perjantai 23. marraskuuta 2012

Vierailu Minna Parikan maailmaan


 Huomenna kenkäsuunnittelija Minna Parikka saapuu YleX Viikonlopun Lifestyleslottiin vieraaksi. Sen kunniaksi lähdin tsekkaamaan tällä viikolla Helsingin Aleksanterinkadulle avatun Minna Parikka Universum -liikkeen avajaiset. 

Olen aina kuolannut itselleni Parikoita, mutta toistaiseksi kukkaron nyörit eivät ole antaneet periksi. Kuume ei tietenkään laskenut tällä vierailulla. Liike oli kuin pieni kenkätaidenäyttely - värikkäät teokset lepäsivät kauniisti omilla tarkoin ajatelluilla paikoillaan ja  ihmiset ihailivat niitä tohkeissaan.
Minna kertoi, että oli saanut inspiraation liikkeensä värimaailmaan hänen yllään olevasta mekosta, joka oli peräisin Lontoosta. Ja toden totta liike istui mekkoon täydellisesti. Kuvassa myös Minnan vientipäällikkö Arthur Borges. Minnan tuotteita myydään jo 20 eri maassa.

Myös  liikkeen työntekijät olivat viimeisen päälle puettuja. Yritin kysellä, josko tämän Jenni-neidon upea hame olisi ollut kaupan, mutta se oli kuulemma uniikki kappale - Jennin omasta lopputyömallistosta. Aivan mieletön luomus vai mitä sanotte?
 


Kaupungin tyylikerman seassa luovi myös Annen ihana Uuden Musiikin Kilpailun stylisti, Tommy Kilponen. Tommy paljasti, että oli samana päivänä löytänyt Annelle uskomattoman luomuksen UMK-kuvauksiin. Kannattaa siis seurata Annen tyylimuutoksia täältä XTyylistä, niin näette, mistä on kyse.


Minnan kengistä suosikkini ovat nämä siivekkäät sekä uuden malliston pupunkorvakengät. En malta odottaa huomiseen, kun saamme haastattelussa toivottavasti kuulla, mitä Minna keksii seuraavaksi. Ainakin myös miehet saavat nauttia suunnittelijan luomuksista ensi vuodesta alkaen. Minun kaapistani löytyvät Parikat kyllä ennen meidän kodin parrakasta puoliskoa - se on varma se!

xoxo Inari

Ps. Katso kiinnostava dokkari Minnasta täältä.  Ole kuulolla YleX Viikonlopussa lauantaina klo 16, kun Minna Parikka saapuu vieraaksemme.

1 kommentti: