan penkin alle(tosin se oli mun oma syy... ) mut nii tää auttais mua jaksaa tän pimeen talven yli! Eikä mullakaan oo lippuja ruotsin keikalle, joten tää lohduttais ihan sikana! Ois ihan mahtavaa voittaa + voisin jakaa paketin kavereitteni kanssa, joiden kaa fangirlitetää joka päivä :) + kuuntelen aina teijän ohjelmaa ja hypin ilosta ku soitatte 1D:tä :* Ihanaa, että alatte soittaa myös Little Thingsiä, joka arvatenki nousee himotuimpien kärkee heti ku vaa äänestys on mahollista ;) xx

  Emilia__Kemppainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Ton paketin saaminen ois unelma!

  Oon tosi huono kirjottaan mitään, mutta mun pitäs saada toi paketti koska yksinkertasesti 1D on mun koko elämä.
  oon poikien avulla selvinny masennuksesta, itsetuhosista ajatuksista ja saanu elämäniloni takaisin.
  One Direction on saanu mut tunteen itteni tärkeeks ja oon saanu itseluottamusta hurjasti lisää.
  Nykyään uskallan mennä kouluun ilman meikkiä tuntematta itseäni rumaksi ja riittämättömäksi.
  Mun joka aamuun kuuluu kuunnella ainakin Little Things ja More Than This, koska niistä saan voimaa jaksaa koko päivän.

  One Directionin avulla yksinkertaisesti jaksan päivästä toiseen.

  VastaaPoista
 6. Aivan mielettömän mahtavaa! :D

  Olen fanittanut poikia vuoden 2010 X Factorista lähtien ja seurannut heidän toimintaa paljon. Hassua oli, kun One Direction alkoi saamaan faneja enemmän ja enemmän myös täältä Suomesta, vaikka alkualkoina kellään ei ollut tietoakaan, keitä he ovat. One Directionin kautta olen saanut paljon kavereita, Suomesta ja ympäri maailmaa. Lisäksi olen varmasti Suomen ainoita kunnon poikadirectionereita, eli siis miespuolisia One Direction-faneja. Kovasti olen haukkua kuullut siitä, kuinka kovasti fanitan tätä bändiä, mutta One Direction on vain jotain todella spesiaalia ja ennennäkemätöntä, vaikka tokihan poikabändejä on ollut tuhansia ennen heitä.

  Olisi mukava voittaa palkinto, vaikka pukinkonttiin. En omista paljoa 1D-tavaraa, vaikka olisi kiva omistaakin. Lisäksi en tule pääsemään Euroopan kiertuuen keikoille, joten tämä voisi olla pieni lohdutuspalkinto sille :D

  samilol@windowslive.com

  VastaaPoista
 7. Haluaisin tuon paketin, koska en saa 1D-fanikamoja mun vanhemmilta koska ne ei tykkää pojista niin paljonkaan.. Harmittaa tosi paljon, kun monet fanit pääsevät katsomaan One Directionia Ruotsiin, ja minä.. istun koneen ääressä joka päivä katsomassa tuntikaupalla, ovatko pojat kirjottaneet twiittejä sekä katson tämänpäivän kuvia ja uutisia heistä (eli sanottaisko fangirling). Suomen Bring Me To 1D kilpailun säännöt olivat tosi epäreiluja, sillä piti tykätä kuvasta facebookin kautta enkä pitänyt siitä.. Toivon että voittaisin edes yhden 1D kilpailun ja se voisi olla vaikka tämä kilpailu. Rakastan sitä, että laitatte One Directionia soimaan :) laitan heti äänet kovalle ja tanssin Live While We're Youngin tahtiin aina, kun te ihanat laitatte sen soimaan! Jos näkisin One Directionin, itkisin monta tuntia onnesta ja pyörtyisin sen jälkeen maahan, mutta niin ei tule käymään ainakaan mun elämässä ja tää paketti ois tosi kiva lohdutus mulle, kun en näe poikia ikinä(kö?). Ois tosi tosi ihanaa, jos voittaisin tän kilpailun! hyppisin ilosta niin paljon ja sekoaisin koko päivän :D en tuskin varmaan voitakkaan mitään, mutta toivon, että jonain päivänä unelmat toteutuvat. Ei se toki minua haittaa jos joku muu voittaa mutta olen iloinen hänen puolestaan onnekkuudestaan.. :) xx

  iinajAu@windowslive.com

  VastaaPoista
 8. haluaisin ton paketin koska mä oon aika valtavan kova directioner ja pojat merkitsee mulle paljon. en oo koskaan nähny poikia livenä enkä pääse myöskään euroopan kiertueelle :( päivät on viimesen vuoden ajan kulunu tietokoneen äärellä seuratessa poikien elämää ja muihin directionereihin tutustuessa ja tämä on ollut ihan mahtavaa, toivon sen vielä pitkään jatkuavan. ja mikä voisikaan olla parempi syy saada tuo paketti kuin se, että mulla sattuu olemaan tällä viikolla synttäri :>

  ripetsu.96@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Minun pitäisi saada One Direction palkinto siksi kun fanitan niitä niin paljon että huh huh... ja minun sydäntä lämmittäisi todella paljon jos saisin tämän palkinnon. Eikä minulla ole mitään One Direction kamoja paitsi julisteita. Ja olen todella aktiivinen fani ja seuraan heitä kaikista mahdollisista paikoista. Ajattelen niitä koko ajan.
  Olisin maailman iloisin ja onnekkain tyttö jos voittaisin tämän palkinnon tai ainakin Suomen iloisin tyttö.

  VastaaPoista
 10. Mahtavaa YleX!

  Minun pitäisi saada paketti, koska One Direction on ensimmäinen ja ainoa bändi/esiintyjä, jota olen koko 16-vuotisen elämäni aikana fanittanut. Löysin heidät syyskuussa 2011, ja se oli rakkautta ensi kuulemalla. Niissä viidessä pojassa nyt vain on jotain todella ainutlaatuista ja ihanaa! Heidän musiikkinsa on yksinkertaisesti hyvää, ja omistan sekä heidän debyyttialbuminsa, että Yearbook Edition -levyn.
  En sano, että olisin One Directionin suurin fani, koska luultavasti en olekaan, mutta tuo paketti merkitsisi minulle aivan valtavasti!
  Vielä en ole millekään One Directionin keikalle päässyt, mutta tuo lohduttaisi kyllä, vaikka Suomeen asti pojat eivät vielä ensi vuonnakaan kerkeä.
  One Directionin DVD:tä olisi mukava katsella kaiket illat ja hoilottaa biisien mukana perheen, kavereiden ja naapureiden kyllästymiseen saakka (ja vielä vähän sen jälkeenkin).

  Joten, Inari ja Anne, tehkää tämä tyttö onnelliseksi ja lähettäkää paketti pikimmiten minulle! :)

  tuulia14@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Haluaisin paketin pikkusiskolleni lahjaksi, koska hän rakastaa One Directionia todella paljon ja on saanut minutkin pitämään heistä. Ja olisi kiva antaa pikkusiskolle lahjaksi jotain näin täydellistä! Pikkusiskoni on pitänyt 1Dn pojista jo kauan ja tosiaan sai minutkin kesällä pitämään heistä!
  Olisi niin kiva tehdä pikkusiskoni onnelliseksi tällä täydellisellä fanipaketilla, koska mahdollisuutta viedä häntä poikien keikalle ei ole koska pojat eivät Suomeen tule vielä ja ulkomaille pikkusiskoani ei päästetä. Tämä toisi varmasti lohtua.

  iidulainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 13. Minä haluaisin tuon paketin niin paljon, koska en saa yhtikäs mitään keneltäkään joka liittyy 1Dseen. Se on tyhmää, kun suurin osa pääsee niitten keikoille ja on nähnyt ne, mutta mä en varmaan koskaan. Jos voitto napsahtais mulle mä olisin niiiiiiiiiiiiiiiiin ilonen ja onnellinen ja kaikkea mitä voi olla. Mä en kyllä varmaan kumminkaan voita, koska mä en koskaaan ole voittanut mitään. Koko ajan mä oon niin surullinen kaikesta jota olis voinu tapahtua, mutta mulle niitä asioita ei ole tapahtunut eikä varmaan koskaan tapahdukkaan. Tietysti mulla ei ole sitä vastaan mitään, että joku muu tämän voittaisi mutta kummiskin olisi kivempaa jos ees kerran voitan jotakin jota olen halunnut.

  VastaaPoista
 14. Oon kamalan huono kirjottaa mitään, varsinkaa tällasta mut yritetään.
  Haluisin saada ton paketin koska oon Directioner. Okei, varmaan jokanen tänne kirjottavista on, mutta miks osallistuisin tähän jos en olis?

  Siis:
  Nää viis poikaa, Harry, Louis, Niall, Liam ja Zayn on iso osa mun elämää. Viimesen vuoden aikana ne on muuttanu sitä äärettömän paljon. Ne on ehtiny mm. tapetoimaan mun seinän, suututtamaan äidin (saisinko ton paidan? arvaa mitä pojat on tehny!?!? Äiti ne tulee ruotsiin ja norjaan mut ei suomeen! Äiti tarviin ton levyn! tätä vois jatkaa loputtomiin.), aiheuttanu mulle miljoonittain fangirlkohtauksia, itkukohtauksia, suurin piirtein lieviä sydänkohtauksia! :D Lisäks oon saanu paljon uusia, ihania kavereita tän 1D-familyn kautta. Parhaimpi kavereita mitä mulla on koskaan ollu. Pojat omistaa ison osan mun sydämestä, mun tietokoneajasta ja jopa mun aivoista :D

  Mulla ei oo yhtään fanikamaa julisteiden lisäks, koska mun vanhemmat on suurin piirtein sitä mieltä, etten tykkää one directionista enää vuoden päästä ja käytän julisteita tikkatauluna (ja sitähän ei muuten tuu ikinä tapahtumaan) ja tän kilpailun voittaminen ois unelmien täyttymys. (Niin, toisena 1d:n tapaamisen jälkeen...) En ikinä voita mitään, tuskin tätäkään, mutta oon ilonen sen directionerin puolesta, joka tän voittaa. 1D ja 1D family on ollu yks parhaista asioista mitä mulle on koskaan tapahtunu. Rakastan tätä fandomia suunnattomasti ja haluun kiittää jokasta joka on osana sitä.

  larelolxx@gmail.com

  VastaaPoista
 15. haluaisin tuon paketin itselleni koska olen hyvä fani. okei tuo ei ollu se selitys. mutta siis haluaisin tuon paketin koska one direction on yksinkertasesti vaan hyvä. ne saa mut nauramaan joka päivä ku kattelen videoita youtubesta ja musiikillaan saa mut hymyilemään tai joskus itkemään. olen tykännyt bändistä nyt puolitoista vuotta ja en ole kertaakaan edes nähnyt poikia. tänä vuonna monet kavereistani ovat menossa norjaan, ruotsiin tai englantiin katsomaan poikia ja olen tästä todella kateellinen, koska en pääse itse katsomaan heitä rahallisista syistä. ja äiti ei nyt ollu hirveen innokas menemään ruotsiin katsomaan heitä ): yritin osallistua siihen subin kilpailuun mutta voitto meni tietysti ohi suun tavallisella tuurillani. tämä olisi ihana piristys pimenevään talveen ja loistava ennakkojoululahja.
  eli tämä kaikki tiivistettynä yhteen lauseeseen:
  olen köyhä, rakastan heitä ihan hirmusesti ja toivon voittavani pleaseplease
  ps. ootte mahtavia !

  jjullelang@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Ekaksi..AIVAN IHANA PAKETTI:)! rakastan! Mitä ikinä voisinkaan tehdä että saisin tuon paketin! Pojat ovat aivan ihania! Voisin ensin vaikka kertoa miten ihastuin poikiin; Miss Mix oli tehnyt jutun pojista lehteen, luin juttua innolla, ja menin Youtubeen kuuntelemaan WMYB:ia moneen kertaan. Odotin oikein koulussa että päivä olisi ohi, ja pääsisin kuuntelemaan 1D:tä. Kohta olisi joulu, tiesin toki mitä haluan lahjaksi. Menin cdon.comiin ja näytin äidille kaikkea 1D kamaa. Joululahjoistani sitten tuli 1D:n levy ja kalenteri <3 Nyt olen seurannut One Directionia ympäri vuoden ahkerasti ja Facebookissa olen hyvin aktiivisesti seurannut One Direction Finland-sivustoa, jonka seurauksena ensi viikon perjantaina järjestämmekin näitä 1D:n fanien tapaamisia:) Olen yksi järjestäjistä, jipiii, ensimmäinen miittini koskaan, ja liittyy vielä one directioniin! Noni, nyt tästä alkaa tulla vähä pitempiki teksti jo, mitä mä yleensä kirjotan;d Olen osallistunut NRJ:n kautta 1D-kisaan..enkä pärjännyt, harmi, mutta olen iloinen voittajan puolesta!:) Odotan innolla poikien Suomeen tuloa, jolloin me viimein tapaamme;) Eli siis lyhyesti, haluaisin saada tämän 1D fanipaketin, koska rakastan näitä ihania poikia!! <3

  hhannne@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. ihana paketti! :O

  mut nii,haluisin ton paketin koska oon fanittanu poikia x-Factorista saakka ja tykkään niist kokoaja vaa enemmä ja enemmä (nykyää ku tulee uus biisiki ni alan itkemää onnesta). porukat ei suostu ostaa mulle 1D-fanikamaa, koska se on niitten mielestä ''turhaa'',en siis omista _mitään_ 1D fanikamaa. One Direction on mun koko elämä ja rakastan niitä yli kaiken, koska kavereitakaa ei oo kun kaks (2) ja ainaku tuun koulusta meen heti twitteriin ja ootan et pojat twiittaa. Roikun koneella sitte iltaan asti ja kattelen poikien videoita ja kuvia ja unelmoin niistä (hahajoo olennainen asia =D ) mut nii, ei kai mulla muuta :/ ++ihanaa et soitatte Little Thingsiä ja LWWY'tä ,muutki 1D-biisit tervetulleit radiost jatkossaki (; xx

  helggasd@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Oon fanittanu 1D:tä tosi kauan ja mun vanhemmat ei oikee haluu antaa mulle rahaa, jotta mä voisin ostaa fanikamaa. Sen takii olisin super onnellinen, jos voittaisin. En oo koskaa fanittanu mitään muuta niin paljon kuin One Directionia. Omistan vaan 1D:n julisteita ja kyniä. Olen köyhä
  Ootte mahtavia (:

  ennnnu@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Tjaa.. Miksi minä.. Enpä tiiä :D En ikinä voita edes mitään.. Olis hauskaa viedä tää paketti kaikkien niiden oikeiden fanien nenän edestä >:D Kyllä pojilla pari hyvää biisiä on, mutta en tosiaan oo mikään fani. Ulkonäköö noil kyl riittää 8) Jos mää ton voittaisin, nii ainakin mulla tulis käytettyy noita tavaroita mitä tos on. Nää Fanittajat varmaan nostais kaiken lasivitriiniin ja jokapäivä ihailis niitä ja haaveilis kaikesta, mikä tuskin toteutuis :D Ei mulla mitään näitä ns. "äärifaneja" mitään vastaan oo, Toki itsekkin fanitan monia artisteja ja bändejä, toisia enemmän ja toisia vähemmän. Olishan noi ihan kiva saada, vaikka en fani ookkaan, olis noille ainaki käyttöö. Ainahan sitä pitää onneaan kokeilla :D

  laura.seppala@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Mä haluaisin ton paketin koska pojat merkitsee mulle niiiin paljon , ja vanhemmat ei suostu ostamaan mitään mitä en tuli käyttämäään koko ikääni , koska kuulemma kyllästyisin vielä niihin , mutta toivon etten ikinä tulisi kyllästymään ! Oon saanu ihania ystäviä one directionin kautta eikä mun itsetunto ole enää niin huono , uskallan olla koko ajan enemmän ittteni , koska noi kappaleet , varsinkin little things on jotain semmosta mitä jokainen nainen/tyttö haluaa kuulla ! pojat on saanu mut nauramaan itkemään ja hymyilemään samaan aikaan , kukaan muu ei oo sitä tehny ! Oisin tosi tosi ilonen voitosta , saisin parille kaverille joululahjaks antaa osan noista tavarosita ! :) Voitto tulis täydelliseen aikaan , synttärit , joulufiilistely , ja sit jos viel tän voittas !


  pakkaneen@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. wau! ois unelma saada toi paketti :D
  mun pitäis voittaa, koska oon tosi kova directioner ja rakastan one directionii paaaljon. Niiden musiikki on vaa nii taivaallisen hyvää et huhhuh:)!!(jotkut sanoo pakkomielteiseks):D. mun huone on vuorattu one direction julisteilla ja lehtileikkeillä, ja päivisin en muuta teekkää kun tuijotan tietokoneen ruutua ja kerään mun päivittäistä 1D-annosta. :D ja jos puhutaan kavereitten kans jostai, oli aihe mikä vaan saan one directionin aina liitettyy jotenki keskusteluun :D

  Laakkiosanni@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Haluisin nii kovasti ton paketin! Rakastan One Directionia! Olis iha kiva saada fanituotteita ku mulla on liian vähän niitä :\ Ja haluisin tilaa netistä jonkun kivan paidan tai jtn, mut vanhemmat ei anna :\ Enkä oo ikinä voittanut mitään! Oon iha supersupeerrr 1D fani mikää ei voita 1D:tä! olisinn niiiin onnellinen jos saisin tuon superihanan paketin! :D Huhu :D Mut oikeesti jos saisin ton fanipaketin käsiinii nii kattoisin tota paketin sisältöö vrm 24\7 1D on mun elämä! En oo ikinä fanittanu mitään näin kauan! Toivoisin ihan miielettemösti et pojat tulisi suomeen:D! Ajateltiin kavereitten kaa mennä sit jonottamaan koko yöks et saatais paras paikka, vip liput mut katotaas nyt jos on rahaa tai vanhemmat antaa :\, kaverit ainakin pääsee, ku ne on aika rikkaita jne.
  Mutta:D ei mulla oikee mitää lisättävää.
  onnee kaikille(:!

  Huongg19@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. En muista kuinka kuinka 1D fanitukseni alkoi, mutta muistan kun ostin Upp all night - albumin läheisestä Prismasta maaliskuussa 2012. Se oli sitä aikaa kun olin viimeistä vuotta peruskoulussa, jolloin pitäisi tsempata koulussa ja saada hyvät arvosanat. Muistan kun sain laitettua levyn ekan kerran isäni auton radion sisälle ja ensimmäisenä soi What Makes You Beatiful, se tunne kun lauloin täysillä mukana se oli niin erilaista kuin Youtubest tai radiosta kuunnellessa. Tsemppasin itseäni lukemaan kokeisiin 1Dn avulla ja kokeet meni aivan hyvin. Keväällä oli sitten ammattikoulun pääsykoe, ennen haastattelu osiota muistan sen kuinka jännitin ja kaivoin laukusta kuulokkeet ja kuuntelin kännykästä More Than Thiss – kappaleen ja jännitys katosi. Ja haastattelu meni tietenkin hyvin.
  Nykyään jos olen surullinen kuuntelen parin 1D biisi ja huomaan olevani taas iloinen,
  erityisesti Live While We’re Young auttaa parhaiten. 1Dn pojat ovat minun esikuvia, koska
  kun heistä luotiin yhtye he eivät tunteneet toisiaan ja nyt melkeinpä koko maailma tuntee heidät.
  Fanipaketin voitto olisi kuin unelma, koska omistan vain 1D ensimmäisen albumin ja yhden lehden joka kertoi heistä ja muista lehdistä pieniä artikkeleita sekä seinäni on täyttä julisteita.

  Kiitos mahdollisuudesta osallistua kilpailuunn! :)

  hensku-96 @live.com

  VastaaPoista
 24. en ole fani. olen Directioner. mun pitäisi voittaa toi uskomaton paketti, koska mä todellakin, kirjaimellisesti rakastan Zaynia, Liamia, Niallia, Harrya ja Louisia. haluaisin näyttää suuren fanitukseni fanituotteilla :) olen kirjaimellisesti käyttänyt yli sata euroa amerikkalaisiin, noin 8e kpl maksaviin lehtiin joissa on 1D julisteita, ja huoneeni on kattoa ja ovea täynnä noiden komeiden ihmisten kuvia. he todellakin ovat hyvännäköisiä, mutta se on vain pieni murto-osa, minkä takia olen rakastunut heihin. he kaikki ovat täysin erilaisia persoonia, ja silti kaikki viisi tulevat toimeen uskomattoman hyvin. sydäntä alkaa aina lämmittää kun näkee nuo sekoilemassa ympäri ämpäri :). siitä tulee niin iloiseksi. tosiaan viime helmikuusta asti olen heitä fanittanut, mutta todelliseen rakastumiseen meni tietysti aikansa. eihän ihmisiin noin vaan rakastuta. ihmiset ajattelevat, miten voi olla mahdollista edes ruuduntakaa, mutta kyllä se on. rakastan heidän lauluääntään. Olen kuunnellut Take Me Homea iTunesista miljoona kertaa. eilen koulusta tultiessani kuuntelin sitä non-stoppina ilta kuuteen asti. tosi juttu. one direction saa aina hymyn, naurun ja kyyneleetkin mun kasvoille, ja se jos mikä on minulle tärkeää. rakastan heitä, heidän musiikkiaan, kaikkea heissä. tunnen heidät niin hyvin kuin ruudun takaa voi ihmisen ikinä tuntea :)

  VastaaPoista
 25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 26. Mun mielestä olisin siks hyvä voittamaan ton paketin koska mulla ei ole hirveesti fanikamaa ja oon ihan hirveen suuri fani ! ELI DIRECTIONER :P ja mun mielest ansaitsisin ton sentakia etten oo voittanu melkein mitään arvontoja ikinä ja oon itkeny nyt pari päivää sentakia että en pääse perjantaina take me home levymiittiin koska mulla ei oo nyt rahaa junaan , joten ois todella siistiä voittaa toi paketti ja se olis mulle tosi iso ja tärkee juttu! xx directioner
  kiiagrr@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ja lisäykseksi vielä että olen ollut directioneri kohta yli vuoden! joten olis tosi huippuu voittaa kerranki jotain

   Poista
 27. Haluisin voittaa ton paketin, koska yksinkertaisesti rakastan One Directioni. Toi paketti ois täydellinen kun mulla ei oo paljoo fanikamaa, ku ei oo paljoo rahaakaan. Noi pojat ne on nii uskomattomia, ettei pysty sanoin kuvailee. Biisit on auttanu mones asiois. Voitto merkitsisi mulle tosi paljon, mutta en varmaan voita, mutta ihanaa se olisi<3 Bändi merkitsee minulle toosi paljon.:)
  Ersku123_96@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. oon tosi huono kirjottaa tämmösiä mutta yritetään nyt :D en oo fani. oon directioner. one direction piristää mun joka ikistä päivää pelkällä olemassa olollaan<3 mulla ei oo fanikamaa ku vaan julisteita koska ei oo varaa ostaa. mun elämä on muuttunu paljo paremmaks sen jälkee ku one directionia suositeltii mulle ! kun kuulin little thingsin ekan kerran itku oli tosi lähellä mutta hillitsin itteni koska olin linkissä ei ois ollu kauheen normaalia :D ! pojat on mulle tooosi tärkeitä en ees voi kuvailla sanoin mite paljon rakastan niitä! ja en pääse ruotsin keikallekkaa koska vanhemmat ei päästä.. :'( en ikinä voita MITÄÄN joten ois tosi mahtavaa voittaa tämmöne kilpailu :) ! hyvä ylex, oon kuulolla lauantaina ;)

  VastaaPoista
 29. oon directioner, ei siinä muuta. oon osallistunu tajuttoman moneen kisaan, mutta en oo voittanu:( mutta syy voittoon on tietysti se, että oon directioner!

  senni.niskanen00@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Minun olisi hyvä voittaa toi paketti, koska olen ollut 1D fani jo kauan ja myös joutunu kokemaan monia pettymyksia kuten en ole päässyt heidän keikoille vaikka olen tehnyt kaikkeni sen eteen mutta aina on tullut mutkia matkaan. Olen valvonut monia öitä heidän live tv haastattelujen ja esiintymisten vuoksi. En voi edes sanoin kuvailla kuinka paljon he merkitsevät sekä ihmisinä, että myös heidän musiikillaan.
  Eveliina97@windowslive.com

  VastaaPoista
 31. ääh , kaikki vaan täällä kirjottaa , että kuin köyhii ne tai jotain sellastaD: Mut joo, itseasiassa jostain syystä mulla ei ole mitään muuta one directioniin liittyvää , kun isot seiniin teipatut julisteet ja lippu one directionin keikalle 23.2 ...niinkun jotkut tuolla alussa varmaan on jo sanoneet (ja niinkuin mäkin teen) , niin aika paljon illoista ja sateisista päivistä kuluu youtubessa/twitterissä odottamassa, että pojat kirjottais jotai... mun syy , minkä takia toi olisi kiva saada , on se että haluaisin one direction - keikalleni tollaisen ihanan 1D paidan..ja kaikki nuo koulutarvikkeet piristäisi , koska mulla menee tällä hetkellä koulussa tooodella huonosti! Myös sisko on tosi kova one direction fani , ja oli aivan murtunut kun kuuli ,ettei pääse mukaan keikalle...joten olisi myös hänen joululahjansa selvilläää:) vaikka mulla onkin huono arpaonni enkä ole koskaan mitään voittanut , niin aina toivon parasta! xx


  hettuli@wippies.fi

  VastaaPoista
 32. one direction ei varmaan koskaan tuu suomeen ja ei mulla nyt rahaa mihinkään ruotsiin oo lähteä niin antakaa mulle armoa ja lievittäkää ees vähän mun tuskaa lähettämällä tähän suuntaan toi fanipaketti :(
  rakastan one directionia niin paljon enkä pääse mihinkään fanitapaamisiinkaan ikinä ku asun täällä hevonkuusessa melkei 700 km:n päässä esim. helsingistä jossa on paljon kaikkia tapaamisia ja tapahtumia. LIEVITTÄKÄÄ KÖYHÄN FANITYTÖN TUSKAA PLIIS PLIIS nii sanon teiltä harrylle terkkuja sit ku mennään naimisiin :-) >> nsf_spk@hotmail.com <<

  VastaaPoista
 33. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 34. No eli miksi mun pitäisi voittaa: Ensinnäkin ollaan mun kaverin kanssa osallistutta varmaan melkeen kaikkiin mahdollisiin 1D kisoihin, otettu kuvia ym. Mutta ei olla koskaan voitettu ;( Toiseks mä oon alkanu vinkuu synttäri ja joululahjaks kaikkee 1D kamaa, ja uskon etten kuitenkaan kauheesti niitä tuu saamaan. Niin ja mulla siis on synttärit joulukuun alussa eli toi ois täydellinen synttärilahja mulle!<3 ja mä voittaisin, ni antaisin ehdottomasti osan mun parhaalle kaverille synttäri(myös joulukuussa) tai joululahjaksi! Olisi meille molemmille täydellistä! mitä tähän vielä vois sanoo.... rakastan koko 1D porukkaa vaikka ne ei tuukkaan vielä suomeen <3 odotan vaikka ikuisuuden;)
  annabella.nummelin@gmail.com

  VastaaPoista
 35. APUUAAAA AIVA YLI IHANA PAKETTI! Mun pitäis saada toi paketti koska OON YLI YLI YLI SUURI 1D FANI♥ (and proud of that) One Direction on mun ELÄMÄ ! Joskus jotku ei ymmärrä mitä 1D merkitsee mulle. FOREVER DIRECTIONER! Mut oon ollu tosi surullinen koko viime viikon koska en päässy Ruotsiin keikalle :( TUNTUU ET EN KOSKAA PÄÄSE NÄKEE NIITÄ :(( LOVE YOU ONE DIRECTION♥ Xx josefiinaloppi@gmail.com

  VastaaPoista
 36. musta tuli directioner 2011 vuoden lopussa. muistan sen päivän kun mun kaveri näytti mulle niiden ekan sinkun ja .. love it:-) haha kaveritkaan ei aina jaksa kuunnella mua koska koko ajan koulussakin hehkutan kuinka ihania ne on! oon käyttäny varmaan yli 100euroa kun oon ostanut 6-8euron lehtiä et oon saanut niitten julisteita mun seinille . ois tosi kiva voittaa toi kun en oo koskaan kirjaimellisesti koskaan voittanut mitään:-D pojat saa mut aina hymyilemään vaikka oliskin huono päivä!!

  saanavirtanen98@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Miksi mun pitäisi voittaa? No, koska oon oikea directioner ja kauan oon ollu. One Direction on tärkein asia mun elämässä. Ilman sitä bändiä, mulla ei olisi yhtään oikeeta ystävää. Oon saanu poikien kautta monta ystävää esimerkiksi Facebookin välityksellä ympäri Suomea. Se on kyllä harmillista, että tapaan niitä mun ystäviä pari kertaa vuodessa. Se sattuu kun joudun asuun niistä kaukana ja en pääse tapaan niitä niin usein kun ne tapaa toisiaan, koska en asu pääkaupunki seudulla tai Oulussa päin tai jossain muualla sellaisella alueella. Oon ollu tuskissani siitä ja itkeny päiviä sen takia, että pojat ei tuo Euroopan kiertuettaan Suomeen, kai tuo paketti toisi lohtua. En saa muutenkaan fanitavaraa paljoa, kun täytyisi kaikki melkein tilata netistä tai ostaa jostain isommasta kaupungista, koska ei täällä pienessä tuppukylässä mitään myydä. En oo voittanut ikinä missään kisassa, mulla on varmaan maailman huonoin tuuri. No eipä tällä kirjoituksella varmaan mitään pakettia saa, joten toivotan vilpittömästi onnea voittajalle. :--)

  elli.lassila@tpnet.fi

  VastaaPoista
 38. Toi paketti ois siis niin unelmien täyttymys <3 Mun pitäs voittaa toi paketti koska oon ihan hulluna one directioniin ja joka päivä kuuntelen niiten biisei ja ihailen kuvia. Todella kovasti oisin halunnu heidät myöski suomeen mutta ei niin ei ja sitten mulle ei myöskää annettu lupaa hankkii lippui ruotsin keikalle. Pettymys oli kyl todella suuri. Ja oon osallistunu moniin 1D kisoihin mut mistää en oo voittanu mitää ;( mutta ehkä tällä kertaa ois parempi tuuri

  jennihon@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Moikka :) siis oon Directioner ja tän paketin voittamine ois parast mitä ois tapahtunu ku en omista paljo yhtää mitää fanikamaa, en pääässy ruotsii sinne keikal ja en välttämät pääse jos pojat tulee suomee.. :( rakastan poikii iha älyttömästi ! siks koska pojat on antanu mulle älyttömästi itse tuntoa biiseillää :) pojat on saanu mut nauramaan ja itkemään ♥ oon käyny directioner fani miiteissä, tehny pojista videoita :D kaikenlaista.. ollut aktiivinen ja en ikinä luovuta toivoa nähdä pojat joskus livenä !:) ja siksi minun pitäisi saada tämä paketti :) voin vannoo et sanon joka päivä one direction ja nyt voisin viel näyttää näil fanikamoil (puhumisen lisäks )et oon iso directioner ja ylpee :) <3 broud to be directioner ;) koulus saa joskus kuulla vähä täst mun fanituksest mut ei se mua kiinnosta yhtään !:D ! kiitos :)

  assmuliini_99@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Näitten kirjotus ei oo ihan mun juttu, mut tän paketin takii voin tehä sen ♥! One Direction on ihan huippu! Mä vaan niin hulluna oon fanittanu sitä jo reilusti yli vuoden.
  Asun sen verran kaukana kaikesta, ettei levymiittiin täältä kyl pääse. Eikä mihinkään muihinkaan 1d-miitteihin. Keikoille ei oo oike ees varaa, mut 14 v, ja One Direction in my ♥. Ei sen biisei tarvii ku vähä kuunnella ni ollaan jo iha liekeis. Sit Little Things, oli aivan huippu ja sai mun fiiliksen ihan sika korkeelle ja tunnen itteni jotenki hyväks ihmiseks sen ajan ku kuuntelen What Makes You Beautiful:in.
  Suuri toiveeni ois todellakin voittaa toi unelma 1d-paketti ♥ Harvoin sitä edes tulee voitettuukaa mittää. (:
  veera.hotanen@gmail.com

  VastaaPoista
 41. mä haluisin ton paketin koska mulla ei oo koskaa rahaa mihinkää tollasii:/ AND I'M TRUE FAN!;) mun piti tehä äitille ja iskälle "töitäki" että saisin sen uusimman levyn joka tulee pian!<3
  + tää on vähä ilkeetä mut mulla on yks kaveri joka pitää 1D:stä kans (mut ei yhtä paljo kumä!XD) nii sille ois kiva leijjuu tollasella paketilla:D:DD
  oiihhh mä jo unelmoin siitä että saisin ton!:) pleasee?:):)

  VastaaPoista
 42. Moikka! Mun pitäis saada toi paketti, koska oon fanittanu One Directioinia jo aika pitkään ja eikä minulla ole juuri mitään fanikamaa... Ja tuo olisi loistava joululahja. Jos voittaisin olisin toooooooooodella kiitollinen. Rakastan poikia yli kaiken ja toivon, että pojat tulis Suomeen! One Direction on elämä ♥_♥ Kiva, että järjestitte tämmösen kilpailun (: Tässä vielä sähköpostini: ansku.ankka@gmail.com

  TOI PAKETTI ON IHAAAANAAA! ♥

  VastaaPoista
 43. Ansaitsisin voittaa ton paketin, sillä mulla ei oo paljonkaa 1D-tavaraa. Ei oo kauheesti rahaa ostaa, mutta se ei tarkota ettenkö ois true directioner. En oo siis pelkkä fani, rakastan näitä viittä miestä ihan tajuttomasti! Ekaa kertaa kuulin pojista, ku kuuntelin WMYB'n 2011 kesällä. En ees seurannu sillon x factoria, nii en tienny niistä mitään. Mä rakastuin niihin ♥ Jokaisessa niissä on omat puolensa, ja rakastan niitä kaikkia niin paljo ku ikinä kykenen. Ne saa aina hymyn mun huulille, tai kyyneleet valumaan mun poskille. Tekisitte mut maailman onnellisimmaks tytöks, jos saisin ton paketin. Kiitos ♥

  Vilma002@luukku.com

  VastaaPoista
 44. Haluaisin tuon paketin siksi koska: Olen ollut One Directionin tunnollinen fani alkuajoista asti! Huoneeni on melkeinpä tatuoitu niiden kuvilla, eikä sekään riitä kertomaan kuinka rakastan heitä <3 Mutta on yksi ongelma. Fanikamoja mulla ei oo YHTÄÄN, ei paitoja eikä mitään mitä tuntuu kaikilla truefaneilla olevan. =( Kukaan ei usko mua kunnon faniksi koska en omista muuta kun levyn. Syynä tähän on äiti. Se ei halua tilata netistä mitään "turhaa", vaikka olen kuinka yrittänyt ;( Olin jo innokkaana lähdössä Tukholmaan niiden keikalle, koska ne eivät tulleetkaan suomeen vaikka olin sitä odottanut. Olin valmis maksamaan koko matkan itse ja tekemään vaikka mitä sen eteen, mutta en saanut sitten ketään mukaan sinne. Elämäni ei olisi mitään ilman One Directionia. Niiden musiikki tsemppaa mua päivä päivältä eteenpäin, ja koneellakin menee aika aina vain katsoessa niiden kuvia netistä. Olen katsonut varmaan jokaikisen videon niistä youtubesta, ja katsellut kadehtien kaikkia fanitapaamisia ym muita fanikamaesittelyitä. Olen osallistunut kaikkiin mahdollisiin kilpailuihin tuloksitta, tuurini on nimittäin huonointa sorttia =/ Ei ole uutista mitä en tietäisi pojista, ja seuraan niitä aina jos ne sattuvat esiintymään jossain livelähetyksessä ja samalla kiljun kotona kuin keikalla olisin ;D Jaksan odottaa vaikka kuinka kauan että he tulevat Suomeen, ja sitten kun tulevat, niin mua ei estä kukaan jonottamasta vuorokautta siellä! Olen myös tosi herkkä, että tunteeni pääsevät valloilleen hyvin helposti. Kiusattukin on, kun fanitan "homobändiä", mutta en voi sille mitään että sydämeni on sulanut Liamille, Louisille, Harrylle, Zaynille ja Niallille, sitä ei voi kukaan muuttaa! Monilla faneilla on kaikkea, mutta mulla ei, auttakaa true Directioneria hädässä ja muuttakaa mun ajattelutapa, että mulla on maailman huonoin tuuri =( <3 Olisin maailman iloisin ihminen, niinkuin varmaan kaikki mutta noh, yritin kaikkeni =/ <3 alina.hk@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 46. Oiii mä niin haluaisin ton paketin!!!<3 <3
  Olen oikeesti suuri 1D-fani, mutta mulla ei oo yhtään niitten fani kamaa:/
  Oon yrittänyt päästä niitten keikalle vaan syystä jos toisesta en ole päässyt.Kilpailuihinkin olen aina osallistunut mutta en ole kertaakaan voittanut...
  Voi kumpa näkisitte kun radiosta kuulu One Directionin biisi tai telkkarista niitten mainos. Mä innostun ihan hirveesti, hysterisoin,sydän nousee kurkkuun ja oon vaan todella todella onnellinen:D Kaikki muut valittaa kun olen niin tykästynyt 1D:hen...On muuten tosi ihana juttu kun soitatte poikien toisen sinkun 'Little Things'<3
  Täytyy myöntää että itken aina kun kuulen sen:')
  Niille jotka ei tykkää One Directionista voi kuulostaa ihan hullulta, mutta mie oon Directioner ja ylpeä siitä<3 <3

  ericamilja97@luukku.com

  VastaaPoista
 47. mun pitäis saada toi paketti siks koska olen ihan kamalan hirveä 1D-fani ja olisi ihanaa saada noi tavarat! oon ollu 2miitissä ja kaivan joka puolelta netistä aina one directionista uusimmat juorut! oon ollu niiten fani x-factorista ja nyt koitan päästä käsiksi niihin one directionin ruotsin keikan lippuihin (:

  essifriikki@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Mä ansaitsisin ton paketin koska oon tykännyt one directionista siitä lähtien kun ne on ollut x-factorissa eli kohta kaks vuotta enkä oo nähnyt niitä vielä ikinä. Enkä tule ens vuonnakaan näkemään ja oon viettänyt ny monta unetonta yötä vaan sen takia koska ne ei ENSKÄÄN vuonna voi tulla Suomeen. Noi pojat on yks niistä ainoista syistä, miks mä jaksan hymyillä koulussa ja ne on myös auttanu mua jaksamaan rankkoinakin hetkinä. Mua on kiusattu koska mä tykkään niistä, enkä oo sellanen kuka tykkää näyttää sitä että mua harmittaa, mut kotona on ollu välil tosi rankkaa miettiä et mitä mä huomenna koulussa teen. Onneks tää on jo loppunut, mutta mul ei myöskään oo paljoa fanikamaa, ja haluisin tätä niin paljon, paikkais paljon tota mun ns masennusta joka tuli siitä koska en pääse näkemään niitä ensi vuonnakaan. Mä oikeesti rakastan näitä poikia, from the bottom of my heart.
  Sähköposti: emilia.hyvonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Ää oon niin huono kirjottamaan mitään tällästä, koska ei mulla ole sellasta syytä miksi juuri minun pitäisi voittaa toi. Mutta poikien avulla oon saanu paljon uusia kavereita ja oon päässy yli itsetuhosuudesta ja riitämättömyyden tunteesta. Pelkästään niiden biisien sanat auttaa niin paljon kun tiedän että ne tarkottaa sanojaan ihan koko sydämmestään. No mutta kuka tän ikinä voittaakaan, ansaitsee sen vaikka se en olisikaan minä! (: sähköposti nyt kaiken varalta: ssuviiii@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Mä olisin siksi hyvä voittamaan koska mä oon ollu fani kohta puoltoista vuotta ja mä oon kulkenu ja tehny suuren matkan mun kavereiden ja 1D kanssa. mä oon tän puolentoista vuoden aikana ehtiny paljon osallistuu kisoihi ja tälläsii mut en oo koskaa voittanu. 1D on mulle koko elämä. Mä oon nyt 15 täytän maaliskuussa 16 ja mä en aio olla directioner koko elämääni joten olis kiva et ees voittaisin sen yhen kerran. oon itkeny, nauranu, huutanu, kiljunu menettäny kaverin ja lemmikkejä. mut se yks mikä on pysyny on 1D ja se kertoo siitä että rakkaus poikiin pysyy vaikka maailma loppuis. en saa lähtee ulkomaille one directionin keikalle enkä saa mennä miitteihin joten olisi tärkeetä et voittaisin koska se sais mut hyvälle tuulelle. jos en voita itken koska mie tartten jotain mikä piristää minuu ja miun kavereita. kun mie oon ilone ni kaikki muutki miun kaveriyt on ilosii ja siks on tärkeetä et mä voitan. mä olen superfani ja mun kuuluu voittaa se paketti. One Direction loppuu joku päivä ja sinä päivänä mun sydän murtuu vaikka en oiskaa näin iso fani ois kiva vanhana muistaa et oi oon joskus voittanu tän paketin muistan sen.sähköposti: jaana.leivonen@gmail.com

  VastaaPoista
 51. OMG!! oikeestikko tuo on palkintona??! liian hyvää ollakseen totta! mä oon tosi huono perustelemaan mitään, mutta nyt on pakko yrittää, ku näin tärkee juttu! <3 jep, eli mun pitäs voittaa toi ihana paketti siks, koska, mä oon osallistunu varmasti kaikkiin mahdollisiin 1D kisoihin, ottanu miljoonia kuvia, mutta ikinä mulle ei oo soitettu, että olisin voittanu ;( oon ihan suunnattoman iso Directioneri, mutta mulla ei oo vielä mitään fanikamaa (seinät vaan vuorattu 1D julisteilla ja kaikilla kylteillä), koska äiti ei anna ostaa ... tää ois hyvä mahollisuus voittaa noita asskfko ihania tavaroita :3 1D ei tui varmaa koskaan Suomeen, mut mä aijon oottaa, vaikka koko elämäni ajan niitä! ainakun kuulen niiden laulua/ ääntä huudan, kiljun ja hypin :3, mun hammas melkein irtosi kerran ku osuin kaverin päähä... viimeviikonloppuna tietysti itkin itteni kuiviin, sillä esitettiinhä Little Things'sin musiikkivideo ensimmäistä kertaa..... <3 ei täs muuta, olisin vaa ikuisesti kiitolline teille, jos lähettäisitte ton maailmankIkkeuden parhaimman paketin tänne päin :) ( saisitte kutsun mun ja niiden hähin myös parin vuoden päästä hihi <3<3 ) iitavoutilainen@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Mä halusisin voittaa ton paketin, koska oon hirvee fani mut mulla ei ole rahaa tilata mitään netistä, mut haluisin kyllä kovstikkin. Olen tehnyt kässän tunnilla ite kaiken laisia tyynyjä muut eihä ne noille vedä vertoja.:) Mut toivotan sille onnea, joka ne voittaa.:)

  possuxd@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Itkin äsken, kun kuuntelin youtubesta joidenkin (tuhmien) lataamia Take Me Homen biisejä ja itkin täällä. Oon myös menossa perjantaina Helsinkiin suureen levynjulkaisumiittiin ja tapaan siellä yhden nettitutun ekaa kertaa ja varmasti tapaan muitakin mukavia tyyppejä = oon ihan superinnoissani. Olis ihan sairaan upeeta voittaa ees tää kisa, sillä poikien näkemisestä ensvuonnakaan ei taida olla mitään mahiksia. One Direction on eka asia mitä oon fanittanu ikinä ja oon todella onnellinen, että niin on. Aina kun on huono olo ni meen vaan tubeen kattelee videoita niistä ja aina tulee parempi mieli. Ja tietenkin twitteristalkkaukset 24/7... :D

  hanimonki@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Juuri minun pitäisi saada tuo paketti, sillä One Direction on mulle sanoin kuvaamattomasti liian tärkeä. Näiden poikien ansiosta mun suurimmasta unelmasta on tullut muuttaa Englantiin tai Irlantiin, ja mun englanninopiskelu intoni on kasvanut suunnattomasti. One Direction on antanut mulle enemmän kuin voitte kuvitellakkaan heidän musiikillaa, ja omalla persoonallaan. Jokaiseen mielentilaan löytyy hyvä kappale, ja apeus katoaa aina kun kuulee heidän kappaleitaan. Jokainen heistä on mulle rakas, mutta Niall erityisen:) x toivottavasti ymmärsitte miten tärkeä tää pakettikin olisi mulle !

  Sähköposti: emeritusprofessori@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Ihana!! Mun täytyis todellakin voittaa toi, koska oon ihan super 1D fani, ja myös mun kaveri saisin sille tosta joululahjaksi ainakin jotain ja se ois iki onnellinen kuin myös minä!!! Ekan kerran ,ku kuulin pojista selailin youtubessa vaan joitain biiseäjä ja huomasin One Directionin What Makes You Beautiful musiikkivideon, aattelin heti hei vähä komeita. Nyt en enää ees aattele niii nettä vähä komeita ja söpöjä ah<3 vaan myös että kaikilla on niin ihan persoona, laulu ääni ja niin paljon sydäntä mukana<3 Ja jos koulussa on ollu ihan paska päivä, kokeista tullu huonoja numeroita tai muuta tällästä, ku kuuunteleen poikia ne saa aina hymyn huulille ja kyyneleen silmiin<3 Kun kuulin että ne menee Ruottiin ja oisin halunnut mennä sinne katsomaan niitä murruin ku en päässykkää. Mulla ei ees ole niitten ekaa levyäkään kun en löydä mistään kaupoista ;( Eikä mulla oo rahaa ostaa tälläsiä ihania juttuja :/ Ja KUN ne tulee Suomeen en varmaankaan pääse edes niitten keikalle koska ei ole rahaa ;( eikä äiti päästäisi. Olisin niin onnellinen jos voittaisin, en koskaan voita missään kilpailuissa. En varmaan koskaan näää poikia, niin ois ees kivaa voittaa jotaki 1d-kilpailuja tai saada joitakin tollasia fani-paketteja. :) I <3 1D Kiitoos  Katsu-98@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Hei Anne ja Inari:) te ootte molemmat aiva ihania ja YleX ylipäänsä, kuuntelen joka aamu enne ku lähen kouluu ja koko illan koulu jälkee :)YleX Viikonloppu on ihana ♥ Pojat saa mut aina hyvälle tuulelle ja hymyn korvast korvaa, niide musa, kuvat, äänet, kaikki. Harry, Niall, Zayn, Liam ja Louis on ku omii veljii. Toisaalt outo sanoo mut todellaki rakastan näit poikii. Jos on huono päivä, olo paranee hetkes jos kuulee mitää niihi liittyvää. Mul on huimat kolme julistetta eikä mitää muut fanikamaa. Mun vanhemmat ei anna mun tilata netistä mitää. Mä oon pitkää, aiva liia pitkää halunnu 1D- fanipaidan mut en oo löytäny mistää kaupoist enkä käy ikinä ulkomailla et vois sieltä ostaa. Mä asun pikkukyläs jos ei myydä mitään fanitavaroita. Kaikkei enite mua harmittaa se mite One Direction ei tuu ens vuonnakaa Suomee, mun vanhemmat ei päästä mua vaikka Ruotsiin kattomaa mitää bändii. Kaikki luuli et vihdoi ja viimei pojat tulee Suomee ja monie directionereide unelma toteutus mut ei. Sattuu ku kuulee mite muut on ostanu lippui Pohjoismaide keikoille ja mä en saa mennä. Mä oon One Directionin avulla löytäny oikeit kunno ystäviä jotka tukee ja ymmärtää. Me ollaa perhettä, Ohana means family♥. Nää ystävät on ikuisia. Mun elämä ois aiva tyhjää, ei ois mitää sisältöö ilma 1Dfamilya ja näit viittä poikaa.

  VastaaPoista
 57. Moikka tytöt! Voin nyt alkuun myöntää etten oo mikään paras kirjoittaja ollenkaan, mutta syitä miks tykkään One Directionista; nää pojat osaa piristää mun päivää pelkällä sillä että katon taustakuvaani puhelimessa, kuuntelen heidän biisejä tai katson tän bändin ja heidän elämästään olevia videoita netistä. Muistan kun mun elämä meinas murskaantia kun en ollut Ruotsissa samaan aikaan kuin pojat tai kun en pääse heidän nyt Ruotsissa pidettävälle keikalle :D One Direction on muuttanut mun elämää kyllä parempaan suuntaan, vaikka ihanat ystävät ja rakas perhe on tukenu mua vaikeina aikoina, niin 1Dn pojat on saanut mun näkemään elämää positiivisemmin ja arvostaa sitä, olemaan enemmän rohkeampi ja pelokkaampi ja olemaan just se oma itteni. Muistan viel sen ekan kerran kun kuulin One Directionista youtubessa, "What Makes You Beautiful"- biisin ensisoiton Suomen radiossa ja ne hauskat kokemukset aina 2010 vuodesta tähän päivään asti, joita pojat on jakanu mulle ja muille ihmisille jotka ihailevat One Directionia :) en nyt itse omista mitään 1D julisteilla täynnä olevaa seinää tai heidän fanitavaroita niim paljon, mutta silti One Direction on yks iso osa asia mun elämässä koska en joskus 3 vuotta sitten ois uskonu tykkääväni jostain bändistä näin paljon.. Mutta tässä oli mun pieni kirjotus, hope you liked it! se joka voittaa tän paketin niin todellakin ansaitsee sen!! :)
  tässä mun sähköposti varmuudenvuoksi: erika_riikonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. En pyydä voittoa, en halua hinkua tai kerjätä, haluan kertoa oman tarinani...näin se alkoi..

  Kesäkuu 30 päivä, 2010

  Surffasin netissä, tietenkin youtubessa ja eksyin katsomaan x-factor uk'n esiintymisiä..Kaksi poikaa teki laulullaan vaikutuksen minuun ja päätin ottaa lisää tietoa heistä.. Niall James Horan,16 ja Liam James Payne,16 .Kun sain pojista lisää tietoa yllätyin kun kaksi lempi poikaani oli pistetty samaan porukkaan x-factorissa,lisäksi kolme muuta lahjakasta nuorta herraa. Olin jo silloin aivan haltioissani poikien taidosta ja lahjakkuudesta. Seurasin poikien matkaa tähtiin ja kolmos sialle netistä,koska suomessa sitä ei näytetty telkkarista. Kun pojat saivat kolmannen sijan olin riemuissani ja tiesin että he pääsisivät pitkälle..
  Lupasin heille,ja itselleni että tuen poikia loppuun asti! Ja sen teenkin.
  Olin alussa hullu fani joka kiljui ja huusi,nyt on kulunut reilut kaksi vuotta ja olen rauhallinen ,kuulun perheeseen,olen Directioner! En fani,Fanit eivät tiedä inside juttuja,Ei poikien yksityiselämästä mitään. Mutta ME tiedämme KAIKEN!

  Toivon että tämä riittä, en voi jatkaa surullista ja mutkittelevaa tarinaani enää,Jos jatkan itkemistä näin, tietokoneeni menee rikki..

  Anteeksi xx

  VastaaPoista
 59. Aivan tosi upee paketti!
  En tiiä miten alottaisin, mut kai se tästä. :) Oon ollut directioner nyt puolitoista vuotta, ja siinä ajassa ne on tullu mulle ihan älyttömän tärkeeksi. Ne on ollu ja on mun (joskus ainoa) piriste, joka ainut päivä siitä asti, ku tajusin et ne on olemassa. Sillonki ku mulla on vaikeeta tai huono päivä, esim. pari kuukautta sitten mun isä oli vähällä kuolla sydämen vaativassa leikkauksesa, ja n. kuukausi sitten mun rakas koira jouduttiin lopettamaan.
  Joka päivä tulee mieleen erilaisia muistoja, surullisia tai iloisia. Jos oon tosi surullinen tai tosi iloinen tai missä mielen tilassa vaan, kuuntelen One Directionin musiikkia ja katon niiden kaikenlaisia videoita, luen niiden twiittejä, muistelen niitä aikoja ku ne oli nuorempia ja niillä oli vähemmän faneja, rebloggaan niiden kuvia tumblrista. Nää pojat saa mut aina hymyilemään, nuramaan, yllättymään, tai itkemään, useimmiten ilosta kuitenkin. :) Ne on ihan valtava voima, joka on auttanu mua jaksamaan joka tilanteessa. En ees muista millasta mun elämä oli sillon, ku niitä ei ollu. Ne on myöski auttanu laajentamaan mun maailmankuvaa, tiiän nykyään paljon enemmän kaikesta ku seuraan mitä kaikkee ne tekee, missä ne on sillä hetkellä yms.
  Okei nää pojat on ehkä suoraan kaikkien tyttöjen unelmista. Ne on älyttömän hyvännäkösiä, hauskoja, fiksuja, nuoria, mutta ennen kaikkea niillä on kaikilla oma luonne ja persoonallisuus. Se on uskomatonta, miten hyvin oon oppinu tuntemaan ne tänä aikana, vaikken oo koskaan nähnyt niitä. Mun suurin unelma on tietenki (kuten varmaan jokasella fanilla) nähdä ne livenä. Mut ne ei tietenkää tuu Europe tourilla Suomeen, mikä ärsyttää, harmittaa ja itketyttää mua varmaan ikuisesti.. On uskomatont kui monta hetkee oon viettäny tavallaan näitten poikien kans ja niiden takia, oon itkeny, nauranu, huutanu, kiljunu, seonnu, oppinu enemmän uskoon itseeni, pussannu julisteita, tanssinu + kaikkee muuta. Ne on mun mielessä esimerkiks vaikka sillon ku teen matikan koetta. Jos tiivistää lyhyesti, ni ne on valtavan iso osa mun elämää.
  Haluaisin ton paketin, koska se merkitsis mulle tosi paljon! Osaisin arvostaa sitä. Se piristäis iha huipusti, koska en oo ikinä voittanut mitään.. :(

  helmiina.97@hotmail.com

  VastaaPoista
 60. Moi..mä huomasin ton jutun et tommosen vois voittaa no mulla ei oo mitään parhaita syitä :D mut mä nyt sit vaan kerron miks haluisin sen siis...Mä oon fanittanut 1D silloku ne eij ollu viel ees ryhmä esim vaikka XFactor USA :s ja ne oli aivan ihania, en omista itse juurikaan mitään fanitavaraa paitsi muutaman julisteen ja yhden käsikorun ja arvostan jo niitä todella suuresti ja itse kun rakastan piirtää niin piirtelen heistä kuvia..haluaisin jotain tavaraa edes, olen yrittänyt joskus tilata jostain sivulta mutta ne eivät sitten ole tulleet ikinä perille haluaisin kauheasti 1D fanikamaa, mutta kun lueskelin muutaman henkilön kirjoittamaa tekstiä he tarvitsevat ehkä pakettia enenmän kuin minä..olen muutenkin aina tottunut hävimään kaikessa..mutta eihän sitä pakko olisi voittaa olisi se kyllä ihanaa. Pyörtyisin silti jos minulle tulisi viesti että olet voittanut 1D paketin täynnä fanikamaa <3 se olisi ihanaa en pidä itseäni SUPERHYPER fanina koska muuten täällä tulisi ehkä jotain riitoja koska kaikki haluavat olla 1Dn suurinpia faneja..mutta olen siis SUURIN FANI IKINÄ ..noen:DDD ps:olis ihanaa voittaa<3:)) t:Jeminä Grönfors (Harryh) sähköposti: Ummjemina@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Oon järjetön directioner ja tän voittaminen olisi todella hienoa, koska en omista erityisen paljon 1D-kamaa, vaikka Julisteita on kyllä seinällä muutamia ja 1D logolla varustettu huppari tänäänkin päällä. Nää viis poikaa on tullu noin vuodessa tosi isoks osaksi mun elämää, enkä tiiä mitä tekisin ilman niitä. Vaikka olis ollu kuin huono päivä niin kotiin tullessa avaan twitterin ja youtuben ja musa soimaan täysille niin on kyllä huomattavasti parempi mieli. Monet mun kaverit ja varsinkin mun sisko on alkanut jo pikkuhiljaa kyllästyä One Directioniin, mutta mä en vois ikinä kuvitella mun elämää ilman niitä. Äiti ei oikein tykännyt ideasta kun pyysin päästä Ruotsiin poikien keikalle, mutta mä haluaisin sitä enemmän kun mitään muuta, koska ne on mulle niin sanoinkuvaamattoman tärkeitä. Poikien kautta oon tutustunut myös moneen muuhun hienoon ihmiseen ja mun kielitaitokin on parantunut huomattavasti kun lukee fanfictioneita ja twiittaa jokapäivä montakymmentä englanninkielistä twiittiä pojista/pojille ja kuuntelee niiden musiikkia jatkuvasti. Kaikki viis poikaa on oikeita inspiraatioita ja niiden musiikilla on mulle suuri merkitys. Koulussa saan lähes joka päivä huomautuksia että miten mä voin kuunnella one directionia tai sitten ne tulee muuten haukkumaan jotain.. meiän koulussa ei siis pahemmin 1Dfaneja olekkaan. Mä tiedän että fanituksesta on tullut mulle jokapäiväinen rutiini, mutta en silti muuttais mitään, koska mä rakastan näitä poikia yli kaiken.
  Tän kirjottamiseen meni hirveen kauan, enkä herättele turhia toivoja voittamisesta. Hienoahan se olisi ja olisin tosi onnellinen jos voitto sattuisi omalle kohdalle.

  emmmppu1D@gmail.com xxxx

  VastaaPoista
 62. No, ensinäkin... Oon ollu 1D fani vasta vajaan vuoden! Kyllä, vasta vuoden !! Aluksi en tykännyt yhtään One Directionista, ja ihmettelin miks kaikki hehkuttaa sitä. No, sitten eräänä päivänä kuulin 1 Deetä radiosta, ja rupesin kuuntelemaan sanoja. Sanat tekivät muhun tosi suuren vaikutuksen ja silloin mä rakastuin One Directioniin. Täytyy myöntää, että olin kuullut one directionilta tätä ennen vasta yhden kappaleen, ja luulin että niitä fanitetaan vaan poikien söpöyden takia. Olin siis tosi ennakkoluuloinen 1 Deen poikia kohtaan.
  Nyt, kun oon fanittanu one directionia melkein vuoden, oon oppinut tosi paljon niitten biiseistä. Nää biisit siis herättää mussa paljon tunteita, ja oon päässy niitten avulla yli monesta asiasta. Ne on tsempannu mua jaksamaan eteenpäin, vaikka elämä menee tälläkin hetkellä tosi huonosti. Sen verran vielä one directionin pojista... En voi todellakaan sanoo niistä yhtä ihaninta. Rakastan niitä kaikkia (no, kukapa ei rakastaisi... ;)) !! Ja vielä viimiseks (pakko sanoa): kiitos one direction, ootte mulle kuin enkeleitä<3
  ♥:lla minä

  ps. mäkään en päässyt Ruotsin keikalle. Arvatkaa harmittaako, kun 1D menee Ruotsiin, mut ei suomeen, äääää !! ;(


  inskuli100@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Mitä tähän nyt sanois :D apua, totta kai kaikki haluis tuon paketin ! Minä itse olen kova fani ja seurannut heidän elämää lähes alusta lähtien. Toivoisin että saisin tuon paketin!:)
  Heidän musiikki merkitsee minulle todella paljon koska he kaikki ovat ainutlaatuisia laulajia ja jokaisella on se oma saudi ja tapaa laulaa!
  Joku heidän biiseissä ja äänessä herättää tunteita joita jokainen haluaisi tuntea! joskus jopa vetää hiljaiseksi kuinka hienosti he osaavat oikein laulaa !& kun he eivät ole mikään tavallinen poika bändi :)
  Mutta hei ihmiset kaikkea ei voi saada mitä haluaa, haaveilla saa ja unelmia pitää olla ! :) Olen onnellinen sen puolesta joka saa sen paketin vaikka se en olisi minä :)
  Onnea kaikkille kisaan osallistuneille toivotan onnea jokaiselle :)
  Mutta tottakai toivon että minä oisin se onnellinen voittaja :)

  VastaaPoista
 64. Miun pitäis saada toi paketti(: Koska seuraan poikien liikketä päivittäin, tiedän missä he ovat ja näin. Mutta ei toi syy ole se mikään syy, ton laittaa kaikki Directionerit. Haluisin paketin koska vain aidot fanit välittää pojista oikeesti ja haluu niitten parasta tuli mikä tuli.Ei lähetä mitään viha viestejä niille jonkun uuden tatuinnin takia.Ne saa ite päättää niitten omista asioista ja kukaan ei oo sanomaan mitä niitten pitäis tehä ja mitä ei.Henkilö kohtahtaisesti poikia rakastan heidän luonteitten perusteella en sen takia että he ovat hyvän näköisiä laulavia hottiksia. He ovat aivan normaaleja ihmisiä, jotka nyt sattuu olemaan maailman suosituimmassa bändissä. He ovat Haluun että pojat on onnellisia ja tämä tekee miusta oikeen directionerin ja siksi mié ansaitsisin ton paketin.

  juuli.moilanen@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 65. IIIIIK, oikeesti kui ihana tollane paketti, pakko saaha, oon hirvee onedirection fani, directioner forever♥.... ETTE TIIÄ MITE PALJO VOI KILJUA KU KUULEE TÄLLÄSESTÄ KISASTA, nää mahollisuudet on nyt siis kuiteki yks tuhannesta..... :( mut sitä tarinaaa! >>
  Olin joskus 2010 käymässä mun sedällä lontoossa ja katottii x-factoria, se oli just sama jakso jossa harry koelaulo, ku se tuli kameran etee, huusin äitille näi: ÄITI TUU KATTOO KUI SÖPÖ TOI POIKA ON! IHANAT NOI TON KIHARAT! sen jälkee harry laulo ja äiti sano että tästä pojasta tulee vielä kuuluisa, mite puhdas ääni! tää on vieläki mielessä! ja tässä nyt ollaa. Tiiän meijä pikku miehistä melkee kaiken, ette tiiäkkää, oon tosi omistautunu fani! Oon menossa kattomaa poikia skotlantii 26.2.2013, joka mahtaa olla myös mun synttäripäivä. Mut itseasiassa tällänen synttäriyllätys kävis kyllä mieluusti! Pakko saada tämä! Toi paita ja koru sopis nii hienosti mun päälle sinne keikalle! Tää tytsy lähtis ainaki ylpeenä fanikamat päällä edustaa skotlannin keikalle suomea ja faneja!
  Tätä te ette kadu, hei ilahduttaisitte pikku seiskaluokkalasta true fania:)! Tää paketti vaan kuuluu mulle!!!

  valma99live@hotmail.com < jos vain ikinä maailmassa mulla on mahdollisuudet voittaa nii en välttämättä kyllä vastaa sähköpostissa nii puhelin on 0505763217 :)

  mut ei mulla tälläkertaa sen enempää ku et peukut pystyy mulle ja pakettia tänneppäi! TÄTÄ PÄÄTÖSTÄ ETTE KADU! LUPAAN♥ directionin sydämmellä!

  VastaaPoista
 66. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 67. Okei alkuun en ala kirjottaa mitään "nyyhkytarinoita"koska joo voi olla vaikeeta ja sillee mut ei niitä joka paikkaan kannata tunkea!kesällä löysin One directionin kun vietin tylsää kesälomaa tietokoneen ruudun ääressä.Aloin kuunella heidän musaa ja lopulta suorastaan rakastuin siihen! Heidän niin sanotut "Funny Moments" videot saivat mut nauramaan niin paljon et välil veli tuli huoneeseen ja kysy et onks kaikki ok? No kuitenki Facebookis yks tyttö vaan kirjotteli koko ajan et en oo kunnolline directioner ku en tiiä sitä ja tätä.No so what! oikees en ehkä oo mikään maailman paras "directioner" ku en stalkkaa poikien twitterii 24/7!oon maailman paras one direction fani ihan sama mitä muut siit sanoo sen päätän vaan minä itse! se ei tee must yhtään sen parempaa fanii et riipun one directionissa koko ajan.Se on kyl suuri osa mun elämää mut pitää mul muutaki olla of course! En päässy ruotsiin heidän keikalleen mut yhä on toivoo et ne viel joku päivä tänne kylmään pohjolaan tulee! Tarvitsen tätä fani pakettii et voin osottaa sille tytölle kuin suuri fani oon ja muutenki se ois niiin ihanaa,mut sen päätätte te kuka sen saa:) toivottavasti tykkäsitte:)

  VastaaPoista
 68. Ihana paketti! Mun pitäis saaha se, ittelläni ei oo fanikamaa suoraan sanottuna melkee yhtää. 1D ei tuu suomeen, en pääse minnekkää maahan kattomaan niitä, ympäri suomee järkätää levynjulkaisumiittejä, mihi en -tietenkään (-.-) pääse. Toi ois ylivoimaisesti paras joululahja ikinä, oon oikeesti tosi suuri fani, tiiän pojista paljon, merkitsis iha hirveesti mulle jos mä saisin ton paketin! Kiljuin jo pelkästään ku näin tän kisan, olisin ylionnellinen jos saisin ton käteeni! Tiiän et mahikset on aika huonot, mut mä kuuntelen teijä ohjelmaa paljo, rakastan poikia iha mielettömästi, jaksaisin tän harmaan talven yli jos saisin ton! Tuntuu itserakkaalta pyytää tätä, mut pelastakaa mun talvi:D Ja oon todella onnelline sen puolesta joka saa ton! osaan vaan kuvitella itteni toi paita päällä, korut käsis ja kattomassa tota up all night-dvd:tä ym!

  VastaaPoista
 69. Eli oon aivan järkyttävä Directioner! (oon naimisis Zaynin kans♥) Niitten biisit tekee aina mut iloiseks ku kaikki muut asiat menee aiva päin puuta.. Ne on mun sankareita! Ja sitte mä pääsen niitten keikalle ruotsiin ja en saa reissun hinnan takia oikein joulu tai synttärilahjoja joten olis kiva saada tuommone lahja(: Hylkäsin 6-vuotta ootetun seuraavana vuonna pidettävän leirikoulun 1D:n keikan takia, mutta ne on sen arvosia♥ Niitten biisit on aivan ihania!!♥♥♥ Tiiän et mulla on aika heikot mahdollisuudet voittaa mutta tulisin tooosi onnelliseksi jos voittaisin!♥

  iitukka9@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Mun pitäis voittaa toi paketti koska oon ihan älyttömän kova directioner, eikä mulla oo mahollisuutta mennä Ruotsin keikalle. Oisittepa nähny miten sekosin kun kuulin tästä kisasta :D En omista kauheesti 1D-kamaa ja siks toi paketti ois unelma :)
  jenna.salonen@luukku.com

  VastaaPoista
 71. 1D on paras!♥♥♥
  Sydän särky kun 1D ei tuu suomeen♥
  Ja sitten jos voitan, niin jaan paketin ystäväni kanssa!
  PS.ONE DIRECTION ON PARAS♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥  SUOMI FANI♥♥♥!!! 1D♥

  VastaaPoista
 72. Tätä on jotenkin vaikea kirjoittaa... tarinani ei ole samanlainen kuin muilla - en kerro kuinka jumaloin heitä alusta asti ja kuinka tiedän milloin he käyvät vessassakin yms.
  En ole tuollainen Directioner. Mutta Directioner minä kuitenkin olen. Kaverini ja ystäväni kuuntelivat heitä, ja minä katsoin sivusta, silloin sen erityisemmin asiaan huomiota kiinnittämättä.
  Mutta sitten koulussa kaikki ei mennytkään niinkuin kaikkilla muilla onnellisilla ihmisillä. En vieläkään tajua mikä minut ajoi siihen/tähän tilanteeseen. En tajua mikä oikeutti ne kaikki ihmiset, haukkumaan, syrjimään, kiusaamaan, tekemään elämästäni kamalaa.
  Silloin musiikista tuli iso osa elämääni. Istuin aina ennen koulua, koulun jälkeen ja yleensä jopa koulussa välitunnit napit korvilla ja kuuntelin musiikkia niin kovaa etten kuullut ulkopuolista maailmaa.
  Soittolistoilleni eksyi One Direction. Ja lopulta en tainnut enää muuta kuunnellakkaan. Tuntui kuinka kaikki huoleni valuivat pois, unohtuivat hetkeksi ja pystyin vain laulamaan mukana ♥
  Ajan myötä 1D:stä tuli yhä tärkeempi mulle, enkä ikinä voi kiittää poikia tarpeeks ♥ He olivat melkein ainut asia mun hymyyn koko viimevuonna :)
  One Direction on iso osa mun arkea, elämää ja sydäntä ja tulee aina olemaan. Pojat pelasti mut monta kertaa viimevuonna ♥
  En voi oikeasti kuvailla sitä miten iloiseksi niiden kasvot ja musiikki teki mut viime vuonna ja tekee vieläkin. Pojat sai mut jaksamaan koko viime vuoden, jokaisen vaikean hetken. :)
  Ja nyt tuli little things - se oli se viimeinen pisara. Itkin - tuntui että pojat olisivat tienneet, että mulla on vaikeaa. Itkun keskellä hymyilen aina - musiikilla voi todella saada paljon aikaan ♥ One directionin pojat ovat siinä onnistuneet ♥ En voi kiittää heitä kylliksi :') ♥

  pilvililinna.tytto@gmail.com

  VastaaPoista
 73. HEII!!!! OMG! TOI FANIPAKETTI ON PAKKO SAADA! :3 Oon ihan älyttömän iso directioner,1D on mun elämä! Kuustoista vee tyttönen joka ihan tosissaan itee ku kuulee What Makes You Beautfulin soivan X factorin taustalla :DD One Direction on ihan uskomattoman tärkee mulle,ilman niitä en ois mitään,ne on auttanut mua niin paljon ja monella tavalla etten osaa ees kertoo mten kitollinen oon <3 No 5 poikaa on mulee tärkeempiä kun mikään muu ja tuun rakastamaan niitä loppuu asti <3 :) Ja oon nin onnellnen että pääsen näkemään mun viis enkeliä ens vuonna Tukholmassa,jätin tosiaan lipunmyyntipäivänä kaks tuntii lukiota väliin että saisin lipun <3 :DD
  1dismyreasontobreath@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Kokeilen nyt onneani, jos se tällä kerralla onnistaisi, ja voittaisin tämän huippu palkinnon.Olen ollut directioner nyt vuoden. Löysin One Directionin, kun seikkailin youtubessa ja siihen tuli ehdotukseksi WMYB ja aloin kuuntelemaan sitä. Rakastuin samantien koko biisiin ja poikiin! Siitä hetkestä lähtien One Direction muutti elämäni. Kuuntelen joka päivä 1D biisejä, koneeni täyttyy poikien kuvista (koskaan niitä ei voi olla liikaa), ja olen aina ajantasalla kaikesta ja hehkutan 1D uutisia perheelleni ja kavereille. Jos minulla on huono päivä, niin katson kaikkia 1D:n x-factor aikaisia video päiväkirjoja ja funny momentseja :) Nykyään moni asia tuo mieleen 1D:n ja se on niin mukavaa, kun aina saa päivään piristystä. Olen myös katsonut paaaaljon videoita kun muut tapaavat poikia ja itse kyyhötän kotona. Mutta nyt vihdoinkin sain liput Ruotsiin ja pääsen itsekkin kokemaan sen! Poikien ansiosta olen myös saanut hurjan paljon uusia ja ihania kavereita!! (: Tämän bändin ansiosta olen saanut iloa ja hymyä päiviin ja monen monta kertaa olen itkenyt ilosta! Kiitos pojille ja kiitos teille jos luette tämän! Ja olisi tosi huippua, jos palkinto osuisi omalle kohdalle, koska en omista vielä 1D tavaroita. Minulla on vaan julisteita.

  pinsku.p@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. Mun pitäis saada toi, koska aina kun kuuntelen 1D musaa mua alkaaa itkettään ihan kauheesti...niissä lauletaan kaikkee "you're perfect to me" jne. Ja se on ihan sika surullista kun se ei oo totta ! Aina iltasin mä miehin vaan Harrya, Harrya, Harrya. SIIS MÄ EN SAA MUN AJATUKSIA POIS SIITÄ ! :O Mä aina ajattelen kaikkee että "miks Harry valkkais mut miljoonien muiden joukosta? Miks? Miks mun kohtalo on olla 4ever alone?" Mä en oo ikinä rakastanu ketään tai mitään niinkun One Directionia, voisin omistaa koko elämäni sille ! Siksi mun pitäis voittaa toi paketti:)

  VastaaPoista
 76. Ainiin ja s-posti on lotta.elisa(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Haluisin ton paketin toooosi paljon!!!
  Ja ihan sama mitä kamut sanoo tai mitä muut ajattelee, mä oon niin kova fani ku huvittaa♥ Ihmiset luulee olevansa kovimpia 'directionereit' jos on kaikki fani kamat,mul on vaa niitte molemmat levyt ja muutama niitte kuvil päällystetty vihko! Siks toi paketti ois tosi ihna♥ En varmaan voita koska osallistujia on niin paljon D:
  PS.oon onnellinen jos joku teist voittaa :D

  VastaaPoista
 78. Mulla ei ole nyt kyllä ihan yhtä painavia syitä siihen miksi mun toi paketti pitäis voittaa kun monella muulla näyttäisi olevan, huh! Mutta koko sydämestäni oon tätä poikapoppoota rakastanu siitä lähtien ku kuulin More than this -biisin heidän ensimmäiseltä albumiltaan ja sehän on tärkeintä! :) Olis kieltämättä aikas ihanaa päästä voittaan tollanen oikeen kunnon fanipaketti ja siinä sitä sitte sais fiilistellä vaikka jouluaattoon asti. Kiitos tälläsen kilpailun järjestämisestä, teette jonkun tositosi iloiseksi! :D

  bezemer.maarit@luukku.com

  VastaaPoista
 79. Mun pikku-sisko on näiden fani ja laulaa biisit hyvin siansaksaks xD

  VastaaPoista
 80. Mun mielestä mun pitäis voittaa toi paketti koska oon ollut directioner 2011 vuoden alusta. Oon ollut mukana järjestämässä One Direction miittejä. Oon ollut Flas Mobissa ja muutenkin osallistunut tosi aktiivisesti kaikkeen toimintaan mikä liittyy poikiin. Löysin pojat sitä kautta että katselin youtubesta videoita, ja huomasin tuon nimisen poikabändin esiintymisen. Menin sitten katsomaan sen, ja katsoin seuraavan videon, sen jälkeen myös toisen. Lopulta olin katsonut kaikki videot. Katselin X Factor videoita, kunnes tuli ensimmäinen single, What Makes You Beautiful. Olen vieläkin directioner, ja luulen ettei se asia tästä nyt pitkään aikaan mihinkään tule muuttumaan. Nuo viisi laulavaa poikaa on nykyään koko elämäni. Päivisin en tee melkein mitään muuta koulun lisäksi kuin etsi uusia videoita, haastatteluja, kuvia sekä uutisia. Koulussa toki myös kaikki keskustelut kaverien kanssa liittyvät One Directioniin. Kaikki asiat muistuttavat pojista; pulut, lusikat, ruoka, sukat, vaatteet, eli siis ihan kaikki. Myös numerot muistuttavat, erityisesti numero kolme, koska se on directionereiden lempinumero. Haluisin todella paljon voittaa kyseisen paketin, koska se voisi ehkä edes hieman lieventää pettymystäni siitä ettei pojat tulleetkaan Suomeen.

  juliana.laine99@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Haluaisin saada tuon paketin siksi, kun One Direction on koko mun elämä. En päässyt Ruotsin keikalle ja sitä on täällä angstattu jonkin aikaa :D Koulussa oon saanu kestää aika paljon arvostelua mun musiikkimausta, mutta empä ole siit välittänyt. Oon kyseisen bändin kautta saanut paljon uusia kavereitakin ja näi. Oon voittanu tosi vähän yleensäkin arvonnoissa ja tälläsissä :D viimeks joskus 6 vuotiaana
  Oon varma että jokainen täällä ansaitsee ton paketin ja siks mun on nyt hankala sanoa miks just mun pitäis saada se mutta kyllähän mä ton haluaisin enemmä ku mtn muuta

  justmeessip@gmail.com

  VastaaPoista
 82. En ole fanittanut 1D:tä itse asiassa kovinkaa kauaa, mut heti ekan kerran ku kuuntelin sitä youtubesta tuli vaa tunne kuulla lisää ja lisää niiden biisei (jokka muute on aivan ihanii). En ollu fanittanu mitää bändiä ennen 1D:tä ja ku kaikil mun kavereil oli seinät täynnä niiden lempibändei nii olin et niinku eihän tos oo mitää järkee pitää tollasii julisteita seinällä vaa siks et tykkää jostai bändistä, mut nyt kuulkaas ymmärrän sen paremmi ku hyvi !♥ Mul ei oo muutaku niiden julisteita ja Up All Night-albumi ja ois iha mahtavaa saada toi paketti omaks ! Ja sain just viime päivinä kamutki tykkäämään niistä ! Ois vaa iha mahtavaa kattoo kaveriporukalla up all night-dvd:tä ja laulaa sen mukana! (niiden youtube videot on iha mahtavii ja oon saanu monet kerrat nauraa niiden touhuille ♥♥) en oo ikinä voittanu mistää mitää joten tää ois aivan mahtava juttu ! kiitos jos jaksoitte lukea tämän epätoivoisen pyynnön pelastaa mun directioner elämäni !

  VastaaPoista
 83. Mun fanittamiin lähti ku kuulin poikien what makes you beautiful kappaleen. Ensin aattelin et apua miten hyvä ! Sit googletin One Direction nimen, sain tietää mistä nää oli tullu tunnetuks maailmalla. No siitä se fanitus sit kunnol lähti. Aloin kattelee youtubest niitten video diareit,fanien tekemii videoit,flas mobei ja muita poikien videoit. Biisei on tullu kuunneltuu jo tuhat kertaa vieläkään kyllästymättä ja osaan kaikki melkein ulkoo. Ja sit aloinkii ettii lehistä niitten kuvii ja kaikennäkösii julisteit vaikkaki niit ei viel oo montaa mut parempi seki ku ei mitään. :) Sit aloin kattelee niitten keikkalistoi et jos ne vaik tulis suomee. Mut eipä sieltä listalt suomee löytyny :( Siin tuli aika iso pettymys ku en näille muillekkaa keikoillekkaa pääse ku kaikki on ulkomailla. Mut ei se maailmanloppu oo ku pystyy kuitenkii fiilistelee niit youtuben avul ja poikien levyillä. :)Olis ihan mahtavaa saada tää ennakko joululahjaks ittelle ja osan näistä antaisin parhaalle kaverille ku ollaa molemmat iiiisoi fanei :-) Eli täst hyötyis mun paras kaverii jos voitto mulle kolahtais ! Ja kaikenlisäks nää pojat on ihan mahtavii roolimallei ! Nää oikeesti välittää faneistaan.:) Poikien biisien sanatkii on niin ihaniii ja niistä tulee aina niiin hyvälle mielelle :)Olis vaan niin ihanaa saada tälläin paketti postista !
  Oon niin ylpee näist pojista ja true Directioner <3  Sähköpostini: tiia.issakainen@gmail.com

  VastaaPoista
 84. No mä oon tosi omistautunu directioner ja tiiän pojista kaiken! :D Toi paketti ois kyl mun unelma (1D:n konsertin lisäks);) Mä löysin 1D:n n. vuos sitten ja se oli kyl rakkautta ensi silmäyksellä ♥ Tartutin tän one direction infectionin sitte mun kaveriinki ja yhes fangirlitetää kaikkee :))) Jos mul on huono päivä nii mä kuuntelen 1D:tä ja näin päivä on pelastettu. Niistä on tullu mun elämä. Mä en tuu ikinä luopumaan toivosta et näkisin pojat livenä! ♥ Mä tarviin ton paketin, koska tuun oleen poikien tukena, no matter what! Onnee viel kaikille osallistujille!

  niinaws1D@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Suurin directioner ei ole hän joka käy heidän jokaisella keikallaan ja omistaa jokaisen fanitavaran minkä kaupasta saa. Aito fanitus ja rakkaus lähtee suoraan sydämestä eikä silloin katsota onko henkilö vaalea, tumma, pyöreä, hoikka, rikas vai köyhä.
  Me kaikki olemme saman arvoisessa tilassa eikä ketään saa erotella ryhmiin jonkin ulkoisen asian perusteella. On upeaa nähdä kuinka tämä yksi hieno bändi on yhdistänyt miljoonia ihmisiä. On hienoa huomata kuinka heidän musiikkinsa on pelastanut ihmisiä ja auttanut heitä selviämään parempaan huomiseen. Tällä bändillä on tarkoitus. Sen tarkoitus on kertoa miljoonille tytöille että he ovat kauniita ja heitä rakastetaan. Kaikki maailman tytöt eivät välttämättä tunne oloaan rakastetuksi ja halutuksi mutta heidän kappaleidensa avulla he voivat tuntea tämän tunteen edes muutaman minuutin ajan. Eipäs unohdeta poikia. Todellakaan kaikki tämän bändin faneista ei ole tyttöjä vaan joukkoon mahtuu myös poikia. Poikabändin fanittaminen ei tee kenestäkään homoa vaan kuka vain voi alkaa fanittamaan mitä tahtoo, sillä rakkaus heitä kohtaan tulee syvältä sydämestä.
  Minä fanitan heitä täydellä sydämellä. En välttämättä ole maailmankaikkeuden omistautunein fani eikä se kyllä minun tavoitteni olekaan. Minulla ei ole heidän kirjojaan tai muutakaan fanitavaraa mutta se ei silti tarkoita etten rakastaisi tätä bändiä.
  Minua kiusattiin koko ylä-aste mutta selvisin siitä One Directionin avulla. Heidän biisiensä sanoilla on tarkoitus ja se on mielestäni tärkeää, sillä niillä voi oikeasti olla jotakin vaikutusta ihmisiin. Kun uusi single Little Things ilmestyi niin heidän Youtube kanavalleen tuli monia viestejä kertoen että sinä päivänä emme menettäneet yhtä nuorta kaunista sielua vaan he jaksoivat elää vielä tämän biisin ansiosta vielä.

  Se, että onko ollut directioner X-factorissa esitetyn Torn kappaleen aikaan ei kerro todellista rakkautta.
  Omistautunut fani voi olla ilman huikeaa tavaramäärää ja kaikkitietävyyttä heistä.
  Jos voittaisin niin antaisin palkinnon ystävälleni jota koulukiusataan. Se varmasti antaisi hänelle voimia jaksaa.

  Elina2.suomalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 86. OMG! Ois niin täydellistä saada toi paketti! Sekoisin aivan täysin ja must ois tosi hauskaa nähä äitin ilme jos saisin tuon kaiken!! Ja siitä ei tarvitse olla huolissaani menisikö tuo paketti tosi Directionerille jos voittaisin sen nimittäin 1D on mulle niin tärkee ettei sanat siihen riitä!! En tiedä mitä mun pitäis vielä tehdä jotta olisin parempi Directioner.. No toisaalta matkustaa itse 1D:n luokse kun he eivät tule meidän luokse, mutta jos ei oo rahaa niin siitä ei voi rankaista. One Direction on minulle kaikki kaikessa, täydellisyyden perikuva ja rakastan poikia koko sydämmestäni pohjaa myöden! En tiedä riittääkö tämä paketin saamiseksi mutta ainakin tiedätte että täällä olisi yksi Directioner joka rakastaa poikia "from the bottom of my heart!!" (Ihan vain mielenkiinnosta, tunnistitteko biisin? :D)

  viola_v@hotmail.fi

  VastaaPoista
 87. Rakkauteni bändiä kohtaan on niin suuri, että kyyneleetkin tässä jo virtaa. Olen ylpeä directioner, mutta ei mulla oo varaa ostaa kaikkia tavaroita mitä kaupasta saa. Oon aina toivonu One Direction paitaa, mut ei raha puussakaan kasva. Siksi toivon tän paketin mulle ♥ Onnee kaikille osallistujille!

  S-postini: jennaloves1D@live.fi

  VastaaPoista
 88. Toi on jotain täydellistä ♥ Mun on pakko saada toi... Tässä kun ilmoitettiin poikien euroopan kiertueen päivät ja paikat, olin oottanu koko päivn et pääsen kattooon kotiin onko pojjaat tulossa suomeen. Öäh, no ei tietenkään, ja pettymys oli suuri D: Kaiken lisäks vielä ruotsiin menevät, olin maassa koko loppu viikon. JA tämän kaiken lisäksi, en saanut lupaa lähteä ruotsin keikalle, koska ei ole aikaa ja rahaa. Jotkut kaverit sai luvan lähtee keikalle ja on hihkuttanu tätä nyt viikon putkeen, mikä on toisaalta hienoo et ne pääsi, mutta omalta kannalta ärsyttävää ja tuun vaan masentuneemmaks. Joten......kaksi viikkoa katoin masentuneena poikien videoita youtubesta ja itkeskelin. Tällä hetkellä ainut valopilkku tssä viikossa on poikien uus levy, mitä ootan ko kuuta nousevaa.
  Ite oon ainut directioner mun koko koulussa ( kyllä, todistettu on ), ja en saa vastakaikua mun fanitukselle. Useimmat nauraa ko kuulee et tykkään pojista. Kerran yks kaveri sano, et Harry näyttää ihan miespuoliselta huoralta. Vaikka se ei tykkääkkään pojista paljoakaan, oli se aika törkeesti sanottu siltä......
  Rakastan directionerina olemista. Oon saanu plajon hyviä kavereita, joiden kanssa oon nykyään päivittäin yhteydessä, vaikka eri paikka kunnilla asutaanki. Niille voin itkee rauhassa, jos joku pojista on eronu tyttöstävästään tai jos rakastan niitten uutta biisiä. Directionerina oleminen ei oo vaan musiikista ja pojista tykkäämistä, vaan oikeesti suurta välittämistä. Esim itkin, ku kuulin että Niall on murtanu sen käden. Ja useat muutki itki. Me eletään niiden maailmassa, nauretaan samoille asioille, syödään samalla lailla ja välitetään pojista. Sekä faneista.
  Joten directioner kun oon, totta kai haluun ton paketin. Kädet syyhyää nytteki..... En tietenkään tiiä muista directionerista, mutta mun ja mun kavereitten perusteella kaikki nuo ylempnä olevat asiat on totta.Rkastan poikia ♥ Ne anto mun eämälle valoa tulevaisuueen ja ne autto mua tkkäämään itestäni omana ittenäni. Oon suuressa kiitollisuuden velassa pojille ja niiden musalle. Kiitos.

  verkkupiispanen@gmail.com

  VastaaPoista
 89. haluisin ton paketin koska oon directioner henkeen ja vereen. en ala nyt kirjottaan mitään stooria, koska tiedän että voitto menee jollekkin huippukirjottajalle joka selittää pitkän tarinan siitä miksi rakastaa one directionia. en mä osaa. sanonpahan vaan että jos one direction hajoo nyt niin en kestä. haluun ton paketin vaikka tuskin sitä saankaan ♥

  superanne00@gmail.com

  VastaaPoista
 90. ei millää pahalla mut otte HIEMAN jälessä litte thingsin kanssa :D:D:::D:D suckers ,,,,mut siis joo mun pitäs voittaa toi koska
  ne on mulle koko mun elämä , ne on mulle ko happi, en voi elää ilmaa niitä ja vituttaa aivan suunnattomasti koska en päässä siinä go1Dden ticket hommassas top 5 ja nyt en ees saaanu lippui niitte tukholman keikalle joten ois vähintäänki reiluu saada jotain hyvitystä. enkä mä nyt osaa tässä alkaa selitää mitää tekopyhii syvällisii syitä miks mun pitäs voittaa ton enempää
  rakastan niitä ja ne on mun koko elämä ja haluisin kerranki voittaa ees jossain :) kiitos ja kumarrus
  roosa.raiha@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Haluaisin saada ton paketin koska Joo, ette halua tietää... oon liian kova directioner:Dja ja Oon kinunnnut ainakin 1000 kertaa äiteltä, että voitais ostaa netistä tavaroita, mutta eiii.. se raastaa kovasti mun sydäntä ;-( Mutta näin tän kilpailun ja haluan kokeilla onneani, koska onhan mun TOTTA kai saatava noi itselleni !!!. Mutta tuskin saan pakettia koska täällä on muitakin kovia Directioneita, mutta yritän kumminkin jos onni olisi kääntynyt minun puoleeni :D
  ♥: 1 iso Directioner

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogini:-D http://mariababystar.blogspot.com/

   Poista
 92. Tiiättekö mitä? Mä voin niin samaistua tohon teidän reaktioon! One Directionin poitsut on niin ihania. Vielä joku päivä mä meen naimisiin niiden kanssa! Just niin, ihan kaikkien :) Ja miks mun pitäis voittaa? No, yritin tossa just saada lippuja vaikka mihin niitä kattomaan vaan ei napannut. Voisin sitten ehkä kattella niiden keikkoja kotisohvalta ja halia noita ihania tuotteita samalla kun mussutan lohtusuklaata :) PS. Jos voitan niin lupaan sitten kutsua teidät meidän häihin, heh!

  kiia.hakkala@hotmail.com

  VastaaPoista
 93. Joo-o noita ^ paremmaksi on todellakin vaikea pistää! Eli täällä kirjoittelee yksi Suomen monista directionereista :) One Direction on ollu sydäntä lähellä jo ensimmäisistä lauluista asti, poikia kuuntelin jo vuonna 2010 X-factorissa ja vähän mahanpohjassa tuntui, että tästä bändistä voisi tulla jotakin! Jokaisella pojista on upea omalaatuinen ääni! Ihana YleX, kiitos ku ootte usein soitellu 1D:n biisejä ja teette tällasia:) Aattelin tällee lyhyesti ja ytimekkäästi vakuuttaa teidät Inari ja Anne että minä olen se oikea:) One Direction on PARASTA. Ja fanikamaa + keikkakokemusta minulla ei ole... Toivon todella että toteuttaisitte hartaan unelmani ja antaisitte minulle aivan fantastisen joululahjan!! Ihanat illanjatkot teille sinne! :)
  ria.makinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Olisi suuri kunnia ja ihana näin marraskuun alku-puolivälissä saada tommonen lahja! One Direction merkitsee minulle todella paljon ja se on yksi osa elämääni. Vaikka en ole 2010 lähtien "fanittanut" heitä, se ei silti tee minusta huonompaa Directioneria. Kuultuani What Makes You Beautiful ja Gotta Be You, avasin todella silmäni heidän kohalle ja he saivat minut ihan ihastumaan poikiin! Heillä on sitä jotain, mitä nään! Muilla ei ole niin hyvää yhteistyötä, huumorintajua, lauluääntä mitä heillä on! En omista kauheasti mitään erillistä fanikamaa tms. Julisteita on, mutta en voi koko huoneeseen täyttää niitä, sillä pikkuveljeni nukkuu samassa huoneessa :>!
  Olen etsinyt 1D -paitaa erilaisista paikoista, mutta ne eivät olleet suosikkejani. Odotan innolla Take Me Home -albumia! En ole vielä uskaltanut kuunnella etukäteen, sitten kun saan levyn niin olen ansainnut.One Direction saa minut onnelliseksi, jopa vaan sillä että katson kuvia tai videoita taikka kuuntelen heidän musiikkia! He ovat monesti piristäny päivääni. Onnea muillekkin!
  Kiitos etukäteen :)
  sharidan@windowslive.com

  VastaaPoista
 95. Mun mielestä mun pitäisi voittaa 1D fanipaketti, koska olen ollut directioneri jo yli vuoden ja mun elämässä ei ole tällä hetkellä muuta, kuin One Direction. Tiedän pojista aivan kaiken ja tuen heitä 100 prosenttisesti kaikessa mitä he tekevät! Itken joka ilta sitä kun en pääse tapaamaan heitä, mutta rakastan heitä silti enkä aio luovuttaa niin kuin muut. Olen TRUE directioneri!
  roosa.la@hotmail.com
  ps. jos en saa palkintoa, niin en kutsu teitä mun ja Harryn häihin :P

  VastaaPoista
 96. ois niin siisti voittaa tuo mun pikkusiskolle. se on varmaan kovin fani koko suomessa ! se itki jotain kolme tuntia ku kuuli little thingssin ekan kerran, se kuuntelee joka päivä telkkarista vähintään kolmesti(?) sen lwwyn nauhalta ja kattoo videon. soittoääni vaihtuu päivittäin stole my heartista torniin, joka päivä one direction paita päällä, ei oo koskenu ehkä vuoteen lusikkaan, edes koulussa :s huoneessa seiniä ei erota julisteiden ja kuvien seasta, kynnet on aina 1d logolla varustetut tai muilla englannin lipuilla tms. poikien nimmarit se on kopioinu omaan käteen tussilla, ja kännykän takakuori on tietty niallin kuva, käsissä on aina tuommoset one direction kumirannekkeet, ja voi että sitä riemua ku eilen äti toi kotiin sen uuden levyn, jonku kuvakirjan ja paidan. sänky ja pyyhekkin on tietty one direction kuvia täynnä, ja huonekalut tarroja täynnä. kaulassa heiluu aina tuo sama 1D kaulakoru ja korvakorut. syökin aina samalla tavalla kun pojat(ainakin väittää niin) ja vastaa puhelimeen "vas happenin" nyt se on kuunnellu 7 tuntia putkeen tota uutta levyä, ja synttärilahjaksi sille on tiedossa lontoon matka ja konserttiliput, mutta siihen on vielä yli vuosi aikaa. huhhuh se kyllä rakastais mua yli kaiken jos se tuon sais, ku se aina himoaa uutta one direction tavaraa ja julisteita ja vaatteita :D ja aivan mahtava tää XTyyli aina (: itse seurailen tätä ! pokemonmaisteri@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Kaipa tohon on pakko osallistua:))) hah:D

  Yritin osallistua tuohon Subin 1D kisaan. Vietin päiviä - ja öitä - mainostamalla ympäri internetiä; nettisivuillani, muilla Suntuubi sivuilla, Facebookissa, Suosikin nettisivuilla, Demi.fi:ssä, MSP:ssä, GoSupermodelissa.... Tää lista olis pitkä kokonaisuudessaan:D
  Veitn monta päivää itkien kun en voittanut sitä. Kisan palkinto olis ollu unelma - päästä poikien yksityis tapaamiseen. Mulle olisi riittänyt kolme sanaa heille "I love you". Se olisi korvannu kaiken.

  Oon kokenu niin paljon elämässäni, ja elämässäni on tällä hetkellä niin paljon asioita huonosti, että One Direction on ainut ilo mun elämässä. Mulla ei ole kuin yksi ystävä ja perheessäkin on vaikka mitä. Mun sukulaisia, läheisiäkin, on kuollut ja joskus saatan viettää koko päivän vaan itkien. Koulussa en todellakaan kuulu suosittuihin - pyhh.
  Kaikilla muilla on joku ihastus tai poikaystävä - mulla on 5 poikaystävää unelmissani<3

  Kiitos.
  salsakastike99@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Mun on pakko saada toi paketti, pakko, pakko, pakko, pakko, PAKKO! ♥

  Rakastan 1D:tä niin paljon, ettei sitä oikeesti pysty ees sanoin kuvailemaan. Niiden biisit saa mut tuntemaan itteni kauniiksi ja erityiseksi. Ja onhan pojat tietty täydellisen näkösiäkin, mut itseasias sil ei olis mulle mitää väliä, vaikkei ne oliskaa noin hyvännäkösiä, ne ois silti ihania. Joo, tiedän, että oon ihan surkee selittämään, mut tahtoisin ton paketin tosi kovasti, mutten tietenkään ihan niin kovasti, kun lippuja Ruotsin (tai tietty jonkun muunkin maan..) keikalle... :) Ja kiitos kumminkin vielä siitä, että edes 1D-paketteja kenellekkään jaatte!(: ♥

  KIITOS! ♥

  ps. ja hei, mulla ei oo tosiaan oikeestaan mitään fanikamaa (paitsi up all night-albumi), ja mielestäni ei olisi ihan oikein jos joku, jolla olisi jo tuo kaikki, saisi vielä toisetkin samanlaiset .. :D MITÄ IHMETTÄ MÄ OIKEIN SELITÄN, mä vaan haluun ton paketin ihan hirveen kovasti!

  pps. ja tosiaan, sähköpostiosotteen varmaan tarvitte.. :)
  iloonaoksanen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 99. Mun ois pakko voittaa toi, koska mä tykkään pojista ihan sairaasti, mut en ole koskaan päässyt mihinkää fanikokoontumisii tai sellasii enkä ole saanut fani tavaroita, koska vanhemmat ei suostu osataa, kun ne ei ole töissä ni ei oikeen oo varaa... :/ Olen joutunut itse polttamaan levylle joitain kappaleita, jos haluan niitä levyltä kuunnella. Jos voittaisin se olisi ihan mieletön joululahja..<3 Sähköposti: meri.kinnunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 100. Kaikki alkoi kun kaksi vauvaa syntyi eri aikaan eri paikassa. Pojasta varttui menestyvä nuori mies, joka matkusti ympäri maailmaa toteuttaen itseään ja esittäen lahjakkuuttaan. Tyttö taas hukkui muiden poikaa ihailevien kasvojen mereen. Poika ei tunne tyttöä, mutta tyttöpä tuntee pojan läpikotaisin, pojan oikeasta nimestä tämän lempiväriin. Hän pystyisi tunnistamaan pojan vain hengityksen tai käden perusteella. Hän lähettää pojalle rakkauskirjeitä vaikka tietääkin ettei tämä tule koskaan lukemaan niitä. Hän myös tuhlaa kaikki rahansa saadaksen nähdä pojan ja kannustaa tätä kaikessa mihin tämä ryhtyy. Hän valvoo yöt katsellen poikaa ruudun takana ja kun hän vihdoin ummistaa silmänsä hän näkee unta pojasta. Aamulla hän herää itkien, koska tietää ettei hänen unensa tule koskaan toteutumaan. Silti hän jatkaa tätä ulkopuolista elämää, koska vaikka hän usein itkee kuunnellessaan pojan ääntä se tuo myös hänelle lohtua ja auttaa kestämään muuten kurjaa elämää. Tämä kuvio jatkuu ja jatkuu lakkaamatta. Ja valitettavasti niin se päättyykin. Poika jatkaa unelmiensa toteuttamista kun taas tyttö saattaa vain katsoa tätä silmät täynnä ihailua. Poika ei tule koskaan tietämään kuinka paljon tyttö häntä rakastaa.


  Tässä pieni kuvaus mun elämästä. Olen ollut fani lähes alusta lähtien ja tehnyt kaikkeni One Directionin puolesta. Rakastan niitä niin suurettoman paljon että sitä on vaikea käsittää. Ja olisin todella iloinen jos saisin tuon paketin. Ehkä se toisi hieman lohtua... Kiitos että järjestitte tämän kilpailun :)

  Sähköpostiosoite: akileia.krohn@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Joo en ikinä keksi mitään hyviä perusteluita kun kirjotan jotain ja sit jälkeenpäin tulee päähän vaikka mitä järkevää......mutta juu, asiaan :)
  Eli mulle olis todella mahtavaa voittaa tommonen, koska olen jo kauan halunnu mm. 1D-vaatteita, mutten ole niitä saanut.
  Ja kyllä, tiedän ettei mulla ole minkäänlaisia etuoikeuksia millään ihmeellisillä perusteluilla sitä saada, mut olis oikeesti jotain niin sanoinkuvaamattoman ihanaa voittaa tuollainen.
  One Direction Infection on aika paha, ja nytkin esimerkiks tähän uuteen albumiin oon adiktoitunu...ja pahasti xD Koulussaki tänään odotin vaan että pääsen kotiin kuuntelemaan sitä iTunesista♥

  ....Okei nyt meni turhan höpöttelyn puolelle :DD


  Pojat on mulle todella tärkeitä. Ja mulla ei ole ikinä ollut mitään tämmöistä 'fanituksen' kohdetta, kun kaikilla muilla oli joku tietty mistä piti erityisen paljon tai jonka fani oli, mulla ie ollut mitään. Mun oli aina pakko sanoa vain että en tiedä tai että niitä on niin paljon tms..... ja nyt oon NIIN ilonen et oon löytäny jotain näin ihanaa mun elämään♥

  Eli olis niin mahtavaa voittaa tommonen, mutta tiedän että tääl on niin paljo parempiakin perusteluja ku mun xD
  Ja hei, te siel ennemmin, kukaan Directioner Familyst ei oo se 'paras' tai 'suurin' directioner ;)

  ♥♫ I'm in love with you, and all your little things ♫♥


  Joo lolds ei mulla kai muuta :) xx

  ++Ku kirjotan tätä, nii twitterissä #ZAYNISPERFECT trendaa maailmanlaajusesti♥


  Ja sähköposti:

  riikka.rinne@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. Mun on ihan pakko voittaa! Masennuin täysin kun kuulin ettei 1D oo tulossa suomeen.. Enkä tule pääsemään niitten konserttiin paitsi jos ne nyt sitten jollain ihmeen kaupalla tänne saadaan.. Rakastan niitä oikeesti niin paljon että sattuu. Sitä on tosi vaikee selittää, ne vaan on niin täydellisiä♥ Mun elämä käytännössä pyörii niitten ympärillä. Toi paketti ois aivan täydellinen joululahja vähän etukäteen♥ Kiitos että jaatte tälläsiä paketteja, toi tekee vielä jonkun tosi onnelliseks. Tottakai toivon että se joku olisin minä :)

  Kiitos!
  santtuli.v@windowslive.com

  VastaaPoista
 103. Mun pitäis voittaa toi fanipaketti, koska olen mieleton 1D fani. Pikkusiskonikin tykkää 1D:stä joten kai siitä jokunen juttu hänellekkin irtoaisi joululahjaksi. :). Mulla on hujone täynnä 1D julisteita ja vähän amaakin. Mutta kun nyt ei rinaita olla niin aika vähän. Ois tosi mahtavaa jos voittaisin. Oon yrittäny osallistuu kaikkii mahollisii kisoihin mut ei oo tärpänny
  sähköposti: emilia.saarinen@yahoo.com

  VastaaPoista
 104. Siis itkin noita kommentteja lukiessani ,kuinka ihanasti One Direction on muuttanut ihmisten elämää:)Omalla kohdallani 1D on tähän mennessä ollut ainoa bändi mitä ikinä olen fanittanut.O.emme kaverini kanssa saaneet One Direction Infection(in)Ja olisi aivan mahtavaa jakaa rakkaan ystäväni kanssa fanipaketti.Jos sellainen saapuisi reaktiomme olisi kuin sinulla Anne repisimme heti kääreet auki kiljuisimme ilosta ja kuuntelisimme one directionia all day and all night.On ihanaa että te yleX soitatte 1D:tä ja kiva kun alatte soittaa little thingsiä siinä o.i vaa niin ihanat sanat.Joten tämän vuoden ainut joululahja toiveeni olisi saada fanipaketti jaettavaksi ystäväni kanssa:)ja saada hänet niin iloiseksi<3 sähköpostiosoite:meri.kalsi@gmail.com Teille sinne Hyvää joulun odotusta:)

  VastaaPoista
 105. Mun pitäs voittaa toi paketti, koska en pääse 1D:n keikalle muualle kuin Suomeen ja oon todella iso fani. Itken kun ne itkee, nauran kun ne nauraa. Ne on mun elämä! Kun äidin mielestä olin liikaa koneella, se kielsi multa koneella olon ja 1D:n kuuntelun viikoks. Onneks äiti kuitenkin luovutti,kun itkin vaan ja en suostunu tekemään mitään. Olisin tosi onnellinen ja mun kaverikin on directioner, jakaisin varmaan osan paketistan sen kans :) En väitä olevani mikään isoin ja paras directioner, mutta toi paketti merkitsis ihan sikana!<3 ois ihanaa vihdoin voittaa jotain. :)
  Ootte ihqui ku jaatte tollasii pakettei!<3
  mcminski@hotmail.fi

  VastaaPoista
 106. Minun pitäisi voittaa 1D fanipaketti koska en ois ikinä uskonu yhden bändin vaikuttavan elämääni niin paljon. Olen jo vuoden päivät ollut totaalisen addiktoitunut noihin viiteen poitsuun. Vaikka on hyvin mahdollista, että he eivät koskaan edes saa tietää olemassaolostani ja rakkaudestani heitä kohtaan, en välitä koska he ovat niin upeita ja ihania fanejaan kohtaan ja tiedän ettei tukeni ole turhaa. Myös koko directionereiden fandom on ollut mahtava ja yhteishenki mieletön. Tätä on hirmu vaikea selittää, he vain saavat minut tuntemaan että on ok olla vain oma itsensä ja olen heidän kauttaan oppinut hyväksymään itseni joka tytöille on usein todella vaikeaa. En voi sanoia One Directionille muuta kuin kiitos, kiitos niin paljon kaikesta. <3

  VastaaPoista
 107. Ainii se sähköposti :D ira.pollanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 108. EIKÄ !? Luin ton tekstin ja olin ihan äimänä että häh, nyt on mahollisuus voittaa tällänen ! One direction on siis paras bändi ja oikeastaan ainoakin, mitä olen fanittanut. OLisi ihan HUIPPUHIENOA jos voittaisin, voisin jakaa paketin pikkusiskoni kanssa, kummatkin olemma directionereita. Oon oikeesti tosi huono kirjottaan tälläsii, enkä oo ikinä voittanut mitään ni ois oikeesti huippumaqeeta voittaa ! Meiän äiti ei suostu tilaamaan ulkomailta niitä fanituotteita, sillä "siinä on riskinsä". Olen fanittanut 1D'tä sellaset 4 vuotta, X Factorin (2010) alusta alkaen ja ah, ois ihana voittaa. Olen osallistunut kaikkiin 1D kisoihin eikä voittoa ole tullut niin ois oikeesti ihanaa voittaa. VOisin jakaa paketin ystäväni ja siskoni kanssa,sillä meillä kolmella on Direction Infection <3<3<3<3
  Tosi kiva, et yleX tälläsii kisoja tekee, oikeesti !

  //oon huono kirjottaa mitään tällästä. :(

  milzu.koskinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 109. siis ää oon tosi huono kirjottaa näitä koska tiedän et mul on ihan samoi syit ku muilllaki. en päässy ruotsin keikalle vaikka mun puolet kavereist pääs. en omista todellakaan sitä fanikamaa kauhean paljoa. Mut sen kaa on opittava elämään. Eihän ne mikään tuote ole ;) Siis mun pitäisi voittaa tuo paketti koska tää ois täydellinen tilaisuus saavuttaa mun elämässä jotain. Oon monesti hävinny tälläsis kokska oon niin huono kirjottaa näit. Enkä väitä olevani suurin fani, mut silti välitän niistä ja jumaloin siitä kuinka paljon ne mulle anto. Hyväksyin sen kautta monia asioita joita en todellakaan ois kuvitellu hyväksyväni. Osaan nykyään antaa anteeks paljon helpommin asioita, koska tiiän et kaikki tekee virheitä. Oon ollu direcctioneri 2011 alusta ja oon eläny mun elämän parhainta aikaa. En osaa kertoo enään paremmin miks just mun pitäis saada se. Onnea silti tulevalle voittajalle vaikka en vielä ookkaan luovuttanu kisassa ;)) ps. täs se sähköposti osote : adajokio@gmail.com

  VastaaPoista
 110. ^^ tuoho edelliseen *directioner

  sori kirjotin vääri vahingos xd

  VastaaPoista
 111. Minun pitäisi voittaa tämä palkinto,koska olen todellinen directioner,olen seuraanut ja fanittanut One Directionia vudesta 2010 kun he olivan X - Factorissa, ja he ovat idolini ja inspiraationi. Harmittaa todella paljon koska en päässyt Ruotsin keikalle, ja odotan NIIN KOVASTI milloin he tulisivat suomeen! (: minulla on vain Up All Night paita, joten pitäisi saada vähän päivitystä nykyhetkeen :P siis toivon todella että voittaisin. Olen DIRECTIONER henkeen ja vereen <3 Ihanaa että YleX järjestää tällaisen kilpailun :) #TakeMeHome !

  kauppila.ada@gmail.com

  VastaaPoista
 112. Ensinmäiseks mun täytyy sanoa, että mun on ihan pakko saada tuollainen! :D Olen fanittanut yli vuoden ja julisteita on kertynyt jonkun verran, te siis ette halua nähdä mun seiniä. Olen siis suuri Directioner ja suuri osa koneella olo ajasta menee faktojen etsiskelyyn. Ihana bändi! Ennen en edes kuunnellut musiikkia paljoakaan, mutta 1D:n jälkeen sitä on tullut kuuneltua päivittäin (myös muita kuin 1D:n biisejä).Olen katsonut X Factor videoita You Tubesta ja muuta sellaista. Lisäksi osaan suurimman osan, jos en sano kaikki biisit ulkoa. Tuo paketti olisi ihana, varsinkin kun ne Ruotsin keikkaliput meni nenänedestä. <3

  VastaaPoista
 113. Mun pitäis saada toi paketti, koska oon ihan valtava Directioner. Ite hyppäsin messiin vast talvella, koska en ollu aikasemmi kuullut mitään muuta biisii ku WMYB (onha seki ihana, oli kiva vaan kuulla millasta musiikkii ne soittaa), ja siitä lähtien oon olu ihan hulluna. Mul on 62 julistetta, 3 kirjaa, monia lehtiä, huppari & t-paita, koruja ja koneella & kännykäs kamalasti kuvia! Oon menossa Ruotsin 1Deen keikalle, vaikka kun liput tuliki myyntiin ei ollut rahaa, mut sain eilen kuitenki liput. Aina kun nään jonku uuden photoshootin meen ihan hulluks. Ja en pysty tilaamaan netistä fanitavaraa, koska isä ja äitipuoli ei tajuu, et miks nää pojat on mulle nii tärkeitä, ne ei tajuu et noi biisit tekee mun päivän ja ne saa mut hymyilee. Piti vakuuttaa vaikka kuinka kauan, jotta sain Ruotsin liput.

  en tuu varmaan voittaa, joten onnee tulevalle voittajalle !

  nina.m.luomakoski@hotmail.fi

  VastaaPoista
 114. Minun pitäisi saada voittaa, koska olen 100000000% TRUE directioner. Harmittaa kun en ehtinyt osallistua bring me to 1D- kisaan, enkä saa lupaa ulkomaiden keikoille :( haluaisin fanipaketin, koska itselläni ei ole kuin pari julistetta seinällä. Take me home albumi on joululahjalistalla, samoin pari paitaakin mutta paitoja tuskin tulen saamaan. Olisin niin onnellinen ja kiljuisin ja itkisin jos voittaisin tuon :D<3<3<3

  VastaaPoista
 115. Minun pitäisi voittaa fanipaketti, koska olen 'köyhä' directioner jolla ei ole rahaa ostaa hirveästi fanikamaa :D One Direction merkitsee minulle todella paljon ja näkisin mielelläni poikia koko ajan esimerkiksi rannekorun muodossa.. ;)

  Jutta.y@luukku.com

  VastaaPoista
 116. Minun pitäisi voittaa fanipaketti, koska poikaystäväni siskontyttö on aivan ääretön 1D fani. Tytön vanhemmat eivät ymmärrä fanitusta ja eivätkä suostu mistään ostamaan tytölle fanikamaa vaikka hän niitä haluaisi... :/
  Tämä kyseinen tyttöhän luopui Justin Bieberistä One Directionin vuoksi! :D Ymmärrän suuresti tytön fanitusta koska itselläkin on bändejä joita fanitan henkeen ja vereen ja fanikamaa on kertynyt vuosien aikana ihan mukava määrä! :)
  Mielestäni One Directionilla on muutama hyvä kipale mutta muuten en oikein bändistä silleen välitä. Kyllä kaikilla pojilla talenttia on ja kannustan heitä! Hyviä ovat laulamaan.
  Minun pitäisi tämä fanipaketti voittaa sen takia että tämä olisi hurja yllätys tälle tytölle... ja häntä varten minä tähän osallistunkin! :)
  Tytön nimi on Suvi ja hän on 9-luokkalainen. Mukava tyttö!

  terv. Hanna.I

  s-posti: fin_hanska@hotmail.com

  VastaaPoista
 117. Ensinnäkin vihaan itseni ylistämistä ja laittamista muiden yläpuolelle koska en oo vaan sellanen ihminen mutta teen sen koska haluan ton fanipaketin ja ainakin siinä tulevat vihot! Koska porukat ei oikee innostu tän fanikaman keräämisestä varsinkaan jos ne joutuu osallistumaan ja niin epäyllättävää kuin se onkaan niitä ei saa Suomesta.

  Mä olen ollut fani yli vuoden ennen kuin suomalaiset radiot edes tiesivät koko bändistä. En oo ollu alusta asti mutta silti olen kattonut ihan kaikki haastikset mitä tubesta löytyy ja kaikki muut videot X Factorista asti. Poikiin en rakastunut sillon niitten ulkonäön takia vaan koska ne osas laulaa ja niitten persoonat oli ihania.
  Nykyään mä kuolen päivittäin niitten ulkönäön takia, kuka ei?

  Kuinka suuri fani sit mä oon? Musta jokanen on suuri fani omalla tavallaan, mutta mulle se on sitä et oon päivittäin twitterissä tiedän missä ne on milläkin hetkellä ja mitä ne tekee. (Tällä hetkellä LAssa nukkumassa, lauantaina teijän lähetyksen aikaan LAssa, NYCissä tai lentokoneessa matkalla NYCiin) Kuuntelen musiikkia päivittäin (UAN ja nyt TMH) ja katon kaikki haastikset mitä julkastaan, heti. Biisien ulkoa osaaminen on mulle itsestään selvyys.

  Mulla on twitterissä Suomen Update tili pojille jossa autan muita suomalaisia faneja tietämään pojista ja monet tähänkin kisaan osallistuneista ei olis välttist tienny tästä ilman mua. Teen sitä koska musta kaikki ansaitsevat tietää mahdollisimman paljon tästä loistavasta bändistä joka saa sut itkemään ja nauramaan saman minuutin pituisen videon aikana monta kertaa.

  P.S Kiva kun teijän nettisivut toimii nii hyvi mobiili laitteella...

  Twitter: @1Dtypy (1DUutiset) Sähkäri: 1dtypy@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käykää twitterissä vaikka ihan vaan huviksenne tsekkaamassa tän tytön One Direction-tili eli 1DUutiset, jota hän pitää kaiken lisäksi yksin toisin kuin monet muut update tilit ja silti päivittää 24/7 ! Tarkotan vaan ettei jäis epäselväks kenen pitäis/kuuluis tää voittaa... rakkain terveisin. directioner joka kunnioittaa sitä mitä hän tekee muitten puolesta !

   Poista
 118. Ihana toi paitaa! omfg :'D ja noi kaikki <3 mä murruin ku en päässy ruotsii kattoo poikii ;( kuuntelen jokapäivä varmaa 1000 kertaa kaikki niitten biisit <3 ootan innolla kakkosalbumii (; en päässy mihinkää miittiin vaa meen muualle >< ärsyttää D; mut ostan sen kumminki lauantaina(; äww haluun noii <3 ps. en oo hyvä kirjottaa mun tunteista mut tää on koko sydämmestä :-) xx


  Twitter: Susamuru4 s-posti: susanna1d@homtail.com

  VastaaPoista
 119. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 120. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 121. Mun pitäisi voittaa tuo fanipaketti, koska te tekisitte samalla ERITTÄIN onnelliseksi kaksi ihmistä. Minut, joka pääsee antamaan mielettömän hyvän synttärilahjan siskon tytölle ja samalla pääsen tosi isoon suosioon ja maailman parhaaksi tädiksi vaikka kilpailijoita minulla ei kyllä ole siinä kategoriassa koska olen ainut..minua sanotaankin täti,setä,enoksi..siksi lahjan pitäisikin olla kolminkertainen ja tuo todellakin olisi....Minuakin onnellisempi olisi siskontyttöni joka täyttää ensi kuussa 12 ja on tosi tosi tosi iso fani.Sillä ei taida olla vielä hirveesti fanituotteita ja siksi oon yrittänyt täältä netistä löytää jotain.Olisi kyllä kiva antaa muutakin kuin joku penaali tai muki johon joudun sitten tyytymään jos onni ei suosi..tiedän kyllä hänen ilahtuvan kovasti niistäkin koska hänen siskonsa jo hyppi kattoon pelkästä pyyhekumista jossa oli hänen idolinsa:)Olisi kyllä ihanaa yllättää siskontyttöni ja tuoda vähän piristystä hänen arkeen niin kuin hänkin on tuonut minulle...

  pihlaha@windowslive.com

  VastaaPoista
 122. Oon tosi huono kirjottaan tälläsiä, mutta yritetään taas kerran, jos voittaisinkin kerrankin :)

  Mä oon ollu Directioner vasta viime helmikuusta, mikä nyt ei ole tärkeä tieto, koska ei sillä ole väliä millon on tullu tähän fandomiin, tärkeintähän on etten oo lähössä mihinkään ;)
  Mä käytän suuren osan päivästä One Directionin parissa, vaikka aikaa pitää jakaa muillekkin fanituksen kohteille ;) mutta One Direction tulee aina oleen se suurin kaikista<3
  facebookissa pidän fanisivua yhden nykyisen parhaan kaverin kanssa, johon tutustuin poikien ansiosta :)
  Mulla ei ole hirveästi fanikamaa.. 3 julistetta ja Up all night-levy :) ja haluan paljon enemmän! Ruotsin keikalle ei ollu mahdollista päästä, koska reissu olis ollu liian kallis kaiken kaikkiaan :/ ja huomenna ostan uuden albumin, johon oon nyt säästäny rahaa monta viikkoa tekemällä kotitöitä yms. mutta jos voitan tän, annan ton levyn mun parhaalle kaverille lahjaks :) yritän tehä siitäkin Directioneria, koska mulla ei ole ketään jonka kanssa esim. koulussa fanittaa, kaikki pitää vaan mua outona..
  En oo nähny vielä Up All Night Live Tour DVD:tä ollenkaan, koska ei oo ollu rahaa ostaa sitä :(
  mä en aio väittää että One Direction on mun ihan koko elämä, mutta TODELLA VAL-TA-VA osa siitä!
  vietän paljon aikaa youtubessa, kattelen kaikkia videoita, videopäiväkirjoja, haastatteluja, musavideoita yms. facebookissa ylläpidän fanisivua, mun weheartit on täynnä kuvia pojista, tumblr on ahkerassa käytössä kanssa ja twitterissä stalkkaan parhaani mukaan kaikkea poikiin liittyvää<3
  Kun Little Thingsin sekä LWWY:n musavideot julkaistiin, mun fangirl puoli nousi niin esiin.tärisin,itkin, hypin ympäri huonetta ihan sekavassa mielentilassa ja silleen, ne vaan uppos suoraan sydämeen <3
  pojat on joskus ainoa asia joka saa mut hymyilemään todella pahanakin päivänä :')
  Tätä on niin hankala perustella, mutta kun on todellinen Directioner, sä vaan tarvitsen tollasen paketin<3

  emmastypayhorlikson@hotmail.fi

  VastaaPoista
 123. Olis aivan superhypermegatupla.. upeeta voittaa toi koska en oo ennen voittanu mitään noin mahtavaa ja 1D on niin mahtava, en pysty sanoin kuvailemaan miten lahjakkaita laulajia ne kaikki on ja miten paljon tykkään niistä! Ja se on tyhmää ku mun kaverit haukkuu mua et en oon true directioner koska mul on vaa 1 juliste joka on sekin saatu lehdestä. ku niitten vanhemmat ostaa niille joka viikko jtn 1D kamaa yli 50euron edestä. en oo koskaa voittanu mitää, ja tää olis niin täydellinen joululahja nyt kun on ollut vähän murheita, ja mä kyl tiiän et tääl on paljon muitaki hyviä kommentteja ja oon varma etten tuu tätäkään voittamaa:( en tiiä ansaitsisikon tota pakettia mut mun on aivan pakko saada se! kiitos että edes vaivauduitte lukemaan tän kommentin jos edes huomasitte:) 1D on mun henki ja elämä, haluisin et musta myös huomais sen, sillä kuten jo sanoin on vaa 1 lehden mukana tullut juliste:(

  riina00@hotmail.fi

  VastaaPoista
 124. Minun pitäisi voittaa tuo paketti, koska vanhemmillani ei ole varaa siihen, että pääsisin One Directionin keikalle vaikka tosi kovin haluaisin. Tänä vuonna en ole toivonut mitään joululahjaksi, koska uskoisin etten myöskään mitään saisi jotenka tämä One Direction paketti olisi aivan järkyttävän ihana joululahja minulle ja olisin siitä hyvin hyvin onnellinen jos sen saisin.

  tasmaania@hotmail.com

  VastaaPoista
 125. Minun pitäisi voittaa tuo paketti koska en ikinä ole voittanut minkäänlaisissa arvonnoissa, kilpailuissa yms.. Ja minulla ei ole varaa ostaa tuollaista määrää fanikamaa ja tuo Up All Night Live Tour DVD kiinnostais kovasti.. Toisekseen ei oo varaa lähtee niitten keikalle mihinkää ku ne ei oo tulos tänne..

