sunnuntai 20. tammikuuta 2013

UMK: Ekan livelähetyksen jännitystä


Phuh! Nyt se on ohi. Ensimmäinen UMK:n livelähetys Cirkuksesta käytiin torstaina ja jännitystä piisasi koko päivälle enemmän kuin tarpeeksi. Luulin, että olisin ehtinyt jossain välissä tehdä blogipostauksen, mutta aikataulu oli niin tiukka, etten ehtinyt käydä edes vessassa ennen lähetystä.


Päivä alkoi jo 14:30 ensimmäisellä palaverilla, missä käytiin läpi lähetykseen liittyviä asioita. Sen jälkeen alkoi juontoharjoitukset, joissa luettiin Ilen kanssa juonnot läpi oikeilla paikoilla ja mietittiin ohjelman kulkua. 


Kun muut lähtivät lounastauolle, mä istuin maskiin ja mun hiuksiin alettiin vääntää kiharapehkoa.


Maskeeraajien piti tuoda kunnon arsenaali mukanaan, sillä maskeerettavia riitti. Värikäs paperi kuvassa on täynnä maskiaikatauluja, jotka menivät väreittäin esiintyjän mukaan.


Bäkkäri ei ollut varsinaisesti glamouria täynnä, mutta se oli toimiva. Ihmisiä tuli ja meni ja ompelukoneella tehtiin viime hetken muutoksia vaatteisiin. Takana näkyy vaaleanpunainen kukkasermi, jonka takana vaatteet vaihdettiin. Vasemmalla esiintyjien vaatteita rekeissä ja stylisti Tommy Kilponen häärää keskellä.


Näihin ei parane koskea! Diandralla oli oma meikkaaja ja stylisti Mert Otsamo mukana, joten bäkkärillä oli ison maailman meininki!


Ta-daa!!! Tässä ne ovat. Upeat korkkarit, joilla keikuin koko päivän ja joiden takia päkiät oli livelähetyksessä jo niin muussina, että aina kun kameran linssi vältti, potkaisin ne pois jaloistani. Viimenen spiikki oli vähällä mennä paljain jaloin, sillä en meinannut saada korkkareita enää jalkaani.


UMK+ -ohjelmaa juontava Sippo valmistautui lähetykseensä puhdistamalla silmälasejaan. Sipon ja Veli Kauppisen juontaman UMK+:n pariin voit virittäytyä Yle Areenassa torstaisin klo 20:45 ja show jatkuu netissä uutisten ajan. Siinä pääset kurkistamaan kulissien taakse ja kummastelemaan aikamatkailun ihmeitä.

Jee, valmis juontajatypykkä! Pääsin maskista kolme minuuttia ennen lähetyksen alkua, joten juoksin aikamoista vauhtia bäkkärille ja vahdoin korkkareihini. Sitä ennen sain käyskennellä turvallisissa Dr. Martenssin maihareissani.

Ens torstaina loput kuusi kilpailijaa kamppailee finaalipaikasta Cirkuksessa, joten käännäppä Yle TV2 päälle silloin klo 21:00 tai tule paikan päälle!

-Anne

PS. Olin Puoli Seitsemän -ohjelman vieraana torstaina. Siellä juteltiin niin UMK:sta kuin YleX Viikonlopustakin. Ohjelman voit katsoa Yle Areenasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti