perjantai 14. joulukuuta 2012

Huh, huh, mitkä pikkujoulut...

 No niin, lupasin satoa eilisistä Viikonlopun tiimin pikkujouluista, joten tässä sitä tulee. 

Messissä oltiin me viikonlopun mimmit, minä, Hanne, Tytti ja Anne sekä lempipoikamme YleX iltapäivästä eli TIMPPA, joka pääsi miehenä yksinoikeudella mimmien messiin, koska on vain niin...noh.. kuvasta sen kai jo näkee - Timppa on Timppa :)


Illan piti vain alkaa Rähinä Recordsin pikkujouluista, mutta se myös päättyi sinne aika paljon myöhemmin - joskin paikka vaihtui, mutta seura pysyi. Elastinen metsästettiin bileisäntänä puhelimen päähän, kun YleX Jatkojen Viki ja Jani soittivat meille lähetyksestä ja kyselivät menon laatua...


Meno oli hyvä, kuten yllä olevasta kuvasta saattaa päätellä...Annen ilme on tosin lavastettu, koska joimme koko illan pelkkää mehua.

 Bileistä bongasimme myös One Directionin...ei kun siis Satin Circuksen. Tää poppoo kandee pitää mielessä ensi keväänä, kun heiltä tulee ensimmäinen levy ulos. On meinaa aika todella toimivaa poikabändipopitusta. Tsekkaa video täältä. 


 Yössä kohtasi  toisensa myös kaksi Timoa. Meidän Timo ja Timo Pieni huijaus. Jälkimmäinen oli suuntaamassa Elastisen kanssa Kuubaan jouluksi ja uudeksi vuodeksi.

Ja mitäs mimmejä me oltais oltu, jos ei oltaisi bileissä piiritetty Uniikkia. Timppa pysyi kunnioitettavan hyvin messissä menossa koko illan - saa tulla mukaan uudelleenkin.

 Ilta päättyi kello 3.30, minkä jälkeen Hanne totesi, että on turha enää mennä kotiin nukkumaan, kun YleX Aamun lähetys alkoi parin tunnin päästä - muutaman tunnin torkkujen jälkeen toimituksen Havaiji-huoneen sohvalla hän heräsikin sitten uutena ihmisenä juontopuuhiin.

 Ei voi muuta sanoa kuin, että jumaleisson mitkä bileet - kiitos Rähinä - kiitos Viikkistiimin mimmit ja TIMPPA!

xoxo 
Inari

5 kommenttia:

 1. Timppa on selkeesti parantanut jo hieman. Aluksi aina Timpan äänen kuulessani alkoi vaan vituttaa niin paljon, että oli pakko laittaa mute radioon. Ei se Timpan ärsyttävä ääni pelkästään ketuttanut, vaan myös ne helkkarin typerät jutut ja ennenkaikkea se supertyhmä tekonauru. Noh sittemmin alkanut noi viiksen tekeleetkin ärsyttämään mutta luojan lykky on se, ettei niitä tarvitse katsella radioo kuunnellessa.

  Timppa kokeile yrittää vähän vähemmän, ehkä siitä tulee vielä jotain.

  VastaaPoista
 2. Timpan viikset on kuumat!

  VastaaPoista
 3. joku voisi tehdä elokuvan 'ihanat naiset ylex:n toimituksessa' :)

  aivan upeita mimmejä kaikki! :}

  VastaaPoista
 4. Inarilla oli melko onnistunut sotamaalaus. Pinotexia pintaan niiin vanhakin näyttää pjornommalta.

  VastaaPoista