  Ja haluun myös ilmaista kaikille kuin "fanaattinen" oon :D kaverit pitää minua kyllä aika sekopäisenä, mutta rakastan poikia, se on isoin juttu :))

  VastaaPoista
 126. mun pitäis saada paketti, koska one direction tekee ylihyväämusaa, ja ne on syötävän söpöjä ja noi kamat sopis just mulle;)!


  noora.nikitin@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 127. HEII teille :)alotan tän tämmösel kertomisel. one directionin pojat pistää mut aina hymyilemään, ja niitten musiikki nostaa joko tunteet pintaan tai pistää bailaamaan rajusti! en oo koskaan ennen '' fanittanu'' mitään bändiä tai artistia niinku one directionia nyt. soitan/soitin sitä vanhaa ja nyt tätä uutta levyä kotona ja kaikki meän perheestä osaa ne laulunsanat ulkoa. + One directionin little things ilmestyi 29.10 jolloin mulla oli synttärit. koulussa tunnilla sitä sitten kuunneltiin ja melkee itkettii, ja seoli parhain synttärilahja mitä oon ikinä saanu :) mun pitäis saada tuo paketti ihan yhtäpaljon ku muutki jotka on tähän kommentoinu, koska me kaikki ollaan samanarvosia ja kuka tahansa vois saada ton paketin. sellaset joilla on 100 julistettta ja 1D lakanat ja kaikkea tai sitten sellaset jolla eioo ku pari julistetta ja levy. toivottavasti saan kuitenki ihailla nuita omassa huoneessa.

  lumi__96@hotmail.com

  VastaaPoista
 128. En oo hirveen hyvä tällasissa, mut tää on sen arvoista:

  Minun pitäisi saada paketti, koska olen One Directionin suuri fani, enkä omista UAN-levyn lisäksi mitään fanikamaa. Olen aika ”köyhästä” perheestä, eivätkä vanhempani ymmärrä fanitustani, joten minulla ei ole mahdollisuuksia päästä keikalle/saada fanikamaa.
  Tämä olisi tosi ihana joululahja! (Puolet tavaroista olivat minun toivomuslistalla, jolta en tule saamaan mitään!!)

  Tätä on oikeasti tosi vaikeaa perustella. Luin muutaman toisen kommentin, ja totesin jälleen kerran, että olen näissä jutuissa surkea. Ja kaikkihan ton paketin ansaitsisi. Ja tää on just tämmönen massa kommentti.


  @1DUutiset on oikeasti raatanu suomalaisten Directionereiden eteen, joten se ansaitsee sen paketin. Mut kyllä sen mullekkin voi antaa.

  Ja loppuun vielä: MÄ RAKASTAN ONE DIRECTIONIA (melkein) YLIKAIKEN!! JA MÄ TODELLAKIN HALUAN TON PAKETIN (niin kuin kaikki muutkin)!! JA TOI OLIS PARAS JOULULAHJA IHAN OIKEASTI!!!

  Tosin, @1Dtypy/@1DUutiset ansaitsee sen oikeasti. Mutta jälleenkerran: MÄÄKIN HALUUN SEN!!

  Ihana muutn, ku järjestitte tällasen kilpailun :)

  mjglaat@gmail.com
  @Gloria______

  VastaaPoista
 129. Kokeilenpa nyt kanssa onneeni, vaikka osallistujia onkin näin paljon...:D
  Mun mielestä mun pitäis voittaa toi palkinto, koska on ihan super iso 1D fani(enkä vähättele muita osallistujia yhtään, nekin varmasti ihan yhtä suuria faneja!) ja kuuntelen poikien musiikkia päivittäin! Mulla on kännykälle ladattuna kaikki biisit ja ne onkin koko ajan soimassa :D Niin pahalta ku kuulostaaki, nii istun varmaan joka päivä piiiitkiä aikoja koneella selaillen kuvia, kattellen videoita ja kuunnellen musiikkia, enkä kyl koskaan kyllästy! Nää pojat vaan saa mut aina niin äärettömän hyvälle tuulelle, vaikka päivä oliskin muuten menny huonosti. Kaverit ja perhe saa heti kuulla uusimmista 1d uutisista halus tai ei... Oiskin mahtavaa saada kiusata niitä hiukan lisää kulkemalla 1d paita päällä joka puolella! Veljetkin varmaan tykkäis... ;) Fanikamaa mulla ei valitettavasti juurikaan ole, muutama juliste seinällä, laukku ja TOTTAKAI levy(huomenna kaks:D) joten ois muutenkin huippuu saada käyttää näitä ja levittää ympäröiville ihmisille näitte poikien suloutta!
  Onnea sille joka voittaa, lupaan olla kateellinen! :D

  ankkahah@gmail.com

  VastaaPoista
 130. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 131. Kirjoitin englanniksi koska minun suomenkieli ei ole niin hyvä. Kai se ei haittaa ?


  Well One Direction merchandise can be fun to own but a chance to meet them would be even better though it's just that i'm really sad that i wont ever really have a chance to meet my inspirations ,the ones who can make me smile but the ones who make me cry because i wont ever meet them and they are to perfect ugh it sucks, my family is quite poor so i don't get to travel to see them though if i could get these fan stuff i would be really happy. One Direction or ''the boys'' as i call them have changed so much about me. I feel less insecure and because of them i have gotten so many new friends. Before i didn't knew about them i was so lonely and i didn't have any friends not in real life or the internet and i was really depressed now i have tons of friends from the fandom and I LOVE THEM ALL, i still get a bit depressed at times but one direction just lights up my world whenever i watch they're videos and stuff. I even have a tumblr and twitter dedicated to them and i spend hours on the internet just to be updated and know what they are doing,tweeting them and tweeting other fans. And i think i'm quite a good fan as i never hate on they're family and friends ,and i don't hate on lucky fans who are meeting them i can get jealous sometimes but that's okay because i will support one direction no matter what happens and i will support them til' the end and i love them to death. Their music is the best and their voices are so asdfghjkl.. I don't really own so much fan stuff and i have NEVER won a competition so it would be super awesome to win them :) xxx

  sweetjessica_99@hotmail.com

  VastaaPoista
 132. Moi, mä oon ihan uusi fani. Katsoin ensimmäisen kerran One Directionin videon kesällä ja yhtäkkiä huomasin , että kuuntelin vain 1D:tä. Hullaannuin siihen täysin ja pojat pistivät mut hymyilemään. No , joo kaikki ihmettelee miten mä yhtäkkiä aljoin kuuntelemaan vain samoja biisejä. Mutta niihin ei kyllästy. Ei todellakaan. Mulla ei oo mitään fanitavaraa ja oon toivonu just jotain t-paitoja ja muita , mutta en ole sitten kumminkaan saanut mitään. One Direction on elämä . ja kaikki. Mä todellakin haluaisin tollasen , kun en sitten varmaan muuten sais. <3 Mä voisin vihdoin sanoa , että mullakin on One Direction kamaa. Se olisi huippua mulle. No joo tää teksti on vähän tylsä... Toivottavasti saisin sen mä todellakin tarvitsisin sen paketin! :)

  VastaaPoista
 133. Mun pitäisi saada tuo paketti, sillä en oo ollenkaan varma tuunko koskaan pääsemään One Directionin keikalle ja oon ollu kauan 1D fani. Kuuntelen 1D musiikkia aina kun voin. Mulla on niiden kuvia vaatekaapin ovissa, joten näen ne koko ajan :3
  Mulla ei oo mitään mahdollisuutta saada noita kamoja muualta... :'c Pitäisin paitaa koulussa ♥ Ja rannekorua ♥ Kaikki tulisi kovaan käyttöön ♥♥♥ Ton paketin voittaminen olisi unelmien täyttymys ♥

  ansku.2000@wippies.fi

  VastaaPoista
 134. Heips :)
  Miun pitäisi saada tuo fanipaketti, koska paras kaverini on todella suuri One Direction -fani, mutta hänellä ei ole rahaa ostaa mitään fanitavaraa :( Itselläni on vaikka mitä, joten jos nyt sattuisin voittamaan, antaisin ne kaverilleni, koska hänellä on vain Up All Night, eikä mitään muuta. Tuo fanipaketti piristäisi varmasti hänen elämää :)<3

  VastaaPoista
 135. Minun pitäisi saada tuo paketti, koska One Direction on elämäni! Sen fanituksen kautta olen saanut uusia mahtavia ystäviä ja valvonut monia öitä nähdäkseni pojat livenä esim twitcamissa.. Petyin hirveästi, kun kuulin, että pojat eivät tulekkaan suomeen. Ruotsiin tai muihinkaan maihin en tule pääseen, joten tämä paketti olisi niin ihana saada ja merkitsisi minulle paljon! Jakaisin paketin parhaan kaverini kanssa, jonka kanssa olen kokenut kaikkea ihanaa!
  En välitä pätkääkään muiden mielipiteistä, olen vain oma itseni, eli ylpeä Directioner:)!

  VastaaPoista
 136. Mun pitäisi saada kyseinen paketti, koska ilman One Directionia en olis mitään ! Kun mä tutustuin kyseiseen bändiin, se oli sit siinä; vietin kyseisen viikonlopun youtubessa katellen niitten kaikki videoita, kuuntelin niiden biisejä ja itkin sitä, miten en ollu tajunnu näin ihanasta bändistä aikasemmin. Se, mitä mä oon saanut neljän britti ja yhden irlantilaispojan kautta, on jotain niin uskomatonta ! Niiden biisit on antanut mulle itsevarmuutta ja oon alkanu hyväksymään itteäni sellasena mikä oon, vaikken täydellinen oliskaan. Lisäksi oon saanut ihania ystäviä netin ja ihan oikeankin elämän kautta! Mä olen niin onnellinen, että mut ja One Direction on saatettu yhteen. On niin harmi, ettei suomessa oo mitään fanimyymälöitä.. Lisäks mua ei päästetty minnekään keikalle ulkomaille, joka harmittaa mua vielä enemmän, toi paketti vois tuoda ees vähän lohdutusta.. :)
  Nyt mä kuivaan nää kyyneleet ja suuntaan suunnittelemaan, mitä puen huomiseen miittiin Helsinkiin tapaamaan mun ihania uusia Directioner ystäviä ja ostamaan uus albumi, tätä on ootettu jo liian kauan !!
  One Direction. Et voi päättää, aiotko alkaa tykätä niin, se vain käy itsestään jos on käydessään. Omassa tilanteessani oon ilonen, että niin kävi :) x
  One Direction. You don't choose them. They choose you. ♥

  VastaaPoista
 137. En oasllistu, en halua. Lähinnä kävin vain katsomassa tuota- "kissatappelu"-kuvaa Wuf!!!

  VastaaPoista
 138. Oon ihan super huono kaikissa näissä "kerro miksi juuri sinun pitäs voittaa" - jutuissa, mut aattelin kertoo oman "tarinani" ja toivoo et saan ton paketin ♥

  Mulla on ollu tosi rankka vuosi, menetin 2 lemmikkiä, 3 sukulaista ja kaverisuhteet meni poikki. Harkitsin jo itsenikin tappamista, mutta en kuitenkaan uskaltanut.
  noina aikoina One Direction auttoi muo selviämään ja sai mut tunteen itteni tärkeeks. Nytten kun toipuminen kaikesta surusta on alkanut, niin One Diretion auttaa mut aina huonojen päivien ja ikävän yli.
  Ei mee päivääkään, etten kuuntelisi yhtäkään kappaletta tai katsoisi yhtäkään kuvaa pojista.
  Én voi sanoo et oisin se "suurin Directioner" mut One Direction merkitsee mulle enemmän kuin mikään ja toivon, että joskus voisin kertoa kaikille pojista kuinka ne on pelastanut mun elämän ja antanu mulle syyn elää ♥

  En lukenut aiempia kommentteja, mutta toivon, että voittasin ton paketin tuomaan vähän valoo tän surun ja pimeyden keskelle.

  annimarika@gmail.com

  VastaaPoista
 139. One Direction on minulle tällä hetkellä musiikin suhteen kaikken tärkein ja ainoa bändi/artisti mitä olen ikinä rakastanu näin paljon. Pojat myös vaikuttaa mun elämään paljon muutenkin, esimerkiksi yöunilla on tapana jäädä vähäisiksi kun ei malta lopettaa videoiden katsomista ja musiikin kuuntelua. Kaikki ylimääränen raha(mitä ei tosiaankaan ole paljoa yksinhuoltajaäidin lapsena), mikä minulle jää menee lehtiin tai johonkin kaupasta löytyvään muuhun, netistä kun en voi ostaa mitään. Olen saanut kuulla paljon kritiikkiä siitä, että One Direction on fanitukseni kohde, kotonakaan en saisi sitä kuunnella sillä siskoni, entinen fani, ei voi sietää. 1D:n poikien avulla olen oppinut puolustamaan itselle tärkeitä asioita ja saanut voimaa vaikeina aikoina, kun omat voimat on loppunut♥ Toivon, että voisin saada paketin, koska pojat yksinkertaisesti merkitsevät minulle elämää ja unelmia♥ haluaisin myös antaa siitä osan kahdelle kaverilleni, ketkä hekin ovat poikien faneja ja he aina jaksavat kuunnella minun 'fangirlaamista'(: Kiitos, että soitatte One Directionia, ootte ihan huippuja!♥

  emmu@24.fi

  VastaaPoista
 140. "Kerro miksi juuri sinun pitäisi voittaa."

  Koska rakastan One directionia yli kaiken! Kun näin ensimmäistä kertaa 1D:n olin ihan myyty. Meni noin kuukausi ja olin jo katsonut moneen kertaan kaikki x-factor ajat, video-diaryt ja twitcamit! Parhaan kaverini kanssa juttelemme joka ikinen päivä One directionista ja kuuntelemme heidän musiikkia. Puhumme kaikesta joka liittyy heihin. Muut kaverit katsovat välillä meitä oudosti, kun he eivät ymmärrä, että mistä me puhutaan!Ilman poikia, minulla ei olisi välttämättä mitään elämää!

  ♥Tuo lahja on niin iso, että jos voittaisin sen, jakaisin sen parhaan kaverini kanssa! Itse en ole toivonut minkään laista joululahjaa enkä syntymäpäivälahjaa (17.12) joten tuo olisi niin ihana saada! Itselläni ei olisi edes varaa ostaa mitään noista! ♥

  En ole välttämättä suurin directioner, mutta yhtäkään päivää ei ole, etten katsoisi yhtään kuvaa heistä, tai kuuntelsi mitään heidän kappaletta. Julisteet ovissa katsovat minua joka päivä, ja mietin päässäni aina kaikkia erillaisia tarinoita, kuinka tapaan heidät, entä jos olisin heidän kaveri. Vaikka tuntuu,etten edes ikinä tulisi näkemään heitä, en ikinä luovu toivosta! ♥

  mirvakeckman@gmail.com

  VastaaPoista
 141. Joskus ihan kesän alussa mulla oli huono tilanne, keskityin laihduttamiseen (periaattees en syöny ja yritin liikkua mahdollisimman paljon) ja vihasin itteeni ylikaiken. Olin kuunnellu jo jonkin aikaa one directionia, mut en ollu vie sillon mikään ultimate directioneri. Yks yö sitten rupesin ottaan selkoo pojista, kattelin youtubesta videoita ja "tutustuin" poikiin. Olin jo ihan rakastunu one directioniin, lauluääniin ja kaikkeen. Sitten se loksahti. Sain tietää kuinka ihania pojat oikeesti on luonteeltaan. Oli niiiin ihanaa lukee ja kattoo haastatteluita missä pojat sano kaikkee ihanaa, piristävää ja etenkin kaikkee lohduttavaa. Esimerkkinä zaynin lausahdus "Don't matter how hard life is, never lose hope" ja monen monta muuta muidenkin poikien suusta. Pojat anto mulle paljon toivoo, ja kaikki laihdutus ja itseinho jutut meni ohi.
  Haluisin niin kiittää poikia kuinka paljon ne on oikeesti auttanu mua, mutta siihen ei varmaan tuu ikinä mahdollisuutta. Siksi mun pitäis voittaa tää super siisti fanipaketti, jotta voisin muistuttaa itteeni kuinka paljon nääkin pojat on mua auttanu.. :)

  iidannen@gmail.com

  VastaaPoista
 142. 2011 helmikuussa, vietin normaalia "nörtti"-päivääni koneella, kun yhtäkkiä löysin videon pojista X Factor kiertueella (he olivat tällöin X Factor kiertueella) esittämässä oman versionsa Forever Young -kappaleesta. Video oli aika huonolaatuinen, eli videosta ei saanut paljon mitään selvää eikä äänistä. Heidän esityksensä jäi kiinnostamaan, koska en kuullut paljon mitään joten halusin tietenkin kuulla lisää + minulla on aina yleensä ollut tapana etsiä uusia bändejä jotka eivät ole ehkä niin tunnettuja vielä Suomessa. Noh, etsin YouTubesta hakusanalla "One Direction" ja huomasin, että pojat olivat X Factor -kisassa mukana ja olivat laulaneet Coldplayn "Viva La Vida" -kappaleen mikä on mun "all time favourite" ;) Siinä katsellessani ja kuunnellessani videoa huomasin, että nämä pojathan ovat lahjakkaita. Varsinkin Niallin soolo sai todella ison hymyn huulilleni. Hän oli jotenkin niin energinen ja positiivinen ja hän lauloi sydämensä pohjasta oman soolonsa, hänen äänensä oli ja on aivan mahtava. Jäin heti koukkuun, ja siinä meni pari viikkoa katsellessa jokainen X Factor -video ja muut videot ja opetellen kaikki mitä vain voi pojista. Kuukaudet kuluivat ja fanitus vain kasvoi. Kaikkea ehti tapahtua ennen What Makes You Beautifulia, Pokémon Diaries, poikien ensimmäinen talkshow esiintyminen ja tietenkin.. parit Ruotsin visiitit. Muistan kun vietin viikonlopun itkien, koska iskä ei suostunut käyttämään minua Tukholmassa, kun pojat olivat levyttämässä siellä ensimmäistä singleään. Pari kuukautta meni, ja oli vihdoinkin se hetki, kesälomani viimeisinä päivinä... Poikien ensimmäisen singlen ensisoitto, koko maailmassa. Muistan, kun en saanut jännityksen takia ollenkaan unta koko yönä ja valvoin niin kauan, että sain kuulla kappaleen 10:00 aamulla. Kuuntelin singlen BBC radio 1 -kanavalta yhdessä parhaiden kavereideni, brittiläisten Elizabethin ja Katien kanssa, jotka olen löytänyt One Directionin kautta, joten saan kiittää poikia kahdesta parhaasta kaverista joita en vaihtaisi mihinkään! Siinä sitä sitten yhdessä itkettiin tinychatissa, ja ollaan itketty monet kerrat, kun pojat ovat saaneet palkintoja, Up All nightin julkaisu, ja viimeisin, Take Me Homen kuuntelu iTunesista. Siitä on kohta jo 2 vuotta, kun löysin pojat. He ovat todellakin muuttaneet elämääni, olen saanut paljon todella hyviä ystäviä, jotka pysyvät varmasti ikuisesti, ja myös todella hyviä muistoja. Huonoinakin päivinä pojat vain jaksavat hymyillyttää.

  Minulla on yleensä myös tarve kertoa kaikille muille siitä mitä olen löytänyt, joten elokuussa 2011 tein Facebook sivun nimeltä Finnish Directioners, joka jonkun ajan päästä vaihtui nimeen One Direction Finland. On aina mukava, jos pystyy auttamaan muita ja jakamaan oman intohimonsa muille.

  Tässä tällainen pieni tarina, jonka kirjoittamisen aikana tuli kyllä pari kyyneltä, menneitä on mukava muistella. :')

  kala-maija@hotmail.com

  VastaaPoista
 143. Mun pitäis saada toi paketti koska oon kova 1D fani! Joka päivä tulee kuunneltua niiden biisejä ja puhelimen taustakuvanakin komeilee yleensä Louis Tomlinson (; Pojat on ihan älyttömän söpöjä ja laulaa todella hyvin! Esim. uusi Little Things musiikkivideo sulatti mun sydämen!! Tykkäsin biisistä jo ennen kuin näin videon, mutta kun video ilmestyi oli se pakko katsoa viiteen kertaan putkeen, niin ihana se on! Odotan vaan sitä päivää kun ne joskus eksyy tänne suomeen, pakko päästä niiden keikalle, se ois mun unelmien täyttymys!! <3 One Direction on ehdottomasti mun lempi bändi ja ois ihan mahtavaa saada toi paketti!!!

  laura.teravainen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 144. mietin tässä mitä voisin kertoa musta 1d:stä. tässä on tullut n. 100 kertaan jo kaikki mitä haluunkin sanoo. mutta kuitenkin. ensin ajattelin että hei m istä nää kaikki oikein puhuu kun jokapuolella vaan intoiltiin one directionista. no googlasin heidät, ja kuuntelin heidän kappaleitaan. en tajua miten en ollut viel tajunnut kuinka ihania ne olivat, ja pojat yleensäkin! latasin heti kaikki kappaleet mitä löysin heiltä kännykälleni, enkä enää voinut lopettaa niiden kuuntelemista♥. huoneeni seinän julisteet muuttuivat pian one directioni-julisteiksi, mutta en valitettavasti pääse tukholmaan keikalle, joten odottelen vielä jos he tulisivat tänne suomeen;)))

  liinamakela@hotmail.com

  VastaaPoista
 145. Ai miks just mun pitäs voittaa tuo? No mulla ei oo parempaa syytä ku että oon mitätön directioner ja mulla ei koskaa oo mitää mahollisuuksia tavata 1D:n poikia... mä oon vaan mä, ja mulla ei oo väliä kellekkään. mulla ei ole syytä. oon vain mitätön minä.... :(

  JATKA LUKEMISTA

  Ylempi teksti on esimerkki siitä miten olisin ennen 1D:n faniksi ryhdyttyä ajatellut. Ennen kuin olin directioner pidin itseäni vain mitättömänä itsenäni. Ajattelin että mulla ei oo mitää väliä tässä maailmassa ja että kukaan ei välitä. Mä ajattelin että mussa ei oo mitää erityistä eikä kukaan välitä musta.
  Kun aloin kuuntelemaan 1D:n biisejä mulla tuli henkisesti paljon parempi olla. mä pystyin purkaa mun ilot, surut, raivon, yliaktiivisuuden, ja kaikki mahdolliset tunteet niiden biiseihin. Mä kuuntelin niiden biisei kokoaja enkä koskaan kyllästyny (enkä ikinä tuukkaa kyllästymään). Biisi ''What makes you beautiful'' oli ihana ja sai mut jo vähän tuntemaanki itseni kauniiksi. Mä tein twitterin ja aloin seuraamaan poikia siellä. Aloin myös seuraamaan niiden päivityksiä fb:ssä. Sitte joku päivä ku mä näin niiden kuvan mä tunsin mun sydämmessä kuinka se kuva lämmitti mun mieltä. Siinä kuvassa mä näin 5 ihanaa poikaa jotka oli saanu mut tuntemaan itteni paremmaks ihmiseks ja antanu mulle monta syytä elää.

  Mä olin masentunu tässä pari kuukautta sitte. Koko elämä oli päin mäntyä ja mun teki niin monta kertaa mieli tappaa itteni. Mä mietin sitä jokä päivä....mut sitte täs lähiaikoina ku kuulin ''Little things'' biisin ku se ilmesty nii mun koko pieni pääkoppa hymyili. Mä kuuntelin sen biisin kyynelet silmäs ja mä tajusin että mulla on ihan oikeasti monta syytä elää. Muistin mun läheiset ystävät ja perheen ja koiran ja sukulaiset ja kaikki tärkeet ihmiset. Mä en halunnut enäää kuolla tai tehä pahaa ittelleni.
  Jos nyt tulee vähänkään tunne että masentaa nii kuuntelen heti ''Little things'' biisin. Se auttaa. Nää pojat on tehny mun elämästä osuvasti sanottuna elämisen arvoista, ja ne pelasti mut tästä kauheestä tunteesta ku masennus, jota kenekää ei ikinä pitäs kokeä. rakastan näitä 5 poikaa niin paljon. ne on jopa saattanu pelastaa mun hengen. ei sitä tiiä mitä oisin ilman niitä voinu tehä ittelleni. kkiitos. <3

  Tossa on vain pieni osa miten pojat on auttanu mua..... <3
  Mutta siinä oli mun syy ja arvostan TODELLA paljon jos jaksoitte lukeä tän :)
  Mulle ei oo nyt tärkeää että voittaisin ton (kuulostaa tyhmältä tiedän, mutta mulla ei oo väliä onko mulla paljon fanikamaa, tärkeintä mulle on se että mä tiedän sydämmessäni kuina paljon niitä rakastan. mun ei tarvii uskotella muille minkään fanikaman kautta että oon true directioner. Se mitä ne uskoo ei oo mulle tärkeintä, vaan se mitä, ja mihin mä uskon) vaan se että mä sain jakaa tän tiedon ja jos joku arvostaa tätä tekstiä ja että joku jaksaa lukeä tän... :)

  VastaaPoista
 146. AA ihana paketti!!<3 mun pitääs todellaki voittaa toi, koska oon oikeesti true directioner, mut mulla ei oo kauheesti tollasta fanikamaa, ku asun tällääses pikku kaupungis ja täällää ei todellakaa oo mitään One Directioniin liittyvää ;(( ja sit jos meen jonnekki isomalle paikkakunnalle nii en ehi käydä oikee missään anttilas ku shoppailen vaateita;( Mut julisteita mulla on seinä täynnä!:D Ja koska pojat on oikeesti mulle tosi tärkeitä ja keskenen osa elämää, ja niiden ansiosta mä tutustuun yhteen mun aiva parhaimmista kamuista<3 Ja kyseinen kaveri (joka siis myös on Directioner)sais tietty jotain tosta paketista;)Ja ku mä en oo todellakaa sellane et fanitan 1Deetä vaan koska ne on hyvän näkösii (vaikka sitä ne todellaki on!) koska mä kuulin One Directionista ekaa kertaa ku mun kaveri linkkas mulle what makes you beutifulin lyric videon, ja rakastuun siihen aiva heti, vaikken ollu ees nähny poikii viä<3 Oon niin ylpee niistä, ne on noussu aiva pohjalta maailmanlajuuseks suosituks poikabändiks! ja tuntuu aiva ihanalta ku voi sanoo et mä fanitin 1Deetä jo silloon ku ne ei ollu niin kuuluusia !!<3 Mutt harmittaa ihan sairaasti ku ne ei tuu suomeen enkä päässy ruottinkaan, aiva itketää joskus ku kattoo julisteita niistä... vähä niinku olis ikävä, mut ei vaan oo koskaan nähny :DD: Mutt pojat on mulle aiva ku parhaatkaverit, ku on ollu oikeen huono päivä ja mikään ei onnistu, katton vanhoja video diareita,ja ne saa mut nauramaan ja hyvälle tuulelle, jos tapahtuu jotaan ihanaa ja se ilo pitää jakaa jonku kans nii kuuntelen 1D biisejä ja laulan mukana ihan filliksis :DD JA Save You Tonight on ollu mulle ihan sairaan tärkee biisi enkä kyläästy siihen koskaan<3 jos on turhautunu, pelottaa, tai on aiva suunnaton ikävä kuuntlen sitä ja pojat joka kerta pelastaa mun päivän!!<3 rakastan niitä aiva loppuun asti!<33(oikeesti kuuntelen 1Deetä viä mummonaki!) Once Directioner, Always Directioner<33

  VastaaPoista
 147. hei sellanen jutska vielä, että millonkas tää kisa ratkeaa (taisiis voittaja julkistetaan)!? :))))

  VastaaPoista
 148. connectioncollection9. marraskuuta 2012 klo 21.11

  Voi ei! Ainoat perustelut mitä tähän osaan pistää niin on se, että oon vähintäänkin yhtä kova fani kuin tuo Annekin ja tuntuu että One Direction on tehnyt jotain muutakin mun elämään kun pelkästään ne perus arkirutiinit ja joskus jotain vähän spesiaalimpaa! Ootte huippuja! :)

  VastaaPoista
 149. One Direction on vaikuttanut mun elämän tosi paljon. Uskon että vain directionerit voi ymmärtää tän tunteen. Sen tunteen, kun pojat tuo iloa mun jokaiseen päivään, vaikka kaikki muu olisikin huonosti. Se tunne, kun saa kuunnella poikien musiikkia pitkän päivän jälkeen on ihana. Tuntuu, että koko maailma on silloin valoisempi :) Luultavasti en tule koskaan näkemään poikia vaikka se onkin unelmani. En kuitenkaan aio vedota teihin tuon perusteella, koska en varmasti ole ainut, joka ei tule näkemään idoleitaan. Haluan vain kertoa, että One Direction saa hymyn huulilleni joka päivä ja he tuovat minulle paremman olon musiikillaan. Nämä pojat saavat jokaisen tytön tuntumaan erityiseltä.

  Siitä asti, kun löysin 1D:n musiikin, olen ollut todella suuri fani ja rakastanut poikia yksilöinä heidän valloittavien ja ihanien luonteiden vuoksi. Tulen aina muistamaan pojat isona osana elämääni. He ovat aina sydämmessäni. Siksi olisi mahtavaa saada jotakin konkreettista muistoa pojista, jota voisin vanhempana näyttää lapsilleni ja kertoa nuoruudestani. Luulen, että heilläkin on teini-iässään joku yhtä suuri fanituksen kohde kuin minulla on One Direction :).  Yellow333@luukku.com

  VastaaPoista
 150. Perustelut miks mun pitäs voittaa toi paketti:
  1D on tehny mun päivät melkeenpä jo 2 vuotta onnellisemmiks,koska mun vanhemmat eros ku olin 6v. ja oon ollu masennuksessa(en sillee et tarttisin mitää lääkitystä)10-vuotiaasta lähtien,sit viel sain vuonna 2011 keskivaiheil tietää,et sairastan 1.asteen diabetesta(onneks en tarvii piikkii käyttää)se oli mulle viimene nappi,yöt itkin uneen ja kavereille tai vanhemmille en kertonu jos joku pvä raivosin ja suutuin helposti,mut sit 2011 KAIKKI MUUTTUI ku katoin poikien What Makes You Beautiful-videon! Eli 1D nosti mut pois sieltä masennuksen partaalta,ja sen jälkee välil elämä on ollu yhtä vuoristorataa,mut aina ku on ollu huono päivä oon kuunnellu poikii ja heti on parempi olo ja hymyilyttää niiiiin paljon sen jälkee,et hyvä ettei siitä tuu loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viel lisäks,sen jälkee oon kattonu kaikki haastattelut ja musiikkivideot mitä niiltä ikinä löytyy & sitku Little Things ilmesty, sitä itkunmäärää,itkin suurinpiirtei päivän vaan sen biisin takii!Itteeni en varsinaiseks directioneriks kutsuis mut en directionatorikskaa vaan oon niiku iha melkee directioneri en vaa viel tunne sitä itessäni mut osaan vaan samaistua muitte directionereitte juttuihi ni aina sillo tuntuu et kyl mussa vähä on directioner-verta ;) & oon yrittäny ympäriinsä ettii 1D:n julisteita,kasassa on jo 15 ja enemmä olis jos saisin/löytäsin jostai /: tavaroita ei paljoo oo ku asun iha syrjäses paikas ja sit on iso kaupunki vieres ni ei sielkää myydä mitää kamoja ): ni oisin ikionnellinen jos saisin ton paketin!!

   Poista
 151. Onneks on tämmönen kisa!

  Pakkoo voittaa tuo paketti! Oon fanittanu 1Dtä ehkää vähän yli vuoden.Omistan jotain fanikamaakin(: Seinätkin komeilee nuitten söpöläistän juisteita..ja tuossa taustalla kuuluu juuri Take Me Home-levy.Poikien laulut ja videot on vaan sulattanu minun sydämmen.Kun kerran kuuntelee, ei sitä voi enää lopettaa:d Kun ensimmäisen kerran kuulin What Makes You Beatifulin menin heti kaivamaan tietoa pojista ja ostamaan levyn.Siihen musiikkiin jää vaan koukkuun, ja tietenkin siihen ulkonäköön.. Ainakun on huono päivä, se musiikki helpottaa.En ole ollut keikoilla, enkä mene Ruotsiin mutta #NEVERLOSEHOPE!Kyllä vielä joskus tulen heidät tapaamaan(:

  VastaaPoista
 152. heei! toi paketti olis kiva voittaa koska ollaan mun siskon kanssa molemmat 1D faneja ni voisin yllättää antamalla osan hänelle!

  VastaaPoista
 153. Voooooooi vitsit voooooi vitsit voi vitsin vitsin vitsit! omg! Eka en ollut mikään oikein kovafani tykkäsin kyllä onedirectionista mutta en sillein fanittanut sitten kuuntelin lisää biisejä ja innostuin enemmän mutta nyt voisi sanoa että olen oikein mahtifani ja se on ainoastaan yhden 1d to finland ryhmän takia missä olen facebookissa sieltä olen jopa saanut paljon uusia tuttavuuksia ja on kiva kun tietää että on muitakin jotka pitävät 1d yhtä paljon kun minä. 9.11. oli levymiitti helsinmgissä ja kävin siellä kaverini kanssa mikä on myös 1d fani ja kumpikaan meistä ei ole ennen käynnyt sellaisessa siellä oli kyllä kivaa :P. ja ennen kun menin sinne en ollut ajatellut ostaa take me home levyä. junassa matkalla kouluun ajattelin hmmm voisin ostaa sen vaikka isänpäivä lahjaksi hehehe. mutta siihen se sitten jäi mutta sitten kun miitissä oli levynoston aika ajattelin no menen sinne katsomaan ja pyörin ympäri siellä ja sitten kun oli niin ihana tunnelma niin päätin ostaa sen ja nyt täällä keskellä yötä olen repeatillä soittanut ja ollut ihan haltioissani :P. ja jopa on fbsä paljon eri ryhmiä ja sivuja jotka on kerännyt voimansa ja yrittää kovasti saada 1d suomeen. kaikki 1dfanit ovat kuin yhtä suurta perhettä. en nyt tiedä mitä tällä tarinallani on tekemistä sen kanssa miksi haluaisin tuon paketin mutta halusin jakaa tarinani jos näin voi sanoa. jopa ajateltiin 2 kaverini kanssa mennä lontooseen katsomaan 1d kun ei suomeen tule mutta ei siitä taida tulla mitään kun kaikki liput mitkä on jäljellä sille päivälle kun voisimme mennä on jo niin uberkalliita että haaveeksi taitaa jäädä. ja kun kerran voi voittaa noin paljon tavaroita kerralla voisin jakaa osan kaverini kanssa joka oli kanssani miitissä koska hän omistaa 1.cd ja minä 2. niin tavallaan ne cdt on yhteiset :P. juu. ehkä vähän liiankin pitkä kommenti mutta innostuin niin :D. paras voittakoon!!! :) ja kiva kun tällaisia kilpailuja järjestetään (voi ehkä olla vaikea lukuista tekstiä kun olen tainnut unohtaa , ja . niin innoissani olin)ps. hyvää joulun odottelua ;) (yhteydenotto. jjjennyfer@live.com jos sattuisi tapahtumaan niin hienosti että voittaisin :P)

  VastaaPoista
 154. ja eka johon pistin huomiota oli siis tuo vaatetus kun niin hyvin pukeutuvia miehiä jos näin voi sanoa on vaikea löytää. :D siitä se sitten lähti  (jjjennyfer@live.com)

  VastaaPoista
 155. Olen ollut One Directionin fani vähän reilun vuoden, kuten moni muukin.

  Kaikki alkoi koulumatkasta, jolloin kuten tavallista seikkailin eri radiokanavien välillä koittaen löytää jotain mukavaa kuunneltavaa kävelyn ajaksi. Kanavasurffaus päättyi tarttuvaan popmelodiaan, jossa mukavaääniset pojat lauloivat jokaisen naisen unelmasäkeitä siitä, miten nainen on kaunis, vaikka ei itse sitä tajuakaan. Muistan naureskelleeni miten osuvat sanat olivat juuri elämäntilanteeseeni ja miten toivoisin jonkun joskus sanovan juuri samat sanat minulle. Kappale loppui, juontaja taisi häthätää mainita biisin esittäjän ja alkaneen jutella turhaa, ja minä aloin taas surffata radioaalloilla mitään sen kummempaa ajattelematta.

  Kotiin päästyäni söin, tein kouluhommia ja lopulta laitoin koneen päälle. Kuten tavallista etsin youtubesta musiikkia ja aloin jutella kavereille facebookissa. Jossain vaiheessa iltaa havahduin miettimään iltapäivällä kuulemaani biisiä ja päätin sattumalta etsiä sen youtubesta. Minulla ei ollut aavistustakaan kappaleen nimestä ja esittäjästäkin muistin vain "onejotain". Onneksi sherlockin taidot ovat verissä (taisi siinä bändin kuuluisuuskin hieman auttaa..) ja oikea video löytyi käden käänteessä. Valitettavasti. Siinä vaiheessa kun tajusin klikkailleeni play-nappulaa viimeiset pari tuntia, oli peli jo menetetty. What Makes You Beautiful ja One Direction oli tullut jäädäkseen. Valitettavasti. Ja mikä oli ongelma?

  Se, että olen 22-vuotias yliopisto-opiskelija, jonka tavanomaiseen musiikkimakuun heavy metal.

  Pitkään olin hiljaa aiheesta, kuuntelin koulumatkat (ja muut matkat ja kotona ja autossa ja lenkillä ja..) ostamaani Up All Night-levyä, ahmin kaikki 1D-uutiset netistä, osallistuin nettikeskusteluihin ja valvoin monta yötä tenttiin lukemisen sijaan etsien yhä uusia videoita ihanista bändin pojista. Enkä sanonut sanaakaan, kun kuulin ihmisten puhuvan naureskellen "siitä uudesta poikabändistä", vaan olin hiljaa ja toivoin, ettei kukaan kuulisi mikä kappale mulla on herätyskellona (It's time to get up, tietenkin) tai näkisi kännykkäni taustakuvaa.

  Lopulta erään hyvin myöhään valvotun yön jälkeen aloin miettiä mitä järkeä tässä on, aikuinen ihminen. Moments sattui pyörähtämään soittolistalta päälle juuri silloin. Kappale on todella koskettava ja sanoitusten taustalla niin hyvin raskas aihe, että aloin pohdiskella miksi koitan piilotella jotakin niin hienoa muilta. Miksi minun pitäisi hävetä lempibändiäni vain sen takia, että muut eivät ymmärrä, ettei kyseessä ole mikään satunnaisia rallatteleva teletappiryhmä, vaan vaikeistakin asioista laulavat viisi hienoa nuorta miestä. Seuraavana päivänä uskalsin sivulauseessa mainita, että tykkäänmuutenonedirectionistaniinkaunissäätänään.

  Monta epäuskoista ilmettä ja "et sä oo tosissas, siis joku poikabändi?!"-kommentteja, sekä hyvin hyvin paljon huvittunutta naureskelua on sen jälkeen mahtunut kuluneeseen puoleen vuoteen. Olen kuitenkin oppinut ne laittamaan omaan arvoonsa ja nauttimaan omasta mielestäni aivan loistavasta musiikista ja poikien mahtavista persoonista. Niall, Louis, Zayn, Harry ja Liam ja ne biisit, ovat antaneet ehdottomasti kuluneen reilun vuoden huippuhetket, hetkeäkään en vaihtaisi pois. En sitä tuskaista odottelua ennen uuden musiikkivideon julkaisemista, en perhosia vatsassa kun jännitettiin levyn USA:n listasijoitusta, enkä etenkään kaikkia poikiin kulutettuja tunteja. Jonkun mielestä ehkä säälittävää, ei kiinnosta. Proud to be a Directioner.

  Miksi paketti juuri minulle? Koska enää en ole kaapissa. En halua tuputtaa musiikkimakuani muille (muuten ne vaan sattuvat bile-etkojen soittolistalle kröhöm), mutta enää en halua peitellä soittoääntäni tai luentomuistiinpanojeni lyriikkatuherruksia. Ja mikäpä siihen olisi parempi keino kuin tulla tenttisaliin uuden uutukaiset 1D-kynät mukana valmiina nujertamaan proffan ilkeät kysymykset juuri siitä aiheesta, jota en yöllä lukenut, kun oli PAKKO katsoa livenä poikien X Factor USA-esiintyminen.

  I want you to hit the pedal, heavy metal, show me you care. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaa taas tuijotelleensa Little Thingsin livevetoa ihan liikaa kun sähköpostikin unohtuu laittaa..

   champ19nsx@gmail.com

   Ja eikun vielä kerran soimaan ennen nukkumaanmenoa! ;)

   Poista
 156. En tiedä mitään kamalampaa kuin sen että tunnilla jokainen tuijottaa minua, kun otan penaalini repusta esiin. Sormet pyrkii osoittamaaan minua ja kuiskinta takapulpeteissa kuuluu.. Mutta hej, mitä väliä sillä on että olen DIRECTIONER! Nyt olisi ihan huippua päräyttää kouluun one direction paita päällä ja näyttää kaikille millainen olen! Saisipahan muut jotakin puhuttavaa, kun poikien naamat kilisee kädessä ja paita komeilee päällä! Kaverin kanssa ollaan kuultu kaiken laista kakkaa, ihan vain sen takia että olemme 1D hulluja! Ollaan naurettu vedet silmissä kun porukka on ihan avoimesti haukkunut meitä ja naureskellut fanitus kohteellemme!
  En tiedä mitään parempaa kuin nuo pojat ja heidän kappaleensa! Kappaleita kuunnellessa tulee aina hyvälle tuulelle, vaikeina aikoinakin! Ensi kerran kun kuulin kaverini kanssa little things in purkahdimme itkuun ja heiluimme kappaleen mukana (seisoimme bussi pysäkillä). Kun nousimme bussiin kuski kysyi, onko kaikki hyvin? Nauroimme vain ja sanoimme että olemme vain iloisia. One direction on auttanut miljoonia tyttöjä maailmassa, kiitos heille!

  Olisi siis huippumegasuperhyper mahtavaa saada tuo paketti, JA TUO PAITA!! Suunniteltiin jo että jos voitan tuon palkinnon, kahden kaverini kanssa menemme viimeisenä koulupäivänä ennen joululomaa 1D fanikamat päällä kouluun ja juoksemme koulun 9 kertaa ympäri, musiikki soiden! hehee ;D
  Kiitos Inari ja Anne kun soitatte one directionia, ja kiitos kun teette näin mahtavan pakettien jaot!
  terkuin: Julle
  julle1d@hotmail.com

  VastaaPoista
 157. Oon tukenu poikii jo yli 2 vuotta ja rehellisesti voin sanoa, etten olis tässä jos en olis bongannu niitä tumblrista silloisen x-factorin aikaan. Olin masentunut noihin aikoihin, eikä mikään, tai ketään saanu mua hymyilemään, eikä ees ollu motivaatiota nousta sängystä ylös. Mut sittenku löysin One Direction, rupesin kuuntelemaan niitten covereita, omia biisejä niillä ei vielä ollut, ja rakastuin. Fanitus lähti siitä, sain paljon uusia ystäviä eli muita directionereita ja mä jopa hymyilin. Muistan vieläki kaikki noi valvotut yöt, ettei vaan missaittais yhtään twitcameja tai mitään muutakaa ja seuraavana aamuna tosi pirteenä kouluun. Muistan aina, kun ekan kerran näin What Makes you Beautifulin videon..se sai mun itsetunnon nousemaan. Poikien kautta oon löytäny itteni ja osannu arvostamaa ihmisiä. Vaikka pojat näyttää täydellisiltä, ne ei ite pidä itteensä täydellisinä, ne tietää et niissä on virheitä, niinku kaikissa. No sitte tuli tää isoin juttu, Up All Night julkastiin. Mentiin miittiin samana päivänä, itelläni oli tosin jos netistä ladattu levy, koska suomeen kaikki tuli vähä myöhässä. Oli yks parhaimmista miiteistä ikinä. Tutustuin paljo ihmisii, suomalaisii, jotka oikeesti välitti pojista ja ketkä ties kaikki sisäpiiri jutut. Mut kaikista kivoin asia, mikä on säilyny, on mun ja mun tosi hyvän ystävän Jennyn ystävyys. No kesällä pojat tottakai meni USAhan ja tuli vähän pelko et nytkö mun pojat ei oo enää mun pikku salaisuus? Näin kävi, et mun salaisuus paljastu vihdoin koko maailmalla. Ei se silti tarkottanu, että lopettaisin fanittamisen, päinvastoin. No nyt meillä oli 9.11 ihana miitti, jossa näytettiin poikien terveiset suomeen. En oo elämässäni itkeny näin paljon ilosta. Ne vihdoin tietää et me ollaan olemassa. Take Me Home julkkarilevymiitti oli upee miitti ja tapasin niin paljon samanhenkisii ihmisiä! Sain taas paljon kavereita, ja siitä saan taas kiittää poikia. Oon kulkenu poikienkaa Tornista asti, tiiän niitten salaisuudet, muistan Liamin hiukset, kun ne oli vielä pitkät ja suorat. Oon käyny poikien kans läpi kaikki draamat, hiustenleikkuut, tatuoinnit, tyylinmuutokset ja kaikki valhejutut mitä niist on levitetty. Ja tuen kaikkien poikien parisuhteita, ihan sama mitä muut sanoo. Kunhan pojat on onnellisia, mä oon onnellinen. Näitten jätkien takia oon itkeny ja nauranu ja viettäny elämäni parhaimpii päiviä. Ja vaikka en tuu näkee poikia ainakaa keikalla vähää aikaan, aion silti tukee niitä loppuun asti. Sit kun mä joskus vielä tapaan ne, aion kertoo niille, et ne pelasti mut. Ne on isoin syy miks nykyää hymyilen ja kerron kuinka ne on muuttanu mun koko elämän. Ne on tehny mun elämästä elämisen arvosen. Oon kuitenki sen verran erikoinen tyyliltäni, tomboy näin englanniksi, eikä oo helppoo erottuu massasta. Ja silti mä tuen näitä poikia, niin että koko maailma näkee ja kuulee. En ois koskaan arvannu et viis tavallista poikaa, vois tehä mun elämästä näin jännittävän ja mielenkiintoisen.

  laalaxd@gmail.com

  VastaaPoista
 158. Minun pitäisi voittaa paketti koska rakastan 1D:tä eniten koko Suomessa!!
  Oon todellakin TRUE DIRECTIONER! Tiedän pojista kaikki tiedot ja rakastan niitä niin paljon ♥ One Direction on koko elämäni! Olen seurannut poikia siitä lähtien kun he olivat vielä X-Factorissa!!! Seinilläni on yli 100 julistetta! Jos voittaisin paketin kiljuisin niin kovaa että koko Helsinki kuulisi! Ostin Take Me Home Albumin julkaisumispäivänä. Toivoisin pääseväni ensi toukokuussa Ruotsiin niiden keikalle ♥ 4EVER DIRECTIONER! LOVE HARRY, LOUIS, LIAM, NIALL and ZAYN ♥ Olin levynjulkaisumis juhlisssa Helsingissä! Itkin kun One Direction lähetti meille videotervehdyksen! Ystäväni sanovat että mä oon tulossa vähän hulluks kun rakastan One Directionia niin paljon! Koulussakin ajattelen koko ajan "1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D!!". En koskaan mistään hinnasta luopusi hullusta fanituksestani! ♥

  T: Elsa ♥

  10. marraskuuta 2012 12.40

  VastaaPoista
 159. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 160. Hei Anne ja Inari!!
  ootte aiva ihania ja YleX on suosikkikanavani.♥ kuuntelen joka aamu ennem kouluun lähtöä Ylex ja koko loppuillan koulu jälkeen!aina kun joku heidän biiseistään soi ylex:llä, nupit kaakkoon ja laulan innoissani mukana♥♥ Hienoa, että Live while were young soi nyt enemmän ylex:llä.

  Haluaisin niin kovasti tuon upean paketin, kuin mulle tehty! seinältä löytyy moonta monta 1D -julistetta, eikä sille näy loppua :D Tahtoisin hirveästi kaikkea 1D "krääsää", mutta en oo mitään kauppaa löytänyt, enkä ulkomailta mitään tilaile..

  En oo vielä koskaan fanittanut mitään bändiä tällä tavalla, haaveillut niiden tapaamisesta, tavannut heidät unessani, itkenyt niiden takia ja ihastunut kuoliaaksi niiden söpöydestä!! Nauranut niitten kanssa ja kattonut miljoonia videoita heistä ja lukenut jokaisen uutisen, mikä heitä on koskenut, kun aloin fanittamaan. Seuraan heitä kaikkia Twitterissä.

  1D:n biiseistä jää aina vaan niin mahtava fiilis, varsinkin uudesta sinkusta "Little things". Monet noista 1Dn biiseistä on mulle himotärkeitä, koska ne tuo niin paljon muistoja mieleen.. Pojilla on ihanan ainutlaatuiset äänet, ystävieni kanssa linkkailemme lähes koko ajan Facessa ja Twitterissä kaikkea Directioniin liittyvää!!

  Little things videosta ei saa oikeasti silmiään irti, pakko pitää repeatilla koko ajan :D Sama muissa videoissa esim. One Thing ja Gotta be you.

  Olisin myös mennyt levynjulkaisumiitteihin, mutta täällä lähimailla ei sellaista järjestetty :(( Odotan innolla että pojat saapuu suomeen!


