lauantai 22. joulukuuta 2012

Anne ja Ile Katso! -lehden kuvausten kulisseissa

Käytiin Ilen kanssa Katso! -lehden kuvauksissa pari viikkoa sitten UMK:n tiimoilta. Kyseessä oli lehden joulunumero, joten meille piti luoda jouluista meininkiä kuvauksiin. Stylistimme Tommy Kilponen kehitti mulle kuusenkoristesta päähineen. Vaikea arvata, mistä mies sai inspiraationsa hiuskoristeeseen...

Maskeeraaja Katjan superhienosta turkishatusta tietysti! Lätsä ei kuulemma hiostanut ollenkaan, sillä turkis hengittää ja peittää samalla huonon hiuspäivän. Katja loihti mulle upeen meikin ja kampauksen ja otti vielä suurimman osan tän postauksen kuvista, joten kiitos hänelle! Katjan blogi löytyy täältä.

Tommy vastasi siitä, että me näytetään tyylikkäiltä, enkä sujauta korkojen sijaan jalkoihin tennareita tai hillu kuvauksissa joku tonttu-cowboyhattu päässäni.


Kuvaaja Mika Pollari sai idean ottaa kuvan siitä, kun me otetaan itsestämme kuvaa. Jos mä olisin tiennyt, että nyt tehdään hassuja ilmeitä, en olis ollut noin tylsä, vaan irvistellyt myös. Ilen ilme <3

Mika otti kuvauksiin myös mäyräkoirapentu Vapun, joka seurasi isäntäänsä kaikkialle ja oli maailman SÖPÖIN! Osasi myös automaattisesti olla paikoillaan ja katsoa kameraan, kun hänestä otettiin kuvaa. Selvästi valokuvaajan koira. :)


Tältä kuvaukset meidän silmin näytti.


Ja tältä ne näytti ruudulta, jolle kamera syötti automaattisesti Mika ottamat kuvat (vähän niinkuin Huippiksessa, OMG!)

Kuuluuko irvistely jouluun? Ehkä. Että örrörröö vaan kaikille ja hyvää joulun odotusta mun ja Ilen puolesta! 

Eka UMK -jakso on jo katsottavissa ennakkoon täällä ja telkkarista sen voi nähdä torstaina 27.12 Yle TV 2:lla klo 21:00.

-Anne


1 kommentti:

  1. Mä luulin tota ekassa kuvassa olevaa naista Inariksi jolle oli tehty kamala rusketus! OMG :DD

    VastaaPoista