torstai 20. joulukuuta 2012

Haluatko meidän omaksi vaihtariksi?

Hei muruset, nyt teillä on mahis päästä "osaksi" Annen ja mun viikkistiimiä. Lukekaa alla oleva ja laittakaa hakemusta tulemaan, hop, hop!

xoxo
Inari


Lähdetkö vaihto-oppilaaksi keväällä 2013 yliopiston, AMK:n, lukion tai muun opinahjon kautta? Suuntaatko Berliiniin, Lontooseen, New Yorkiin, Barcelonaan tai ehkä johonkin muuhun mielestäsi über cooliin paikkaan? Oletko sujuvasanainen mimmi tai kundi, joka haluaisi jakaa rehellisiä kokemuksiaan vaihtarivuodesta viikoittain myös radioaalloilla? Jos vastasit edellisiin kysymyksiin myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö. Jatka siis lukemista.

YleX Viikonloppu etsii ohjelmaan kummivaihtaria. Kummivaihtarillemme voimme soittaa viikoittain lähetyksestä ja kuulla, millaista vaihto-oppilaselämä on kaikkine puolineen. Sinua ei velvoiteta tekemään muuta kuin vastaamaan sovittuna aikana, kerran viikossa, puhelimeen (ajan ei tarvitse aina olla sama, vaan puhelu voidaan myös nauhoittaa) ja kertomaan, miten kulunut viikko on sujunut - mitä olet oppinut, ketä tavannut, mitä tehnyt, onko ollut koti-ikävä jne. Ennen lähtöäsi kutsumme sinut myös lähetykseemme vieraaksi.
Jos kummivaihtaruus ja säännöllinen radiokuuluvuus kevään aikana kiinnostaa Suomen parhaalla nuorisokanavalla, laita välittömästi vapaamuotoinen hakemuksesi tulemaan otsikolla KUMMIVAIHTARI YleX Viikonlopun tuottajalle osoitteeseen: inari.fernandez@yle.fi.

OHJEITA HAKUUN: Hakemuksen fontilla tai värillä ei ole väliä, kunhan siitä selviää, kuka olet (kaikin puolin :), minkä ikäinen, minne lähdössä sekä miksi juuri sinut kannattaa valita pestiin. Otamme hakemuksia vastaan 15.1. saakka.
Lisätietoja: inari.fernandez@yle.fi

1 kommentti: