keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Valmistautumista Elle Style Awardseihin


 Olemme Annen kanssa ottaneet ensimmäisen suuren askeleen muodin maailmassa. Meidät on nimittäin KUTSUTTU vieraaksi tämän syksyn kuumimpaan muotitapahtumaan. Ei ihan muotiviikoille Pariisiin vielä, mutta Suomen sähäkimpään tyylitapahtuma kuitenkin, nimittäin Elle Style Awardsiin. Ei siis pitkä matka muotiviikoille enää : )

No kun kutsu kerta kävi, niin eihän me voitu aivan omissa kamppeissamme huudeille mennä, vaan lähdettiin lainaamaan Katri Niskaselta oikeita design-luomuksia, kuten juhlagaalaan kuuluu.  Minä tosin ostin mekkoni saman tien omaksi, kun siihen niin ihastuin, joten hirveän halvaksi tämä lainailu ei sitten kuitenkaan tullut.


Katri neuvoi, että kannattaa opetella poseeraamaan kameralle ennen gaalaan menoa, jotta tietää, mikä ilme näyttää sitten punaisella matolla hyvältä, jos kameran eteen päätyy. Joten mehän sitä suin päin harjoittelemaan.Lähtiessämme Katrin putiikista törmäsimme Annen parhaaseen kaveriin, Riikkaan. Kymmenen vuoden tiiviin ystävyyden merkit oli aika helppo huomata, vai mitä sanotte mimmien tyylistä?

 Nyt sitten valmistaudutaan vähän vähemmän ison maailman tyyliin. Sillä meikkaajana ja kampaajana saa tällä kertaa toimia oma käsi ja salonkina Ylen pimeä käytävä.  Apua, kolme minuuttia lähtöön ja mulla rullat päässä ja meikit laittamatta.

Lupaamme raportoida huomenna parhaat palat gaalasta XTyylissä! Ciao!

xoxo
Inari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti