sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Testaa, millainen hiustyyli sinulle sopisi!


 Axl Smith testasi lähetyksessämme, millainen hiustyyli hänelle sopisi. Hänen tyylinsä on rento ja rempseä. Onko miehen uusi hiuslook teistä sellainen?

xoxo 
Inari

ps. Axl muuten ei voi ymmärtää, miksi naiset leikkaavat pitkät kutrinsa lyhyiksi, voitko sinä?


Testaa sinäkin, millainen hiustyyli sinulle sopisi?

Rakastatko kampauksien väkertämistä ja hiustesi muuntelukykyä vai haluatko sutaista kutrisi menokuntoon hetkessä. Tämä testi kertoo, millaiseen hiustyyliin sinun kannattaa seuraavaksi satsata.

1.Kuinka paljon aikaa haluat aamulla käyttää hiusten laittoon?

a) 5-10 minuuttia

b) 20 minuuttia

c) Muutaman minuutin

2. Käytkö suihkussa mieluummin aamulla vai illalla?
a) Aina aamuisin.

b) Aina iltaisin.

c) Kumpana vain.

3. Kuinka usein käyt normaalisti kampaajalla?

a) Kerran kuussa.

b) Pari kertaa puolessa vuodessa.

c) Kaksi kertaa vuodessa.

4. Millaisista kampauksista pidät?

a) Rockhenkisistä tai linjakkaista.

b) Klassisista ja suurista kiharoista.

c) Rennoista kietaisunutturoista ja surffarilaineista.

5. Kuinka kauan olet valmis käyttämään aikaa hiustesi harjaukseen?

a) Haluan sukaista hiukseni nopeasti läpi aamuin ja illoin.

b) Harjaan hiuksiani mielelläni useamman kerran päivässä pidemmän aikaa.

c) En juurikaan. Harjaan hiukseni silloin kuin muistan.

6. Millaisista hiusväreistä pidät?

a) Voimakkaista ja huomiota herättävistä.

b) Raidoitetuista hiuksista.

c) Mahdollisimman luonnollisista väreistä.

 

Eniten A-vastauksia:

Lyhyttä ja symmetristä!

Olet selvästi lyhyehköjen ja symmetristen hiustyylien ystävä. Haluat, että hiuksesi näyttävät siisteiltä ja kauniilta, mutta et ole valmis väkertämään niiden eteen joka aamu kymmentä minuuttia kauempaa. Olet luultavasti urheilullinen ja myös siksi arvostat käytännöllisyyttä ja nopeaa toimintaa hiusten kanssa. Lyhyet hiukset ovat loistava valinta, jos haluat näyttävän, mutta helpohkon lookin, jota voit muutella esimerkiksi erilaisten hiusvärien avulla. Lyhyen hiusten ainoa miinus on se, että kampaajalla on käytävä ainakin kerran kuussa, jotta leikkaus pysyy siistinä.

Eniten B-vastauksia:

Pitkää ja legendaarista!

Haaveilet ainakin pitkistä kutreista ellei sinulla jo sellaisia ole. Hiukset ovat juttusi ja et voi kuvitella mitään ihanampaa kuin niiden laittamisen kauneimmilleen. Sinua ei haittaa, vaikka aamulla sujuisi hetki jos toinenkin hiustenlaiton lomassa, kunhan saat lopulta viilettää ulos ovesta kutrit hulmuten. Jos tiedossa on juhlat, laitat mielelläsi itsellesi ja ystävillesikin kauniita kampauksia, joita muut ihailevat. Muistathan hoitaa ihania hiuksiasi hyvillä tehohoidoilla, etteivät ne kuivu kaikesta laittamisesta.

Eniten C-vastauksia:

Rentoa ja rempseää!

Rento hiuslook on sinun juttusi. Et halua käyttää liikaa aikaa hiusten kanssa kamppailuun, joten parasta tapa saada siisti kampaus on kietaista nuttura rennosti killumaan päälaelle. Jos mielit juhlalookia, niin letität kosteat hiuksesi muutamalle rennolle letille yöksi, niin saat aamuksi täydellisen rennot surffarilaineet. Kampaajalla voit huoletta käydä vain muutaman kerran vuodessa, sillä hiuksillesi tärkeintä on lähinnä kaksihaaraisten hiusten kuriin saanti.

Lähde: Sisters Club, Disney.

4 kommenttia:

 1. Mulle tuli toi rento ja rempseä.

  Mulla on itsellä aika pitkät ja mustat hiukset. Toisaalta hiusten kanssa tulee välillä kamppailtua, mutta aika usein tulee tehtyä vaan nuttura, kun lähden johonkin.

  Ostin tuossa syksyllä Tangle Teezer harjan jolla on tosi ihana harjata hiuksia, kun se ei revi niitä ja takut lähtee helposti. Oon huomannut ennen, etten oo tykännyt hirveästi harjata hiuksia. Tosin se voi johtua just siitä, että muut harjat repii hiuksia vaikka ei olisi takkujakaan.

  VastaaPoista
 2. Mulla on lyhyt poikatukka, toiselta puolelta pitempi ja toiselta ihan lyhyt. Mä sain tohon testiin eniten a-vastauksia, pitää mun kohdalla paikkansa ihan selvästi!

  VastaaPoista
 3. Mulla tuli eniten A-vastauksia (: Se onkin aika totta mun kohdalla, mulla on brunetit vähän yli olkapäisen olevat hiukset, joissa on jonkunmoinen punainen sivusiili ja punaisia raitoja♥

  VastaaPoista
 4. mulle tuli eniten C-vastauksia <3 love rock and my pink/black hair ;3

  VastaaPoista