torstai 25. lokakuuta 2012

Elle Style Awards YleX:n silmin

Fashion baby,  yeah!!!


Terveisiä Elle Style Awardeista! Heti ensimmäiseksi törmäsimme suosikki-poikaamme Sauli Koskiseen ja hänen ihanaan partypartneriinsa Pinksuun. Sauli oli tuunannut itse vintagemaiharinsa vasaroimalla niittejä niihin kotosalla kolme tuntia. Pinksu ei kuulemma käytä edes arkisin muuta kuin pinkkiä. Sauli muuten palkittiin gaalassa vuoden 2012 miespukeutujana. Katso haastattelu täältä.Mitäs piditte meidän puvuista? Ne olivat Katri Niskasen syysmallistosta. Huomaa: Anne oli harjoitellut allitonta posea. Inari ei...


Ja illan näyttävimpien asujen palkinto menee... Villelle ja Nikolle! Miesten asut olivat Mert Otsamon käsialaa ja nämä jäbät käänsivät katseita mihin ikinä Elle gaalassa menivätkään.Anna Abreu näytti säihkyvältä kuten aina. Mimmi luotti myös Mert Otsamoon ja  huippuseksikkääseen iltapukuun. Anna myös paljasti, että keikkataukonsa ohella hän on tekemässä uutta levyä ja on päässyt osallistumaan biisien kirjoittamiseen aiempaa enemmän.Voice Of Finlandistakin tuttu Krista Siegfrids luotti tyylilleen uskollisena niitteihin ja ketjuihin. Annen bootsien niitit näyttävät ihan säälittäviltä Kristan Jeffrey Campbellin -popojen niitteihin verrattuna.Malli ja oman Nina´s putiikin omistava  Niina Kurkinen verhoutui tietysti oman liikkeensä tuotteisiin. Niinan päässä oleva harsopanta on muuten erinomainen bilevaruste, sillä sen takaa pystyy kuulemma tarkkailemaan salaperäisesti ihmisiä.


Inari oppi illan aikana tämän: Vaikka onkin ihana nähdä pitkästä aikaa juhlissa tuttuja, kuten vanhoja luokkakavereita, älä pyydä heitä kaverikuvaan, jos he ovat ammatiltaan malleja... Sara La Fountain voitti vuoden 2012 naispukeutujan tittelin.


Suomitytöt New Yorkissa -sarjassakin seikkaillut laulaja Alexandra Alexis oli pukeutunut itse tuunaamaansa kuplamuovipukuun.  Asu oli kuulemma lähtenyt hyvästä vitsistä, josta kehkeytyikin illan erikoisin asu. Eli jos pikkujouluasu uupuu ja kotoa löytyy ylimääräistä kuplamuovia, Alexandralta voi ottaa mallia. Arvaa vaan, tekikö mieli paukutella...


Aira Samulin ja Miina Äkkijyrkkä olivat ihastuttava ja tyylikäs parivaljakko. Tsekkaa myös Airan hienot nahkahansikas-hässäkät!

Tapahtumasta lähti kaksi onnellista ja muotikylläistä YleX Viikonloppulaista.

Jatketaan tästä musiikkimessuilta lauantaina!

- Inari ja Anne

Ps. Päästiin myös edustamaan todella lyhyesti Maikkarin koosteeseen, joka tulee telkkarista perjantaina klo 21:00! ;)

1 kommentti:

  1. "...vanhoja luokkakakvereita, älä pyydä heitä kaverikuvaan, jos he ovat ammatiltaan malleja".
    Nooh, voihan sitä sanoa, että on suorittanut muutaman kerran saman luokan, kuten Turhapuron Uuno jossain elokuvassa.

    VastaaPoista