lauantai 19. tammikuuta 2013

Tatuoidut toimittajat

Lauantaina YleX Viikonlopun Lifestyleslotissa puhutaan tatuoinneista klo 16 jälkeen. Tämä innoitti keräämään tatuointikertomuksia YleX:n toimittajilta.

Himotuimpien ja Uuden musiikin ratsian Tytti otti Afrikka-tatuoinnin vuonna 2010, kun hän oli Namibiassa vaihto-oppilaana. Kyseessä on Afrikan kosketus -aiheinen tatska, joka tuuppii mimmiä eteenpäin ja puskee häntä toteuttamaan haaveitaan.

Seuraavaksi Tytti haluaisi ottaa Shemeikan suvun vaakunan, mutta ei ole vielä ihan varma paikasta, sillä kuva on värikäs ja näyttävä, joten se pitäisi saada isolle paikalle. Sen suurempaa tatuointikuumetta mimmille ei ole syntynyt, sillä hän ei pidä itseään varsinaisena tatskatytsynä.

Uuden musiikin aamuvuoron Juhani otti ensimmäisen tatuointinsa 17-vuotiaana takamukseensa. Kankusta löytyy kaverin tatuoima musta tähti, joka symboloi vapautta. Tatskan takia mies lopetti isänsä kanssa saunomisen muutamaksi vuodeksi, ettei jää kiinni.


Lempitatska löytyy kuitenkin rinnasta. Sen on tehnyt ruotsalaisen Breach -yhtyeen laulaja, joka omisti tatuointiliikkeen Ruotsissa. Juhani mietti pitkään, uskaltaako pyytää laulajaa hakkaamaan yhtyeen albumin kannen kuvan rintaansa, mutta rohkaistui ja sai tatuointinsa.


Seuraavaksi mies haluaisi tatuoida käteensä yhden lempisarjansa hahmot eli Ren&Stimpyn kuvan. 


Uuden musiikin iltavuoron Venlan lempitatuointi löytyy hänen olkapäästään. Tatuointi kuvaa yksisarvista tähtitaivaalla, jota ratsastaa langenut keiju. Koko kättä hän kutsuu mielikuvituskädeksi ja seuraavaksi juontaja haluaisi sinne halinallen.Iholla -sarjassakin seikkaileva Venla kertoo katuneensa kahta tatuointiaan, jotka hän on peittänyt uusilla kuvilla. Mimmin lantiosta löytyy kiinalainen merkki, joka vaatii kuulemma vielä uutta peitekuvaa. Käsivarteensa tatuoidun tekstin Venla on peittänyt papukaija-tatuoinnilla.

Kävin pyörähtämässä myös Radio x3min toimituksessa, mistä löysin Fridan. Mimmillä on kädessään upea tatska, johon hän on piilottanut itselleen tärkeitä symboleita, jotka muistuttavat kavereista.Mulla ei ole yhtäkään tatuointia, mutta monta kertaa olen harkinnut ottavani. Löytyykö omasta ihostasi kuvia?

- Anne

10 kommenttia:

 1. Tuossa juhanin kädessähän on falloutin logo tatuoituna.

  VastaaPoista
 2. kadunneensa = katuneensa :P

  VastaaPoista
 3. Itselläni on yksi tatska, mutta serkullani on melkein koko iho tatuointien peitossa.

  VastaaPoista
 4. Juhani oot aika HOT! ;D

  VastaaPoista
 5. Ei vielä 35-vuoden ikään ole tullut otettua. Olen odottanut tarpeeksi hienoa ideaa/kuvaa, minkä kanssa voisin elää loppuelämän. Saa nähdä tuleeko sellaista ikinä vastaan.

  VastaaPoista
 6. Venlalla on aika päheä paita. Juhanilla on tosiaan Falloutista tuttu Vaultboy kädessä.

  VastaaPoista
 7. Eilen otin ekan ja voi jumpe et tuli hiaaaano

  VastaaPoista
 8. Mistä toi venlan ihana paita on ?

  VastaaPoista
 9. Persoonallisia tomittajia :) !

  VastaaPoista