perjantai 19. lokakuuta 2012

Muodin kulisseissa


Lumin pirteän väriset lompakot ja kassit tarttuivat messuilla heti silmään. Pakko ehkä lisätä joulupukin listaan...
 Minulla on ilouutinen teille metsän keskellä asuville. Olette trendin huipulla ja vielä aivan ilmaiseksi. 

Metsä on nimittäin nyt in muruset, sen opin  I Love Me -muoti- ja kauneusmessuilla, joilla pyörähdin aamutuimaan. 

Me ihmiset janoamme entistä enemmän rauhaa ja nimen omaan luonnonrauhaa. Työpaikolle järjestetään metsien kuvilla vuorattuja hiljaisuuden huoneita (Meillä YleX:ssä on tosin trooppinen palmuhuone...) ja vapaa-aikanamme haluamme relaamaan luontoon, pois melun ja stressin keskeltä.

Itse tunnistan nämä asiat elämästäni ehdottomasti - tuntuu että paras katkaisukeino työpäivän jälkeen on kävellä koiran kanssa rantaan katsomaan merta tai mennä metsään haistelemaan syksyn tuoksuja.

Törmäsin messuilla myös suunnittelija Katri Niskaseen, joka kertoi myös kaipaavansa metsää ja hiljaisuutta. Suunnittelijan syksy-talvimallisto onkin kuulemma hyvin vahvasti niin väreiltään kuin ajatuksiltaan saanut innoituksensa metsästä ja kaipuusta luontoon.

Katri Niskanen oli pukeutunut ihanaan Valentinon hapsutakkiin ja D&G:n kenkiin.
Toinen ihana viesti messuilta on se, että tänä syksynä ei tarvitse juosta muodin oikkujen perässä, sillä muodikas olet juuri sinä sillä omalla tyylilläsi. Muodissa on valloillaan niin monta eri tyylilajia gootista värikkäisiin kuoseihin, että paras tapa olla muodikas löytyy olemalla oma uniikki itsensä.

  Vain viisi minuuttia ennen päämuotinäytöksen alkua, pääsin kurkistamaan näytöksen lavan taa ja siellä näytti tältä.


En ollut koskaan ennen ollut muotinäytöksen kuliseissa, mutta voin kertoa, että kuhina oli kova.  Milloin joku vilahti ohi pelkissä alusvaatteissa, milloin toinen talviturklssa. Jouduinkin jättämään hektisimmät kuvat julkaisematta, kun niissä näkyi liikaa intiimejä paikkoja.

Satu Tuomisto oli yksi muotinäytöksen malleista.  
 Ehdin käydä myös messujen Bloggers Loungessa tervehtimässä Pupulandian Jenniä ja Nelliinan vaatehuoneen Niinaa, jotka ovat yksiä omista bloggarisuosikeistani. Mimmit olivat koonneet messuille omanlaisensa mallivaatekaapit.


YleX Viikonlopun Lifestyleslotissa kuullaan huomenna vuoden nuoren suunnittelijan Ilona Hackenbergin haastattelu klo 16. Ilonan mallisto esitellään joka päivä muotimessujen päänäytöksessä.

xoxo 
InariEi kommentteja:

Lähetä kommentti