  ♥ TiinaDirectioner

  inspirationmania@gmail.com

  inspirationmania.blogspot.fi

  VastaaPoista
 161. ps. toi paketti helpottais mun 1D kuumetta suurestii!!<3

  TiinaDirectioner

  VastaaPoista
 162. Vähän ois kiva saada toi paketti itelelle! Olen aikas iso 1D-fani ja fanitysta on kohta jo kertynyt pari vuotta! Olen vuorannu huoneeni seinät 1D julisteilla sekä kuvilla. Minulla on Up All Night levy sekä uusin Take me home. Kuuntelen melkein joka päivä kaikki One Directionin biisit läpi ja laulan mukana niin, että veljeni yleensä loppujen lopuksi huutaa mulle naama punaisena. En ole koskaan nähnyt poikia livenä, mut haluaisin tosi kovasti! Oon kattonu kaikki niiden haastattelut sekä niistä tehnyt videot ainakin kaksi kertaa. Pidän aika matalaa profiilia koulussa, mut silti hiljaa piirtelen koulukirjoihin sydämmiä sekä 1D poikien nimiä ja lempiasioita yms.
  Luulen tietäväni melkein kaikki One Directionista ja voisin sanoa, että olen yksi Suomen eniten fanittavista Directionereistä!! <3<3<3
  LIAM<3, LOUIS <3, HARRY <3, NIALL <3 ja ZAYN <3


  T: Pinja <3

  VastaaPoista
 163. Mun pitäis voittaa tämä paketti koska one direction on ainut asia minkä takia jaksan oikeesti enää. mun elämä on yksinkertasesti sekasin ja vain one directionin pojat ovat syypäitä mun hymyyn. kun kuuntelen niitten musiikkia nii tuntuu et elämä hymyilee taas. kaikenlisäks muaki harmittaa se etten pääse ruotsin keikalle vaikka sinne olis ollut ihan hyvät mahdollisuudet lähteä.. meillä tätä one directionia vähätellään eikä ne oikeesti ymmärrä että tää on mun elämä. mun suurin unelma on tavata pojat ja puhua niille, halata ja kaikkee ihanaa. olisin oikeesti hukassa ilman tätä bändiä. voi kuulostaa oudolta mut nykyään se on mun koko elämä.

  VastaaPoista
 164. No siis miun pitäis voittaa tuo paketti, koska antasin varmaan osan myös Direction -fanikaverilleni. :) Ite oon älyttömän kateellinen yhelle frendille koska se lähtee britanniaa keikalle ja mä en pääsis ees Suomes sinne !:( Tää myös tois ihanan fiiliksen, koska sais fiilistellä poikien parissa !♥ Direction on mun elämä musiikin parissa, ja vanhemmathan ei tietysti ymmärrä. :((

  shinegrau@hotmail.com

  VastaaPoista
 165. Ahh, mikä paketti!

  Tuo fanipaketti on aivan ihana!Ja tuo paita<3 tuommosta mulla ei vielä ookkaan(: Ymmärrän että teillä on siitä tullut ''riitaa'':d

  Olen fanittanut poikia kauan.Omistan jotain fanikamaakin.Taustalla soi Take Me Home.Minulla on paljon kavereita jotka fanittavat bändiä myös.Meillä on joskus semmoista ''kinastelua'' että kenen kukakin poika on(: Kuuntelen kummatkin levyt päivässä n.3 kertaa, eikä siihen kyllästy!Rahatkin ovat minulla mennyt lehtien osteluun.. Suurin unelmani on tavata pojat, puhua heille ja saada nimmarit!

  En ole menossa keikalle, kun en saanut lippuja:( Mutta jonain päivänä menen heidän keikalle! #BELIEVE #NEVERSAYNEVER #NEVERLOSEHOPE ! Jos et ole fani, kannattaa kuunnella sillä One Direction piristää päiväsi täysin! Isälläkin menee joskus hermot kun musiikki huutaa...

  VastaaPoista
 166. Jos voittaisin ton,niin antaisin ehdottomasti osan mun kavereille,jotka on directionereita niinku mä. En oo ikinä voittanu missään mitään,eikä mun kaupungissa järjestetty edes levynjulkaisumiittiä. Kävin eilen ostamassa Take Me Home:n ja olin eka joka sen osti. Kauppa avasi yhdeksältä ja olin jo pari minuuttia sen jälkeen ulkona kaupasta levyn kanssa ja twiittasin pojille että ostin sen. Heti kun näin kaverini,aloin kiljua ja näytin hänelle levyä. Tanssimme ja kiljuimme siinä keskellä koulun käytävää,ja muut tuijottivat,mutta se ei haitannut. Olin pari viikkoa sitten saanut tietää että hnkin on directioner. Olimme silloin uimahallissa,ja yhtäkkiä hän totesi:"Mä oon samanlainen kun sä.". Aloin kiljua ja halasin häntä. Sen jälkeen.emme ole muuta tehneetkään kuin puhuneet 1D jutuista ja lähetelleet toisillemme kuvia pojista. Pari viime kuukautta ovat olleet mahtavia,olen saanut paljon uusia kavereita,nauranut paljon enemmän kuin ennen,tullut läheisemmääksi muutaman kaverin kanssa ja saanut paljon lisää itsevarmuutta One Directionin ansiosta,ja nyt pidän itsestäni paljon enemmän kuin ennen. Olen oppinut pitämään itsestäni,enkä enää hauku itseäni vaan otan kehut hymyillen vastaan. Tästä voi kiittää ystäviäni ja 1D:tä. Kiitos<3

  VastaaPoista
 167. Mulle 1D on jotain todella tärkeetä, koska ne on ainoot idolit joiden takia olen kestänyt muiden arvostelut ja mielipiteet joiden mukaan mulla on huono musamaku. Nyt ei olis varmaan mitään siistimpää kuin ilmestyä kouluun fanipaita päällä ja 1D vihko laukussa, koska mulla on mulle itelleni paras musamaku, eikä väliä vaikka muut ei tykkää. :)

  j.teeerela@hotmail.com

  VastaaPoista
 168. Ekan kerran ku kuulin One Directionii olin koulus ja biisi oli What makes you Beautiful. Olin heti sillee "wou, tätä lisää!!!" himas menin koneelle ja kuuntelin niitten kaikki biisit ja katoin musavideot. Olin koukussa. Ja pahasti. Kaikil perheenjäsenil ja kevereil on menny muhun jo hermot ku oon kuulemma ihan sekasin. Minkä mä sille voin et aina ku radiost tulee niiden biisi nii käännän volumet täysille? Tai sille et kuuntelen niit koko ajan ja osaan kaikki biisit ulkoo ? Ne vaan on muuttanu mun elämän täysin. Ikinä ennen en oo fanittanu ketään nii et oisin kattonu kaikki maholliset videot YouTubest ja ettiny kaikki pienimmätki tiedonmuruset joita vaan olemassa on. Rakastan niiden kaikkii biisei mut erityisesti Little Thingsii, se vaan on nii koskettava. Ku se video ilmesty nii katottii parhaan kaverin kaa se heti joku 7 kertaa putkee. Laulettii vaa mukana ja melkee itkettiin koska tällä kertaa se kaunis nainen jolle ne aina videois laulaa oltii me ite. Sitä tunnetta ei pysty ees kuvailee<3 se biisi nosti mun itsetuntoo tosi paljon. Mä itkin koko illan ku tajusin ettei mul oo varaa lähtee niiden keikalle ruotsii. Siks toivon ihan älyttömästi et ne tulee suomeen ja pääsen niiden keikalle. Rakastan niit vaa ihan ylipaljon. Oon Directioner ja ylpee siitä!!!<3

  VastaaPoista
 169. Oon ollu nyt directioner toista vuotta. Osallistuin myös siihen subin järjestämään 1D kisaan ystäväni kanssa. Ensin olimme 1 sijalla, sitten 2,3,5... sitten nousimme 4. ja tipuimme yhtäkkiä 7... Se kisa merkitsi ihan sikana mulle ja mun kaverille, joten tehtiin jopa mun siskon ja veljen kanssa semmonen video YouTubeen, jossa minä kerroin siitä Subin kisasta, ja koitimme levittää sitä ympäri maailmaa netissä, mutta ei toiminut. Emme siis päässeet mukaan golden ticket arvontaan ja oltiin tosi masentuneit kaverinkans sen takia, koska vietettiin koko syysloma koneella koittaen kerätä ääniä ja todella moni mun kaveri ja kaverinkaveri koitti myös auttaa meitä. Mä en tehny sillä viikolla muuta, kun istuin koneella, itkin, toivoin ja rukoilin että olisin siinä top 5 silloin kun kilpailu loppuu... Mulla oli ihan hirvee stressi sen viikon ajan ja tuntui että tulisin hulluksi kaikesta siitä koneella istumisesta ja stressaamisesta. Mutta teen mitä vaan niiden poikien vuoksi!
  Tää oisi ihan älyttömän upee piristys lukiosta johtuvaan stressiin ja olis tosi kiva saada vihdoinki jotain 1D fanikamaa mitä mulla ei oikeen ole. Seiniltä löytyy monta 1D julistetta, mutta kun suomesta ei löydy muuta fanikamaa niin en ole pystynyt hankkimaan :(
  Mä en voi oikeesti sanoin kuvailla kuinka paljon mä rakastan niitä 5 jätkää!
  En oo ollu missään 1D miiteissä, koska aina on ollut jotain mnenoa silloin kun ois semmonen ollut... Eilen kun tuli se One Directionin video tervehdys Suomelle, mä olin mun kaverinkanssa seurakunnan nuorten illassa, ja ihan sananmukaisesti _seottiin_ kun nähtiin se! Koska pojat ei oo tulossa Suomeen ensivuoden kiertueellaan ja he sanoivat siinä videolla että ''See you in Finland'' antaa meille nyt taas toivoa yrittää saada niitä Suomeen ! :) Eilen tuli 1D uusi levy, mutta mulla ei oo nyt oikeen rahaa että pystyisin hommata sen :(
  Mä en päässyt perjantaina olevaan Take Me Home miittiin, koska minulla oli koulua 14:30 asti, eikä lukiosta voi ottaa niin helposti lomaa kuin peruskoulusta. Ja minulla olisi mennyt vielä parituntia että olisin päässyt sinne...
  En voi edes sanoin kuvailla kuinka paljon mä rakastan niitä 5 jätkää ! Ne saa mut aina nauramaan jos mulla on huono olla. Ne merkitsee mulle ihan sikana, joten toivon ihan älyttömästi, että voittaisin tän. Ois niin siistii :)
  On nyt vielä pakko sanoa, että YleX on ehdottomasti mun yksi lempi kanavista ja odotan innolla että kuulen sitten 16:30 tulevan Little Things biisin ! :>

  VastaaPoista
 170. Mun pitäisi voittaa koska löin kaverin kanssa vetoa siitä kummalla on enemmän 1D- fani kamaa ja olen pahasti alakynnessä.koska emme pidä 1D:n fanitusta kovin imartelevana vetoon kuuluu että häviäjä "saa kunnian" levittää 1D-fanituksen ilosanomaa pitämällä päällään 1D-paitaa seuravaat pari viikkoa.Pliis PELASTAKAA MUT TOLTA NÖYRYYTYKSELTÄ!!!! : D

  VastaaPoista
 171. Mä yritän saada nyt ees tätä mun pikkusiskolle voitettua. Juuri oli tämä 1D New York Golden Ticket - hässäkkä. Mainostettiin sitä ties missä blogeilla ja mun kavereiden Punkblogeilla :D Tehtiin jopa youtubeen siskon ja pikkuveljen kanssa video miksi pitäisi voittaa liput keikalle. Kauhean jännityksen ja taistelun ja hysterian jälkeen ei nipin napin päästy arvontaan. Alisa kyllä kaipais nyt jonku tälläsen paketin itelleen. Tästä kisasta kuultin mun (elikkäs 22v isosiskon) kaverilta joka sanoi, että sano 16v siskolles tuosta. Mitä mä nyt olen oppinut tästä bändistä niin maailman paras ja Alisa on true directioner ja belieberit on sitte jotain muuta porukkaa :D pakettia tänne niin saadaan aurinko paistaan risukasaanki.

  VastaaPoista
 172. No ois se kiva tollanen paketti saaha ku aloin itkeekki ku ton näin. :) Antaisin yhelle kaverillenikin jotain. Oon niin One Direction hullu sen kaa. :D Ja sitte ku oon koko ajan koittanu metsästää jotain tollasta fai-kamaa, nii ois se ihan kiva tollanen saaha. :D Mut mitkäs mahikset mulla ois?

  VastaaPoista
 173. Mun pitäis voittaa tuo 1D-fanipaketti! Olen forever directioner, rakastan poikia siis ylikaiken ja sekoan kun kuulen niitten biisin, nimen tai edes jotain heihin viittaavaa. Matkustin jopa täältä käpykylästä Helsinkiin melkein 500km vain päästäkseni osallistumaan pari minuuttia kestävään 1D flash mobiin, se oli mahtavaa! Ollaan kavereiden kanssa jopa koulun ATK luokassa popitettu One Directionin biisejä volumit täysillä, kun ne on satuttu julkaisemaan juuri silloin kun ollaan koulussa, ja saatu katseita tuon takia, mutta teen mitä vain poikien takia!<3 Olisi aivan supermahtavaa voittaa tuo paketti, tuosta riittäisi varmasti parille Directioner ystvävillenkin juttuja! :) One Direction saa minut hymyilemään tuolta ruudun toiselta puolelta, ei väliä millasella fiiliksellä sillä hetkellä on! <3

  aino_salminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 174. Mun pitäis voittaa toi paketti, koska oikeesti en pääse Ruotsiin 1Deen keikalle, koska oon liian nuori lähtee itekseni matkalle. Sitten viime vuonna multa vietiin se mistä mä pidin eniten. Nimittäin urheilu. Sain liikunta kieltoo ja olin ihan maassa. Sitten kuulin kaverilta One Directionista ja kuuntelin pari biisiä ja rakastuin heti! Unohin sen liikuntakiellon aina kun katoin poikien twitcameja tai kuuntelin heidän biisejä. Kuuntelen niiden biiseja oikeasti ihan kaikkialla ja missä vain. Osaan kaikki biisit ulkoo ja tiiän just 1D insideja ja oikeesti tykkään pojista niiiiin paljon! Sitten, kun mun liikuntakielto loppu niin, ekalla lenkillä taustalla soi One Direction. One Direction aina piristää ja haluaisin ton paketin niin kovasti, ku en saa ostaa fanitavaroita, enkä pääse keikallekaan, eikä ne edes oo tulossa Suomeen!

  VastaaPoista
 175. Äiti ei suostu tilaamaan mulle mitään One Direction tavaroita ja en voi tilata itekkään joten toi ois niiiiin ihanaa voittaa! Ja sit Suomesta ei saa mistään oikeen ostettua One Direction kamaa :( Liput kyllä sain ens vuoden Ruotsin keikalle mutta toi paita ja korut ois kiva laittaa sinne päälle, pojatki näkis ne ;) Ja antaisin kaverille kans jotain :)

  VastaaPoista
 176. Jokainen tuon paketin varmasti ansaitsee mutta omat perustelut tässä: olen 1D fani ollut noin vuoden. Edustan faneista tätä vähän "vanhempaa" kastia eli olen poikiakin vanhempi. Louis pojista on saman vuonna syntynyt mutta paljon myöhemmin. Haluaisin tuon paketin voittaa, jotta voin osan tavaroista jakaa serkkuni kanssa joka ei pääse mukaan Berliinin konserttiin jonne olen menossa. Häntä piristäisi varmasti jos voitan paketin ja annan hänelle jotain. Haluaisin myös näyttää muille, että on okei fanittaa poikabändiä myös näinkin "vanhana". Kantaisin ylpeänä paitaa päälläni muiden mielipiteistä välittämättä ja muutkin fanikamat pitäisin ylpeänä esillä.

  VastaaPoista
 177. Mun pitäis voittaa tuo paketti koska en pääse 1Deen ruotsin keikalle, koska ei oo rahaa eikä mulla oo ees varaa ostaa tai tilata mitään 1Deen kamoja.Mää oikeesti rakastan nuita poikia ja kaikki niitä biisejä ne soi koko ajan mun päässä ja mää hoilailen niitä aina. Ja oon saanu 1Deen poikien kautta uusia tuttavuuksia ja oon jaksanu lähtee kouluun kun Up all night levy on soinu aamun :)<3
  mun sähköposti kaiken varalta: anni_tanni7@hotmail.com

  VastaaPoista
 178. Minun pitäisi voittaa tuo paketti koska en saa tilata mitään One Direction fanituotteita, ja en saanut edes lippuja Ruotsin keikalle, itkin sitä kauan, kunnes eräs posiitiivinen kaverini sanoi että kyllä ne vielä Suomeen tulee ja että One Directionia kyllä kannattaa odottaa. Ja olen osallistunut moniin 1D aiheisiin kilpailuihin, mutta en ole koskaan voittanut mitään missään. Sen takia toivoisin että voittaisin tuon paketin.

  vheart1d@gmail.com

  VastaaPoista
 179. Mun pitäis voittaa toi paketti, koska oon toosi suuri fani, ja antaisin poikien puolesta vaikka kaikkeni. Pian on tullu jo vuos täyteen, kun aloin fanittaa niitä. Mua harmittaa kauheesti, kun ne ei tullu suomee, enkä päässyt Ruotsiin. Olisin niin iloinen ja kiitollinen tuosta paketista ! :)

  VastaaPoista
 180. Mun pitäis voittaa tuo paketti siksi, koska rakastan 1D:tä, enkä saa tilata netistä juuri ollenkaan fanikamaa & en pääse IKINÄ niiden keikalle, ellei ne sitten tule Suomeen. Haaveena on siis päästä poikia tapaamaan ja tuo paketti olisi lievitystä siihen, etten niiden Ruotsin keikalle pääse. En ole Directioneri kauan ollut, mutta nyt sitäkin suurempi :)

  ladeksi@windowslive.com

  VastaaPoista
 181. Direction terkut teille!

  Mä ansaitsisin tuon 1D-fanipaketin,koska meidän perhe on vähän tietokonetaidotonta porukkaa,eli kukaan ei osaa tilata noita tavaroita netin kautta,ulkomaillekkaan ei päästä ostelemaan noita tavaroita,ja kaiken lisäksi meillä päin(=yleensäkkään Suomessa) ei noita tavaroita myydä missään mikä on kamala harmi! :(

  Puolet tavaroista antaisin luultavasti parhaalle kaverilleni,joka rakastaa 1D:tä yhtä paljon kuin minä! :)

  One Directionhan EI ole tulossa Suomeen ainakaan näillä näkymin edes vielä vuonna 2013 joten tollanen paketti piristäis aikalailla!! :)

  anna_maija_koski@msn.com

  VastaaPoista
 182. Mulla on tosi huno tuuri aina kaikissa arvonnoissa ja kaikissa. Se on nyt ihan ykkös syy :-D
  Mutta siis. Oon ollu Directioner melkeen alusta lähtiin ja julisteitä löytyy pinoittain kotoa. Liputki löytyy Ruotsin keikalle 8.5.2013!! Täältä löytyy yks kovimmista Directionereista joka ois REALLY REALLY HAPPY jos voittaisin tommosen paketin!
  Kumpaakaan levyä ei ei multa löydy(!!) koska mun isä ei oikeen innostu noiden CD-levyjen ostamisesta yleensäkkään :-(
  Nää pojat on antanu mulle syyn hymyyn ja uskomaan itteeni, joten kiitos kuuluu heille!
  xxx

  sini.tuovinen@gmail.com

  VastaaPoista
 183. Fanittaminen on yks maailman ihanimmista asioista, oon saanu paljon uusii kavereita poikien takii!:) Oisin maailman onnellisen tyttö jos saisin ton paketin!!:)On täälläkin poikien takii itketty ja naurettu. Toivon vaan että valitsette voittajaksi,jos ette minua niin, semmoisen directionerin joka sen ansaitsee!:)

  VastaaPoista
 184. Mun pitäis voittaaaaa toi fanipaketti, koska oon 1D:een 1# fani. Ja mä kuolen jos en voita tota pakettii! Oon niinku ollu 1D fani X Factorista asti! Mä tartten tuon paketin, koska en päässy Ruotsiin ja ne ei tullu Suomeen. Jos mä saisin ton paketin mä itkisin ilosta niinku loppuelämäni ajan. Pliis, mä haluun ton fanipaketin!!!!!!! I_Love_1D! <3

  VastaaPoista
 185. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 186. No, mun pitäs voittaa toi paketti, koska oon fanittanu 1D:tä X-factor ajoista asti! En omista mitään "erikoista" fanikamaa, vaan julisteita ja levyt, joihin onki kaikki kuukausirahat viimesen kahen vuoden aikana menny. Oon aina halunnu jonkunlaista fanipaitaa ja toi paketti näyttää ihan sairaan mahtavalta ! Oon osallistunu kaikkiin mahollisiin kilpailuihin, mut ei oo lykästäny, eli jos nyt voittaisin, ois se mun elämän yks kohokohdista.

  P.S. ihana et järjestätte tälläsen kikpailun, i LOVE it !

  VastaaPoista
 187. Mun pitäisi voittaa, koska oon saanut monia uusia kaverita kaikissa 1D miiteissä ja tiedän noista pojista kaiken. Oon fanittanut One Directionia X- factorista asti ja olen vihdoinki löytänyt uuden harrastuksen, fanittamisen. En oo koskaan voittanut mistää mitään, enkä varmaan tule koskaa näkemään unelmaani, eli One Directionia. Toivottavasti ainaki joku true Directioner ton paketin saa. <3

  enniidamaria@gmail.com

  VastaaPoista
 188. No kyllä mun pitäis saada toi paketti! Me ollaan mun kaverin kans ihan sairaan isoja 1D faneja!:) Toi paketti tulis meille puoliks ja olis ihan HUIPPUA saada toi paketti ku ei olla ikinä voitettu mitään vaikka ollaan osallistuttukki 1D kisoihin:)Toi paketti tulis kyllä tarpeesee!

  henna.huhta13@gmail.com

  VastaaPoista
 189. Minun pitäisi voittaa fanipaketti, koska olen todella suuri fani ollut alusta alkaen! Omistin jo liput bändin Ruotsin keikalle ja olin todellatodella innoissani, että vihdoinkin nään yhtyeen livenä! Konsertti lähestyi ja samalla minulla huomattiin sairaus joka esti matkustamisen Ruotsiin, olin tuolloin todella pettynyt itseeni ja koin lievää masennusta. En voinut muuta kuin laittaa lipun myyntiin ja luovattaa sen toiselle iloiselle omistajalle. Olisin todella iloinen jos saisin kotiuttaa itselleni fanipaketin! I Love One Direction!<3

  nina.leppamaki@hotmail.com

  VastaaPoista
 190. En ole vanhempieni takia saanut osallistua mihinkään kilpailuun/tapahtumaan joka koskee One Direction'ia. Kuulemma täyttä humpuukia sekä nämä ovat näitä poikia vastaan, ovat kuulemma liian ''massa'' ja siksi en saa mitään näitä tavaroita. Olisin tosi onnellinen jos tämän voittaisin :)♥

  VastaaPoista
 191. Heips :)
  Miun pitäisi saada tuo fanipaketti, koska paras kaverini on todella suuri One Direction -fani, mutta hänellä ei ole rahaa ostaa mitään fanitavaraa :( Itselläni on vaikka mitä, joten jos nyt sattuisin voittamaan, antaisin ne kaverilleni, koska hänellä on vain Up All Night, eikä mitään muuta. Tuo fanipaketti piristäisi varmasti hänen elämää :)<3

  minttu.liukka@gmail.com

  VastaaPoista
 192. mun pitäs voittaa tuo paketti koska mulla ei oo varaa ostaa mitään fanituotteita ja hädin tuskin sain edes poikien levyt. Mä oon tehny kaikkeni että ne tulis suomeen, mä oon osallistunu flash mobeihin, miitteihin, adresseihin, trendauksiin ja moniin videoihin. Mä oon fanittanut niitä noin puolitoista vuotta enkä oo jättäny niitä minkään takia, en juorujen, vihan tai tyttöystävien takia. Mä rakastan niitä kaikkia liikaa vaikka en oo koskaan niitä nähnykkään paitsi koneen ruudulta. Toi paketti merkkais mulle niin paljon. Mä oon kuitenkin onnellinen sen directionerin puolesta joka sen saa :)xx

  miia.mattila.1997@hotmail.com

  VastaaPoista
 193. Mun pitäis saada toi paketti koska oon tosi iso Directrioner. Ja sit kans siksi koska en eilen päässy miittii enkä ostamaa Take me home levyä. Ja sit siks koska oon ollu fani jo pitkään ja oon saanu paljon uusia kavereita 1D fanituksen kautta :) olisin tosi onnellinen jos voittaisin :) tai kyl kaikki muutki varmaa olis :) Ja sit kans siks koska pojat antaa mul syyn hymyillä joka päivä :)

  VastaaPoista