lauantai 15. joulukuuta 2012

Rare Purplen uskomattomat tyylitaiturit

Olin aivan ällikällä lyöty, kun näin ensimmäistä kertaa Hel Looksin kuvan meidän tämän päivän vieraista. Rare Purple -Street Dance ryhmässä tanssivat Josua ja Julius olivat jo 13-vuotiaana sen näköisiä kuin heillä olisi sama stylisti Rita Oran kanssa. Miten joku voi olla noin viimeisen päälle asusteita myöten täydellisesti tuunattu tuon ikäisenä? Itse näytin teininä hammasrautoineni ja Minni Hiiri -kollegepaitoineni siltä, että kukaan ei taatusti olisi halunnut kuvata mua.

Minä puolestaan olen aivan innoissani, kun sain nyt 14- ja 15-vuotiaat Juliuksen, Josuan ja Violan kamerani eteen.

  Rare Purple voitti tänä syksynä Adidas All originals -kykyskaban, minkä takia mekin bongasimme Josuan, Juliuksen ja Violan vieraaksemme. Sen lisäksi, että kolmikko tanssii uskomattoman mageasti. He myös suunnittelevat ja tekevät itse vaatteita, koruja ja musaa (kuuntele täältä). Uskomattomia multitalentteja siis.

 Josuan ja Juliuksen housut ja takit on itse ommeltuja.


 Nämä grafiikat on itse tehtyjä ja painettuja.

 Violan sormukset ovat kookospähkinänkuoresta.
 Omista ja Violan piirustusluonnoksista pojat painavat Photoshopin avulla vaatteita itselleen ja ystävilleen.

Olen aivan varma, että tulemme kuulemaan tästä kolmikosta myös tulevaisuudessa - niin vahva oma tyyli ja kunnianhimo heillä on jo nyt. Pitäkää siis mielessä Rare Purple ja Viola, Josua sekä Julius. 

 xoxo 
Inari

3 kommenttia:

  1. mitä hittoa? ei mustakaan minkäänlaista lehtijuttua oo tehty, vaikka oonkin tehny käsitöitä ala-asteesta saakka ja ensimmäiset pillifarkkuni ostin 4lk pikkupoikana. :D kyllähän tumblr kuvablogit on täynnä tätä ''swagger'' muoti-ilmiötä, ei se oo enää erikoista.

    VastaaPoista
  2. noi grafiikat on kyllä ihan cooleja, vaikkakin tuo peura ja intiaanikuviot on jo keksitty. :/

    VastaaPoista
  3. mitä vitsiä ? :D tolla pojalla on tommone ruusu sormus xd ??

    VastaaPoista