keskiviikko 2. tammikuuta 2013

XTyylin julkkisystäväkirjassa: Kaarle Viikate haluaisi olla tanssittavampi

Viime viikon sunnuntaina YleX:n taajuksilla kuultiin viimeistä kertaa Kaarle ja Erno raskaana -ohjelmaa. Sen sijaan XTyylin julkkisystäväkirjassa Kaarle Viikatetta kuullaan nyt ensimmäistä kertaa. Tässä siis Kaarle Viikatteen suuret salaisuudet piparilla höystettynä, olkaapa hyvä ja mainiota uutta vuotta kaikille.
xoxo Inari

Nimi: Kaarle ViikateLempinimi: Kalsari, KalsonkiAsuinpaikka: LahtiLempiväri: Myrkynvihreä on värinä täysin ajaton.Lempiruokani: Karjalanpaisti notkuvasta pitopöydästä nautittuna.Lemmikkini: Pari kitaraa, Motörhead-asioiden kokoelmani sekä viinakaappi.Lempiartistini: Tällä hetkellä Vesa-Matti Loiri. Simo Salmista unohtamatta.Unelmoin: Aina vain uudesta levystä ja siihen liittyvästä jännityksestä.Olin koulussa: Aina lukujärjestyksen mukaan. Kunnes lukion toisella luokalla Lyseoon hankittiin The Simpsons-flipperi. Olin tosin silloinkin koulussa, vaan en tunneilla. 90-luvun alussahan ei eletty vielä luokattoman lukion aikaa, joten olin pahis. Huuu!Minusta tulee isona: Sirompi. Kenties tanssittavampi.Ensi-ihastukseni oli: Nipan grillin höyrynakit. Tyttöihin tutustuin vasta autokoulussa.Jos saisin muuttaa maailmassa jotain, muuttaisin: Koska huonekalut ovat jo niille varatuilla paikoillaan, on pakko vastata, että toisten kiusaaminen pitää lopettaa. Se on aina kaikilta pois.


Aikakoneella matkustaisin vuoteen:
1975. Kissin Alive-livelevyyn johtaneita keikkoja olisi kiinnostava nähdä. Toisaalta viime vuosisadan alku, jolloin Sherlock Holmes ratkoi mysteereitään, olisi myös kiintoisaa seurattavaa. Herääkin kysymys, ovatko Paul Stanley ja Gene Simmons myöhempien aikojen Holmes ja Watson...?


Olen parhaimmillani, kun...: ...kun asiat tulevat selkärangasta.Itkin viimeksi?: Junassa korvalappustereoita kuunnellessa. Musiikkina oli muistaakseni joko Vesa-Matti Loirin Juha Vainio -tulkintoja tai Impaled Nazarenea.Paras ystäväni on: Parhaan ystävän kategoriaan pystyy laskemaan muutaman henkilön. Kaikkia heitä yhdistää kyky kuunnella, antaa palautetta sekä lainata rahaa.Ottaisin mukaani autiolle saarelle: No sleep `till Hammersmith -albumin. Se pysyy ja kannattelee pinnalla, vaikka kuinka löisi aalto rantakallioon.Taskustani löytyy juuri nyt: Raha-automaattiyhdistyksen pelikoneesta saatu viidentoista euron voitto sekä nyssäkkä, joka sisältää korvatulpat, muutaman plektran sekä kakkulastopparit.Minut saa suuttumaan: Matalaotsainen jankutus.Haluaisin matkustaa: Missä tahansa on tarjolla hyvää musiikkia, kylmää juotavaa sekä kuumaa seurustelua.Viimeisin tekstiviestini lähti, mitä se koski: Laitoin Hyyrysen Antille vastauksen: "Kalle on mukana kuin peräpukama".Arvosana elämälleni (1-10)on: Jos onnellisuus on määreenä ja arviointikulma ainoastaan subjektiivinen, on arvosana tällä hetkellä kiitettävä. Huomisesta ei osaa sanoa...

2 kommenttia: