tiistai 9. lokakuuta 2012

Tuottajan seurassa Herra RuutuTältä näyttää YleX Viikonlopun Annen ääni ja myös "kollega" nimeltä Ruutu, jota katselen eniten työviikkoni aikana.  Viikonlopun tuottajan pesti on nimittäin joskus yllättävän yksinäistä hommaa, koska viikonlopun mimmit Anne, Tytti ja Hanne saapuvat valmistelemaan lähetyksiään vasta loppuviikosta (paitsi Hanne on tietenkin Aamun matkassa muut päivät) eli minulla ei ole niin sanottua tiimiä paikalla ennen torstaita.

Tämä tarkoittaa sitä, että tuijotan alkuviikosta lähes herkeämättä Herra Ruutua. Jos en buukkaile vieraita ja etsi juttuaiheita,  Ruudulla juoksevat edellisen viikonlopun lähetykset, joista annan mimmeille palautetta. Kiinnitän esimerkiksi huomiota siihen, ovatko spiikit olleet onnistuneita, miten lähetykset sujuvat teknisesti ja miten vuorovaikutus onnistuu kuulijoiden kanssa. Palautteen puramme yhdessä loppuviikosta.

Välillä päivä saattaa hujahtaa kuten tänään: kuuntelen lähetyksiä koko päivän ja hups huomaan kellon lähenevän neljää, en ole juurikaan vaihtanut sanaa kenenkään kanssa ja syöminenkin on unohtunut. Silloin turvaudun tähän hätäapuun, jonka avulla jaksaa polkea kotiin. Ei kovin terveellistä, I know. Mutta todella hyvää :)

Onneksi pian on taas torstai ja mun mimmit paikalla!

xoxo Inari
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti