lauantai 6. lokakuuta 2012

Fisufiiliksiä laivalta!

Terkkuja laivalta!

Huhhuh mitkä bileet! Näissä vermeissä tuli sitten vedeltyä pitkin Baltic Princessiä torstaina, kun siellä järjestetiin Fintelligenssin tähdittämä YleX Pop Klubi. Ja ei, en ole ananas, katkarapu, merenneito tai vyötiäinen. Olen kultakala.


Ja kaikille sinkkumimmeille tiedoksi, kultakala-asu kannattaa ehdottomasti vetää päälle seuraavan kerran baariin lähtiessäsi, sillä miehet kävivät tähän asuun jostain syystä todella kuumana.Tämä tuntematon herrasmies ei ollut tosin kiinnostunut kuin kuvaan pääsemisestä.
Olin aikaisemmin haastanut kaikki laivalle lähtijät pukeutumaan merihenkisesti, mutta ilmeisesti olin vetänyt riman omalla pukeutumisellani niin korkealle, että asut oltiin jätetty kotiin. Onneksi Teemu ja Mari olivat sentään panostaneet asuihinsa ja hämmensivät kanssajuhlijoita laivalla merirosvopariskuntana.
Heihin törmäsin YleX Iltapäivän hytti-PIIP-ratsioiden aikana, joissa Aino, Mäkkäri, Timppa ja tuottaja Jenny AKA Darth Kolmassilmä varmistivat, ettei hyteissä missään nimessä juhlita. Onneksi Iltapäivä oli myös panostanut merihenkisiin asuihinsa.
Timppa piti huolta siitä, että mikään kallisarvoinen ja ikimuistoinen hetki jäänyt kuvaamatta. Miehen ottamat kuvat löytyvät täältä. Tässä myös meidän Popuutisten Iidan ottamia kuvia.

Lisää laivatunnelmia kuulet tänään YleX Viikonlopussa klo 13 alkaen!

-Anne

2 kommenttia:

  1. Hauskaa oli kyllä, harmittaa jotta ei muilla sitten ollut pokkaa sinne pukeutua! Mutta seuraavaankin risteilyyn sitten joku asuteema taas eikö Anne???

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista