sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Koirat ja rastat tanssittivat Tavastialla
Lauantai-iltana lähdettiin YleX:ltäkin tutuksi tulleen Sipon kanssa Tavastialle tsekkaamaan Roope Salminen ja Koirat -yhtyettä. Tää bändi soittaa hiphop -covereita ja on tunnettu siitä, että järjestää keikoillaan ihan järjettömiä bileitä. 

Päästiin moikkaamaan kundeja bäkkärillä ennen keikkaa ja tunnelma oli tiivis! Miehet odottivat keikkaa innoissaan. Osa valmistautui juomalla olutta, osa joi pelkkää vettä ja osa valmistautui punnertamalla. Varsin tervehenkisiä nuoria miehiä siis! :)


Pakko oli napata myös viralliset "mjöhöö, Tavastian bäkkärillä ollaan" -kuvat. Sippo nähdään muuten UMK+ -ohjelmassa, jota voi seurata netissävarsinaisen  ohjelman ohella torstaisin Yle TV2:lla klo 20:45 alkaen. Siellä nähdään backstage -matskua, haastattelua ja häröilyä. UMK+-ohjelmaa juontavat Sippo ja Veli Kauppinen saapuvat YleX Aamuun viraaksi maanantaina 14.1 klo 8:30.


Kuka tällaisia härskeyksiä on mennyt seinään tuhertamaan? Hyi olkoon!


Pääbändiä lämppäsi ihan mahtava yhtye St. Rasta. Tyypit sai hillittömät bileet aikaiseksi ja veti yleisön ihan piippuun Jätkäjätkät -henkisellä, räppiä ja skata ja reggaeta ja balkania ja.. no, kaikkea sitä sekoittavalla musiikillaan.


Yleisö jätti onneksi energiaa myös Roope Salminen ja Koirat -yhtyeelle. Bäkkärillä kysyin, mikä on bändin tulevaisuuden haave ja miehet vastasivat, että loppuunmyyty Tavastia. Haave toteutui lauantai-iltana, hyvä pojat!


Eniten bändi odotti pääsevänsä vetämään Bomfunk MC'ssin Freestyler -hitin, sillä sen avulla yleisön saa kuulemma sekoamaan ihan täysin. Näin kävi myös Tavastian keikalla. Tän biisin pitäis kyllä tehdä comeback radioaalloille ASAP! Onneksi Koirat ovat ottaneet biisin settiinsä.


Hienosti Koirat saivat yleisön joraamaan hiphop -covereillaan, mutta tietty herää ajatus, aikooko yhtye julkaista omaa materiaalia. Sitä jäbät eivät bäkkärillä vahvistaneet, mutta toisaalta, mihin niitä omia biisejä vielä välttämättä tarvitsee, kun maailma on jo hienoa musiikkia täynnä.

-Anne

3 kommenttia:

 1. http://new.livestream.com/FosterKittenCam/RipleysKittens

  Ootteko käyneet katsomassa jo uutta kisucamia :D. Ihanan pörrösiä noi.

  VastaaPoista
 2. Takahuonemissio:Haistele sormiasi ja yritä löytää seinältä viusaalinen vastine tuoksulle...

  VastaaPoista
 3. koirulit on niiiin söpöjä että huhhuuh:)))))))

  pulisonkinaisesta.blogspot.com

  VastaaPoista