sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Musamessut kuvakoosteena - nämä starat tapasimme


Hello hei. Musamessut ovat nyt takana päin. Jalat kipeänä ja superväsyneenä, mutta mieli onnellisena vetäydymme kumpikin Annen kanssa nyt muutaman päivän lepoon. Mutta sitä ennen vuolá, ohessa pieni kuvakooste sunnuntain menosta. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa sinäkin olit mukanaaaaaaaa....ok...aika mennä nukkumaan...tiedetään...

YleX:n haastattelussa käynyt Jannika B oli NIIN ihanan näköinen. Mimmi osaa uudistaa tyyliään säännöllisesti niin, että siihen kiinnittää aina positiivisen ripauksen verran huomiota. Nyt laulajan tukka oli himpun verran vaaleampi, huulissa korallinpunaa ja sormissa ensimmäistä kertaa geelilakka. Jannika kertoi että esikoislevy ilmestyy pian. Robin keräsi päivän suurimman lavayleisön ja kertoi Ainon ja Mäkkärin haastattelussa suuren uutisen: Riku Nieminen  eli Munamiehenäkin tunnettu miekkonen ohjaa laulajan Hartwall Areena -gaalan joulukuun 1. päivä. Show esitetään samalla, kun Robinista tehty leffa saa ensi-iltansa.


 Kuningasidean Väinöväinö ja Polekin kävivät pyörähtämässä YleX Iltapäivän Mäkkärin ja Ainon haastiksessa musamessujen lavalla. Kundit kaappasivat myös  kainaloon nettitiimimme popterrierin Ninnin. Pole ei muuten ole lainkaan noin myrtsi mies, miltä kuvassa näyttää.


Rockin Sm-skaban edellisenä iltana voittanut Verhot-yhtye kävi niin ikään Annen juttusilla.  Jännittävää nähdä, missä kundeja kuullaan seuraavan kerran. Sitä odotellessa.Lähetyksen loppuun saimme yllätysvieraan. Päivän musamessulähetys alkoi vasta valokeilaan pongahtaneilla Evalla ja Manulla sekä Robinilla, joten mihin muuhun se olisikaan ollut parempi lopettaa kuin legendaarisen Andy McCoyn vierailuun. Spontaanisti paikalle pyrähtänyt rokkari kertoi muun muassa saaneensa aikoinaan japanilaisilta faneiltaan lahjaksi timanttisormuksia. Myös halkeilleet korvalehdet ovat kuulemma innokkaiden fanien aikaansaannoksia, he kun ovat kiskoneet miestä korviksista.


Helsingin musiikkimessut -lähetystiimi kiittää ja kumartaa sekä jää innolla odottelemaan seuraavaa tapahtumalähetystä - tää flow on vaan niin upee!
xoxo
The juontaja Anne, The äänituottaja Aleksi ja the tuottaja Inari

1 kommentti: