perjantai 28. joulukuuta 2012

XTyyli: Väreistä energiaa elämään


Kun toimituksessamme vilahtaa punainen pää ja kuuluu iloinen morjestus, tietää, että Tytti Shemeikka on saapunut paikalle. 

Himotuimmat-listan juontaja ei vain tuo energiaa ympäristöönsä, vaan myös saa sitä siitä. Etenkin jos päällä on värikkäät vaatteet.

"En osaa käyttää lainkaan beigeä tai harmaata, vaan hakeudun automaattisesti räikeiden värien luokse. Lempivärejä ovat punainen, kirkkaan keltainen, kirkkaan vihreä sekä musta." 

Kuvan ruutumekko on yksi naisen lempiasuista. Se on Las Vegasista ostettu. Seuraksi on puettu farkkulegginsit ja eriparisukat - kuten aina.


"Kerran yksi mimmi kommentoi, ettei hän ikinä pystyisi pitämään eriparisukkia, koska se kertoo, että ihminen on jotenkin epätasapainossa. Itse koen, että se tuo elämään rentoutta, ettei aina olla niin justiinsa."

Punainen tukka on Tytin tyylimerkki. Vuonna 2009 hän koki suuren tyylimuutoksen, kun aina blondi ja pitkä tukka katkaistiin polkaksi ja värjättiin punaiseksi.
"Halusin olla itsekin rohkeampi ja uusi hiustyyli oikeasti jeesasi siinä. Punainen on värien kingi."
Tytistä olisi ihana kertoa, kenen suunnitelijoiden vaatteita hänellä on yllä, mutta se ei vain ole aidosti häntä. Se onko vaatteet Nummelan Citymarketista vai Diorilta, ei oikeastaan merkkaa mimmille mitään. Kunhan vaatteet näyttävät ja etenkin tuntuvat hyviltä.


 

Tytti oli ennen YleX:lle tuloa pelihoitajana eli Black Jack -jakajana, siitä muistona hyvin monet peliaiheiset korvikset.


"Ostan vaatteita vain silloin, kun tarvitsen jotain. Käytän aina vaatteet loppuun ja laitan kiertoon. En ole merkkiuskollinen, muuta kuin Converseille," Tytti kiteyttää.

xoxo Inari 

PS. XTyylissä kurkistetaan säännöllisesti jonkun X:läiset tyylin taa. Tsekkaa myös muut Xtyylit alta.

2 kommenttia:

  1. Mulla tuli tänään tää postaus mieleen, kun lähdin kylään ja laitoin eriparisukat :D. Ahdistaa, kun nykyisin ei tunnu löytyvän sukkia tai sitten löytyy monta sukkaa ja kaikki ovat parittomia.

    Mulla saattaa olla montakin eri sävyistä harmaata sukkaa eikä niille löydy paria millään tai sitten on sellaisia joissa on jotain palloja :D.

    VastaaPoista