torstai 3. tammikuuta 2013

UMK: Maalit naamaan ja tukka tötterölleTässä valmistuu UMK:n toisen ja kolmannen jakson meikki ja kampaus, maskeeraajana toimii Zoe Burtsov-Huelman. Kuvauksiin meni lähestulkoon koko päivä ja maskissa istuin pari tuntia. Kyllä, pari tuntia. Siinä on maskeeraajalla hommaa, mutta voin sanoa, että ei ole helppoa katsoa omaa, meikitöntä, juuri herännyttä naamaa peilistä ennen kun meikit isketään naamaan. Thank God for make-up.


Tällainen arsenaali tarvitaan, että mut saadaan "tv-kuntoon". Maskeeraajalla on tommonen valkoinen alusta, millä hän sekoittaa erilaisista meikkivoidesävyistä juuri oikean sävyn.

Näillä sävyillä syntyi mun silmä- ja huulimeikki. Nyt kuuminta hottia on ruskea smoky eye -meikki ja sellaisen mäkin sain nassuuni.


Leikkaisin puoleen selkään asti pitkät hiukseni kesän alussa ja stylisti Tommy Kilponen kaipasi vanhoja kutrejani ilmeisesti niin paljon, että mulle lisättiin kunnon häntä takaraivolle keikkumaan. Melko painava hiuslisäke ei kuitenkaan pysy päässä pelkällä ajatuksen voimalla, vaan päähäni tungettiin älytön määrä erilaisia pinnejä. Pääsin avustamaan pinnien ojentamisessa.


Tadaa! Lähestulkoon valmiit UMK-juontajat! Ile oli ehtinyt jo pukeutumaan, mä seikkailin kumppareissa ja poikaystäväpöksyissäni niin pitkään kuin mahdollista, ennen kuin heitin Lady Domina-lookin päälleni.

Tänään UMK:n toinen jakso Yle TV 2:llä klo 21:00. Areenasta sen voi nähdä jo nyt!

-Anne

2 kommenttia: