lauantai 9. maaliskuuta 2013

Pääse tapaamaan Adam Lambertia ja voita keikkaliput!

Kuva: Adam Lambert Facebook
Onko Adam Lambert mielestäsi maailman ihanin? Olisitko universumin onnellisin, jos pääsisit tapaamaan miestä livenä? Entä, miltä kuulostaisi, jos kaiken huipuksi saisit vielä keikkalipun Helsingissä 22. maaliskuuta järjestettävälle keikalle?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin myöntävästi, toimi NYT, sillä aikaa on vain reilu viikko (kisa päättyy sunnuntaina 17.3.). Kirjoita blogin kommenttiboksiin, miksi juuri sinun pitäisi päästä tapaamaan Adam Lambertia ja hänen keikalleen. Kaksi parhaat perustelut jättänyttä palkitaan fanitapaamisella Adamin kanssa sekä artistin keikkalipulla.

Kisassa ei ole ikärajaa, mutta fanitapaamiseen pääsevät vain kisan voittajat (2kpl), joten vanhempia/kavereita ei itse tilaisuuteen voi ottaa mukaan. Tapaaminen järjestetään Hartwall Areenalla perjantaina 22.3.2013 ennen keikan alkamista. Keikan alkamisaika on noin klo 18.30. Tarkka aika ja paikka ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. YleX ei osallistu voittajan matkakuluihin tai muihin illan kuluihin, vaan sitoutuu toimittamaan keikkalipun ja ohjeet fanitapaamiseen.

Hop, hop, hopiti hop, niitä perusteluja siis kommenttiboksiin kirjailemaan. Älä unohda jättää sähköpostiasi, sillä ilmoitamme sitä kautta voittajille ensi sunnuntaina (17.3.), kun kisa saa päätöksensä.

Kisa on päättynyt! Kiitos kaikista viesteistä. Voittajiin otetaan yhteyttä.

xoxo
Inari ja Anne

215 kommenttia:

 1. Siskoni ja minä olemme todella kovia Adam Lambert faneja, ja siskollani on synttärit tuolloin 22.3. Mikä olisikaan parempi lahja kun keikka ja fanitapaaminen oman idolin kanssa?

  Jenni.kuutti@edu.ekami.fi

  VastaaPoista
 2. Täällä kirjooittelee tälläinen tyttö Etelä-pohjanmaan syvistä metsistä ja olen tuntenut hyvän.. tarkoitan parhaan ystäväni melkein 9 vuotta vaikka hän onkin 2 vuotta vanhempi. Harmiksemme hän muutti isänsä työn perään Tampereelle 2 vuotta sitten eli pitkän matkan taaakse ja näimme viimeksi n. vuosi sitten! Ette ikinä arvaakkaan kenen seinät on tapetoitu Adam Lambertin kuvilla?! No ystäväni tietenkin! Olisi mahatva saada joku ikimuistoinen tapahtuma, jolloin saisimme vihdoin tavata ja "jatkaa matkaa". Aina ei saa sitä mitä haluaa, mutta
  tämä, jos mikä on minulle tärkeää ♥
  S.posti: vlog.janette@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Olen seurannut Adamin uraa Idolsista lähtien. Adam inspiroi ainakin minua olemalla oma itsensä, hänet erottaa muista artisteista olemalla erilainen, mutta silti aivan upea! Adamin ääni on jotakin niin uskomatonta, ja se saa minut välillä kyyneliin. Olen kuunnellut Adamin For your entertainment sekä Trespassing levyt jo aivan puhki, mutta en ole kyllästynyt vielä yhteenkään biisiin! Olin pitkän aikaa masentunut kummipoikani kuoleman takia. Hän kuoli alle vuoden ikäisenä. Sulkeuduin täysin pois tästä maailmasta. Sitten kuuntelin Adamin Underneath kappaleen..se antoi minulle voimaa. Kappaletta kuunnellessani ymmärsin että elämä jatkuu pettymyksistä ja surusta huolimatta. Olisin maailman onnellisin ihminen, jos pääsisin tapaamaan Adamia, halaamaan häntä ja sanomaan hänelle, kuinka hän auttaa minua jaksamaan nauttia tästä elämästä!


  linda.balk@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Löysin Adamin ja hänen musiikkinsa pääasiallisesti vasta kesällä "Better than I know myself" hitin kautta. Kappale tuo edelleen mieleeni hikiset kesäpäivät lapsenvahtina hyvän ystäväni kanssa. Televisio oli päällä, ja siellä soi (tietysti) Adam Lambert. Pelasimme peliä, missä piti tunnistaa tuleva kappale katsomatta, pelkästään kuulemalla. Sen biisin tunnistin aina! Noitten muistojen innoittamana päätin osallistua tähän kilpailuun, sillä jäin ilman lippuja. Minun pitäisi tavata Lambert, koska olen suuri homojen puolesta puhuja, sillä rakastan sitä miten HE rakastavat toisiaan muiden ilkeilyistä huolimatta. Haluaisin kertoa sen hänelle! Englannin kieleni tosin on aika kehnoa.. Olisikohan mahdollista saada tulkki, jotta voisin kertoa kaiken minkä haluan..?

  VastaaPoista
 5. En ollut ikinä oikein erityisesti kuunnellut Adamin musaa tai seurannut hänen uraansa aijemmin. Mut sitten viime kesänä aloin satunnaisena uunnella musiikkia Spotifystä ja yllättäen tuli Adamin biisi, Whataya want for me, ja huomasin että hei täähän on hyvä, sitten aloin kuunnella Adamin biisejä yhä enemmän, ja nyt mua voi jo kutsua faniksi, mun mielestä se on kanstosi hienoa että Adam ei välitä muitten mielipiteistä vaan seuraa sydäntään, ei sillä ensinnäkään oo mitään väliä, kumpaa sukupuolta rakastettunsa on, mut jos sitä rakastaa nii sit se on se oikee. :) ...ja en oo ikinä ollut missään fanitapaamisessa, ja se olisi ihan mahtavaa päästä tapaamaan erikuin suomenkielistä artistia, ku sais vähän harjotusta omaan enkunkieleen ja sit ku pääsis ihan itte juttelemaan nii sais tietää ihan ite et millasta se Adamin upeelta kuulostava elämä sit onkaan, ja sitte verrata Adamia just näihin suomalaisiin laulajiin jne.
  Ja sitte, sinne keikalle pääseminen ois iha upeeta, sillä me ajateltiin äitin kanssa lähteä sinne, mut rahat ei riittäny ku meni jo sikana rahaa ku lähetään ulkomaille huhtikuussa. Sinne pääseminen ois ihanaa, se ois varmaan yksi mun parhaimmista hetkistä.... eka pääsee tapaamaan sitä ihan oikeasti ja puhumaan sille, ja sitten pääsee kuuntelemaan ku se esiintyy ♥
  emmaziix@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Adam on ainoa ulkomaalainen artisti, jota kuuntelen. Adamin ääni on loistava, musiikki loistavaa ja ajatuksia herättävää. Adam on harvinaisuus noiden ison maailman artistien joukossa. Kyseessä on niin aito, fanejaan lähelleen tuleva artisti, joka uskaltaa olla sellainen kuin oikeasti on. Ja jenkkilässä ei varmasti ole yhtä helppo kertoa homoudestaan niin julkisesti, ison hatunosto asiasta hänelle siitä. Saan itse positiivista energiaa ihmisiltä, jotka on omia itsejään huolimatta mitä muut heistä ajattelee. Itse olen joutunut silmätikuksi sekä mut on jätetty täysin porukan ulkopuolelle peruskoulussa ja lukiossa, kohdeltu kuin näkymätöntä, koska olen ujo, kiltti ja hiljainen. Pikkuhiljaa oon oppinut ajattelemaan, että sitä on ok olla oma itsensä, ja jos joku ei hyväksy, niin sitten ei hyväksy. Yksi ihminen joka tässä on auttanut, on Adam, niin musiikillaan kuin olemallaan oma, ihana ja hurmaava itsensä.

  Sähköpostini: degerstedtl@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin siis todella onnellinen ja kiitollinen, jos pääsisin tapaamaan Adamin kasvokkain ja kertomaan saman asian hänelle.

   Poista
 7. Siks että rakastan sen musaa ja kaikkiin ylläoleviin kysymyksiin KYLLÄ! KYLLÄ! KYLLÄ!!!!!!!!!!!!!! oon superhuono keksimään mitään perusteluja. En ikinä voita mitään D: johtuiskohan siitä että ei osaa perustella... mutta joo, se vaan ois mun unelmien täyttymys <3

  pinja_98@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Adam on artisteista uniikki tapaus. Hänen mielipiteensä, lauluääni ja sanoituksensa herättävät minussa ja muissa ihmisissä erilaisia ajatuksia. Lähes neljä vuotta olen Adamia fanittanut ja fanitus senkun kasvaa. Adamin musiikki tekee minut aina onnelliseksi ja hänen hymynsä saa minun kasvoillekin hymyn aikaan. Adam onkin ainoa artisti jota kunnolla olen koskaan fanittanut. En silti näiden neljän vuoden aikana ole koskaan päässyt häntä tapaamaan kasvotusten ja tämänkin takia monet itkut on itketty. Adamin musiikki on tukenut minua vaikeinakin aikoina sanoituksillaan. Olisin älyttömän onnellinen jos saisin vihdoin ja viimein tavata pitkäaikaisen idolini, Adamin kasvotusten ja kertoa, kuinka tärkeä hän minulle on.

  Sähköposti: tiia.pessi@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Pakko sanoa, että Adam Lambertia on kuunneltu niin treenatessa kun niissä "itkupotkuraivareissa", joissa on haettu jotain samanlaista fiilistä, kun biisissä "Whatya want from me". En ole ehkä se SUUURIN ihkuttaja fani, mutta olen aina ihaillut Adamia, hänen omaperäisyyttään ja rohkeuttaan ola omaitsenä. Näitä asioita haluaisin myös opettaa enemmän itselleni. Olisi super mega ihku fantsua päästä tapaamaan NOINKIN kuuma mies ja kysäistä pari kysymystä... (ne pitää vielä harkita). :D Mukaan ottaisin tietysti sen yhden ja ainoan kaverin, joka on SUPER MEGA IHKU- fani, joka varmaan pyörtyisi kuullessaan että otan hänet mukaan ensinnä keikalle ja toiseksi tapaamaan Adamia face-to-face. Omista "ihkuttaja"- ajoista on jo muutama vuosi, niin josko nyt pääsisi takaisin "siihen" fiilikseen. :P

  closedangel(AT)gmail.com


  VastaaPoista
 10. Moikkelis poikkelis! Täällä kirjottelee Adam Lambertin ihan sika kova fanittaja. En alux kuunneellu hirveesti Adamii, mut kunnes mun iskä anto mulle sen levyn niin siitä se alko hirvee Adam fanitus ja olis iha hirveen upeeta päästä juttelee tolle kuuluisuudelle. Mul on muutenkii synttärit 19. päivä tätä kuuta ja mä täytän 14-vuotta ja toi fanitapaaminen olis maailman ihanin lahja. Minä haluaisin aikuisena laulajax ja Adam on mun esikuva. Olen myös oppinut Adamin laulujen kautta paljon enkkuu. Terveisin, Kukka Ohvo ♥ wilma@phnet.fi

  VastaaPoista
 11. Muistan vuosia sitten kun tv:stä tuli Adam Lambertin If I had you ja rakastuin siihen heti ja aloin kuunnella vain lisää ja sitten tykästyin kunnolla häneen. Hän kantaa homoutensa ylpeänä eikä häpeä sitä. Olen todella iso glambert! Adamin ääni on täydellinen! Adam Lambert on osa seksuaalivähemmistöä, muodikas, avoin, persoonallinen, hyvännäköinen, hän tukee tasa-arvoja, hyväntekeväisyyttä ja seksuaalivähemmistöä, Adam on vain yksinkertaisesti ihana ja virkistävä poikkeus! Olisin todella kiitollinen jos voittaisin tuon tapaamisen Adamin kanssa! :)... Minulla on kaikki Adamin levyt (Trespassing, for your entertainment, Trespassing EP, Glam Nation live) ja olen kuunnellut ne kymmeniä tai jopa satoja kertoja läpi! En vain millään kyllästy niihin! En ole ikinä tavannut Adamia mutta haluaisin todella kovasti! Suurin unelmani toteutuisi! Olisin todella kiitollinen, Kiitos!

  Sähköpostini: sofia.latvala@edu.espoo.fi

  VastaaPoista
 12. Itse täytän 20v 30.3. ja tuo olisi TODELLA MAHTAVAA tavata Adam Lambert livenä, koska olen hänen kova faninsa ja rakastan hänen rentoa olemusta ja hänen kappaleitaan. Hänen omaperäisyytensä on jotain, mitä ei monella ole :) Noin jalat maassa olevaa musiikkimaailman huipulla olevaa artistia ei ole montakaan! <3

  sähköposti: eeva.lipiainen@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Muistan vielä kuinka ihastuin Adamin ääneen jo American Idolin koelauluissa. Yht'äkkiä huomasin aikatauluttavani esim. lenkkini sen mukaan, että ehdin katsomaan AI:ta. Fiinalin jälkeen aloin tutkia netistä erilaisia Adam-fanisivustoja ja mm. liityin Twitterin Adamin takia ja sen kautta olenkin saanut monta aivan ihanaa ystävää! Yksi näistä ystävistä, eräs tanskalainen tyttö, on tarkoitus tavata keikalla ensimmäistä kertaa.

  Adamin nimmareiden jako Stocmannilla oli yksi elämäni parhaista hetkistä. Pelkkä "hi" Adamilta sai polveni sulamaan. En uskalla edes ajatella mitä kävisi, jos pääsisin Adamin ihan kunnolla tapaamaan. Olin paikalla myös X-Factorin keikalla sekä Kaapelitehtaalla. Kaapelitehtaan keikalle jonotin 8 tuntia kylmässä ja niin ajattelin jonottaa nytkin. Kaapelitehtaan keikka oli unohtumaton kokemus. Vieläkin muistelen kuinka Sleepwalkerin aikana itkin vain, koska Adam oli niin kaunis ja rokkasin Sure Fire Winnersin aikana ihanien virolaisten ystävieni kanssa.

  Adam on tuonut minun elänmääni paljon, hän on antanut mallia omana itsenä olemiseen ja tuonut monia ihania ihmisiä elämääni. Siksi haluaisinkin päästä kiittämään häntä ihan kasvokkain.

  minna.a93@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, näköjään pari kirjotusvirhettä pääsi tekstiin, kun paatoksella avautui. :D

   Poista
 14. Harvoin sitä enää osaa fanittaa niin intohimoisesti kuin ala- ja yläasteikäisenä, mutta onhan näitä poikkeuksia pari kappaletta. Yksi niistä poikkeuksista on Adam Lambert! Muistan miten ihastuin häneen heti American Idolissa. Hänen koelaulunsa jälkeen hihkaisinkin, että tuskin tulee näin upeaa tyyppiä enää vastaan!

  American Idolin jaksoja tuli odotettua kuumeisesti ja oli todella hienoa kun Simon Cowellkin nousi pari kertaa ylös tuoliltaan taputtamaan. Esitykset olivat joka kerta huikeita. Sekä Adamin ääniala että tyylitaju on jotain ihan käsittämätöntä. Adam on myös rohkea kaikessa mitä tekee, eikä hän säästele sanojaan. Kuka voisi olla rakastamatta Adamia? Hän on antanut paljon rohkeutta minullekin.

  Adam on valloittanut kaikenikäiset. Isänikin kehui kuulleensa radiossa Adamin uusimman singlen ja kertoi pitäneensä siitä niin kovasti, että tahtoisi sen soittoäänekseen.


  lost_soul91(a)msn.com

  VastaaPoista
 15. Adam on mulle roolimalli ja hän on opettanut mua rakastamaan elämääni. Olen itkenyt monet illat kuunnellen Adamia ja hänen biisien sanomaa. Pyöritellyt saksia käsissä valmiina vetämään ranteet auki, mutta Adamin musiikki on yleensä pelastanut tilanteen.Elämä kiusattuna, masennuksen ja paniikkikohtausten kanssa ei aina ole helppoa, varsinkin kuin paha ottaa aina sisälläni vallan. Mutta Adam on auttanut mua jaksamaan ja opettanut arvostamaan elämääni. Niinkuin Adam on itse sanonut, että häneen uudessa levyssä on hyvä ja synkkä puoli. Levy on kuin suoraan minulle tehty. Olen hyppinyt ja laulanut Adamin levyn "biletys" kappaleita ja itkenyt ja maannut lattialla koira kainalossa kuunnellen Adamin ääntä ja sanoja. Kun mikään ei tunnu miltään, Adam saa minut aina tuntemaan minut jotain ja hymyn huulilleni.

  Olen myös taistellut vuosia sen kanssa, että hyväksyn oman biseksuaalisuuden. Viime syksynä vihdoin hyväksyin asian ja suurin kiitos tästä kuuluu Adamille. Suureen vähemmistöön kuuluva ihminen, joka on kuitenkin noin avoin, onnellinen ja rohkea.Ymmärsin, ettei minun tarvitse olla mitään muuta kuin mitä olen ja nyt olen oppinut, ettei muiden mielipiteillä ole väliä. Minä olen kuka olen.

  Adam roolimallina ei tarkoita minulle sitä, että yritän kopioida häntä. Vaan haluan tulla yhtä onneliseksi ja rohkeaksi ja avoimeksi ihmiseksi kuin hän on. Adam omistaa vahvat ja upeat mielipiteet, jotka hän jakaa avoimesti. Haluan tehä myös elämässäni sitä mitä rakastan niinkuin Adam tekee. Adam on opettanut minulle, että omat unelmat voi todella saavuttaa, mutta niiden eteen pitää tehdä myös töitä. Halaun myös yhtä onnelisen suhteen kuin Saulilla ja Adamilla on. He esiintyvät niin upeasti yhdessä eivätkä häpeä suhdettaan, vaikka saavat siitä varmasti paljon kritiikkiä.

  Alan itkemään, kun edes ajattelen, että pääsen Adamin keikalle ALLE kahden viikon päästä. Tämän takia olen itkenyt monet päivät koulussa ja kaupungilla purskahdan itkuun, jos jossain alkaa soimaan Adamin biisi.

  Se jos pääsisin tapaamaan Adamia, kertomaan hänelle kuinka paljon hän on auttanut minua ja kuinka paljon rakastan Adamia, vaikka en ole edes koskaan tavannut häntä (Miten ihminen voi merkitä näin paljon, vaikken ole ikinä tavannut koko ihmistä??)ja kuinka upea ihminen hän on. En keksi sanoja miten voisin kuvailla sitä tunnetta jos tämä suuri unelmani toteutuisi. Olen aina pitänyt sitä ihan mahdottomana. En mä ikinä voisi päästä juttelemaan Adamille. Itken jo ajatuksesta, että pääsen hänen keikalle ja nään hännen kasvonsa ja kuulen hänen äänensä niins ekin on jo uskomaton ajatus. Olissin sanoin kuvaamaton onnellinen jos pääsisin tapamaan elämäni roolimallia.

  Pahoittelen pitkää perustelua, minulla on vain niin paljon sanottavaa.

  <3: Glambertti Taru

  taru@nic.fi  VastaaPoista
 16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 17. Minä löysin Adamin ja hänen ihanan musiikkinsa vuonna 2010 tammikuussa singlen ''Whataya Want From Me'' kautta. Rakastuin tähän kappaleeseen heti, ja varmaan sillä samalla viikolla kävin lähellä olevasta Prismasta ostamassa Adamin tuoreen albumin nimeltään ''For Your Entertainment''.
  Siitä asti olen ollut suuri Adamin fani, eli nyt vähän reilut kolme vuotta, eikä loppua näy. Adamin musiikki erottuu ihanasti massasta, biisien sanoilla on joku tarkoitus, ja ne saa oikeasti ajattelemaan. Mutta en rakastunut pelkästään Adamin musiikkiin, vaan myös Adamiin ihmisenä. Hänen positiivisuutensa antaa muillekkin voimaa elämiseen, ja se kuinka hän uskaltaa olla oma itsensä, on auttanut monia, kuten esimerkiksi minua. Minä olen ollut koulukiusattu koko peruskoulun ajan... Minusta on ollut liikkeillä ilkeitä huhuja, ulkonäköäni on haukuttu ja minut on jätetty aina porukan ulkopuolelle, koska olen erilainen kuin muut. Mutta olen vain rohkeasti aina kulkenut eteenpäin, koska Adamilta olen oppinut sen, että on hyvä olla oma itsensä, eikä pidä välittää siitä mitä muut sanovat, vaikka pahalta se saattaa tuntuakkin. Sitten viime syksynä joka tapauksessa sairastuin masennukseen, koska tuntui että mikään ei enään onnistunut kuten ennen ja minut hylättiin kaveriporukastani. Joskus tuntui että en jaksa tätä enään, mutta tässä sitä vielä taistellaan eteenpäin, vaikka helppoa se ei aina ole, mutta helpommaksi sen aina tekee Adam ja tietysti paras ystäväni, joka on aina tukenut minua tilanteessa kuin tilanteessa.
  Olisin todella todella todella kiitollinen jos saisin päästä tapaamaan ja kiittämään häntä ihan kasvotusten.

  Sähköpostini on: adamfanit@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Moikka! Olen tosi kova Adam-fani, joka haluaisi enemmän kuin mitään päästä tapaamaan omaa idoliaan! Viime kerralla kun Adam oli keikalla Suomessa, minulla ei ollut opiskelijana varaa kalliiseen Meet&Greet-lippuun, eikä olisi edelleenkään. En tiedä, tuleeko enää koskaan samanlaista mahdollisuutta "ostaa" tapaaminen, joten tää on tosi uniikki tilaisuus! Ois aivan huippua jos pystyisitte toteuttamaan yhden unelmistani! :)

  anna.nylund@phnet.fi

  VastaaPoista
 19. Monia artisteja olen päässyt tapaamaan, yksi niistä on Enrique Iglesias, mutta Adamia olen fanittanut ja ihaillut monet vuodet, olisi aivan mahtava päästä tapaamaan glamouria ja glitteriä hehkuvaa Adamia, sekä saada lippu keikalle, olen tähän mennessä ollut aina paikalla kun Adam on saapunut Suomeen, mutta tänä vuonna en lippua keikalle saanut, joka harmittaa todella.

  Adam on ihminen joka ei turhia pelkää, on rohkea ja ottaa kaikki huomioon. Tyyliäkin mieheltä löytyy!
  Rakastan ihmisiä jotka uskaltavat olla sitä mitä on, eikä esittää mitään muuta. Adam on hyvä esimerkki siitä. Hän on uskaltanut kertoa koko maailmalle olevansa homoseksuaali. Kunnioitan sitä kuinka avoimesti asiat voidaan ilmaista ja silti olla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Adamin rokahtava mutta silti herkkä musiikki on todella minun makuuni. Olisin enemmän kuin onnellinen päästessäni keikalle ja tapaamaan idoliani!

  sähköposti: inksu13@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Löysin Adamin musiikin kesällä 2010, kun radiosta kuulin muutamaan kertaan Whataya Want From Me:n sekä If I Had You:n. Kävin Youtubesta etsimässä lisää kappaleita ja heti tilaisuuden tullen ostin For Your Entertainment levyn. Siitähän tuli sitten ostettua Tour Edition sekä Glam Nation live cd+dvd:t, Trespassing box set (vinyylinä, cd+dvd ja muutama kuva) ja Trespassing Deluxe albumi.

  Kappaleiden sanat auttavat niin paljon eri elämäntilanteissa, kun on todella maassa oleva fiilis, niin voi kuunnella Aftermath, Sleepwalker, Whataya Want From Me, Take Back etc. kappaleita ja kun haluaa pirteämmän/iloisemman fiiliksen, niin kun laittaa If I Had You:n, Cuckoo:n tai Naked Love:n soimaan, niin fiilis lähtee totaaliseen nousukiitoon.

  Syys-talvella 2010 löysin Tumblr nettisivulta englantilaisen tytön, joka myös rakastaa Adamin musiikkia ja sitä miten avoin ihminen Adam on, kuinka hän haluaa jakaa asioita Glamberteilleen.
  Juttelimme aluksi vain Tumblurissa, mutta sitten kun siellä ei voinut enää yksityisesti jutella, niin lähetettiin Facebookissa kaverikutsut, sittemmin on juteltu myös Twitterissä, Skypessä ja Viber-sovelluksessa. Parhaimmillaan kaikissa yhtäaikaa eri asioista.
  Tämä ystäväni kertoi viime talvena, että voisi tulla Suomeen juhlistamaan 19. vuotis syntymäpäiväänsä minun kanssani, minulla on syntymäpäivä 20.3. ja hänellä 23.3. vain kaksi vuotta välissä, sitten tuli kuitenkin pari muuttujaa ja tämä suunnittelma peruuntui. Marraskuussa kuultiin, että Adam on tulossa Suomeen, olimme vuoden haaveillut, että voi kun pääsisimme joskus yhdessä Adamin keikalle. Sitten kuulimme keikka päivämäärän, molemmilla reaktio:"voiko olla totta, että meidän syntymäpäivien välissä Adamin keikka!?"
  Koska ystäväni on opiskelija ja asuu Isossa Britanniassa, niin hän ei pääse tulemaan Helsingin keikalle. Jatkamme haaveilua ja hän iloitsee minun mukana tästä tulevasta keikasta.

  Viime syyskuussa näin Twitterissä hashtagin #FinnbertsHalloween, tämä kiinnitti huomioni ja katsoin tästä puhuvien henkilöiden profiileja, kävi ilmi, että se ovat myös Adamin faneja, koska ovat suomalaisia, niin on vielä oma nimi: Finnberts. Yleisestihän me Adamin fanit olemme kaikkialla maailmassa Glamberteja/Glamberts.
  Kysyin sitten eräältä näistä, että mikä tämä juttu on, minut ohjattiin facebookkiin ja ryhmään Finnbert Events.
  Yhtäkkiä olinkin mukana järjestämässä näitä Halloween juhlia, paikaksi tuli Tampereella sijaitseva Kahvila Valo (3.11.), jossa meitä oli sitten noin 30 henkeä eri puolilta Suomea.
  Tätä ennen oli lokakuun lopulla Helsingissä tapaaminen kahden venäläisen Glambertin, eli Russbertin kanssa. Kävimme Memphis ravintolassa syömässä ja menimme DTMään jatkoille. Tässäkin tapaamisessa meitä oli toistakymmentä henkeä.

  Olisi sanoin kuvaamattoman hienoa päästä Adamille tästä kertomaan ja ennen kaikkea häntä kiittämään siitä, että hän tekee niin upeaa musiikkia johon on helppo samaistua ja siitä, että olemalla hänen faninsa, olen löytänyt todella monta uutta ystävää ja "sister from another mother", joiden kanssaa saan olla täysin oma itseni, ei tarvitse hävetä mitään kenenkään seurassa. Meitä on niin laaja ikäryhmä, vauvasta vaariin, jutteli sitten kenen kanssa tahansa, niin aina löytyy yhteisiä asioita, iästä riippumatta.

  Berttailevin terveisin, Susanna
  susannasalorinne@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Olen seurannut Adamin uraa Idolsista lähtien. Muistan vielä kuinka ihastuin Adamin ääneen. Adam on ihanin ! Mun ykkönen ! Adamin kaltaisia ihania lahjukkuuksia ei joka päivä löydä :D Adamin tyylilaji ja laulu tyyli on ihanat. Ja olis niin ihana päästä keikalle ja varsinki tapaamaan sitä <3 :D I <3 Adam <3 :D

  VastaaPoista
 22. Olen seurannut Adamin uraa Idolsista lähtien! Adamin ääni on loistava ja hän on todella ihana persoona! :) Adamin musiikki on auttanut mut vaikeitten aikojen ylitse ja nyt haluaisin päästä kiiittämään häntä siitä. Aina kun kuuntelen Adamin kappaleita se saa mut hyvälle tuulelle ja enään alle kaksi viikkoa niin pääsen kuuntelemaan ihan Livenä tuota ihanuutta! <3 Mutta kaikkien aikojen isoin unelma olisi päästä tapaamaan Adamia ja saada halata ja kiittää häntä kaikesta kuinka hän on muuttanu elämäni! olisin tosi onnellinen jos saisin toteutettua edes yhden unelmani elämäni aikana... :)

  sähköposti: jenna.jarvinen97@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Adamin löysin varsinaisesti vuonna 2010, kun yksi ihana ihminen muuttii tänne ja hän fanitti Adamia kovasti. Ekana ajattelin, mikä ihmeen Adam Lambert...? Sitten otin selvää ja ihastuin heti!

  En kuitenkaan päässyt miehen keikalle silloin, mutta tämä minun kaveri pääsi... Siitä asti olen odottanut että milloin Adam tulisi seuraavan kerran Suomeen. Sitten kun paljastettiin, että Adam tulisi Suomeen, minä ja tämä minun paras kaverini sekosimme ihan täysin. Olimme kirjastossa sillä hetkellä ja kirjaston täti huusi hiljaa siellä.

  Olen odottanut pitkään, että pääsisin tämän miehen keikalle ja nyt se tulee toteen. En voi sanoin kuvata paljonko rakastan Adamia. Pyörtyisin varmaan jos voittaisin yksityis tapaamisen Adamin kanssa! ♥ Äitini oli heti vähän vastaan, kun ei ite pidä Adamista, mutta sanoin,. että tälläistä tilaisuutta ei ihan äkkiä tule toista! :D Äitini yritti siinä vielä jotain sanoa, että olen liian nuori, mutta eihän se ikää katso jos haluaa päästä tapaamaan Adamia? :D

  teealiisa@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Miksi haluisin tavata Adamin? Viime kerrasta on jo ihan liian pitkä aika! Adam itsessään ja Adamin musiikki on vaikuttanut niin paljon minun elämään!! Olen seurannut hänen uraansa ensimmäisestä levystä 2009 lähtien ja ollut täysillä mukana.

  laura.pessala@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 25. Adam on ollut mun idoli monta vuotta. Ihailen Adamissa sitä kuinka avoin, iloinen, hymyileväinen, mukava, valoisa ja lempeä persoona se on.
  Adamin musiikkia kuuntelen lähes päivittäin ja se saa mut aina paremmalle mielelle. Adam saa hymyn mun huulille, aina.
  Livenä tapaaminen ois mulle jotain niin uskomatonta etten ees osaa sanoin kuvailla. Se ois unelmien täyttymys. Hetki, jota en koskaan tulisi unohtamaan.

  Sähköposti: mimi.ieroway@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Hei! Hurahdin Adamiin vasta aika hiljattain, noin reilu puoli vuotta sitten. Huomasin hänen taitonsa ja ihanan karismansa jo Idolsin aikoihin. Jotain taianomaista kuitenkin tapahtui eräänä iltana katsellessani youtubesta Adamin esiintymistä Glamnationin keikalla. Hurahdin totaalisesti! <3 Sittemmin olen tietenkin hommannut molemmat levyt ja kuuntelen niitä taukoamatta. Singstariin olen ladannut singstoresta sen ainoan Adamin kappaleen "If I had youn" ja sitä olen hoilottanut niin monasti, että pian 6 vuotias poikani on oppinut sen ulkoa vaikka ei puhukaan englantia.
  Kuulun faniryhmään n. nelikymppiset äidit. Adam Lambert on tuonut arkeeni sellaista luksusta, glitteriä ja kimallusta, mikä antaa energiaa! :) Hän on erittäin taitava laulaja ja ihanan karismaattinen esiintyjä. Lähetin tammikuun alussa Adamille synttärilahjaksi paketin, joka sisälsi itse tehdyn kortin, sekä kaksi nahkaista ranneketta, joiden metallilevyihin kävin kaiverruttamassa toiseen nimen "Adam" ja toiseen "Sauli". Jostain syystä paketti tuli minulle avaamattomana takaisin ja pettymys oli suuri. :( Mutta tämän kilpailun myötä tuli mieleeni että ehkäpä minun on tarkoitus antaa Adamille lahja ihan henkilökohtaisesti. Olisi aivan ihanaa päästä tapaamaan häntä! Sähköpostini on mia.luomanpaa@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Vähänkö sekosin kun kuulin tästä kilpailusta :D Olen ollut Adamin suuri fani vuodesta 2010 ja olisin niin onnellinen jos saisin tavata hänet! Rakastan hänessä sitä että hän on oma itsensä. Biisit ovat taivaallisia ja kuten myös lauluäänikin. Ei edes löydy sanoja kuinka mahtava ihminen hän on. Minulle täydellinen <3 En välitä mitä muut hänestä sanovat ja olen ylpeä idolistani. I'm Glambert and proud of it!

  sähköposti: nupetti@windowslive.com

  VastaaPoista
 28. Ai miksi juuri minun?
  Adamin musiikki on piristäny mua huonoina päivinä jo kolmen vuoden ajan eikä sitä voi edes kuvailla miten onneliseks se tekee mut pelkällä hymyllään. Adam on myöskin antanut mulle itsevarmuutta olla just sellanen kun mä olen.

  Muistan ku kuunneltiin radiota kaverin kanssa koulussa, milloin ekaa kertaa ilmotettiin, että Adam on tulossa Suomeen. Pakko sanoa, että siinä vaiheessa mä menin ihan sanattomaks, se tuntu ihan uskomattomalta jutulta. Lippuja venailtiin reilu tunti, oli todellakin sen arvosta :-)
  Kyseisen herran kautta oon saanu myöskin hurjasti uusia kavereita ympäri maailmaa, ja uskon vahvasti että vielä joku päivä nään ne kaikki.

  Mun 2. isoin unelma toteutu: lippu Adamin keikalle, mut suurin on vielä toteutumatta: tavata ite Adam, kiittää sitä kaikesta ja saada yhteiskuva. Oon varma, että joskus tuo suurinkin vielä toteutuu ja toivon hirmusesti, että 22.3. ois se päivä (-:

  ljt@windowslive.com

  VastaaPoista
 29. Sairastuin pari vuotta sitten paniikki- ja ahdistushäiriöön, ja kärsin traumaattisesta stressireaktiosta. En oo voinu tehä asioita samalla tavalla kuin muut nuoret sen takia. Oon viettäny suurimman osan näistä kahesta vuodesta tököttäen sisällä. Otin itseäni niskasta kiinni, ja päätin, että haluan taas alkaa elää. Adamin musiikki on rohkaissut minuu jaksamaan eteenpäin ja nautin hänen musiikistaan.
  Oon tajunnu, että vaikka on hieman erilainen kun muut ja kokenu eri asioita, voi silti nauttia elämästä. Lähen ekaa kertaa käymään Helsingissä ja isoveljen tyttöystävän tukemana meen kattomaan Adamin keikkaa. Se on miulle ensimmäinen askel uuteen elämään. En voi ees sanoin kuvailla miten hienoo ois tavata Adam, sellanen ihminen joka uskaltaa olla muiden ihmisten edessä oma ittesä. :)

  glitterbunnie@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan täpinöissäni odotellu tätä et ois jo 17 päivä! Ois vaan niin ihanaa nähdä henkilö jonka musiikki ja persoonallisuus antaa itelle vahvuutta jaksaa eteenpäin.. Tämä pieni fanityttönen on tirauttanu onnenkyyneleitä ja unelmoinu päivät täällä. :'D Haha

   Poista
 30. En ole vielä koskaan nähnyt Adamia missään livenä. En saanut lippuja mihinkään aiempiin konsertteihin, Stockmannin nimmarikeikastakin kuulin vasta kun se oli jo pidetty. Harmitti aivan kamalasti. Sitten tulivat nämä Queenin ja Adamin yhteiskeikat, olisin antanut mitä tahansa, että olisin päässyt edes yhdelle niistä, mutta ei tullut mitään mahdollisuutta. Sitten kun heidän yhteiskeikoistaan tuli videoita youtubeen, lumouduin niistä niin paljon, että katsoin niitä 3 päivää putkeen,kirjaimellisesti, josta johtuen jouduin sairaalaan, kun tuli jokin verenkiertohäiriö kun olin niin kauan katsonut niitä, omaa tyhmyyttä, kyllä, mutta en vaan kertakaikkiaan saanut silmiäni irti, Adamin laulu oli kuin toisesta maailmasta, jota halusin vain kuunnella loputtomiin asti. Hänen uniikki upea enkelin äänensä on terapiaa mielelle ja sielulle, joka auttaa minua päivittäin jaksamaan yksinäisessä elämässäni, olen pahan kiusausken takia erakoitunut jo melkein täysin, ja työkykykin meni 6 vuotta sitten. Elän hyvin pienellä päivärahalla, joten kaikki säästöni meni kun ostin liput tälle keikalle, mutta ovat kyllä joka pennin arvoiset!! Kuuntelen joka aamu Adamin kannustavia kappaleita ja ne tuovat aurinkoa päivääni. Lisäksi hävisin epäreilusti edellisen radiokisan, jossa palkintona oli Adamin tapaaminen. Tiesin oikean vastauksen nopeiten ja ensimmäisenä, mikä oli koko kisan idea, jolloin minun olisi kuulunut voittaa, mutta silti he antoivat palkinnon toiselle kisaajalle,koska he eivät olleet kuulleet nimeäni. Olin ihan rikki päiväkausia. Tämän tulevan Helsingin keikan ansiosta on taas pitkästä aikaa jotain mukavaa mitä odottaa, ja olen löytänyt sen myötä mukavaa puuhasteluakin päivisin, ja mainostanut konserttia todella paljon, otin lehdessä olevasta keikkamainoksesta suuria värikopioita ja kävin kiinnittämässä niitä 3:n eri lähikaupungin katukuvaan. Monet ihmiset olivat luulleet että konsertti on jo täysin loppuunmyyty, ja ilahtuivat kun kuulivat että lippuja on vielä saatavilla. Samalla pääsi pitkästä aikaa kunnolla juttelemaan ihmisille, ja vieläpä näinkin mukavasta aiheesta. Keikkamainoksia kiinnitin mustakeltaisella huomioteipillä, ( Trespassing väritys ) jolla sai hienosti lisähuomiota mainokselle ;) Kaikki cd:t ja dvd:t löytyy, biisit osaan ulkoa vaikka unissani, ja jääkaapin ovessa on upea iso juliste. Olen vieläkin hämmentynyt siitä, ettei Adam voittanut american idolia, koska hän on selvästi lahjakkain kilpailija mitä siinä kisassa on koskaan nähty. Ja tämän todistaa myös se, kuinka hänestä on tullut maailmanlaajuinen supertähti jota kaikki rakastavat. Adam on upea esikuva kaikille, varsinkin siitä, miten on ok olla erilainen ja oma itsensä, tämä on inspiroinut ja auttanut minua todella paljon parin viimevuoden aikana. Ihanaa että tuot WAG:in,(we are glamily tour) Suomeen, ja en malta odottaa tätä, lasken päiviä keikkaan, ja en pysty edes kuvailemaan mitä tunneskaalaa kävisin läpi jos pääsisin tapaamaan Adamia, sillä tällähetkellä vielä koen hänet eräänlaisena "mystisenä upeana Glamrock jumalana" jonka uskon todelliseksi vasta kun omin silmin näen ;)

  nooravaisanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 31. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 32. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 33. Olemme mummon kanssa fanitettu adamia ihan alkukarsinnoista asti ja vieläkin volat kaakossa autossa ja missä muuallakin aina kun adam soi!! Vaikka itsekin olen todella, siis massiivisen iso fani, haluaisin antaa rakkaalle mummolleni mahdollisuuden tavata meidän yhteisen rakkautemme koska hän ei päässyt mukaani adamin viime suomen keikalle! Tämä olisi todella mahtavaa minulle jos saisin tehdä mummoni iloiseksi näin isolla eleellä, hän on minulle tositosi tärkeä

  Katrinakurkio@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Olen aina ollut suuri musikaali fani. Ihailin suuresti kaikkien musikaalien laulajia ja tunteikkaita sanomia. Kunnes katsoin youtubesta videota Witched musikaalista, jossa Adam näytteli. Näin hänen sisällään suuren palon musiikkiin ja haltioiduin häneen.
  Meni vähän aikaa , kun tajusin American Idolia katsoessani , että tämä kyseinen mies, Adam, lauloi upean Queenin Bohemian Rapsodyn ! Olin heti, että wow!! Koko kauden ajan odotin vaan Adamia ja hänen erilaisia upeasti laulettuja biisejään. Tietyissä biiseissä tunsin itseni herkisryvän, kun kuulin Adamin äänestä suuren tarinan.
  Kun Adamin homoseksuaalisuus tuli lopulta julkisuuteen en todellakaan ollut mitenkään negatiivinen asian suhteen.
  Olen iloinen siitä , että Adam on niin aito. Sellaisia asioita arvostan. Kannustan hänen ja Saulin suhdetta täysillä. Tämä suhde on saanut minut uskomaan kohtaloon ja siihen, että sikään ei ole ennustettavissa.
  Minulla on kaikki Adamin levyt ja DVDt. Kaikkien biisien sanat on hallussa.
  Olen jo pitkän aikaa pitänyt fani sivustoa twitterissä @Worldw_Glamily jossa päivitän muille Adamin ja bändin tekemisistä mm. Kuvia, videoita yms. Se vie minulta aikaa mutta eniten iloitsen siitä, kun muut Glambertit saavat tietoa päivityksistäni ja kiittävät niistä.
  Adam seuraa mun tiliä instagramissä "saulikoskinenpictures" jossa tuen Saulia ja hänen mallitoitään.
  Laulan bändissä joka tekee aina kiertueen ja ihailen Adamin lava esiintymistä paljon! Hän on hyvä esikuva!!
  Olen tukioppilas koulussamme siksi, että kaikki jotka haluavat olla omaitsensä suokoon sille mahdollisuuden!
  Joten suuri unelmani on päästä ainakin kerran Adamin eteen ja sanomaan hänelle kuinka paljon välitän.
  Kiitos!
  With love
  Ada Johnsson

  johnssonada@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Koska olen Adam Lambert Fani i ollut american idolsinajoilta asti. ja Adam on ihana , sillä on mahtava Tyyli , hyvä ääni. ja haluaisin tavata Adamin , kun se olisi ihana piristys näin kevään alkaessa. ja keskelle arkea olisi kiva saada vähän piristystä. :)

  Milla_pasanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Täällä ois Jesse Lahdesta. Rakastan Adamia yli kaiken. Hänen tyyli, olemus, laulu, persoonallisuus ylittää kaiken koko maailmassa. Olen fanittanut Adamia American Idolsita lähtien. Hänen jokainen biisinsä saa sydämeni sykkimään ilosta ja onnesta, mutta myös surusta, tietenkin parhaalla mahdollisella tavalla. Hänen laulut ovat niin rehellisiä ja todellisia kuin vain voi olla. Jokaisella laululla on oma merkityksensä, mutta mielestäni suurin merkitys on, että hän vain yrittää pärjätä eämässä niin kuin me muutkin. Hän on rehellisesti se kuka hän on, eikä hän piilottele mitään vaan antaa myös muiden olla sellaisia kuin he ovat. Olen saanut niin paljon rohkeutta olla erilainen. Kaikista eniten rakastan Adamia siitä syystä miten hän puolustaa lesbo-, homo-, trans- ja biseksuaaleja ja heidän oikeuksia. Adam on niin aito ja niin "down to earth" ihminen kun vain voi olla. Hän rakastaa fanejaan ja kertoo fanien olevan hänen huippimenestyksensä "lääke". "Ei minua olisi jos minulla ei olisi faneja" kertoo Adam monissa haastatteluissa. En ole koskaan tavannut Adamia ennen, joten unelmani ja haaveeni kävisivät toteeni jos pääsisin tapaamaan maailman hienointa ihmistä, Adam Lamberttia.
  Sähköpostini: jesse.taskinen@pp.phnet.fi

  VastaaPoista
 37. Ah ihana Adam Lambert! Jos tapaamiseen pääsisin, niin otettaisiin hassuja yhteiskuvia ja naurettaisiin kilpaa toistemme ilmeille. Ja sitten keikkakin voisi alkaa tosi iloisissa merkeissä, kun oltaisiin jo pohjanaurut vedetty!

  Adamin musiikin kuuntelu saa meitsin vetämään omia pikkubileitä työmatkoilla auton ratissa, kävelemään koiran kanssa lenkillä nopeampaa, ruoanlaittoon pienen vivahteen musikaalia ja minut - hymyilemään!

  Adam itse vaikuttaa ihan huipputyypiltä, ja mahtavalta esikuvalta ihan meille jokaiselle. Kaikesta selviää olemalla oma itsensä. Ylävitoset sille!

  cosmopolis@suomi24.fi

  VastaaPoista
 38. Olen ollut Adamin innokas fani siitä asti kun kuulin hänen äänensä Amerikan Idolissa. Oli nautinto nähdä joka kerran tunnelmaltaan vaihtuvia esityksiä. Adamin ääni on aivan ainutlaatuinen. On muitakin loistavia laulajia, mutta Adamissa on jotain mitä ei voi selittää. Upean äänen lisäksi hänen persoonansa on rakastettava. En pitkän elämäni aikana ole nähnyt toista laulajaa/ esiintyjää joka olisi niin sydämellinen, faninsa huomioon ottava, hauska, kannustava, ja sydämeen käyvä. Ei ole väliä katsonko YouTube:sta musiikkivideoita tai haastatteluja tai M&G tapaamisia, aina hänen esiintymisensä saa minut hyvälle tuulelle. Hänellä on viisaita ajatuksia ja hänellä on rohkeutta tuoda ne esille ja olla oma itsensä. Näin hän on hyvä esimerkki toisillekin. Hän välittää muista ja onkin osallistunut useaan hyväntekeväisyystempaukseen. Hän vastustaa hyvin aktiivisesti kiusaamista. Kaiken kaikkiaan hän on hyvä ihminen. Hänen herkimmät laulunsa sulattavat sydämen kokonaan. Ja kaiken tämän ihanuuden kruunaa se, että hän on uskomattoman komea!!!!! Eli suoraan sanottuna täydellinen :) Tekisitte minut HIRRRRRRRRRRRRRRRRVEÄN onnelliseksi jos valitsisitte minut ja pääsisin tapaamaan Idoliani <3
  jatta.reunus@hotmail.fi

  VastaaPoista
 39. Olisi aivan upeeta päästä tapaamaan Adam ja kiittämään kuinka suuresti hän on vaikuttanut elämääni. On oikeastaan hullua, kuinka paljon yksi ihminen voi muuttaa jonkun elämän vaikka en suoranaisesti tunne häntä. Adam on opettanut minulle olemaan positiivinen, syleilemään jokaista hetkeä elämässä ja kaikista tärkein: arvostamaan itseäni sellaisena kuin olen. Tiedän nyt mitä intohimo on ja kuinka unelmistaan täytyy pitää kiinni. Tulen aina muistamaan lämmollä fanityttöilytunteita, - ja hetkiä, joita Adam on minussa aiheuttanut ja Adamin tapaaminen olisi kaiken huippu, hetki elämässäni, jolloin voisin kertoa hänelle kuinka paljon arvostan häntä ihmisenä.
  kurnaaw@hotmail.fi

  VastaaPoista
 40. Olen 43-vuotias ja menossa elämäni ensimmäisen kerran konserttiin ja vain Adam Lambertin vuoksi.Löysin Adamin musiikin noin vuosi sitten ja siitä lähtien olen olut hänen suuri faninsa.Arvostan hänen tyyliään ilmaista itseään ja rakastan hänen musiikkiaan yli kaiken. Joudun menemään konserttiin yksin ja tapaaminen Adamin kanssa tekisi kokemuksetani täydellisen ja minusta maailman onnellisimman ihmisen.

  bertglam1@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Tervehdys!

  Olen itse aloitteleva artisti, harrastanut klassista laulua 7 vuotta. Olen lapsesta asti hakenut musiikkimaailmasta esikuvaa, jotakuta, jota katsoa ylöspäin. Koen, että nykypäivänä pääsee arvostetun solistin titteliin aivan liian helposti, oikealla osaamisella ja henkilön taidolla ei ole merkitystä, puutteet korjataan tietokoneella ja ulkonäöllä. Laulaminen ei nimittäin ole millään tavalla helppoa, ja teknisesti puhdas ja kaunis laulu on erittäin pitkän ja raskaan työn tulos.

  Adam Lambert on kiistatta yksi popmaailman loistavimpia tähtiä, mies, joka on tittelinsä ja kunniansa kaikin puolin ansainnut. Hänen äänensä resonoi todella kauniisti ja hän saa uskomattomalla tavalla koko sielunsa sisällön kuulumaan laulussaan. Se on taito, jota harva ihminen hallitsee.

  Kaikkein hienointa tässä ihmisessä on kuitenkin se, että hänellä on omat mielipiteet, joiden takana hänm pysyy kritiikistä huolimatta, hän on täysin oma itsensä, ja ennen kaikkea käyttää mediaa vain "hyvällä" tavalla, eli esimerkiksi kannustamaan erilaisuuden hyväksymistä sekä jokaisen ihmisen kunnioittamista yksilönä. Tämä mies on mielestäni esimerkillinen julkisuudenhahmo, josta nuoret, kasvavat lapset saavat hienon roolihahmon itselleen. Hän on henkilö, jota minä katson leveä hymy huulillani ja ajattelen: "Juuri tuollainen haluaisin itsekin olla."

  Hanna kuittaa :)
  meriadoll@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Kaikkiin tekstin alussa oleviin kysymyksiin KYLLÄ!!!. Meillä on fanitettu ja rakastettu Adamin musiikkia ihan sieltä American Idolsin alkukarsinnoista asti, eli kaksi tytärtäni ja minä (kumpikin jo täysi-ikäisiä). Itse haluaisin voittaa ja antaa liput tyttärelleni, joka on suurin fani meidän perheestä. Hän otti jopa samanlaisen tatuoinnin ranteeseen kuin Adamilla on, vaikka pelkää kuollakseen neuloja. Adam antaa rohkeutta kohdata vastoinkäymisiä positiivisella elämänasenteellaan ja on kiusattujen ja seksuaalisen vähemmistön äänitorvena. Adamin ansiosta moni nuori on oppinut hyväksymään oman seksuaalisuutensa ja häntä kuuntelevat kaiken ikäiset ihmiset. Hänellä on erittäin laaja ääniskaala ja pystyy laulamaan musikaalikappaleita, rockia, poppia ja eihän hän huono voi olla kun häntä pyydettiin esiintymään Queenin solistina ja hyvin hoiti senkin homman. Kaikkeen mihin hän ryhtyy hän ryhtyy täydestä sydämestään. Innolla ja jännittyneenä odotamme aina seuraavaa uutta musiikkivideota ja kappaletta. Toivon todellakin voittavani lipun tapaamiseen ja konserttiin, että voisin häntä kiittää sydämestäni kaikesta hyvästä mitä hän on saanut aikaan. ( sippe1@yahoo.com )

  VastaaPoista
 43. Hei!!
  Haluaisin yllättää serkkuni ja viedä keikalle. Entinen bailaaja kokee tällä hetkellä suuria ja nopealla aikataululla tulleita muutoksia elämässään, on suhteessa ja odottaa vauvaa. Eli elämä on tasaisen rauhallista. Siihen saisi ainakin hetkeksi kunnon potkua kun pääsisi tapaamaan kummankin rakastamaa artisita! Adamin tapaaminen olis varmasti järisyttävä kokemus ja sen muistot kannattelisivat onnellista odottajaa. =)

  VastaaPoista
 44. 15v tyttö hangost moi. Minusta tuli iso fani jo vuonna 2009 kun näin lambertin idolissa, joten olin tietysti hänen keikallaan joulukuussa vuonna 2010 mutta en nähnyt sitten mitään. Haaveilen todella Lambertin tapamista. olisi elämän paras lahja ikinä jos saisin tavata ainoan idolini! en voisi edes kuvailla siitä,varmaan pyörtyisin jännityksestä ja onnesta! // Heidi Henriksson hangosta yhteyttä saa eikkuu-@hotmail.se tai numeroon 0409356087! :)

  VastaaPoista
 45. Löysin Adam Lambertin musiikin suunnitellessani ensimmäistä mallistoani. Päivät venyivät pitkiksi ja oli ihanaa laittaa Adam soimaan aamun hiljaisina pikkutunteina, muiden nukkuessa. Se sai ajatukset pysymään kasassa, vähintäänkin lentämään ja päälle painava deadline tuntui siirtyvän kauas hamaan tulevaisuuteen. Viis muista, silloin olimme vain me kolme. Edelleenkin For Your Entertainment-albumi saa Batteryn maun suuhun ja tummat pussit silmien alla tuntumaan kuin eiliseltä, hyvällä tavalla! Broken Open on soinut Spotifyn lisäksi myös catwalkilla ja kiteyttänyt sen unenomaisen tunnelman, minkä haluan vaatteillani välittää.

  Olisi hienoa päästä tapaamaan muusa, joka on ollut inspiroimassa suunnitteluprosessin eri vaiheita! :D

  kuumaavalkoista@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Moikka!

  Olen 16-vuotias tytöntyllerö Keski-Suomesta! Tänään töitä tehdessäni ja Yle X:ää kuunnellessa (kuten tavallista), sain tietää tästä kilpailusta. Mitäkö ajattelin? Mulla olisi elämäni tilaisuus nähdä suurin idolini koskaan, niinhän sitä luulisi, vai? Enhän mä täällä muuten olisi kisaan osallistumassa! Näin asia ei kuitenkaan ole, nimittäin Adam Lambertin fanittaminen on meidän perheessä maailman rakkaimman pikkusiskoni tehtävä. Hän on se, joka on aina ollut tukenani, kaikista vaikeimpinakin aikoina. Hän on se, joka on aina iskän kanssa riidellessä pitänyt puoliani. Hän on se, jonka kanssa olen elänyt koko elämäni. Hänen syntymästään saakka.

  Tämän kilpailun spotattuani, tuli mieleeni ajatus siitä, kuinka voisin korvata kaiken sen tuen minkä olen häneltä elämäni aikana saanut :)Jos voittaisin tapaamisen Adam Lambertin ja lipun hänen konserttiinsa, yllättäisin sillä pikkusiskoni, joka varmasti ilahtuisi ikihyviksi!

  Suvi Kupari, Muurame
  suvikupari@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Wau, Adamin tapaaminen olisi minulle elämääkin suurempaa, vaikea edes kuvailla sanoin mitä se merkitsisi. Olen seurannut Adamin uraa american idolsin koelauluista alkaen. Silloin jo tiesin että tästä herrasta tultaisiin kuulemaan tulevaisuudessa, koska Adam oli niin erilainen ja omalaatuinen tyyliltään, laulultaan sekä persoonaltaan.

  Adamin musiikki ja eritoten sanoitukset ovat auttaneet yli vaikeiden aikojen, esimerkiksi ero entisestä tyttöystävästä.. Silloin biisit joihin pystyi samaistumaan, kuten Sleepwalker, antoivat minulle voimia kun olin oikeasti rikki.

  Arvostan sanomattoman paljon sitä, mitä Adam tekee sateenkaarikansan hyväksi tukemalla hyväntekeväisyysjärjestöjä, olemalla itse avoin ja rohkaisemalla muitakin olemaan omia itsejään. Maailmassa on aivan liikaa nuoria jotka ovat erilaisuutensa tai suuntautuneisuutensa takia joutuneet syrjityiksi. Adam antaa monille toivoa ja rohkeutta, ja sitä nykymaailmassa tarvitaankin koska ihmiset tuomitsevat aivan liikaa.. Adam on hyvän tahdon ja positiivisuuden lähettiläs.

  En edes löydä sanoja... Jos vain saisin tilaisuuden kertoa Adamille kuinka paljon hän on minun elämääni vaikuttanut ja kuinka paljon arvostan häntä sekä ihmisenä että esiintyjänä.. That would mean a world to me.

  Kiitos ja kumarrus.
  -Maria

  maria_kokkonen86@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Tällaiselle harmaalle, tasaista päivästä-toiseen-arkea elävälle konttorirotalle olisi poikaa tavata Adamin kaltainen artisti, joka voisi neuvoa kuinka tulla oman elämänsä glamour-kyllästetyksi, säihkyväksi superstaraksi. Ei voi kuin ihailla kuinka Adamilla oli American Idolissa munaskuukelia vetää kappaleet aina omalla, tavallisuudesta poikkeavalla tavallaan. Jos saisi imaistua edes prosentin Adamin itsevarmudesta ja valovoimasta, niin silläpä pärjäisi läpi suomalaisten talvien koko loppuikänsä.
  hkhelin@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Kohta 8 v täyttävä tyttäreni on aivan pöljänä herra Lambertiin. Voisin sanoa että tässä on todellinen fani, jolle jotain merkitsee vain miehen musiikki. Ei se mitä mies milloinkin tekee ja kenen kanssa tekee..
  Hän toivoo tapaamista niin kovasti että on jopa nauhoittanut Youtubeen viestin kyseiselle herralle. Pyydänkin että katsotte hänen viestinsä ja teette valintanne sen perusteella. Niin paljon hänen mietteitään haaveitaan ja uurastustaan tulee sille tuosta videosta.

  http://www.youtube.com/watch?v=FR8dlQL1028

  terkuin
  mrsbiggypig71@gmail.com

  JK.
  Koska tyttö on niin optimistinen sen suhteen että joskus idolinsa tapaa niin osti hän tänään Adamille kaulakorun jota varten on säästänyt lähes 2 kk viikkorahansa.

  VastaaPoista
 50. jotta asia ei mene yksinkertaiseksi ja niin ihanasti käy että nuori tyttäreni lipun itselleen voittaisi, tahtoisin luonnollisesti olla hänen tukenaan tilaisuudessa.

  Ei se tapaaminen minunkaan kohdallaan hukkaan menisi. Nautin suunnattomasti miehen musiikista ja uskomattomasta tavastaan tulkita tunteita järisyttävän äänensä avulla.

  Miehen rohkeus olla oma itsensä on inspiraatio jokaiselle oman identiteettinsä kanssa kamppailevalle. Ei elämä ole aina ruusuilla tanssimista mutta se on elämää yhtä kaikki ja sitä pitää syleillä. Olla rohkeasti se mitä on ja tahtoo olla. Tätä viestiä Adam levittää sekä teoillaan että lauluillaan.

  Tämän ihanan artistin uran kehitystä on ollut onni saada seurata aina sieltä ruohojuuritasolta aina Idolsin alkukarsinnoista saakka ja nähdä henen kehittyvän siksi säkenöiväksi esiintyjäksi, tulkitsijaksi ja aidosti välittäväksi ihmiseksi..

  Uusinta terkuin
  mrsbiggypig71@gmail.com  VastaaPoista
 51. Hei!! Jos voittaisin ottaisin mukaan kaverini, jolla oli jokin aika sitten synttärit ja joka on ollut Adam Lambert fani jo todella kauan, mutta ei päässyt keikalle kun Adam oli ensimmäisen kerran Suomessa. Tahtoisin nyt antaa hänelle myöhäiseksi syntymäpäivälahjaksi meet & greet tapaamisen Adam Lmabertin kanssa. Tahtoisin myös itsekin päästä tapaamaan Adamia!! En itsekään päässyt Adamin ensimmäiselle suomen keikalle jonne oli käsittääkseni myynnissä myös meet & greet lippuja ja tapaaminen merkitsisi minulle todella paljon, koska Adam on suurin idolini ja hänen tapaaminen olisi tällä hetkellä parasta mitä tiedän. :))

  terv. nanzku.96@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Olen ollut Adamin fani noin 4 vuotta ja hän on muuttanut mun koko elämän. Mua kiusattiin ala-asteella ja olin aina yksin. Vaihoin kouluu onneks kun ala-aste oli ohi. Kuuntelin aina Adamia ja luin sen tarinaa. Sillä oli myös ennen vaikeeta mut nyt sitä rakastaa monet ihmiset ja Adam on mun sankari. Vaikka mulla on vielä vaikeeta en vaihtais mun "Glambert elämää" mihinkää. Asiat mitä mulle sanottiin on aina mun mielessä ja arvet ei häivy mut Adam on auttanu mua eniten. En tunne Adamia eikä Adam mua mut se on mulle yks tärkein asia täs maailmas. Monet asiat mun elämäs on muuttunu paremmaks mut oon tajunu uusia asioita ittestäni ja joitakin asoita en pysty enää käsittelee yksin. Adam on auttanu mua niin paljon eteenpäin. Olin Adamin keikalla 2010 vuonna jo mutta en jaksa ees uskoo et tapaisin Adamin, saisin halata häntä. Itkin keikallakin koko ajan ja se oli mun elämän onnellisin hetki. Ilman Adamii oisin luovuttanut. Adamin muusiikki on maailman parasta ja siihen ei voi tylsistyy. Itken monesti mut ilosta myös. Osaan kaikki biisit ulkoa ja en pärjää päivääkään kuulematta Adamin ääntä. Adamin takia jaksan. Me kaikki ollaan tasa-arvoisia ja kauniita sellaisina kun ollaan. Adam on just semmonen kun itse haluaa olla ja ei välitä muitten mielipiteistä. Mun on vaikee olla semmone mut tiedän et joku päivä oon onnellinen just tämmösenä. Toivon et voittaisin. Tää on mun unelma ja kun kuulin et Adam tulee taas tänne mä itkin ja olin niin onnellinen! Jos mä tapaisin Adamin olisin maailman onnellisin. Tää on mun unelma. Rakastan Adamia ja oon oikea fani. Saisin halata mun unelmien ihmistä.

  VastaaPoista
 53. Adam Lambert on yksi lempi artisteistani IKINÄ ja olisi aivan mahtavaa tavata hänet!! ! Adamin ääni on vain niin ihana ja biisien sanoilla on minulle paljon merkitystä. Adam on myös mahtava esikuva osoittaessaan, että voit olla oma itsesi ja hänen tapaamisensa tosiaan olisikin varmasti yksi elämäni kohokohdista!!!

  VastaaPoista
 54. Olisi liian kliseistä sanoa, että Adam on muuttanut minun elämäni. Mutta hän on saanut minut tekemään asioita, joita en olisi ennen Adam-ihastustani kuvittellut ehkä ikinä tekeväni. Koen lähteväni suureen seikkailuun täältä käpysestä keski-Suomesta Helsinkiin konserttimatkalle yksin, jossa tulen tapaamaan paljon paljon uusia ihmisiä keiden tiedän tuntevani samoin Adamia kohtaan kuin minä itse.
  Olen kohta 40 ikävuotta lähentelevä tyttönen ja ikinä aikaisemmin minulla ei ole ollut ketään idolia, jota olisin näin antaumukselle seurannut. Madonnat, Michael Jacksonit, New Kids On The Blockit...what ever... eivät ole kiinnostaneet minua muuta kuin jonkun hittikappaleen verran.
  En edes oikein itsekään osaa sanoa mikä Adamissa minua kiehtoo(maailman upeimman lauluäänen lisäksi tietysti), mutta hän on vain nyt viimeiset pari vuotta saanut ajatukseni sykkyrälle onnesta:)
  Tiedän vain sen, että Adamin tapaaminen saisi minulta jauhot suuhun, jalat alta ja silti olisin sen päivän onnellisin ihminen koko maailmassa:)
  But if I had you, that would be the only thing I'd ever need. If I had you,the money, fame and fortune never could compete.
  If I had you, life would be a party, it'd be ecstasy
  Yeah, if I had you, Adamin kappaleen sanoja lainaten kiteytyy minun perustelut:)

  Jännityksellä ensiviikon sunnuntaita odottaen: glamhanbert@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Voi, mistä aloittaisi.. Ehkä niistä illoista, kun tutustuin Adamiin ensi kerran American Idolissa ja ihastuin ensi silmäyksellä. Ääni upposi jotenkin heti niin syvälle sieluuni, ettei se sieltä taida koskaan enää lähteäkään. Adamissa, hänen äänessään ja tavassa esiintyä oli ja ON jotain maagisesti minuun vetoavaa. Jo Idolia katsoessa sanoin miehelle, että jos Adam koskaan tulee Suomeen esiintymään, niin mikään ei estä minua olemasta paikalla. Ja ei estänytkään. Keikka Kaapelitehtaalla oli upea! Adam ihmisenä ja hänen ääni on upea ja koskettava ja saa aina hyvällle tuulelle. Myönnetään myös ahh niin upea ulkomuoto ja seksikkyys. Tsekkaapa For your Entertainment -video, niin tiedät mistä puhun..

  Nyt kun liput tulevalle keikalle on hankittuna, ei mikään muu ajatus ole meinannut mahtua viime viikkoina päähäni kuin pian pian pian... Onhan se nyt hassua, että päälle kolmekymppinen vaimo, opettaja ja kahden lapsen äiti ei meinaa saada työ- ja kotijuttuja hoidettua, kun koko ajan kelaa mielessään Adamia ja perjantaita 22.3. :)

  Adam-fanitus on tarttunut omiin tenaviinikin. Yhdessä joraillaan ja tyttö pian 4v vetelee jo komiasti Adamin biisejä omalla "englannillaan". Myös yleensä niin tyyni 6v poikanikin heittää tanssikuviot Adamin tahtiin. Tyttö myös jo kovasti odottaa keikkaa, että äiti pääsee "oikeesti kattomaan Aram Lamperttia teatteriin". Olisi sanoinkuvaamattoman upeaa voida kertoa tytölle, että äiti pääsee jopa tapaamaan meidän yhteistä supertähteä ja kertomaan terkut Adamille häneltäkin. Täten siis toivon, pyydän, anon, teitä rakkaat Inari ja Anne, että valitsette minut! Kaikki unelmani tälle elämälle olisi sitten täyttyneet! <3

  Ps. Parhaan ystäväni kanssa ollaan keikalle lähdössä ja olisipa parhautta yllättää hänet M&G yllätyksellä! OMG!

  Pps. Ja viimeinen taivutteluyritys: YleX soi mun radiossa aina, ootte parhaita! :D

  Parahin terveisin: jenni.makkonen@netikka.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkemmin ohjeet luettuani, täytyy siis hoputtaa kaveri kirjoittamaan pian ne toiseksi parhaat perustelut, että molemmat päästään Adamia tapaamaan.. :D

   Poista
  2. Ppps. Löysin tänään ihanaa keltamustaa lankaa, kuten Trespassing-raidat!! Keikkahuivi jo neulottu ja toinen tuloillaan Adamille M&G:ssä annettavaksi! <3 :D

   Poista
 56. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut Adamin fani siitä asti ku seurasin häntä american idolissa. Hän oli ainoa kenestä pidin siinä ja sen vuoksi katsoin joka ikisen jakson ja jälkeenpäin olen niitä netistäkin katsellut. Ei ole yhtään päivää, millon en kuuntelisi hänen biisejä, kun kuuntelen musiikkia. Fanitukseni on hiljattain tarttunut pariin kaveriinikin ja mikä olisi parempaa kuin päästä parhaan kaverin kanssa tapaamaan omaa idoliaan? Ja mikä parempaa, kaverillani on synttärit 20.3 ja olisi ihana yllättää hänet.

   Adamilla on aivan mahtava ääni, joka joskus koskettaa todella syvältä. Olen valehtelematta joka ikisen haastattelun hänestä katsonut ja hän vaikuttaa niin ihanalta, sympaattiselta, kohteliaalta ja jalat maassa- tyypiltä.

   Olen jo monta viikkoa odotellut keikkaa ja laskenut kauan päiviä. Aina kun katson hänen uusimpia live-esiintymisiä, intoni vain kasvaa. Kerran näin jopa unta, että tapasin hänen poikaystävänsä Saulin Hartwall areenalla ja juttelin hänen kanssaan ja hän järjesti tapaamisen Adamin kanssa minulle ja kaverilleni. Aamulla kun heräsin ajattelin että olisipa ihana jos niin oikeasti tapahtuisi. Se olisi elämäni paras päivä ja kohokohta jos voittaisin tämän kilpailun ja pääsisin näkemään Adamin ja juttelemaan hänelle, englannin taito minulla on onneksi hyvä, että eiköhän me ymmärrettäisi toisiamme. :)

   sähköposti : jenni.kamppinen@gmail.com

   Poista
 57. Tää on pitkä stoori! Adamiin tutustuin eka kerran Idosissa, heti eka koe-esiintymisessä tiesin: tässä on voittaja, paras Idols esiintyjä ever. Ja kun hän ei voittanut olin ihan että aaarggh, maailmassa on virhe, kuinka amerikkalaiset voivat äänestää näin väärin!?!
  Seurasin Adamin uraa vaihtelevasti sen jälkeen. Omassa elämässäni tuli avioero, tosi pahaa masennusta, pitkiä mustia kausia!!!!!
  Saulin ansiosta löysin Adamin tavallaan uudelleen. Koska olin fanittanut Saulia jo BB aikoina, tämä yhtälö oli helppo ja luonnollinen. Adamin musiikki avautui uudella tavalla!

  Facebookin kautta löysin kaikki ihanat Glambert ryhmät ja Adamin fanit. Huomaisin että siellä hyväksytään kaikki, oli ikä, ihonväri, uskonto tai seksuaalinen suuntautuminen mikä tahansa! Tämä pelasti elämäni!
  Löysin ystäviä jotka jakavat tämän maailman parhaan fanituksen!!! Sain käydä ihanien uusien ystävien kanssa katsomassa Adamia ja Queenia kesällä! Ehkä turha mainita miten tärkeitä Adamin musiikki ja laulujen sanat ovat, jokapäiväisiä!!
  Jos pääsisin tapaamaan Adamia kertoisin hänelle, kuinka hänen musiikkinsa ja asenteensa ovat pelastaneet elämäni. Ja jos ei nyt, niin joskus tulevaisuudessa, koska tulen olemaan hänen faninsa loppuelämäni!!!! ♥

  terv. teija.wahlberg@hotmail.fi  VastaaPoista
 58. Mistäpä aloittaisin, kun on niin paljon suuria ja painavia syitä miksi juuri minun on päästävä Adamin keikalle, suoranainen pakko. Kyse on elämästä ja kuolemasta. Ainakin sieluni elämästä. En nimittäin koe olevani kokonainen ihminen ilman, että saan kerrottua Adamille olevani hänen paras ystävänsä, josta hän ei vielä ole tiennyt mitään... noh, ehkäpä hieman pilke silmäkulmassa tämä, mutta ei niin pientä pilaa ettei totta toinen puoli ;)

  Totuus on se, että minä olen vasta nyt fanittanut ensimmäistä kertaa elämässäni ketään siten kuin fanitan Adamia. Olen 35 vuotias, normaaliälyiseksi todettu neljän lapsen äiti ja yhden miehen vaimo, joka ei pääse juuri koskaan pakenemaan kiireistä arkeaan mihinkään muualle kuin päänsä sisään. Ja siellä pään sisällä on minun kanssani hyvin usein Adam ja hänen elämää suurempi musiikkinsa. Fanitukseni intensiivisyys aiheuttaa usein hilpeyttä kanssaihmisissä, mutta en minä semmoisesta piittaa, ei Adamkaan häpeile olla oma itsensä.

  Nyt kun on menossa kilpailu, josta 2 onnekasta voi voittaa tapaamisen Adamin kanssa, on sielunelämä taas hetkellisesti sekaisin... meinaa mennä yöunet kun ajattelee, että on edes häviävän pieni mahdollisuus tavata Adam. Ja sitä paitsi tämä on ainoa mahdollisuuteni kuulla Adam livenä, en nimittäin näillä näkymin pääse omin neuvoin keikkaa katsomaan, monesta syystä se ei muuten onnistu... Ja nämä olivat vasta ne päällimmäiset perustelut, lisää löytyisi mutta näillä mennään :)

  Rakkain terveisin mamabear@luukku.com

  VastaaPoista
 59. Voi apua!!
  Nyt pääsi rokkiflikalta itku!
  Apua, mä tärisen, enkä tiedä mitä kirjottaa, oon ihan jäässä, sori :D

  Mä en osaa perustella oikeen mitenkään tätä. Mä en ajattele itseasiassa ollenkaan itteäni, vaan muita. Pääasia on, että mun ystävillä ja muilla ihmisillä on asiat hyvin, ihan sama mulle, miten mulla pyyhkii.
  Mä en huomiohuoraa, vaikka se saattais siltä tuntua. Mut mä en vaan tiedä, ajattelen aina muita, en itteeni, siks en osaa perustella(tähän väliin epämääräinen viilsin keittiöveitsellä sormeeni-ilme) muttaettä olsihan se ny ihanaa päästä..
  Ei perkele.. Mä en osaa perustella! Peli menetetty, murut.
  Noh, jatketaan silti, yrittäminen ei maksa mitään ;)

  Multa ei löydy seinältä ku minijuliste Adamista, tekstit Adam Lambert, Sauli koskinen ja Tommy Joe Ratliff, mutta se ei määrittele sitä, olenko mä fani vai en.

  Mä en ala tässä esittämään wannabe;ta, vaan sanon miten asiat on, vaikka vitun idiootilta kuulostankin.
  Mä Adamin olemassaolon tajusin vuonna 2009, ja silloin mun elämä lähti käyntiin. Olin 9-vuotias kakara, joka ei tiennyt musiikista muutakuin sen Alice Cooperin superhyvän biisin, jonka nimi on Poison. Mun vuoden nuorempi serkkutyttöni, mulle koko elämän tähän asti läheisin ollut ihminen, näytti mulle Adamia, ja sillon joku syttyi. Mikä mä olen, olin ollut, tuun olemaan.
  Keväällä 2010, lähellä 10v synttäreitäni kertoi serkkuni, että Adam on homo. Hän ei oikeen voinut sietää homoja silloin, ja mun oli pakko esittää. Todellisuudessa luukutin Adamia kotona, ja haukuin muualla. Mä olin perhanan tyhmä. Miks mä ikinä menin haukkuun sitä? Adam autto mua pääsemään kuitenkin ensimmäisen kymmenyksen yli, ja koitti hetki, jolloin pystyin sanoa, että olen elänyt kymmenen vuotta. Aika lensi, ja Adam unohtui. Aloin olemaan ilkeä muille, ja kiukuttelemaan. Multa puuttu jotain.

  Mun yks parhaista ystävistäni tuli meille kaukaa kylään pari viikkoa sitten. Hän on _todellinen_ Adam Lambert-fani, ja kertoi paljon, miten menee Adamin keikalle. Mun sydäntä lämmitti niin järjettömästi, ku hän oli onnellinen. Puhuttiin Adamista, ja kerroin, miten ennen kuuntelin tätä kyseistä artistia. Hän soitatti sitä mulle, puhui jotain, ja sillon löin nyrkkiä pöytään. Tässä tämä nyt on. Lämmin tunne palas.
  Hän lähti, minä ja isä ajettiin kotiin juna-asemalta, ja kuuntelimme Alice Cooperin levyä, minkä hän oli ostanut mulle juuri äsken. Mä olin saanu takasin mulle kaks tärkeää artristia ja vaikuttajaa.
  Purskahdin itkuun. Mä olen kokonainen.

  Anteeksi, tää kommentti menee nyt kahteen osaan xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän jälkeen, ku löysin taas Adamin, oon ollu taas se sama kannustava ilopilleri, ei ikinä luovuteta. Mulla on elämä edessä, mä oon rokkari, joka on vain harvojen lahja, se on verityyppi. Mä tiedän, kuka mä oon, ja kuka mä haluun olla, ja tuun olemaan. Vaikka mä rokkari oonkin, mun elämäni tärkein asia on musiikki, ja tärkein artisti on Adam. Adam on antanu tunnetilojen lisäksi paljon muutakin. Oon kasvanu sen musiikin huostassa, ja tuun kasvamaan.

   Soitin aika vasta mun serkkutytölleni. Sillä oli vähän aikaa sitte synttärit. Onnittelin innoissani, kyselimme kuulumisia, ja juorusimme. Yhdessä vaiheessa uskaltauduin kysymään häneltä---
   'Inhoaksä vieläkin Adamia?'
   Purin huultani, ja hän vastasi, että ei. Jes. Muistelemme aina yhdessä lapsuusaikojamme, koska vietämme paljon aikaa yhdessä. Nauroimme asialle, miten hän inhosi Adamia, ja minä esitin. Adam on siis yksi yhteisistä, kallisarvoisimmista muistoistamme.

   ANTEEKSI, tämä meni nyt romaaniksi! Kerroin mun tarinaa vähän liianki paljon. Mutta nyt teidänon ainaki paljo helpompi päästä kiinni siihen, miten mä perustelen, koska.. en osaa perustella.. :'D

   No, tämä klisee kuulostais jo lissuilulta, jos alkaisin hokemaan ihggrakastanrakastanadamiapuspusnuuh<3<3<3<3 Eli skipataan se yli, ku kaikki tietää, että rakastan sitä.. :D
   Mä en tarvii fanitapaamista tai lippuja, jos nyt ajattelee. Mulla on perusasiat kunnossa. Koti, musiikki, ruokaa, vanhemmat jotka huolehtii jnejne. Mutta se olis mulle tärkeää ja unohtumatonta.
   Mä olen ikuinen häviäjä, tottunu siihen, mutta yrittäminen ei edelleen maksa mitään (; Mä otan mielelläni haasteita vastaan ja lähden uuteen.

   Mulla on kohta syntymäpäivät, ja vihaan syntymäpäiviä, mutta se olis kyllä korvaamaton, ainutlaatuinen ja unohtumaton lahja.
   Adam vie tärkeää viestiä kaikille. Olkaa sellaisia, kuin haluatte olla, tehkää kaikki mitä olette aina halunneet tehdä, nimittäin kohta se saattaa olla mahdotonta..
   Mulle se sanoma merkkaa äärettömästi. Muutuin villapaitatytöstä rokkariksi tuosta vaan. Ja iso kiitos siitä kuuluu Adamille.
   Mulla soi nytki Adam täällä, luukutan sitä koko ajan.
   ... No voi jumalauta, mä en vaan osaa perustella! Toivottavasti toi mun elämänkertomus riitti teille (:
   Ja nyt täytyy vielä ilmoittaa, että rakastan myös Sauli Koskista ja Tommy Joe Ratliffia! <3 Saulilta oppinut niin paljon, ja Tommy Joen pienetkin elkeet auttavat aukaisemaan jotain uutta.

   Mä pyydän anteeksi tätä kamalaa kommenttia! Tästä tuli kauheen kirjakielipainotteinen, koska jos kirjoittaisin normaalisti, murteella jne, olis joka toinen sana varmasti vittu tai jotain sinne päin.. :D
   'Siis vittu ihan oikeesti mä vaa rakastan sitä vitun Adamia nii vitun palio..' ... x3 No siinä oli jonkulainen esimerkki, anteeksi xd

   Mutta tämä nyt oli kai tässä. Kiitos paljon! <3

   Sähkärini; ella.santapakka@gmail.com

   P.s. YleX on paras! <3

   Poista
 60. Miten tätä voi perustella? :D Adam Lambert on vaan niin uskomaton, jumalaton ääni, parasta musiikkia ja hyvä roolimalli! Olisi todella siistiä ja unelmien täyttymys päästä tapaamaan tämä herra face to face. Yksi kaverini pääsi silloin -10 vuonna (eikä sitten ottanut mua mukaan). Adam "rohkasee", että voi olla mitä on, eikä tartte välittää muiden mielipiteistä :) Tämä alkoi kuulostaa jo jotenkin teennäiseltä, mutta... HALUAISIN TODELLAKIN VOITTAA!

  kosonen.jere@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Olen fanittanut Adamia nyt reilut kolme vuotta, seinäni on tapetoitu hänen kuvillaan ja julisteillaan ja kaverini ja perheeni ovat täysin kyllästyneet Adam sitä Adam tätä juttuihini :D viimeiset 100 päivää ensimmäiset sanani kenellekkään aamulla ovat olleet kuinka monta päivää, tuntia ja minuuttia on jäljellä Adamin keikkaan. Tämä keikka n minulle tällä hetkellä tärkeämpää kuin mikään muu, koska Glam Nation kiertueen aikana en päässyt mukaan. Olimme sillon varanneet kahden viikon Turkin matkan samaan aikaan kun keikka oli!! Olin murtunut jo silloin, mutta en saanut jäädä kotiin, koska kukaan ei päässyt vahtimaan minua silloin ja yksin jääminen ei tullut kysymykseenkään.

  Kun sain tietää tästä konsertista, päätin että minua ei estä mikään menemästä sinne. Ostin itselleni permantolipun, ja olin onneni kukkuloilla seuraavan kuukauden. Kun tajusin että minun on päästävä vähintääkin edellisenä päivänä keikkapaikalle jonottamaan että pääsen mahdollisimman lähelle näkemään idolini, vanhempani pääsivät yhteisymmärrykseen siitä, että minulla ei ole mitään asiaa Helsinkiin keskellä yötä yksinäni. Koitin selittää, että en ole siellä yksin koska tiedän että sinne tylee melkoinen jengi Finnberttejä edellisenä iltana, mutta selitystäni ei hyväksytty. Vaikka Adam oli minulle tärkeä jo silloin, pääti olla haastamatta riitaa ja tyytyä olemaan hieman kauempana.
  Noin kuukausi sitten elämäni kääntyi päälaelleen kun paras ja rakkain ystäväni kuoli ja tunsin olevani täysin yksin. Noin viikkoon en pystynyt tekemään mitään. Satuin yhtenä iltana vain makaamaan sängyssäni ja kuuntelemaan Trespassing-levyäni. Kun kappale Better Than I Know Myself alkoi soida, kyyneleet virtasivat ja Adam Lambert sai täysin uuden merkityksen elämässäni. Ennen olin ollut todellinen fani ja Adamilla oli iso osa elämässäni, vaikken häntä koskaan ole tavannutkaan. Nyt, hän ON minun elämäni. Hänen musiikkinsa on se voima, joka pitää minut kiinni elämässä, hänen hymynsä ja naurunsa on se, joksa saa minut hymyilemään ja nauramaan ja hänen onnensa, tekee minutkin onnelliseksi. Adam on minulle kaikki.
  Päätin silloin, että teen mitä tahansa päästäkseni näkemmän hänet mahdollisimman läheltä, tunteakseni sen energian hänen ja yleisön välillä mahdollisimman hyvin ja nähdäkseni hänen nauttivan elämästään aivan minun edessäni. Kovan etsimisen jälkeen löysin itselleni vihdoin työpaikan puhelinmyyjänä, ja äitini suostui lainaamaan tarpeeksi rahaa jotta sain ostettua VIP-lipun, sillä työpaikkani turvin uskalsin luvata että saan maksettua sen takaisin. Myin permantolippuni puolitutulle 10 eurolla, sillä ajattelin että tärkeintä on ettei se jää käyttämättä. Vain hetki tämän jälkeen entinen hyvä ystäväni lähestyi minua, koska hän oli kuullut että minulla olisi yksi lippu halvalla myynnissä. Hän kertoi että oli innostunut Adamista ja hänen musiikistaan ihan äskettäin, mutta koska hän on samanikäinen kuin minä (17v) ja asuu omillaan ja on lukiossa, hän ei uskaltaisi tuhlata rahaa mihinkään kun täytyy maksaa vuokra. Ystävystyimme uudestaan yli vuoden tauon jälkeen, ja toivonkin, että hän saisi lipun.
  Adamin ansiosta minulla on uusia ystäviä jotka hyväksyvät minut sellaisen kuin olen, hänen ansiostaan olen taas lähestulkoon oma itseni, hänen ansiostaan elämällä on minulle jotain annettavaa vielä läheisimmän ja minulle tärkeimmän henkilön kuoltua, ja hän on se syy, miksi yhä haluan elää. Surullinen tarina (olisinpa voinut kertoa iloisemman), mutta se on minun elämäni, ja tekisin mitä vain, jotta pääsisin tapaamaan lievästi sanotyina fanittamani miehen <3

  Peppi Laaksonen, peppi.laaksonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Olen Laura, 18 vuotta.
  Ensinnäkin Adam Lambert on mun lemppari laulaja ja todella lahjakas sellainen! Olen ollut fani (eli Glambert :>) vuodesta 2010 ja olin todella surullinen kun en päässyt edelliselle keikalle.

  Rakastan Adamissa ennenkaikkea hänen monipuolisuuttaan, kuinka hän pystyy laulamaan kaikenlaista ja tekemään biisistä omanlaisensa. Pidän oikeestaan kaikista hänen biiseistään, mutta henkilökohtaisin on 'Aftermath'. Biisistä saan voimaa joka päivä.
  Adamilla on ollut positiivinen vaikutus mun mielenterveyteen, sen jälkeen kun selvisin pahasta masennuksesta. Adam on auttanut mua luomaan uskoa itseeni uudelleen ja tiedän etten ole ainoa joka tuntee näin.

  Adam vaikuttaa ihanan avoimelta ja suvaitsevalta ihmiseltä. Hänellä on suuri sydän ja ottaa vastaan ihmiset sellaisina kuin he ovat. Hän siis vaikuttaa mahtavalta tyypiltä kaikinpuolin, joten jo sen takia oisi IHANAA päästä tapaamaan häntä. Se olisi minun a dream come true todellakin :) Olisin sanoinkuvaamattoman onnellinen ja oisin oikeesti teille ikuisesti kiitollinen, näin kevyesti sanottuna!

  Kiitos tästä tilaisuudesta teille, kävi miten kävi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ja apua,mun s-posti on laura.vilden@gmail.com :)

   -Laura

   Poista
  2. Toivottavasti mun mahikset ei menny nyt tossa, kun en muistanu laittaa tota s-postia tohon perusteluun :( *paniikki*

   Poista
 63. Hei!

  Kun kuulin Adamin tulevan Suomeen elin muutaman päivän aivan horroksessa! Tunsin sisälläni valtavan voimakkaita tunteita ja minulla oli vaikeuksia pidätellä kihelmöivää onnentunnetta sisälläni, etten olisi vain kirkunut, nauranut, itkenyt ja hyppinyt ympäriinsä. Tunsin niin suurta onnellisuutta, että hämmästytin sillä itsenikin. Olen pelännyt, etten enää 19-vuotiaana pääse samanlaiseen aitoon innostuksen tunteeseen kuin lapsena. Mutta Adamin ansiosta se on mahdollista! :)
  Kuunnellessani hänen musiikkiaan ja katsellessani hänen haastattelujaan ja esiintymisiään tunnen suurta ylpeyttä hänestä. Voimakkaasti ja itsevarmasti Adam pitää kiinni omasta jutustaan, tyylistään ja itsestään. Hän on rento ja hänen naurunsa on musiikkia korvilleni. Tunnen hyvää oloa, kun katselen häntä, mutta samalla kaipuu iskee minuun kuin hyökyaalto. Haluan päästä hänen lähelleen ja nauraa yhdessä hänen kanssaan. Elän mielessäni yhä uudelleen ja uudelleen hetken, jolloin saisin tavata hänet, katsoa silmiin ja halata niin pitkään, että muistan sen ikuisesti. Kyyneleet pyyhittyäni kiittäisin Adamia tuesta ja inspiraatiosta, jota olen häneltä saanut. Hän rohkaisee minua kirjoittamaan omia lauluja, joista yhden haluaisin esittää hänelle!
  Adam on saanut minut ymmärtämään sanojen suuren voiman. Hänen kappaleensa ovat voimakkaita, impulsiivisia ja aitoja ja esittäessään niitä hän tarkoittaa jokaista sanaa. Adam on sympaattinen ja suvaitsevainen ihminen, joka hyväksyy jokaisen omana itsenään. Hän ymmärtää erilaisuuden voiman ja aidon rakkauden merkityksen. Elämäni vaikeina aikoina, yläasteella koulukiusattuna ja lukiossa syömishäiriön kynsissä, olen saanut Adamilta toivoa paremmasta elämästä. En halua lähteä täältä pois ennen aikojaan. Synkkinä aamuina vain hänen musiikkinsa herättämä toivo saa minut ylös sängystä, tavoittelemaan unelmiani tai yksinkertaisesti elämään tunnin tai päivän kerrallaan. Olen kiitollinen, että hän on olemassa. Ilman häntä olisin heikompi ja yksinäisempi. Adamin musiikki on vastannut avunhuutoihini, joita en itsekään ole aina myöntänyt.
  En ole nukkunut nyt kahteen yöhön miettiessäni perusteluja, miksi juuri minun pitää tavata Adam Lambert. Käyn liikaa ylikierroksilla, mikä on jännittävää ja ihanaa! Monia syitä Adamin rakastamiseen on mahdotonta kuvailla sanoin, koska tunnen niin paljon vain ajatellessanikin häntä. Hän on hurja, seksikäs rokkitähti, mutta samalla iso, turvallinen nallekarhu, jonka syleilyyn jokainen haluaa. Haen Adamista voimaa elämääni ja hänen kosketuksesta ja katseesta sitä riittäisi loppuelämäkseni!! Rakastan häntä niin paljon. Aivan järkyttävän paljon.
  Jos haluatte tehdä minut onnellisemmaksi kuin koskaan ennen olen ollut, pyydän, että valitsette minut tapaamaan Adamia. Olisi mahtavaa kokea se kaikki paikanpäällä ja mennä mukaan hurmokseen muuallakin kuin kotona huoneessani ;) Ensi viikon jälkeen olen suorittanut kaikki ylioppilaskirjoitukset osaltani, joten tämä olisi myös päätähuimaava palkinto niihin ahertamisen jälkeen! Opiskelun pyörteessä olen nollannut pääni Adamin musiikilla ja tsempannut itseäni eteenpäin. Nyt on kyllä niin jännittävää, että pitää oikein keskittyä keskittymiseenkin :D Jos pääsen tapaamaan Adamia, tuntisin varmasti olevani "sleepwalker", mutta onneksi muistan uneni aina herättyäni!

  Kirjoitan tämän koko sydämestäni, ja toivon, että unelmani toteutuu. En halua edes ajatella, kuinka kauan sydämeni korjaaminen veisi aikaa. Nyt tämä on tärisevin käsin kirjoitettu valmiiksi ja luettu monta kertaa, ettei mitään oleellista jäisi puuttumaan! Vielä silmät kiinni, Adam mieleen ja "julkaise". Toivottavasti viikon päässä odottaa elämäni onnellisin ja ainutlaatuisin uutinen! Arvostaisin sitä todella!

  Kiitos!

  sähköpostini: nora.palonen@luukku.com

  VastaaPoista
 64. Ihastuin Adamin ääneen jo American Idolsissa ja ostin heti hänen sinkkunsa ja myöhemmin levyn. Nyt mulla on Adamin toinen levy ja olen kuunnellut sen miljoonaan kertaan läpi, enkä ole todellakaan kyllästynyt! En ole ollut koskaan missään fanitapaamisessa ja olisin todella onnellinen, jos pääsisin Adamin keikalle ja vielä tapaamaan häntä!!

  tuisku-fani@wippies.fi

  VastaaPoista
 65. Olen todella suuri Adamin fani. Tykkään hänen musiikistaan ja tavastaan esiintyä. On mahtavaa että maailmassa on Adamin kaltaisia artisteja jotka uskaltavat olla omia itsejään muiden mielipiteistä välittämättä. Adam on loistava laulaja, ja hänen kappaleensa kertovat oikeasti tärkeistä asioista. Kun kuulin ensimmäisen kerran hänen kappaleen Outlaws of Love, rakastuin siihen heti, ja kun rupesin kuuntelemaan sanoituksia, ne todella tuntuivat kuvastavan häntä itseään ja sitä millainen maailma on. Uskon että Adam on musiikillaan voittanut monien ennakkoluuloja, ja kenties saanut ihmisiä ajattelemaan asioista eri tavalla. Adamia kuunnellessa tosiaan huomaa että hän rakastaa työtään ja fanejaan. On ollut hienoa seurata Adamin uraa American Idolsista asti, ja nähdä miten unelmat toteutuvat. Adam on ainutlaatuinen artisti, jollaisia on harvassa. Olen kuunnellut Trespassing levyä ties kuinka monta kertaa, ja katsonut hänen live-esiintymisiään youtubesta. Adam Lambert on iso osa elämääni ja hän on rohkaissut minua olemaan oma itseni. Olen aina miettinyt, että jos joskus saisin tavata hänet, ei pelkkä "Thank you" olisi tarpeeksi, sillä Adam merkitsee minulle paljon enemmän. Tiedän että tämä saattaa kuulostaa joidenkin mielestä 14-vuotiaan tytön ihkufanitukselta, mutta tämä ei ole sitä. Rakastan Adamia todella paljon, ja hänen ansiostaan uskallan olla erilainen, uskon unelmiini ja kannustan muitakin pitämään oman tyylinsä toisten mielipiteistä välittämättä. Adam on todellinen roolimalli ja suurin inspiraationi.
  s-posti: emma.horppu@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Moi!

  Lyhyesti, rakastuin Adamiin vasta keväällä 2011, mutta se osuikin juuri oikeaan paikkaan.
  Olin yksinäinen murtuneella sydämellä ja huonoilla kaveriväleillä. Olin vajoamassa hyvää vauhtia syömishäiriöönkin huonon itsetuntoni takia, mutta koin siitä ahdistuksesta pelastuksen, sillä eräs aamu ennen kouluun lähtöäni kuulin jossain taustalla soivan kauniin kuuloisen biisin. Ensimmäiset sanat pyörivät päässäni koko päivän; "Have you lost your way?". En tunnistanut laulajaa, mutta koulusta tullessani googletin nuo sanat ja sain selville että kyseessä on Adam Lambert. Miehen kauneus, ääni ja persoonallisuus suorastaan sulattivat sydämeni, kun aloitin kuuntelemaan muita kappaleita ja katsomaan haastiksia.
  Adam on pysynyt päivänpiristäjänäni siitä asti. Ei väliä miten huono päiväni on ollut, ei tarvitse kun vilkaista seinälle tai avata kone ja katsoa Adam videoita. Ne saavat aina hymyn kasvoilleni ja auttavat muistamaan, että asiat voisivat olla huonomminkin, ja että nyt kaikki on hyvin.
  Hänen avulla myös sain parannettua ystävyyssuhteitani, hän opetti minut kohtaamaan ongelmat ja puhumaan niistä, sekä olla oma itsensä.
  Ystäväni hyväksyivät minut sellaisena kun olen, vaikka pelkäsin toista.
  En tiedä miten olisin ikinä selvinnyt tuosta vaikeasta keväästä ilman tätä miestä, olen ikuisesti kiitollinen siitä, että hän paransi koko elämäni.
  Olen nykyään onnellinen teini Adam faniudella, hyvällä itsetunnolla ja mahtavalla ystäväporukalla. Uskallan jopa puhua jollekkin, jos elämä tuntuu ahdistavalta, enkä jää sen kanssa yksin.
  Rakastan Adamia enemmän kuin voin kuvailla, olisi suorastaan elämäni huippu, jos pääsisin tapaamaan Adamin kasvotusten, saisin halata häntä ja kertoa miten hän on minua auttanut.
  Jos siinä tilanteessa edes sanoja suusta saisi ulos, olisin varmasti sen verran lukossa!

  Sähköpostini: GlambertWorld@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. PLIIIIIIS OON JOUTUNU KUUNNELLA MUN ISOSISKO ADAM LAMBERT JUTTUJA JO 3 VUOTTA!!! SE SANO ET LOPETTAA MULLE HÖPÖTTÄMISEN VASTA KUN ON PÄÄSSYT TAPAAMAAN TÄTÄ!! :DVoitteko pliiiiis hänen synttärien 18.3 ja tän höpöttämisen takia lahjottaa lipun mun siskolle <3 Se varmaan pyörtyis xD Ite oon alkanu tykkää Adamin parista biisistä MUTTA mun rakas siskoni ansaitsis tän kaiken! Hei haloo se tietää Adamista kaiken...kengankoosta lähtien...!! Se juoksi pitkin kaupunkia levittämässä julisteita Adamin keikalle jotka se oli saanu joiltakin muilta faneilta? :D Se kävi myös jossain Adamin levynjulkkareissa ja tampereella jossain halloween Finnbert (niinku se aina sanoo xD) juhlissa!

  Tää stoori ei ollu nytte mikää nyyhkytarina tai joku selviytymis tarina vaikeuksista... , että sympatia aina ratkasis ...mut mun siskon unelmat kyll täyttäisitte!

  PLIIIIS XD
  xoxo ninni.johnsson.nj@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Oon aina tykänny Adamista ja hänen musastaan, Adam on tosi ihana ihminen ja insproiva koska uskaltaa olla juuri oma itsensä, en oo nähny häntä livenä kertaakaan ja en saanut nytkään lippuja, jos voittaisin, se olis unelmien täyttymys
  - Jutta
  judujee@gmail.com

  VastaaPoista
 69. SYNTYMÄPÄIVÄLAHJA TYTTÄRELLENI

  Koska en ole enää Adam Lambertin musiikin varsinaista kohderyhmää (63v), minä haluaisin tarjota konserttiviikolla 15 vuotta täyttävälle tyttärelleni synttärilahjaksi tapaamisen suuren idolinsa kanssa. En ole koskaan nähnyt noin kaikenkattavaa fanitusta! Tämä olisi hänelle erittäin tärkeää, jopa elämää suurempaa!

  (Jos tarvitsette, voin lähettää kopion henkkaristaan josta syntymäpäivä selviää).

  Erään radiokanavan fanitapaamiskisassa viime viikolla pääsi perheestämme kaksi henkilöä kilpailun viimeisenä päivänä kymmenen joukkoon jonotuslistalle, mutta ei sitten enää varsinaiseen kisaan. Sääli on, että ihan jokaisen päivän kilpailussa hän tiesi vastauksen paljon ennen lähetykseen päässeitä kilpailijoita. Hänelle oli erittäin suuri pettymys ettei sittenkään päässyt kisaan – ja saamaan lippua.
  Hän oli erittäin ilahtunut ja onnellinen että teiltä on vielä mahdollista saada fanitapaamislippu. Yritetään siis vielä tätä kautta.

  Minua oli ohjeistettu _yhdeksällä_ A4-kokoisella, molemmille puolille kirjoitetulla arkilla lähes kaikella tiedolla koskien Lambertin uraa ja musiikkia, kappaleiden sanoituksia myöten. Opettelin mahdollista kilpailuun pääsyä varten tunnetuimpien kappaleiden alut. Tämä kaikki siksi, että kolmena päivänä yritin päästä puhelinlähetykseen, koska tytär oli koulussa.
  Koska en siinä onnistunut, yritän nyt saada asian onnelliseen päätöksen teidän avullanne.

  Jos hänen innokkuutensa ja panostuksensa lippujen saantiin olisi kriteeri, hänellä olisi jo liput, sen voin sanoa… Tuli minulle lopussa jo turnausväsymystä kun valmistauduin kilpailuun pääsyyn. :)
  Nyt on enää niin vähän aikaa konserttiin, että en voi muuta kuin hartaasti toivoa että hän YleX:n avulla tämän syntymäpäivälahjansa minulta/teiltä saisi.

  Kiitos!

  JT

  Ps. Kohderyhmää tai ei, kyllä minäkin silti vanhana Queen-fanina pidän Adam Lambertin vahvasta tavasta esiintyä.

  e-mail: jouko.tolkki@kymp.net

  VastaaPoista
 70. En ole ollut pitkään Adam Lambert fani, vaan löysin kyseisen artistin kunnolla vasta viime kesän alussa. Niinä aikoina painiskelin paljon seksuaalisen suuntautumiseni kanssa. Minua ahdisti oma erilaisuus ja aloin jopa vihata itseäni. Miksi en vain voinut tykätä pojista niinkuin kaikki muutkin tytöt?

  Kun aloin kuunnella Adamia ja perehtyä henkilön taustoihin. En huomannut vain homoa, vaan todella vahvan ihmisen. Ihmisen joka osaa rakastaa ja jakaa rakkauttaan. Ei rakkauden kohteella ole väliä, kunhan rakkaus on aitoa. Kuunnellessani Adam Lambertin musiikkia aloin uskoa itseeni enemmän. Myönsin homouteni ja itsetuntoni kasvoi silmin nähden. Edelleenkin tulee välillä päiviä kun mietin kuinka paljon helpompaa olisi olla vain normaali hetero, mutta kun taas kuuntelen Adamia saan takaisin sen kaiken itsevarmuuden ja alan pikkuhiljaa oikeasti olemaan ylpeä homoudestani. Se on mitä minä olen ja mitä minä haluan olla.

  Olisinkin enemmän kuin onnellinen jos pääsisin kertomaan tälle mahtavalle miehelle kuinka paljon hän ja hänen musiikkinsa on minuun vaikuttanut. Ilman Adam Lambertia tuskin olisin löytänyt itseäni ainakaan näin nopeasti. Minulle adam ei ole vain älyttömän hyvä laulaja, vaan hän on ennenkaikkea myös mahtava persoona ja hyvä roolimalli meille ihan kaikille.

  salonentiia@hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Eletään vuoden 2010 kevättä. Asumme kaverini kanssa Thaimaassa opiskelijavaihdossa. Käymme koulussa, tenteissä, matkustelemme ja hikoilemme koulupuvuissa. Minä laitan yleensä aamuksi kellon herättämään koulua varten ja sen soidessa, nousen ylös ja ensitöikseni avaan läppärin. Laitan päivän ensimmäisen biisin soimaan. Tuona 3kk aikana, se aamun ensimmäinen biisi oli aina Adamin WWFM. Sitä me tytöt sitten laulettiin yhdessä, joka aamu, toinen suihkussa seinät raikuen ja toinen ripsiväriä silmään tökkien, eikä olla siihen vieläkään kyllästytty! Herran ääni/habitus/olemus/esiintyminen on vaan niin jeesssss, että se kantaa vieläkin tuolta muutaman vuoden takaa uuden levyn ja biisien voimin tähän päivään!

  Joten, olisi todella mahtavaa päästä tämän kyseisen kaverin kanssa tapaamaan herraa, joka sai meidät liikkeelle joka aamu hymyillen!

  Email: riia.ostrom@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Mistäs alottaisin...kaverini on uskomaton Adam-fani. :D Hän ei ole viimeiseen kolmeen kuukauteen puhunut mistään muusta kuin Adamista ja siitä miten täydellinen hän on ja miten uskomattoman hyvä laulaja hän on. Kaverini seinä on tapetoitu Adamin kuvilla.. viimeksi kun laskin niitä oli 38 A4-kokoista kuvaa. Hänen huoneensa on kuin joku Adam-temppeli. :D kaverini hyvä ystävä kuoli joku aika sitten, ja ainoa syy miksi hän jaksaa yhä hymyillä on Adam. Hän ei itse ole sanonut sitä minulle, mutta uskon että se on kaikkien nähtävillä.
  Radio NRJ järjesti kilpailun jossa saattoi myös voittaa tapaamisen Adamin kanssa, joten kaverini heräsi joka päivä silloin kuudelta ja istui radion ääressä siihen saakka että kilpailu oli ohi. Hän koitti osallistua siihen joka päivä muttei onnistunut. Hän ei tiedä tästä kilpailusta, ja siksi minä haluan ilmoittaa hänet tähän, koska välitän kaveristani ja tiedän miten tärkeää tämä on hänelle. Toivon todella, että hän pääsisi tapaamaan idoliaan. :)

  riizu_95@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Olen ollut Adam-fani jo hänen ensimmäisestä koelaulusta asti American idolsista. Adam valloitti minut heti omalla persoonallaan ja uskomattomalla äänellään! :) Arvostan Adamissa myös miten avoin hän on, myös suhteeseensa Saulin kanssa, ja miten mukava hän ihmisä kohtaan.

  En ole Adamia ikinä tavannut tai edes livenä nähnyt, minulla ei ollut mahdollisuutta vuonna 2010 edes yrittää saada lippuja keikalle, joten tämä merkitsisi paljon. Jo keikalle pääsy olisi mahtavaa, ja kaiken kruunaisi vielä itse herran tapaaminen! :) Olisi kyllä täydellinen ennakko-syntymäpäivä lahja, sillä kahden viikon päästä Adamin keikan jälkeen minulla ja siskollani on synttärit, joten siskonikin olisi onnellinen puolestani, hänkin on kuva fani, joten ehkä Adam signeeraisi hänelle jotain :) Voittaminen olisi siis todellakin paras asia, mitä minulle on tapahtunut!

  Email: krisu91@luukku.com

  VastaaPoista
 74. Ihanaista kevättä X-TYYLIIN kaikille!

  Olen musiikin suurkuluttaja täältä Lapin pääkaupungista ja ennen kuin Adam astui elämääni American Idolsin kautta, olin todella kyllästynyt maailman musiikki tarjontaan, sillä tuntui ettei se tarjoa mitään todellista ja oikeaa lahjakkuutta. Olin myös todella kyllästynyt koko American Idol-kisaan, sillä mielestäni sieltä ei ole noussut todellista idolia koskaan..sitten vahingossa näin Adamin esiintymässä siellä ja sen jälkeen elämä on ollut yhtä hurlumheitä! Uskon jälleen musiikkiin, uskon jälleen ihmisiin, uskon itseeni, uskon rakkauteen ja ennen kaikkea uskon tämän universumin mahtaviin ihmeisiin! Adam on tuonut elämääni niin paljon enemmän kuin vain musiikin; Adamin sielunenergiat ovat parantaneet minua ja koko tämän neljän vuoden taipaleen Adamin rinnalla, olen saanut sisälleni rauhan koko ympäröivän maailmankaikkeuden kanssa. Vaikka Adam saa minussa aikaan kaikenlaisia hyperaktiivisiakin tunteita, niin Adam on yksi pyhimmistä(ei uskonnollisessa mielessä, hyvinkin henkisessä ja universaalissa mielessä) asioista elämässäni. Hänen persoonansa inspiroi ja voin sanoa, että rakastan hänen kaunista sieluaan koko olemuksellani. I LOVE YOU ADAM!
  Mukavaa kevään ja kesän odotusta kaikille teille sinne tiimiin!! =)
  Email: ts.vaara@luukku.com

  VastaaPoista
 75. Tutustuin Adam Lambertin musiikkiin sattumalta kun tanssitunnilla teimme sarjan For Your Entertainmentiin. Siitä kaikki sitten lähti, ja aloin ottaa selvää tästä minulle silloin vielä mystisestä ilmestyksestä. Rakastuin musiikkiin, rakastuin Adamiin ja opin sen, että on tärkeää olla oma itsensä, ei esittää mitään muuta. En enää yritä sulautua massaan ja olenkin paljon onnellisempi kuin ennen. Oma tyyli ja se, että uskaltaa rakastua on tehnyt elämästäni niin paljon hienompaa. Adamin biisit ovat IHANIA<3, pitkän työpäivän jälkeen mikään ei piristä niin kuin automatka kotiin laulaen Trespassingin mukana! Samoin aamuisin herääminen Adam-julisteiden ympäröimänä saa minut iloiseksi. Ehkä vielä joskus pääsen katsomaan noihin silmiin ihan livenä. Adamille haluasin kertoa tästä kaikesta - jos siis saisin edes sanaa suustani idolini edessä. You've made my life perfect (:

  T: Nelli (nellu_ska@hotmail.com)

  VastaaPoista
 76. Haluaisin kertoa Adamille:

  - Kuinka paljon olen saanut itsevarmuutta hänen esimerkistään. Jokainen ihminen on arvokas omana itsenään, ja myrskyistä huolimatta kaikkien tulisi tavoitella unelmiaan. Adam ei ole koskaan lannistunut kritiikistä ja negatiivisuudesta, ja se on auttanut minuakin olemaan rohkeampi ja luottamaan itseeni. Tämä näkyy jokaisessa päivässäni.

  - Kuinka paljon upeita ystäviä olen saanut hänen ansiostaan. Suomen Glambert-piiri on todella läheinen ja rakastava. En ole koskaan tavannut ihmisiä, jotka niin sydämellisesti ottavat uudet ihmiset vastaan. Rakkaus Adamiin yhdistää hienoja ihmisiä. Olen vihdoin tavannut sellaisia ystäviä, joihin olen aina halunnut tutustua, ja jotka pitävät minusta sellaisena kuin olen.

  - Kuinka ihanaa on nähdä hänet ensimmäistä kertaa ja päästä halaamaan.

  - Kuinka hieno roolimalli hän on kaikille nuorille aitoudessaan.

  - Kuinka paljon hänen musiikkinsa on tuonut iloa ja tanssia elämääni.

  - Kuinka onnellinen olen, että hän tulee Suomeen keikalle. Sitä on odotettu sydän sykkyrällä jo kauan.

  Ja erityisesti sen, että hän on moninkertaistanut kaiken ilon elämässäni pelkällä olemassaolollaan. :)

  E-mail: taavte@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Aatu rocks!

  Kuuntelen musiikkia 24/7 ja suurimmaksi osaksi Adamia. Olen muuttanut monta kertaa, nytkin asun nuorisokodissa, jossa ilot on vähissä. Olisi pienen ikäni huippukohta päästä tapaamaan Adamia, sillä Aatun biisien lyricsit ovat auttaneet minut monen tilanteen läpi :)!

  Sattumalta aloin kuuntelemaan sitä jo Aatun ensiaskeleista lähtien, ja hyvin on matkassa pysynyt, on se vaan niin mahtavan ja symppiksen olonen kaveri, ei siltä voi silmiään sulkea :)

  Menisin varmaan nurin jos saisin liput sinne, mutta keikalle menisin vaikka pää kainalossa ja kuumeessa, en ohittaisi sitä mistään hinnasta!

  elluhei_@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Hei! Olen siis todella suuri Adam Lambert-fani. Aloin fanittamaan häntä viime syksynä. Joku nyt kumminkin ajatteleee, että en ole oikea fani, koska olen fanittanu Adamia niin vähän. Mutta kyllä olen. Olen niin onnellinen kun Adam tulee Suomeen, vaikka en olekkaan menossa keikalle, ellen voita tässä kisassa! Ja sitä toivon todella paljon!Adam on minulle todella tärkeä. Hän on auttanut minua jaksamaan elämässäni eteenpäin ja selviytymään kiusaamisesta. Saan Adamin musiikista todella paljon voimaa ja energiaa. Adamin kautta olen oppinut oppinut olemaan sellainen kuin todella olen ja hyväksymään muiden erilaisuuden, sekä uskaltamaan olla erilainen kui muut. En ole siis koskaan tavannut tai nähnyt Adamia livenä, joten se olisi unelmieni täyttymys. En voisi kuvitella mitään ihanempaa! Olisin todella onnellinen jos saisin mahdollisuuden päästä tapaamaan häntä! Toivon, että kaikki ketkä lukevat tämän ymmärtävät kuinka tärkeä Adam minulle on ja kuinka paljon hän minua auttanut elämässäni eteenpäin pelkällä olemuksellaan ja musiikillaan!! En tiedä mitä elämäni olisi ilman Adam Lambertia!
  Email: viivivilja.liukkonen@luukku.com

  VastaaPoista
 79. Olen Laura, 12,ja rakastan Adamia yli kaiken. Hän auttaa minua vaikeinakin aikoina:
  -Kenelläkään ei ole täydellistä elämää ja kaikille tulee ongelmia, mutta Adam ei välittänyt kritiikistä, uskalsi olla oma itsensä ja niin minäkin olen hänen myötään toiminut. Hän on aina yrittänyt parhaansa tavoitteissaan ja niin hän on onnistunut.
  -Hän on luonut elämääni musiikkia, jota rakastan ja ymmärrän. Hän todellakin on viihdettä.(viittaus: Adam Lambert - For your Entertainment)
  -Minulla on kyllä vain muutama Glambert-ystävä (vain sen takia että en ole uskaltanut mennä tutustumaan), mutta hekin ovat tärkeitä. Minä olen aikeissa hommata lisää ystäviä Glambert-piireissä, mutta tarvitsen vain rohkeutta, jota saan Adamilta.
  -Itse olen musiikin ystävä, mutta Adam on vain lisännyt innostustani musiikkiin.

  Haluaisin kiittää häntä, kertoa tämän kaiken hänelle ja paljon lisää. Ottaisin myös mukaan lempilevyni häneltä (Trespassing) ja pyytäisin siihen nimikirjoituksen. Hänen tapaaminen olisi yksi elämäni kohokohdista.
  Kiitos, jos annatte minun tavata Adam Lambertin.
  E-mail: laura.linna0@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Liput eivät tulisi itselleni vaan rakkaalle vaimolleni (äärimmäisen kova Adam fani).
  Perusteluina vapaa ilta miesten kesken :)

  VastaaPoista
 81. Moikka! Haluaisin päästä tapaamaan Adamia, koska hän on yksinkertaisesti tuonut elämääni niin paljon positiivista energiaa ja se nyt vaan on niin ihana! Neljä vuotta sitten seurasin American Idolin 8. kautta ja Adamista tuli nopeasti suosikkini. Kuitenkin vasta kilpailun loppupuolella vetäisty Whole Lotta Love ns. tyhjensi pajatson ja tässä sitä nyt ollaan neljä vuotta myöhemmin odottamassa miehen keikkaa kuin kuuta nousevaa. Ikinä en olisi uskonut tällaiseen hulluuteen hurahtavani, mutta Adam nyt vaan on niin… Adam. Uskoakseni enkelitkin kadehtivat hänen lauluääntään ja onhan sitä miestä mukava katsellakin. Ja fiksukin vielä, kun haastatteluita kuunnellessa ei tarvitse myötähäpeää tuntea. Sen olen myös oppinut, että fanittaminen on hyvinkin sosiaalista toimintaa ja olen tätä kautta saanut elämääni uusia, mahtavia ystäviä, joista olen hyvin kiitollinen. Jos pääsisin tapaamaan Adamia, yrittäisin jotenkin pukea edellä olevan sanoiksi, sillä mielestäni Adam ansaitsee kuulla, millainen inspiraation ja ilon lähde hän on ihan vain olemalla oma itsensä. -Nelli

  sähköposti: nerento@hotmail.fi

  VastaaPoista
 82. Olen Salla 15v. Etelä-suomesta
  Mä oon ostanu molemmat Adamin levyt (For Your Entertainment & Trespassing)oon seurannu Adamia American Idolist lähtien ja rakastan sitä enemmän ku mitään muuta<33
  Mua on kiusattu ala-asteelta yläasteelle ja se on ollu tosi vaikee asia mulle. Ainoa asia mikä sai mut jaksamaan eteenpäin oli Adamin musiikki. mulle tuli masennus jokapäiväisestä kiusaamisesta ja olin aina kotona peton alla piilossa koska pelkäsin mennä ulos kiusaajien takia. Adamin musiikki sai mut pitämään mun pään ylhäällä ja sain rohkeutta kertoa opettajille kiusaamisesta.
  Haluaisin kiittää Adamia kaikesta tästä tuesta mitä sain hänen musiikistaan ja olisi mahtavaa päästä sanomaan se hänelle.
  Olisin maailman onnellisin tyttö jos voittaisin fanitapaamisen ja lipun Adamin keikalle<33

  p.s. Sähköposti osoitteeni on sallailona98@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Täällä 40-kymppinen staditar, joka haluaisi yllättää itseään 11 vuotta nuoremman systerinsä, joka on mieletön Adam-fani. Siinä ei varmasti ole mitään ihmeellistä, mutta jollain haluaisin kruunata vihdoin ja viimein tekemämme sovinnon. Molempien elämäntilanteet vaikuttivat pari vuotta sitten siihen, että välimme katkesivat kokonaan. Nyt olemme vihdoin saaneet asiat sovittua ja puhuttua halki, eikä mikään olisi mahtavampaa kuin nähdä rakkaan pikkusysterin onnelliset kasvot, jos hän kuulisi pääsevänsä Adamin konserttiin. Veri on vettä sakeampaa, se on nyt tullut kantapään kautta todistettua! Ja paljon tuli opittua...
  E-mail: vi.veste@hotmail.fi

  VastaaPoista
 84. Olisinko universumin onnellisin jos pääsisin tapaamaan Adamia? KYLLÄ. Olen Henna, ikää 26 vuotta ja pesun/hankauksen/linkouksenkestävä Finnbert. Täältä löytyy ihania stooreja jo vaikka millä mitalla, mutta yritettävä on, unelmia kohti on kurkoteltava. :)

  Haluaisin tavata Adamin siitä yksinkertaisesta syystä että hän merkitsee minulle aivan valtavasti. Hänen musiikkinsa kautta pystyn käsittelemään tuntojani, sekä niitä positiivisia että negatiivisia. Hänen ansiostaan olen tutustunut aivan mielettömän ihaniin ihmisiin, jotka jakavat saman intohimon kuin minä. On aivan hullua ajatella kuinka erilaiset ihmiset yhdistyvät musiikin kautta, asuinmaasta, kielestä, iästä tai rodusta riippumatta. Ollaan yhtä suurta perhettä, mikä tekee ainakin minut hirmu onnelliseksi. :) Jaetaan ilot ja surut, ja tottakai fanitetaan niin maan vietävästi!
  Jos tapaisin Adamin niin kertoisin hänelle myös että hän on rohkaissut minua olemaan juuri sitä mitä olen, anteeksipyytelemättä. On mielestäni järjettömän hienoa, että noin suuri tähti voi olla niin maanläheinen ja ystävällinen, vaikka kuinka hullua pyöritystä olisi. Arvostan sitä suuresti, niinkuin varmasti kaikki Adamia fanittavat.
  Myös hänen suoruutensa ja rehellisyytensä on omaa luokkaansa, ainakin siltä tuntuu näitä nykymaailman popstaroja katsellessa. Harva antaa itsestään niin paljon palamatta loppuun, ja harva puhuu omista epävarmuuksistaan ja tuntemuksistaan niin suoraan kuin Adam.

  Tähän tulisi jos jonkinmoinen romaani jos alkaisin luetella kaikkia niitä ihania asioita mitä Adamista löytyy, joten lyhyestä virsi kaunis. :) En osaa perustella asiaa sen hienommin kuin että haluaisin tavata Adamin jotta saisin kertoa kuinka paljon iloa ja voimaa hän on tuonut elämääni, ja kiittää kaikesta siitä ihanasta musiikista mitä hän meille suo. Maailman kaunein ääni, sitä ei voi kiistää.

  Kiitos tästä mahdollisuudesta, nyt sitten vaan jännäämään koko loppuviikko!

  E-mail: zaruh.grotesque@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Kuulin Adam Lambertista ensimmäisen kerran vuonna 2010, jolloin luin hänestä lehdestä. Ainoa asia mikä jäi mieleeni oli se, että hän on homo. Niihin aikoihin välttelin kaikkia vähemmistöjä, ja myönnän jopa olleeni rasistinen. En siis kiinnostunut artistista, koska hän oli homo.
  Myöhemmin kuulin radiosta hänen kappaleitaan, enkä vieläkään kiinnostunut. Kerroin kaikille kuinka en ollut kiinnostunut Adamista ja hänen musiikistaan tippaakaan. Kuitenkin aina kuullessani For Your Entertainmentin ja If I Had Youn,ajattelin syvällä sisimmässäni, että biisit olivat todella hyviä ja Adamin ääni upea, en vain voinut myöntää sitä edes itselleni.
  Vuoden 2011 alkupuolella tapahtui jotain yllättävää. Näin Adamista unta, ja tuo uni muutti koko elämäni. Kerroin kavereilleni kuinka olin nähnyt unta että Adam saapui Suomeen ja menin häntä tapaamaan. Uneen nähtyäni aloin kuunnella Lambertia päivittäin, ja rakastuin hänen musiikkiinsa, sekä itse Adamiin. Minusta tuli suuri fani ja jo pelkästään Adamin nimen kuuleminen piristi minua huononakin päivänä. Samalla omaksuin uuden ajattelutavan. Tajusin, kuinka typerää rasistinen käytökseni oli ollut. Ymmärsin ettei homoudessa ole mitään väärää. Olin ainoastaan itse ollut väärässä. Enää en ole ollenkaan rasistinen ketään kohtaan, vaan pyrin aina suvaitsevaisuuteen. Kadun todella kovasti sitä, miten olen tuominnut ihmisiä niin helposti ja ihan ilman syytä. Olen myös saanut ystäväni suvaitsemaan erillaisuutta.
  Adam on siis muuttanut elämääni todella paljon ja ohjannut minua parmepaan suuntaan. Adam merkitsee minulle todella paljon, ja olen hänen avullaan selvinnyt vaikeistakin ajoista. Siksi olisikin upeaa päästä tapaamaan idolini kasvotusten sekä puhumaan hänelle ja sen jälkeen vielä päästä hänen konserttiinsa ystävieni kanssa. En odota mitään niin paljon kuin suurimman idolini Adam Lambertin tapaamista. -Eerika

  Sähköposti: eerika.roivas@hotmail.com

  VastaaPoista
 86. Olen ollut todella ilkeä isäni uudelle tyttöystävälle ja ollut välin pitämätön viimeisen kahden vuoden aikana. Sain kuulla että hän on suuri Adam fani ja olisi todella ihanaa korvata tekoni hänelle, tämän avulla. Se olisi maailman ihaninta ja ehkä sen jälkeen hänkin uskoisi, ettö yritän kovasti hyvittää tekojani ja aloittaa puhtaalta pöydältä.

  VastaaPoista
 87. Miksikö...?
  Eikö elämä ole täydellistä vain sillä, että katsoo liikumatonta kuvaa seinällä? Että katsoo samaa ilmettä päivästä toiseen, ajatellen, kuinka ihmeellinen se voi olla? Se paikoilleen pysähtynyt elämä.
  Ei. Elämä ei ole täydellistä.
  Minulle täydellisyyttä ei ole katsoa lasittuneita silmiä, virheetöntä ihoa ja kilmatavia nahkavaatteita ymmärtäen, ettei se ole todellisuutta. Se on pelkkä valokuvaajien luoma illuusio täydellisyydestä. Kuvat eivät liiku. Kuvat eivät hengitä. Se on VAIN kuva. Samanlainen kuin minun elämäni. Pelkkä illuusio. Feikki.
  Ehkä olisi aika ottaa askel eteenpäin. Ehkä olisi aika nähdä mustan meikkikerroksen alla olevan ihon liikkeet, tuntea elävän sydämen sykkeet. Kyllä. Nyt on aika nousta seisomaan ja sanoa; Life's my light and liberty and I shine when I wanna shine.
  Adamin näkeminen saisi minut avaamaan silmäni. Ehkä hän saisi minut ymmärtämään, ettei maailma ole täydellinen, mutta mahdotonkin voi olla mahdollista, vain uskomalla itseensä.

  Adam is my life. When he smiles, I smile. When he cries, I cry. And when he'll die, I will die with him.

  Linnea -97

  s-posti: lin.tsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 88. Tyttärelläni Emmalla 12v on liput Adamin konserttiin yhdessä serkkunsa kanssa. Tänään käytiin ostamassa tytölle keltaiset housut ja musta takki, koska "Äiti kun ei Adamin keikalle vaan VOI lähteä muuten kuin keltamustissa" (Niin vissiin..)
  Minä TARVITSEN liput Adamtapaamiseen ihan sillä, että voisin lähteä esiliinaksi ja vahdiksi esiteineille noinkin suureen tapahtumaan. Tyttäreni tietenkin on tästä täysin eri mieltä..luonnollisesti.

  Oikeasti siis antaisin liput yllätyksenä tyttärelleni, mutta sitähän hän ei tiedä..vielä ;)

  marika@baari.net

  VastaaPoista
 89. Tämä on minun ja siskoni ensimmäinen live- keikka. Olemme todella innoissamme ja Adam on paras vaihtoehto aloittaa tämä live keikkaperinne. Meillä on molemmat levyt ja viimeisin (Trespassing) on ollut positiivinen yllätys. Se on antanut -etenkin minulle todella paljon kannustusta ja voimaa elämässäni. Ja on mahtavaa kertakaikkiaan täydellistä päästä kuulemaan näitä tulkintoja loistavan laulajan myötä. Liput saatuamme odotamme keikkaa innolla ja olisi mahtavaa tavata Adam ja kertoa kuulumisia ja jutella elämästä.
  S-postini olisi iinaneea.leinonen@luukku.com
  Iina-97

  VastaaPoista
 90. moikka! täällä kirjottelee 14vuotias tyttö, Elsa nimeltään, etelä-suomesta ja pidän Adamista todella paljon ja vähän enemmänkin. olisi unelmien täyttymys, jos tälläisella surkealla perustelulla pääsisin tapaamaan Adamia, mutta tämä on yrittämisen arvoista. Adam täydellinen esikuva mulle, ja varmasti tosi monelle muullekkin. tuntuu että toistan itteäni, mut tää olis mun unelmien täyttymys jos pääsisin oikeesti tapaamaan kasvotusten Adamia, yhtä mun esikuvaa, ja idolia. Olisin ikuisesti kiitollinen ennenkaikkea tämän kilpailun järjestäjälle, ja jumalalle jos suotte mulle tän kultaakin arvokkaamman palkinnon. Jos voittaisin tämän, ja pääsisin tapaamaan Adamia ja vielä sen keikalle, en voisi muuta tehdä kuin kiljua, juosta ulkona ja huutaa jotain epämääräisiä sanoja. Tämä kaikki viestisi onnellisuudesta, ja kiitollisuudesta teitä kohtaan, kilpailun järjestäjät. Pyydän - tehkää mun unelmista totta. nöyrä kiitos siitä, että teitte tälläsen kilpailun ja annatte Adam- faneille tälläsen upeen mahollisuuden päästä tapaamaan idoliaan. kiitos ja aamen, mä kuittaan.♥

  e-mail: elsa.westerberg@hotmail.fi

  VastaaPoista
 91. Onko Adam Lambert mielestäsi maailman ihanin? Olisitko universumin onnellisin, jos pääsisit tapaamaan miestä livenä? KYLLÄ!!! Mutta, en puhu tässä itsestäni vaan rakkaasta tyttärestäni, joka on henkeen ja vereen Adamin fani! Adamista on tullut perheeseemme kuin perheenjäsen, hänen synttäreitään juhlitaan ja tyttäreni päivittää Adamin asiat joka päivä.
  Sanoinpa tai kysyinpä mitä tahansa niin vastaus liittyy aina Adamiin.
  Yhtenä päivänä kysyin, että miksi hän haluaa kaupasta juuri tummaa suklaata, vaikka ennen ei ole välittänyt siitä. Ja kuten arvaatte, vastaus oli se että Adam rakastaa tummaa suklaata.:D

  Meidän perheemme kaikki rahat menevät vuokraan ja ruokaan. Minua harmittaa, että tyttäreni joutui maksamaan lippunsa omista säästöistään Adamin keikalle itse, sekä myös hotellin ja linja-automatkan 300 kilometrin päähän. Tämä ei ole hänelle halpa reissu!
  JA KAIKEN LISÄKSI hän yllätti minut ja osti myös minulle lipun! Halusi kuulemma äidin mukaan, että on turvallista pyörtyä! Tietenkin olen iloinen päästessäni mukaan keikalle, mutta ette usko miten pahalta tuntuu kun en voi rahallisesti auttaa.
  NYT MINULLA ON AINUTLAATUINEN TILAISUUS KORVATA TÄMÄ JA PALJON ENEMMÄN, ja tuntea itseni hyväksi äidiksi. Kaikki äidit ymmärtävät, että haluaisi toteuttaa lapsiensa unelmat. Ja tämä unelma ei toteutettavaksi todellakaan ole helpommasta päästä! Lapseni ei mistään muusta unelmoi kuin Adamin tapaamisesta.

  Hän omistaa kaikki levyt, tietää Adamista kaiken mitä vain voi tietää, ja rakastaa häntä varmaan enemmän kuin minua.
  Perheemme saa kuunnella Adamin musiikkia päivittäin, ja tyttäreni vain tuijottaa Adam seinäänsä vaikka pitäisi esimerkiksi lukea kokeisiin. Hän on ollut hyvä koulussa, mutta olen huomannut että fanitus vie paljon aikaa koulutehtävistä ja muista arkiaskareista.Hän laittaa koko elämänsä peliin, käyttää aikansa unelmointiin.

  Tyttäreni ei ole koskaan ollut Adamin keikalla, saati nähnyt häntä! Viimeksi hän olisi halunnut mennä, mutta oli silloin nuorempi eikä omistanut kesätyöpalkkoja, ja meillä ei ollut varaa maksaa :(
  Välillä saan hänet kiinni, vain itkemästä ja katsomasta Adamin videoita.. voi kun hänen unelma voisi toteutua! Toivon sitä enemmän kuin mitään muuta!!
  Tyttäreni on kokenut todella kovia, eikä ole reilua, että niin hyvälle ihmiselle tapahtuu vain vastoinkäymisiä, ei siitä sen enempää, sillä en aio kerätä sääli pisteitä vaan vakuuttaa vain että Adam on yksinkertaisesti hyvälaatuinen pakkomielle tyttärelleni. Olisi elintärkeää hänelle tavata Adam, niin paljon tyttäreni jaksaa Adamin voimalla.
  Toisina päivinä hän on energiaa täynnä, ja nauraa kaikesta. Äitinä en ole nähnyt niin aitoa naurua, iloa, ja onnellisuutta sitten sen jälkeen kun hän leikki lapsena iloisesti. Mitä se onnellisuus tulisi olemaan jos hän Adamin tapaisi? En osaa kuvitella itseäni siihen tilanteeseen, että välittäisin enemmän jostakin tuntemattomasta kuin itsestäni. Tyttärelleni on tapahtunut näin, hänen mielipiteensä ja valintansa, koko elämä, on riippuvainen Adamista!!

  Täällä on lähes sata kommenttia, ja tunnen itseni niin PIENEKSI täällä kommenttien joukossa, mutta silti rukoilen mielessäni, ja yritän uskoa siihen, että saisin yllättää tyttäreni kertomalla hänelle, että hänen unelmansa toteutuu. PYYDÄN, AUTTAKAA!
  t. Äiti, joka haluaa toteuttaa lapsensa unelman, ja äiti josta on tullut Adamin fani tyttären touhuja sivusta seuratessa.:)


  sähköpostini: tupu.65@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. Hei!
  Olen Santeri Riuttanen, 16-vuotias POIKA, Turun seudulta. Käyn Kaarinan lukiota ja sielä olevaa musiikkiteatterilinjaa ja olen innokas musiikin harrastaja ja yli'Cuckoo'Adama Lambert fani!
  Adam Lambertin, eli musiikki jumalani faniksi tulin 7 luokan ja 8 luokan välisenä kesänä josta on siis aikaa jo parisen vuotta. Minusta on arkaa alkaa puhumaan tästä seuraavasta asiasta, mutta haluan kertoa tarinani. Olin koulukiusattu ulkonäöstäni, sillä pukeuduin erillaitte kun muut ja toin mielipiteitäni esille "väärällä tavalla" aina kun pystyin. Pyrin olemaan hiljaa, sillä yritin välttyä turhalta huutelulta, jota minulle tehtiin usein. Löysin Adamin biisin Aftermath hyvin koskettavana ja herkkänä biisinä, sen sanat osuivat ja upposivat suoraan minuun. Pelkäsin alkaa fanittamaan Adamia, mutta "being Glmabert" myötä aloin huomaamaan, että voin olla kuka haluan ja miten haluan ja toteuttaa itseäni juuri sellaisena kuin haluan. Adamista tuli lähestulkoon inspiraationi kaikkeen tuon surullisen vuoden jälkeen. Yht.äkkiä alkoi kavereitakin kerääntymään ympärilleni sillä tyyliäni pidettiin siistinä ja omaperäisenä ja monet sanoivat, että on tosi rohkeaa olla juuri sellainen kuin itse haluaa. Adamin myötä inspiraatio myös musiikkin kehittyi. Adamin ääniala innoitti ja INNOITTAA edelleen! Se on mahtavin jota olen kuullut!
  Pelkästään msuiikki ei ole inspiroinut. Tykkään myös värvätä pieniä musiikkivideoita joissa olen niinkuin Adam "look alike" ja lip synccaan Adamin biisejä(linkkaan pari alemmas). On mahtavaa olla Glambert! Glamily (johdateltu sanasta family) on Adam Lambertin fani yhteisö, jossa on parasta olla mukana, koska kaiken maailman Adamgasmas, Adommy moments, Saulbert<3 ja se että Adam on vaan niin mahtava laulaja vokaalisesti ja esiintymis karismallaan, joka saa minut useasti haukkomaan henkeä ihan liikaakin! Haluan ehdottomasti tavata Adamin ja kertoa kuinka hän on auttanut minua tulemaan sellaisena kuin haluan/sillaisena kuin olen. On tullut vuodatetuksi kyyneliä paljon sen kanssa, että hyväksytäänkö minut vai ei, mutta aina on Adam ja hänen musiikkinsa auttanut, nyt olisi se mahdollisuus tavata se mies, joka on muuttanut elämäni totaalisesti ja positiivisella tavalla! Se miksi tunnen olevani se, että minun pitäisi päästä tapamaan Adam, on vaikea polkuni tämän fanittamisen kanssa ja sen kanssa, että ihmiset alkoivat hyväksymään minua (myös sen, että olen yksi hulluimmista Adamin poika faneista koko SUOMESSA!). En tiedä millä konstilla kiitän Adamia, sillä ei ole kylliksi sanoja kuvaamaan sitä tunnetta kuinka hän on minua auttanut elämäni vaikeitten hetkien kanssa!
  1. Uusin tuotoksemme Never Close Our Eyes: http://www.youtube.com/watch?v=Xd0S10d31PU
  2. Suosituin videoni Better Than I Know Myself: http://www.youtube.com/watch?v=W8SK75VQqUs
  Lainaten motokseni Adamin sanoja “I wanted to look different because I felt different”
  - Adam Lambert
  E-mail: sane.airsoft.7@hotmail.com

  VastaaPoista
 93. HERRAISÄ! Ai miksi minä...koska mitä muuta vois adam lambertin tapaaminen kun huikeeta, ainakin mulle, ja isosti! En ala kummallisemmin perustelemaan, toivon vaan, että mulla olis kerrankin onnea matkassa(-: olen puhunut!

  anskunposti@gmail.com

  VastaaPoista
 94. Terve!

  Myrskynkestävä Finnbert täällä, vastauksena kaikkiin kolmeen kysymykseen : KYLLÄ! .
  Adamin musiikin kautta olen löytänyt sanoja tunteille. Oli mieliala mikä tahansa niin aina löytyy joku kappale joka sopii tunnelmaan. Toisinaan meno on ihan Cuckoo. Hän laulaa käsittämättömällä tunteella ja biisien sanoissa on merkitystä. se tekee hänestä ehdottomasti suosikkiartistini ja inspiraationi lähteen. Ilman Adamia tuskin olisin selvinnyt rankimmista vuosistani: kiusaamisesta, isäni kuolemasta, saatikka sitten identiteettikriisistä joka ravisteli maailmaani. Tuntui käsittämättömältä että olisin jotenkin erilainen kuin muut enkä ollut se joksi itseni luulin.
  Adam on kuitenkin osoittanut että on okei olla erilainen ja tavoitella unelmiaan, hän on rohkeasti oma itsensä ja pidetty. Itsevarmuuteni on paljon parempi kiitos hänen. Adamin tapaaminen on jo jonkin aikaa ollut ensimmäisenä listalla asioista jotka haluan tehdä elämäni aikana. Kumpa vain voisin halata häntä ja kertoa kuinka inspiroiva ja mahtava roolimalli hän on. Hänen Helsingin keikkansa olisi elämäni ensimmäinen keikka ja hänen tapaaminen olisi elämäni mahtavin syntymäpäivälahja ikinä, syntymäpäiväni kun on aivan samoihin aikoihin. Olisin yksinkertaisesti maailman onnellisin ihminen jos pääsisin tapaamaan häntä. Aina kannattaa unelmoida, se on elämän suola.

  -Hanna -
  email: vesi_hanan@hotmail.com

  VastaaPoista
 95. Hyvät YleXläiset

  Auttakaa! Asettakaa itsenne minun asemaani: Tyttöystäväni höpöttää jatkuvasti Adamista, huudattaa hänen musiikkiaan kotonamme ja
  juoksee ympäri Suomea tapaamassa muita faneja. Hän myös puhuu jatkuvasti siitä, kuinka mahtavaa olisi tavata Adam.
  Jos voittaisin hänelle tapaamisen, saisin varmasti pisteet kotiin. Ehkä sitten saisin itselleni edes osan niistä ylistyssanoista,
  joita hän Adamista viljelee? Minua huolestuttaa, koska alan jo osata kappaleiden sanat...

  Nimim. Adam vei naiseni

  clasz_@luukku.com

  VastaaPoista
 96. Voisin antaa Saulia realistisemman kuvan Suomalaisista miehistä ja samalla heittää kaverille nasevia kysymyksiä.

  tuodmp@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Minä ja tyttöystäväni haluaisimme päästä Adamin keikalle, koska asumme kaukana toisistamme ja näemme harvoin, me molemmat pidämme Adamista todella paljon ja hän on meille molemmille todella suuri esikuva, hänen musiikkinsa yhdisti meidät, tyttöystävälläni on huoneensa seinät täynnä adamin kuvia, olemme kuunnelleet adamin levyt aivan puhki ja tapaaminen adamin kanssa olisi meille molemmille unelmien täyttymys♥

  saba_only@hotmail.com

  VastaaPoista
 98. Olen nyt kolme päivää miettinyt ja stressannut mitä kirjoitan tänne. Mitä sanoa ihmisestä joka vaikuttaa elämääsi joka ikinen päivä. Ihminen joka merkitsee niin paljon. Ja nyt kun olisi mahdollisuus tavata hänet ihan henkilökohtaisesti.. Ääh hullua!!!
  En pysty edes kuvittelemaan miltä tuntuisi halata häntä ja kertoa kuinka paljon välitän ja arvostan.
  Adamin musiikin löysin kesäkuussa 2009 ihan vahingossa. Selailin Iltalehden sivuja kunnes huomasin otsikon jossa kerrottiin että American Idol voittaja on valittu viime yönä. Menin mielenkiinnollani lukemaan uutisen ja päätin kuunnelluttaa molemmat finalistit, Adamin ja Kris:in. Jotenkin Adamin vahva ääni ja karismaattinen olemus iski sillä sekunnilla syvälle minuun. Sen kesän kuuntelin taukoamatta Adamin Idol esityksia, kunnes syksyllä Adamin ensimmäinen levy valmistui. Kuuntelin For Your Entertainment levyn puhki sekä katselin varmaan kaikki Adamin videot Youtubesta.
  En voi edes sanoin kuvailla kuinka paljon Adam on tuonut iloa ja rohkeutta elämääni. Olin ala-asteella ujo ja hiljainen eikä minulla ollut kuin kaksi kaveria. Yläasteen minua nälvittiin ja haukuttiin sen takia että kuuntelin Adamia, mutta en välittänyt ilkeistä huuteluista sillä olen erittäin ylpeä Glambert. Kun Toukokuussa näin Adamin ensimmäisen kerran Stockmannin nimmarijonossa en voinut uskoa sitä todeksi. Heitin Adamin kanssa ”yläfemmat” ja heti sen jälkeen purskahdin itkuun (tottakai). Nimmarikeikan jälkeen lähdin juosten Linnanmäen Peacock teatterin ulkopuolelle siinä toivossa että näkisin vielä edes vilauksen Adamista.
  Kun Adamin Glam Nation Tour saapui Helsinkiin Marraskuussa 2010, jonotin ystäväni kanssa 23 tuntia keikalle!! Odottaminen oli ihan järkyttävää siellä kylmässä vesisateessa, mutta todellakin kaiken sen arvoista!
  Adam on ollut ns. ”henkireikä” aina niinä elämän huonompinia hetkinä. Olen voinut sukeltaa pahaa maailmaa pakoon ja kuunnella hänen biisejään joissa jokaisessa on kaunis sanoma.
  Olin nuorempana kovin arka ja mietin jatkuvasti mitä muut minusta ajattelivat.
  Adamin musiikin ja kannustuksien myötä olen saanut paljon rohkeutta olemaan omaitseni, eikä minun enään tarvitse välittää muiden mielipiteistä. Elän täysillä mukana hänen elämässään, kun Adam nauraa minäkin nauran, kun hän on surullinen, minäkin olen surullinen. Adam on vaikuttanut myös suuresti pukeutumistyyliini, hänen myötä sain rohkeutta pukeutua oikeasti sellaisiin vaatteisiin mistä itse tykkään ja tällä tavoin ilmaista itseäni.
  Ihailen Adamin heittäytymiskykyä ja sitä miten hän huomio faninsa. Mielestäni Adam on täydellinen esikuva mm. itsensä kanssa kamppaileville nuorille. Hän on rohkeasti omaitsensä ja arvostan suuresti sitä, kuinka hän puolustaa seksuaalivähemmistöjen oikeuksia! Hän on aito ja nöyrä artisti josta jokaisen tulisi ottaa mallia!
  Olen ottamassa syksyllä tatuointia Adamin kappaleesta Aftermath ”Anytime anybody pulls you down, anytime anybody says you're not allowed, just remember you are not alone, in the Aftermath!” Nämä sanat merkitsevät minulle todella, todella paljon ja haluan että pieni osa Adamia kulkee mukanani läpi elämän. Haluan että minulla on jokin muisto Adamista vielä kiikkustuolissakin, jota voin hymyssä suin muistella.
  En uskalla edes ajatella miten uskomattoman upealta se tuntuisi jos toteuttaisitte yhden suurimmista unelmistani tavata suurin inspiraation kohteeni.
  Tämä olisi ehdottomasti yksi elämäni merkittävimmistä hetkistä jos pääsisin edes kerran elämäni aikana halaamaan ja kertomaan Adamille kuinka hänen musiikkinsa on antanut minulle rohkeutta, iloa ja toivoa elämän synkkinä hetkinä!
  Tapaaminen merkitsisi minulle älyttömän paljon, koska silloin saisin mahdollisuuden kertoa hänelle kuinka hän on saanut tuntemaan minut arvokkaaksi ja kuinka hänen sanojensa myötä olen oppinut että erilaisuus on rikkaus.
  Voi ei alkaa itkettämään, ehkä tähän on hyvä lopettaa. Kiitos tästä mahdollisuudesta, jään jännityksellä ja toivoen odottelemaan kisan päättymistä.

  Hauskaa alkanutta kevättä! :)
  - Jasmin

  Sähköpostini: purpleunicorn@suomi24.fi

  VastaaPoista
 99. Adam.. Siinä on henkilö jonka vuoksi tekisin mitä vain. Ja suunnilleen niin olen tehnytkin, puuttuu vain se että otan luodin rintaani suojellessani hänen henkeään. Ja käsi sydämmellä, sen myös tekisin.
  Aloin fanittamaan Admia siitä hetkestä lähtien kun hänen kuulin eka kerran laulavan. Eli jonkusia vuosia sitten...
  Minula oli pitkät hiukset jotka oli alaselkään asti. Kun rupesin palvomaan Adamia, leikkasin ne lyhyeksi. Värjään ja leikkaan ne aina kuin Adamkin. Huoneeni on lattiattasta kattoon täynnä Adamia. Minulta löytyy kaikki hänen levynsä, jotka on tehty enennen Idolsia tehdyt kuin kaikki live dvdtkin. Ja niiden enteen olen ehnyt töitä niska limassa, ilmaista kuin fanitus ei ole.
  Ja kuinka usein olen itseäni joutunut puolustamaan tämän takia, paljonko olen kuullut nälvimistä ja suoraa kiusausta ja jopa ystävyys suhteet kärsinyt. Puhun kuulema liikaa Admista.
  Mutta ei tälläistä pysty pitämään sisällään, olen ottanut samat tatuoinnit kuin Adam että kaikille olisi selvää kenen vuoksi elän.
  Kaikki murheet, huolet, elämän raakuus, kiusaamiset, kaikki paha unohtuu kun saan kuunnella Adamia. Ja samoin, kaikki hyvät hetket syntyy kun kuuntelee Adamia.
  Jopa oma äitini on kateellinen minulle koska hän haluaisi fanittaa jotakuta näin kovasti.
  Joku voi sanoa hulludeksi tai typeryydeksi, mutta kun joku kolahtaa näin kovaa sydämmeen, ei sille vain voi mitään.
  Unelmieni täyttymys olisi jos näkisin Adamin ihka oikeana ja pääsisin ketomaan hänelle edes kerran elämässäni, kuinka tärkeä hän on minulle <3
  Jhuuluu@luukku.com

  VastaaPoista
 100. Rakastan ja jumaloin Adamia ja hänen musiikkiaan, ja olisi unelmien täyttymys tavata hänet livenä. Vielä enemmän soisin tapaamisen pojalleni joka myös fanittaa Adamia! :)
  anna_aalto@luukku.com

  VastaaPoista
 101. Itse en niinkään ole 100% adam lambert fani mutta asun samassa talossa ihmisen kanssa jonka huone on päällystetty hänen kuvilla eikä muuta taida kuunnellakkaan. Olen jonkun verran typeryyksissäni haukkunut/kiusannut kyseistä ihmistä (ei sukulainen), muutenkin jo taitaa hän olla masentunut enkä tiedä miksi tein niin. Olisi kiva yllättää ja pahoittelemalla adamin lipuilla, antaisikohan se edes halin silloin?
  - Ama

  silkkinauha@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. HAluaisin ylättää kaverini, joka on luultavimmin isoin POIKA fani koko suomessa. Hän on seurannut Adamia ihan alkuajoista asti ja pukeutuu kuin Adam. Adam on hänen inoittaja. Hän tekee upeita musiikkivideoita kopioiden Adam Lamberttia ja en tiiä mitä sanoo. Hän osaa kaikki laulut ulkoota ja olis aivan mahtavaa, jos sattuisi tuuri käymään, että saisin liput. Voisin viedä kaverini konserttiin ja hänen toiveensa toteutuisi. Liput menis hyvään osotteeseen ja ISOLLE fanille !

  Sähköposti:
  margit.salonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. En ole mikään superfani, voin suoraan sanoa:D mutta adam on todella hyvä laulaja! ja todella hyvä biisintekijä myöskin. olisi todella hienoa päästä näkemään hänet! itselläni kun ei oikein varaa ole hommata lippuja keikalle, niin olisihan se ihan mahtavaa saada lippu ja päästä näkemään hänet jopa ihan henkilökohtaisesti! adam on myös todella komea! tottakai haluaisin tsekata sen livenä myös;)

  rinsessa94@hotmail.fi

  VastaaPoista
 104. Oon ollu Adamin fani jo tosi pitkää ja ihailen häntä suuresti!!!!! Kun olin Pakko Tanssia-ohjelman karsinnoissa tanssin Adam Lambertin Trespassing kappaleen siellä:) minua kehuttii että mulla oli paras meininki musiikin tahissa. Ja Adamin kaikki biisit ovat mukaansatempaisevia ja mahtavia, joita kuuntelen kaikkia monesti päivässä ja tanssin myös. Olen toosi kauan halunnut tavata hänet ja olla kuwassa hänen kanssaan. Hän on komia, parhaat laulut ja aivan uniikki! Toisenlaista ei ole eikä ikinä tule olemaankaan:D Talentissskin olen tanssinut Trespassing biisin ja pääsin viiden parhaan joukkoon. Kaikki koulussa tietää että fanitan suuresti Adamia. Toivottavasti sain tavata Adamin ja oisin suuresti onnellinen!

  VastaaPoista
 105. Minä ja tyttöystäväni aloimme seurustella samoihin aikoihin kun Adam löysi Saulin. Lehdet rummuttivat uutisia heidän julkitulleesta seurustelustaan ja skandaaleja hakemalla haettiin ja paparazzit kulkivat heidän jäljillään jatkuvasti. Homoseksuaalisuudella on aina julkisuus/huomioarvoa mediassa.

  Samaan aikaan me kaksi seksuaalisuutemme aikuisiällä löytänyttä saimme tutustua toisiimme pikkuhiljaa ja totutella elämään suhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa. Rakastaa pienesti, opetella toisiamme, saada varmuus siitä että tämä on oikein eikä tässä ole mitään väärää. Päätyen puolenvuoden tuntemisen jälkeen rysäyttämään kaapinovet auki ja kihlautumalla.

  Itsekin tuonaikaisia juoruja lukeneena seurasin "tähtigaypariskunnan" suhteen alkumetrejä samalla kun otin haparoivia askeleita omassa yksityiselämässäni. Samalla löysin Adamin uskomattoman musiikin, joka on minulle henkilökohtaisesti erittäin tärkeää ja moniin kappaleisiin on kiinnittynyt erittäin voimakkaista tunnelatauksia, liittyen juuri tuohon elämänvaiheeseen.

  Itse tosiasiahan on näin; tottakai meillä on jo liput Adamin keikalle! Tietysti ne varattiin heti kun se oli mahdollista! Minusta olisi vain ihanaa jos edes jompikumpi meistä pääsisi tapaamaan Adamia ihan livenä, ja kertomaan kuinka tärkeä ihminen ja artisti hän on meille kahdelle tavalliselle tyypille ja miksi. Sitten voisimme ottaa mukaan vaikka jonkun elintärkeistä ja meitä tukeneista ystävistämme keikalle sillä meillä jo olevalla ylimääräisellä lipulla. :)

  Ystävällisin terveisin:
  Heidi, 32v. tomjantinjustajoke@gmail.com

  VastaaPoista
 106. Moips!

  On paljon asioita joita voisin sanoa Adam Lambertista ja siitä kuinka paljon hän on minua elämässäni auttanut. Löysin tämän musiikin vuonna 2010 syksyllä elämäntilanteessa josta en uskonut selviäväni.Pelkäsin joutuvani psykologin juttusille koska olin itsetuhoinen. Mutta kuinka ollakkaan, Adam ilmestyi elämääni kuin tilauksesta juuri silloin.
  Hänen uskomaton persoonallisuus ja rohkaisevat sanat faneilleen saivat minut jaksamaan kärsimysteni yli, ja ottamaan ongelmani puheeksi ilman että tunsin häpeää. Adamin ansioista pääsin pois itsetuhoisuudesta ja peloistani. Haluaisin kertoa sen hänelle itse. Ilman häntä, en olisi tässä. Ainakaan itsevarmana nuorena naisena mikä olen nyt. Adam on minulle tärkeä ja rakas siinä missä kuka tahansa läheinen vaikka en häntä tunnekaan, mutta haluaisin tavata ja halata Adamia ja kertoa sen hänelle.

  Sähköposti: mia_glambert@hotmail.fi

  VastaaPoista
 107. Jaa miksi?
  On ollut elämässä niitä hetkiä jolloin on joutunut ihan tosissaan tekemään töitä että on jaksanut nousta sängystä ylös aamulla. Viimeisen parin vuoden aikana elämääni on kuitenkin löytynyt tämä ihana mies amerikan mantereelta, Adam! Kuinka joku voikin olla niin avoin, herttainen, ystävällinen ja samaan aikaan seksikäs kuin mikä! Ensimmäinen asia aamulla herätessä; twitteriin ja FB:n tarkastamaan Adam uutiset, ja sama mielessä viimeisenä ennen nukahtamista. Ja monesti sitä on herätty keskellä yötä Twitteriin "keskustelemaan" Adamin keikka läpi jossain toisella puolella maailmaa. Ei ole videoita, ei streamia..ainoastaan toiset glambertit joiden kanssa fiilistellään! Onko liene missään muussa fandomissa yhtä hulluja ihmisiä :)
  Mutta me haluamme tukea Adamia joka mutkassa...Finnberttien yhteistoiminnan ansiosta on mm. julisteita tälle keikalle käyty jakamassa lukemattomiin eri suomen kaupunkeihin ihan pohjoista myöten.
  Rakastan tätä miestä, ja tällaisenä ikuisena romantikkona hänen ihana söpöläinen poikaystävänsä Sauli on myös lähellä sydäntäni. Näiden kahden rakkaustarinan seuraaminen on ollut ihanaa ja saanut uskomaan uudelleen kauniiseen ja puhtaaseen rakkauteen! Ei voi kuin hymyillä kuin näitä kahta katsoo!

  Hmm...taisi unohtua tarinan pointti kun tässä innostuin. Haluaisin päästä kiittämään Adamia kaikesta auringosta jota hän elämääni tuo. Uskomattomista uusista ystävistä (juuri tullut tällä viikolla ajettua melkein 400 km kahteen eri kaupunkiin tapaamaan kauempana asuvia glambert kavereita) ihanasta avoimemmasta ja sydämellisemmästä tavasta kohdata maailma... <3 Kiitos!

  Terveisin: Sanna
  sankatr81@gmail.com

  VastaaPoista
 108. Moi!

  Olen seurannut Adamia ihan sieltä alusta American Idolista saakka. Eipä sitä silloin vielä arvannut, miten paljon mahtavia asioita voi yksi(aika huikea) mies tuoda elämään :).

  Adamin kautta olen saanut nauttia hänen mahtavasta musiikistaan, ainutlaatuisesta lauluäänestä, tunteikkaasta tulkinnasta sekä vastaavasti tietenkin pitää kunnolla hauskaa, koska sen Adamkin osaa. Lisäksi olen tutustunut mahtaviin ihmisiin ja solminut uusia ystävyyssuhteita, mistä olen todella kiitollinen.

  Paitsi, että Adam on upea esiintyjä ja laulaja hän on lisäksi fiksun, ystävällisen ja huomaavaisen oloinen ihminen. Hän antaa esimerkillään voimia ja rohkeutta jokaiselle olla oma itsensä. Olen ylpeä ollessani hänen faninsa. Hän onhan hän pirun hyvännäköinen (ei nyt unohdeta tätä ;). Jos pääsisin tapaamaan häntä, voisin yrittää kertoa hänelle, miten iloinen ja kiitollinen olen kaikesta siitä mitä hän tekee ja millainen hän on :D.

  T. Susku (susa_han(at)hotmail.com)

  VastaaPoista
 109. Sanoin tänään töissä, että mä niin fanitan Adam Lamberttia.
  Minä siis, keski-ikäinen, 40 ikävuoteen ehtinyt nainen. Kyllä naurun remakka tuli..
  Mä olin, että kuulkaas te seniorit.. se tekee niin hyvää musaa ja on vielä niin söpökin, että näinkin vanhan (eli ikinuoren) sydän sulaa. Kyllä ne vielä heltyy..
  Käännytystyö alkakoon :D

  VastaaPoista
 110. En tiedä mikä on tosifanin mitta, mutta Tresspassing-levyn biisit osaan lähestulkoon kokonaan ulkoa. Adam on mahtavan oloinen tyyppi ja vetoaa minuun rohkeudellaan ja avoimmuudellaan. Omaa upean äänen ja on nappi valinta Queenin nokkamieheksi.

  mm.hannula@gmail.com

  VastaaPoista
 111. Edward Munchin "Huuto" olisi melko tarkka kuvaus ilmeestäni, jos saisin tietää voittaneeni tapaamisen Adamin kanssa. Se olisi parempaa kuin kahdeksan korillista koiranpentuja! Ylevissä mietteissäni kiittäisin häntä kaikesta hienosta, mitä olen ylpeänä Glambertina elämääni saanut. Todellisuudessa luultavasti sekoaisin sanoissani ja tuijottaisin häntä suurin lasittunein silmin kuola avoimesta suusta valuen juuri ennen pyörtymistäni. Ylevissä mietteissäni myös heräisin Adamin käsivarsilta, mutta se taitaa olla jo ihan toinen tarina...

  Kaiken kaikkiaan: Adamin tapaaminen kaikkien näiden fanitustentäyteisten vuosien jälkeen olisi unelmieni täyttymys. Olen valmis nolaamaan itseni hänen silmissään virnistelemällä kuin villi ilves, jos siitä hyvästä saan halata häntä ja edes yrittää kuiskata kiitoksen sanan. Hieno mies tuo Adam.

  muikkuliini@gmail.com

  VastaaPoista
 112. Olisi kyllä ihan unelmien täyttymys päästä tapaamaan Adamia. Keikallekkin pääsy tuntuu jo ihan mahtavalta! Liputhan on jo tietysti hankittu ja visusti tallessa, mutta jos tästä nyt sattuisi onni käymään, niin voisin ne vaikka kaverille sitten lahjoittaa! :)

  persikka123@gmail.com

  VastaaPoista
 113. Voin oikeastaan kiittää äitiäni siitä, että aloin seuraamaan Adamia tarkemmin jo heti Idolssin Hollywood-viikosta alkaen. Äitini kiinnitti heti huomiota Adamiin eikä ollut väärässä (taaskaan:D)! Siitä asti hän on fanittanut Adamia enemmän kuin ketään ikinä! Itseni lisäksi fanitus tarttui myös veljeeni ja ensimmäisellä Suomen keikalla oltiin kaikki tottakai! Tämä oli kokemus jo sinänsä, etten ennen ole veljeni ja äitini kanssa ollut ikinä yhdessä millään keikalla (olen siis 27-vuotias:) eikä äitini ollut ikinä käynyt tuollaisilla keikoilla. Ensi viikolla (!) olevalle keikalle menemme taas veljeni kanssa. Arvasimme, että äiti katuu sitä, ettei lähde keikalle mukaan ("Olenkohan jo liian vanha lähtemään...") ja juuri näinhän siinä kävi! Mikä olisikaan siis mahtavampaa kuin viedä äiti keikalle JA viedä vielä tapaamaan Adamia!!

  purnukka_@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. No siis juttuhan on näin, että viimeksi kun Adam Lambert konsertoi Suomessa, olimme kavereiden kanssa päättäneet, että nyt musta tulee Adamin poikaystävä. Tiesimme epävirallisista lähteistä, minne hän tulee keikan jälkeen jatkoille ja suuntasimmekin kyseiseen ravitsemusliikkeeseen suoraan konsertista. Muutama ikävä tekijä kuitenkin haittasi paikalla oloamme. Hirveä nälkä ja tiettyyn aikaan lähtevä kyyti majapaikkaamme Sipooseen. Adamia ei näkynyt, eikä kuulunut muutaman tunnin odottelun jälkeen, joten jouduimme luovuttamaan. Valitettavasti puhelimeni oli jostain syystä äänettömällä, nimittäin kyseisen ravintolan henkilökunta oli yrittänyt soittaa minulle, että nyt se Adam tuli tänne, tulkaa takaisin. Ja minä pöljäke vaan grillijonossa ja sen jälkeen matkalla Sipooseen. Ei tullut minusta Lambertin poikaystävää, mutta onneksi Sauli ja hän löysivät toisensa. Upea pari. Mutta olisihan tuo "melkein poikaystäväni" hienoa tavata naamatusten.

  gparasite@hotmail.com

  VastaaPoista
 115. Mitäs tässä perusteluja tarvii? Eikö se ole ilmi selvää, että tällänen 13-vuotias, laulamista rakastava ja hieman hullu(ko?) tyttö fanittaa Adamia ja toivoisi palavasti pääsevänsä tapaamaan häntä! Adamilla on ulkonäkö, luonne ja tyyli kohdallaan, eli täydellinen paketti. Kysymyksiä kin on jo mielessä, lähinnä musiikkiin ja lavalla olemiseen liittyen. Suurelta staralta olis hieno saada vinkkejä ja samalla tulis uus mahtava kokemus, josta vois sitten isona kertoa, ja albumissa kun ois yhteiskuva nimmarilla niin eiköhän kaveritkin olisi kateellisia? ;D Sitten ois joku juttu mitä ne voi multa suunpielestä kuolaavaluen tulla pyytämään, nimittäin nimmaria, eikä aina vaan sillee et mä hingun niitten keikkalippujen, vaatteiden yms. perään :D! Olis siis yber suber mega iso juttu tälläselle tavis tyttelille päästä tapaamaan Adam Lambert! <3 Kiitos jos toteutatte unelmani ja saa taas yhden uuden nimmarin kirjoihini!

  VastaaPoista
 116. Mielestäni jokainen Finnbert ansaitsisi tavata idolinsa. Nämä kommentit saavat hymyn poskille ja kyyneleet silmiin. Olen niin onnellinen, että saan olla osa tätä yhtä suurta perhettä!

  Mutta miksi sitten minä kaikkien muiden joukosta? Koska istuin 30 tuntia Kaapelitehtaan edessä pakkasessa, jotta pääsisin näkemään idolini mahdollisimman läheltä. Järjestelyt menivät pieleen, joten sekin jäi vain haaveeksi. Lukioaikana tein niska limassa töitä, jotta sain säästettyä omista rahoistani ja pääsin matkustamaan Saksaan Adamin keikalle. Vieläkään en ole tavannut häntä kasvotusten. Eräänä vappuna koulussa oli teemana sankarit. Muut nauroivat, kun minä tulin paikalle pukeutuneena elämäni suurimmaksi sankariksi. Adam Lambertiksi.

  Ennen pelkäsin tavoitella unelmiani ja olla oma itseni. Ilman Adamia ja hänen uskomattoman kannustavaa elämänasennettaan, en olisi koskaan uskaltanut aloittaa laulamista. Nyt esiinnyn musikaalissa monen sadan ihmisen edessä. Haluan kertoa hänelle, kuinka hänen avullaan olen tehnyt haaveistani totta. Adam ei koskaan poistu elämästäni, sillä olen tatuoinut itseeni tekstin hänen inspiroimanaan. En ole koskaan ollut innostunut käsitöistä, mutta nyt olen monen viikon ajan laittanut kaiken ylimääräisen aikani ja energiani nukkeen. Nukkeen, joka näyttää Adam Lambertilta. Miksi? Koska haaveilen siitä, että pääsisin antamaan sen hänelle henkilökohtaisesti. Näyttämään ja kertomaan omasta (ja varmasti monen muunkin) puolesta mitä kaikkea hän faneissaan saa aikaan. Teemme hänen takiaan asioita, joita emme koskaan uskoneet tekevämme.

  Ennen olin ulkopuolinen, kiusattu ja hakoteillä elämässäni, mutta nyt olen löytänyt oman paikkani maailmassa. Adamin tapaaminen päättäisi totaalisesti monen vuosien kuoppaisen ja pimeän tien. Silloin tietäisin, että loppuen lopuksi kaikki on mahdollista. Suurimmistakin unelmista voi tulla totta. Kaikkien vaikeuksien jälkeen lopulta kaikki on hyvin. Kuten eräässä Adamin kappaleessa lauletaan: You'll be alright in the Aftermath. Kiitos että tarjoatte ihmisille tällaisen mahdollisuuden kilpailunne kautta.

  rosamari.rissanen@gmail.com

  VastaaPoista
 117. Sain kuulla Adamista serkun kautta jokunen vuosi sitten. Ensin olin vain että ei kiinnosta. Kuitenkin Adam teki minuun vaikutuksen, en kertonut siitä kenellekkään ja kun varsinkin jotkut hokesivat että 'Se on jätkä on homo', MITÄ VÄLIÄ, IHMINEN SAA OLLA MIKÄ HALUAA!
  Varsinkin kun tämä uusi albumi Trespassing ilmestyi, kuuntelin levyn biisejä ja rakastuin samantien. Ja melkeinpä heti kuulin että Adam tekee keikan tänä vuonna Helsingissä! Olisi unelma, päästä tapaamaan Lambertia, arvostan häntä suuresti ihmisenä ja artistina. Adam on niin sanottu esikuvani, on oma itsensä. Olisi ihan oikeasti maailman parhain hetki tavata Adam kasvotusten. On jo muutamakin kysymys korvan takana, jos vain pääsen tapaaman hänet :) Vielä kerran, tehkää minut maailman onnelliseksi valitsemalla tämän minun raavustuksen! Kiitos.

  T: Tyttö jonka unelmana tavata Adam Lambert
  sähköposti: jenskuumoi@gmail.com

  VastaaPoista
 118. Mun suurin unelmani on päästä tapaamaan Adamia. Adam antaa musiikillaan mulle voimia, vaikka oikeesti mikään ei kiinnostaiskaan. Haluaisin päästä kertomaan henkilökohtaisesti Adamille miten tärkeä ihminen hän onkaan, miten on muuttanut minut rohkeammaksi ihmiseksi ja kiittämään aivan kaikesta mitä hän on saanut aikaan! On ollut aivan ihana tutustua hänen kauttaan mahtaviin Glambertteihin! Adam on minulle todella tärkeä ihminen ja mikä oisikaan fantastisempaa kun päästä sanomaan se hänelle henkilökohtaisesti!! Hän on aito, ihana, uskomattoman lahjakas ja maailman kaikkeuden parhain laulaja! Joka kerta kun alan kuuntelemaan Adamin For you entertainment tai Trespassing levyä hymy nousee automaattisesti kasvoilleni. Suurin unelmani on todellakin tavata tämä uskomaton Adam Lambert! Kiitos jos antaisitte siihen mahdollisuuden!

  jenni.harju97@wippies.com

  VastaaPoista
 119. Mistä aloitankaan, kun KOKO ELÄMÄ KYSEESSÄ!
  No, tämä uskomaton Mr. Adam hallitsee minun, 16-vuotiaan tytön elämää! Olen ollut yli 3 vuotta ihan hulluna Adamiin, eikä elämääni kuulu muuta kuin Adam.<33333
  Adamin Kaapelitehtaan keikalle, en päässyt enkä tiennyt Adamista silloin kun hän esiintyi X-Factorissa ja oli jakamassa nimmareita Stockmannilla, tätä jos mitä olen elämässäni harmitellut ja katunut!

  Adam antaa voimaa elämääni, joka ei ole niin helppoa elämää. Perheeni on köyhä ja asumme pienessä talossa, joudun jopa jakamaan huoneen pikkusiskoni kanssa ja minulla ei ole käytettävissä kuin 1 ja puoli seinää Adamin julisteille. Tila on jo nyt loppu, vaikka julisteet ovat tiiviisti yhdessä :/
  Olen ollut pahasti sairaana ja silloin oli hyvin lähellä, etten kuollut ja se sai minut tajuamaan, että ei ole oikeasti kuin yksi elämä ja omien unelmien eteen pitää tehdä kaikkensa.
  Adamin tapaaminen on ainut unelmani!!
  Muut ihmiset voivat sanoa unelmoivansa lottovoitosta, perheestä, hienoista autoista ja taloista, matkoista jne...mutta Adamin tapaaminen korvaisi kaiken tämän. Mitä tekisin millään noista, jos sisimpäni vain toivoo Adamin tapaamista! :)

  Kun mummoni kuoli, Adamin musiikki auttoi sen yli. Kun sain kuulla kuolemasta, kuuntelin koko yön vain Aftermath kappaletta, joka tuo sen ikävän tunteen edelleen niin vahvasti mieleeni, että kappaletta ei voi kuunnella itkemättä. Aftermathin sanat ovat täydelliset!

  Adam on paljon muutakin kuin ainutlaatuinen laulaja!! Hän on myös universumin komein mies ja viisaimmat ajatukset omaava julkkis. Hänestä saa niin jalat maassa- olevan kuvan haastatteluista. Adam on ollut mukana monessa hyväntekeväisyyshankkeessa, mikä on mahtavaa! Miehellä on sydän täyttä kultaa, vaikka onkin maailmanlaajuinen tähti!

  Adam saa minut hymyilemään, nauramaan, kokemaan uskomattomia tunteita. SE ON RAKKAUTTA! En ole ikinä nähnyt Adamia, ja silti rakastan häntä älyttömän paljon, mutta on harmillista että hän ei tiedä miten paljon välitän ja rakastan..Onhan se erikoista, että olen omistanut koko elämäni henkilölle, joka ei tiedä minun olevan edes olemassa.
  Vaikka olen lähettänyt Adamille 4 kirjettä, eri faniosoitteisiin, niin kontaktia en ole saanut. Vaivalla olin koristellut ja kirjoittanut hienot kirjeet..turhaan.. ;(

  Adam antaa valtavaa inspiraatiota, piirrän paljon hänestä kuvia. Kun täytän 18 haluan ottaa Adamiin liittyvän tatuoinnin, pitää sen ihollani koko elämän ja kantaa sitä ylpeänä. Adamin ansiosta, olen oppinut olemaan välittämättä muiden mielipiteistä ja uskallan olla oma itseni, niin kliseeltä kuin se kuulostaakin mutta on täyttä totta!
  Hyviä kavereita mulla ei ole kuin 2, mutta molemmat ihania kun jaksavat kuunnella joka päivä asioita Adamista. Tosin ihmettelevät aionko palata maanpinnalle Adampilvestä koskaan. He tukevat kun iloitsen uudesta kappaleesta, tai itken sitä, että en päässyt NRJ:n kilpailussa linjoille vaikka tiesin vastaukset heti :(

  Adamin kappaleiden sanat koskettavat, saavat ajattelemaan. Se tunne kun kuuntelen Adamia on jotain sanoin kuvaamatonta, musiikki menee sydämeen, ei vain korvasta sisään.
  Adamin esiintyminen on varmaa, hän ei pelkää muiden mielipiteitä. Täydellinen pakkaus, rohkea, viisas, komea, ihana..

  (HUOM. KOMMENTTINI JATKUU SEURAAVASSA) t. Tiina, tiina.x@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säästän kaikki rahani Adamiin, ostan lehtileikkeitä, ja julisteita. Nyt on keikka tulossa, ja asun kaukana Helsingistä, niin rahaa on palanut ja tulee palamaan lisää, mutta kaikki on sen arvoista! Ei ole varaa olla Helsingissä koko viikkoa etsimässä Adamia, joten tämä on ainoa toivoni päästä tapaamaan Adam.
   Vain tämä perustelu on unelmani esteenä..Paljon olen uhrannut elämästäni Adamin fanittamiseen, koulumenestys on alkanut kärsimään kun aika menee Adamiin, mutta Adamin takia olen myös parempi englanninkielessä! Adam innostaa oppimaan, jotta voisin puhua hänelle, ja nyt olisi hyvä mahdollisuus päästä puhumaan ;)
   HALUAISIN NIIN KOVASTI PÄÄSTÄ HALAAMAAN ADAMIA JA KIITTÄMÄÄN KAIKESTA mitä hän on on saanut minun elämässäni aikaiseksi. Koko ihmisenä olen muuttunut, kun pelkään jotain ajattelen Adamia ja uskallan jatkaa elämää. Yksinäisinä hetkinä katson videoita Adamin naurusta ja esiintymisistä ja voi apua, jos joku näkisi miten hulluna itken ja nauran yksikseni! :D Adam vaikuttaa paljon mielipiteisiini, jos pitää valita jotain niin ajattelen aina ensin mitä Adam tekisi..

   Omistan kaikki mahdolliset levyt, ja osaan kappaleiden sanat ulkoa vaikka unissani. Koulukirjatkin on täynnä Adamin matkittuja nimmareita.

   Fanittaminen tuntuu ihanalta, mutta se myös satuttaa kun haaveilee niin paljon mahdottomasta. Pahalta tuntuu se kun näkee unta Adamista, ja sitten herää ja kaikki on mennyttä. Voisiko tämä uni olla nyt totta? Tapaaminen toisi uuden ulottuvuuden fanittamiseen, seinän paperikuvat heräisivät henkiin.


   Tätä kirjoittaessa alkaa pakostakin kyyneleet valumaan, kun tajuaa että elämäni on kiinni tästä perustelusta. Adam tuntuu satumaiselta hahmolta, jonka mahtavuus olisi enemmän kuin ihanaa kokea läheltä. En uskalla toivoa liikaa, sillä olen tottunut pettymään, mutta heikko toive on mielessäni koko ajan, olisiko tällä kertaa minun vuoroni, kokea jotain hyvää? Sen päätätte te lemppariradiokanavani toimittajat. Onneni on surkea arvonnoissa, ja tämä on ainutlaatuinen tilaisuus vakuuttaa teidät miten kovasti tätä haluan! Ja suoraan sanoen tarvitsen, Adam on HENKI ja ELÄMÄ!

   Olen stressannut tätä perustelua jo monta päivää, ja nyt aion tämän julkaista. Tämän olen kirjoittanut täysin sydämeni pohjasta ja jään odottamaan pelokkaana, ketkä mahtavat olla kaksi onnellisinta ihmistä maailmassa. En voi kuvitella sitä tunnetta, jos tämä toteutuu. En halua olla itsekäs, mutta nyt viimeistään olisi minun aika kokea aidosti hyvää elämässäni, jota pötkin eteenpäin Adamista kumpuavalla positiivisuudella.TOIVON ja PYYDÄN koko sydämestäni että toinen niistä voisin olla minä.
   ” If I had you,that would be the only thing I ever need. If I had you, then money fame and fortune never could compete..”


   Kaikella rakkaudella, Tiina


   sähköpostini: tiina.x@hotmail.com

   Poista
 120. Normi päivä

  Hieman vajaa kolme vuotta sitten, näin musiikkikanavalta videon, jota jäin lumoutuneena katsomaan! Kuka on tuo ihanan katseen omaava komistus, josta en saa katsettani irti! Sitä ennen en ollut kuullutkaan mitään Adam Lambertista, koska en ollut katsonut American Idolia. Siitä päivästä saakka, hän vei minun sydämeni mukanaan ja on
  ollut joka ainoa päivä jollain tavalla päivässäni mukana!

  Aamuni alkaa aamukahvilla, jonka juon tietysti Adam mukeistani! Niitä on siunaantunut jo useampi ja joulupukki tuo joka joulu uuden. Lapsenikin huutavat silloin innoissaan; "Äiti, Joulupukkikin tietää, että sä rakastat Adamia niin paljon!" Muu perhe kunnioittaa mamin pyhiä mukeja ja muut ei niitä käytä. Aamukahvin kera ahmin aamun Adam uutiset netistä; facebook, twitter, Adamin fan clubit ja muut fanisivustot täytyy tarkistaa ensimmäiseksi! Unohdan kevyesti maailman uutiset ja tapahtumat, kun on kiinnostavampaa luettavaa. Muutama tunti vierähtää kevyesti näin ja kun olen kotäitinä, niin en millään raaski vaihtaa mukavaa yöasuanikaan pois. Adam-paidat ja
  leggarit on myös ihana kotiasu!

  Lapset alkavat leikkiä leikkejään ja yksi suosikki leikki on taas menossa; Adam ja Sauli, isompi on Adam ja etsii Saulille sopivia tennareita..Adamilla on pitkävartiset saappaat. Tyylin kruunaa molemmilla coolit aurinkolasit! Välillä mamin on laittettava Trespassing biisi, kun Adamille tulee keikka. Sanonta pätee meillä,
  mitä isot edellä, sitä pienet perässä! Meillä lapsetkin rakastaa näitä 2 ihanuutta! Lasten leikkiessä ehdin etsiä Adamin viimeisimpien konserttien mp3 taltioinnit ja ladata ne ipodilleni. Taas saa uutta musiikkia! Miten mies kehtaa välillä sanoa, että meillä soi jotenkin yksipuolinen musiikki? Joka päivä uusia versioita ainakin, kun taas on konserttikiertue meneillään!

  Kotityöt hoituu mukavasti Adamin tahdissa ja välillä hyppään YouTuben maailmaan ja ahmin näitä notkeita lanteita, koska Adamista ei riitä vain ääni, vaan on nähtävä tuota liikettä, tanssia ja esiintymistä, jonka vain hän osaa. Se vie mukanaan aina! Siitä tulee hyvä mieli, siitä saa energiaa! Tuo mies vaan on niin jumalaisen karismaattinen ja hot!

  Ennen Adamia englannin kielentaitoni oli ruosteessa ja maantiedontaitoni pohjalukemissa. Molemmat on kohentuneet huomattavasti! Kuuntelen kaikki Adamin radio ja tv
  haastattelut, mitkä suinkin vain löydän ja netti antaa fanitukselle ihan uudet ulottuvuudet. Kaikki on tässä ja nyt! Olen kotisohvalla, mutta näen Adamin konsertin live streamin kautta vaikka Hong Kongista! Se on upeaa! Maat ja niiden bruttokansantuotteet ovat tulleet erilailla tutuksi kun aikoinaan koulussa, Adamin vuoksi! Ostelen ihan intona englannin kielioppi- ja prepositiokirjoja ja opetten ulkoa laulun sanoja. Olisipa ollut aikoinaan tämä sama motivaatio!

  Kun teen ruokaa, mietin, että tästä Adamkin tykkäisi, tulisista elämyksistä ja jäätelöä jälkkäriksi! Vai alkaisinko viherpirtelöt minäkin taas ja kurinalaisemman elämän ja olisin edes hieman lähempänä Hollywood ihastuksieni elämäntapaa.

  Iltaisin vapaa-aikani kuluu taas kaltaisieni joukossa Adam asioiden parissa. Ystäviä ympäri maailman. Aina löytää jotain uutta ja kiinnostavaa, tai uusia kuvia talletettavaksi lukuisiin kuvakansioihini, joihin kerään Adam kuvia. Toiset kerää postimerkkejä, minä kerään Adam kuvia!

  Suurin haaveeni on tavata Adam kasvotusten ja jonain päivänä se vielä toteutuu, siitä olen aivan varma. Suuret unelmat on tarkoitettu toteutettaviksi!

  Olen miettinyt usein miten reagoisin itse tässä tilanteessa, jos näin tapahtuisi. Itkisinkö onnenkyyneliä? Olisinko kauhusta kankea? Menisinkö paniikkiin? Kiljuisinko hysteerisesti? Vai osaisinko sittenkin hillitä itseni suuren ihastukseni edessä?

  Te voisitte auttaa minua selvittämään tämän mysteerin? :)

  Onnenpostia odotellen;

  sekaisinadamista4eva@luukku.com

  VastaaPoista
 121. Moi rakkaat Inari ja Anne!

  Adam inspiroi omaa elämääni sekä musiikillaan että omalla itselläänkin. Adam ihmisenä on jotain aivan uniikkia. Hän osaa etsiä asioista aina valoisia puolia eikä syytä ketään vaan pyrkii muuttamaan pahat asiat paremmiksi. Adam ei häpeile omaa itseään eikä maailma ole pystynyt muuttamaan häntä. Hän kertoo rohkeasti omat mielipiteensä ja uskaltaa myös puolustaa niitä. Tämä kaikki elämänvoima tarttuu myös miehen musiikkiin, joka on aivan omaa luokkaansa. Kun kuuntelen Adamin musiikkia, minun tekee mieli tehdä maailmasta parempi paikka, saada ihmiset hymyilemään.

  Kirjoitan ja piirrän paljon, mutta ennen minulla oli tapana aina lopulta jäädä jumiin töideni kanssa. Silloin en kuunnellut musiikkia ollenkaan, tai jos kuuntelin, se oli raskasta ja synkkää. Sain kyllä kirjoistani surullisia ja tummia, mutta lukiessani niitä jälkeenpäin tajusin, ettei kukaan haluaisi lukea kirjaa jonka jälkeen teki mieli viillellä ranteet auki. En halunnut lukea niitä itsekään. Maalaukseni kertoivat maailmanlopuista ja kuolemasta.

  Kun sitten ystäväni ansiosta aloin kuunnella Adamin musiiikkia, löysin jonkinlaisen punaisen langan elämälleni. Kun kuuntelen Adamin kappaleita, näen usein päässäni joko musiikkivideon biisille tai vain yksittäisiä kuvia tai tilanteita. Tällaista ei ole minulle ennen musiikin kanssa sattunut. Tajusin viimeinkin, mitä haluan omilla töilläni saavuttaa. Maailma on ahdettu täyteen synkkyyttä ja kipua, mutta minä haluan tehdä jotain uutta. Minusta se on Adaminkin tarkoitus omilla kappaleillaan: saada ihmiset katsomaan omaa elämäänsä ja ympäröivää maailmaa uudella tavalla. Nähdä syy elämiselleen ja sille, mitä sillä haluaa tehdä.

  Adamista sain myös aivan ihanan hahmon kirjalleni. Vaikka kirjan aihe itsessään on synkkä (siinä seikkaillaan maailmanlopun maisemissa), tämä hahmo luo koko kirjalle toivonpilkahduksen ja saa minutkin jatkamaan kirjaa. Hän on sellainen hassu ja vähän sekopäinen, mutta juuri oikealla tavalla hyvä ja erittäin anteeksiantavainen tyyppi. Sellainen johon ihan jokainen haluaisi tutustua. Sellainen, johon voi samaistua ja rakastua samaan aikaan. Ja vaikka hahmolla on synkkiäkin aikoja, hän ei ikinä, siis ikinä, jätä niitä pulaan joita rakastaa eikä anna periksi vaikka päivä näyttäisi kuinka synkältä. Sellainen Adam minusta on.

  Siksi haluaisin kiittää häntä. Että olen löytänyt oman tyylini elämään ja päässyt vielä toteuttamaan sitä töihini. Enkä halua kiittää vain omasta puolestani, vaan myös monien muidenkin. Muihin faneihin tutustuttani olen kohdannut todella hienoja ihmisiä ja on ihanaa huomata, että hänen ansiostaan monista ihmisistä on tullut iloisempia ja avoimempia. Moni (minä mukaanlukien) on myös hänen kauttaan tai avullaan löytänyt oman seksuaalisuutensa/suuntautumisensa. Ennen minä pelkäsin kertoa että haluaisin olla poika, mutta nykyisin uskallan sanoa sen suoraan ihan vieraallekin. Ennen en olisi siihen pystynyt.

  Ja sellainen ihminen, joka ei usko näitä juttuja tai voi ymmärtää: tule keikalle maaliskuun 22. päivä. Tunnelma jonka Adam, bändi ja yleisö yhdessä saavat aikaan, on jotain sellaista mitä ei muualla voi nähdä!

  “Walk that walk like you don't give a fuck!”

  - Rakkaudella, Senja

  VastaaPoista
 122. Adam on todella inspiroiva ihminen, hän on yksi minua eniten inspiroivista ihmisistä. Hän on alusta asti uskaltanut olla oma itsensä, eikä rupea itseään muuttamaan muiden vaatimuksiin. Ihailen häntä, koska hän on rohkea, puhuu asioista avoimesti ja on hyvä roolimalli meille kaikille. Adam vaikuttaa todella sympaattiselta ihmiseltä, ja ihailen miten hänellä tämän kaiken pyörityksen keskellä on pysynyt jalat maassa ja hän on aina iloinen fanien tai paparazzien yllätyshyökkäyksistäkin huolimatta.

  Olen Adam fani ollut American idolsista asti ja viime vuonnakaan en hänen keikalleen päässyt. En ole koskaan idoleitani tapaamaan päässyt, joten tapaaminen Adamin kanssa ja konserttiin pääsy olisi unelmieni täyttymys!

  s.posti: hansu91@luukku.com

  VastaaPoista
 123. Tutustuin Adamin musiikkiin parisen vuotta sitten, kun radiossa soitettiin kovaan tahtiin For Your Entertainmentia ja If I Had Youta. Ne biisit olivat sellaisia, jotka saivat mielenkiintoni syttymään, joten ei mennyt aikaakaan kun olin ladannut miehen kaikki biisit For Your Entertainment-levyltä puhelimeeni. Tykästyin hänen biiseihinsä ja lauluääneensä välittömästi, ja näiden parin vuoden aikana Adamista on tullut minulle todella, todella tärkeä ihminen. Hän on ensimmäinen ihminen jota olen kunnolla 'fanittanut', ja voin ylpeänä sanoa että hän on minun idolini vaikka en ole häntä vielä kertaakaan päässyt livenä näkemään.
  Rakastan Adamin olemusta ja kykyä uskaltaa olla oma itsensä joka tilanteessa ja sitä, kuinka hän osaa jakaa nämä asiat myös faneilleen. Adamin ansiosta minustakin on tullut paljon vahvempi ihminen, eikä mikään merkitsisi enempää kuin että pääsisin henkilökohtaisesti kiittämään häntä tästä, vaikkei mitkään sanat voi ikinä kuvata sitä kaikkea kuinka paljon rakastan ja ihailen Adamia.
  Viime aikoina olen tajunnut, että Adam todellakin on yksi osa minua, ja se tulee tuskin koskaan häviämään. Tulen aina muistamaan kuinka ison vaikutuksen hän on minuun tehnyt.


  nanskuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 124. Olen pitkään ajatellut ilahduttaa äitiäni jotenkin. Ikään kuin palkita hänet, sillä hän on tukenut minua jokaisessa asiassa elämäni varrella ja ollut aina läsnä kun olen hänen apuaan tarvinnut. Äitini on kova Adam Lambert-fani ja päätimme, että kun Adam tulee Suomeen, menemme katsomaan keikkaa yhdessä. Liput jäivät saamatta, mutta äidiltäni opitun sinnikkyyden vuoksi sanon: koskaan ei saa luovuttaa! Niinpä päätin osallistua tähän kilpailuun. Äitini ansaitsee ehdottomasti tavata Adamin.

  iinaemilia.mikkola@gmail.com

  VastaaPoista
 125. Miksi minun pitäisi juuri voittaa?


  Sanoilla ei voi kuvailla noin vain sitä, että kuinka tärkeää minun olisi tavata Adam Lambert, mutta yritän silti.

  Olen kuunnellut hänen musiikkiaan Idolsista lähtien. Hän on aivan loistava persoona, olisikin aivan mahtavaa nähdä hänet kasvotusten ja kertoa se hänelle. Samalla haluaisin kiittää hänen musiikistaan (joka inspiroi minua), sekä siitä miten hän on niin upeasti oma itsensä.

  Olen odottanut jo kauan, että Adam tulisi Suomeen. Olin aivan fiiliksissäni, kun kuulin hänen tulevasta keikasta. Minua vain harmittaa se, että olen suhtkoht köyhästä perheestä, eikä meillä ollut varaa ostaa lippuja, joten jos en voita, niin minun haaveeni ei toteudu idolini näkemisestä.

  Olen myös kokenut kovia elämässäni, mutta kun kuuntelen hänen musiikkiaan, niin osaan hetkeksi unohtaa kaikki murheet ja menneisyyden haamut, esim. aftermath saa minut täysin unohtamaan kaiken pahan maailmasta.

  Mitä muuta voisin sanoa, tämä on niin vaikeaa perustella, sillä jumaloin häntä! Hänen äänensä on kaunis sekä hänen tyylinsä ja luonteensa ihana. Huoneeni seinätkin peittyvät hänen julisteillaan. Omistan myös hänen levynsä.

  Toivoisin todella, että soisitte minulle tämän onnen ja ilon.


  Sähköpostiosoitteeni: jesuliini_98@hotmail.com

  VastaaPoista
 126. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 127. Olen ollut kolme vuotta Adam fani. Tykkäykseni on tullut ilmi vasta ennen vuoden 2013 alkamista, siis olen piilotellut asiaa kaksi vuotta masentuneena. Vaikka en tunne Adamia silti ikävöin häntä itkien, joka ilta. Olen koulukiusattu fani. Myös piilottelin asiaa viisi vuotta ja kun sain tietää Adamista se antoi masennukseen voimaa, vaikka salasin Adamia. Jos olisi tilaisuus voittaa kilpailu ja tavata Adam henkilökohtaisesti se parantaisi minusta suuren osan. Saisin mielenrauhan hänen tapaamisestaan enkä murehtisi enää niin paljon. Siitä asti kun sain tietää miehestä olen unelmoinut puhua hänelle itse. Adamista pitäminen on minulle vaikea asia, koska en voi olla salailematta asiaa koulussa.
  Seuraan Adamia twitterissä ja luen kaikki Adamin jutut twitterissä. Facebookissa ja googlessa katselen myös kuvia. Adam on ollut kolme vuotta esikuvani ja antanut voimaa minulle olla oma itsensä. Olen Adamin avulla ymmärtänyt, että itseluottamus on tärkeää. Vaikka jo luotan itseeni en ole vieläkään oikein hyväksynyt itseäni tähän omaan maailmaan. Adamin tapaaminen lisäisi itseluottamuksen voimaa ja auttaisi minua hyväksymään itseni.
  Adam kuuluu minun jokapäiväiseen elämään ja haluaisin olla asiasta avoimempi ja uskaltaa paljastaa, jos jku kysyy idoliani. Olen vain niin kiinteytynyt häneen, että jopa olen valmis tekemään kaiken, jotta näkisin adamin nenä edessä puhuvan minulle itse. Jos nyt kävisi hyvä tuuri, että sattuisin voittamaan olisin maailman onnellisin ihminen. Ja myös lupaisin luottaa itseeni enemmän ja hyväksyä itseni sellaisena kuin olen. Kuuntelen Adamin biisejä ja osaan kaikki ulkoa, kuten myös joitan kappaleita soittan bassolla. Rakastan hänen musiikkia kuten myös Adamia itse. Voin sanoa suoraan faktan, että Adam on elämäni.

  janzu.99@dnainternet.net

  VastaaPoista
 128. Olen itse henkilökohtaisesti fanittanut Adamia melkein Idolssista asti. Adam on aivan mahtava persoona(samoin sauli).Adamin tyyli on aina ollut mielestäni loistava niin kuin herra itsekkin. Joten olisi über mahtavaa päästä tapaamaan tätä herraa henkilö kohtaisesti.

  s-posti: fp0002@edumail.turku.fi

  VastaaPoista
 129. Olen nelikymppinen äiti, joka fanitti pikku tyttönä Elvistä ja sitten tuli Dingo. Luulin, että fanitukset ovat minun kohdaltani ohitse, mutta sitten tuli Adam Lambert! Voi luoja mikä magneetti tuossa miehessä on! Olen fanittanut häntä nyt noin 3v ja tälle fanitukselle ei voi tulla loppua! Tämä on intensiivisempää, kuin aikaisemmat
  fanitukset, johtuen tietysti internetin mahdollisuuksista, kaikkea on niin helppo seurata, jos vain aikaa ja kiinnostusta riittää! Ja sitähän riittää! Lisäksi kun saimme seurattavaksi kauniin Adamin ja Saulin rakkaustarinan, niin se kruunaa tämän fanituksen ihan huippuunsa! Niin toisilleen sopiva pari!

  Miksi minun pitäisi päästä tapaamaan Adamia? Minun Ebaysta ostamani Rolling Stone lehti vuodelta 2009, jossa on ensimmäinen iso haastattelu Adamista ja kansikuva Adamista vihreän käärmeen kanssa odottaa nimmaria! Haluaisin myös kiittää näistä loistavista vuosista mitä hän on minulle tarjonnut ja ehkäpä toivoisin saavani sen
  kuuluisan Adamin halin.. Samalla saisin nuuhkaista pikkuisen idolini kuulemma jumalaista tuoksua! Miltä muultakaan tämä mies voisi tuoksua!!

  s-posti aatamilove@luukku.com

  VastaaPoista
 130. Itku pääsi, kun en pystynyt opiskelijan budjetista lippua sekä matkoja maksamaan. Adamin persoonasta ja hänen musiikistaan olen saanut uskomattoma paljon voimaa painia arjen haasteiden kanssa. Adamin musiikki myös antaa potkua lenkkipolulla, kun haluaisi luovuttaa. Ja olisihan se ihan utopistinen unelma tavata oma idoli!

  s-posti pikkumymmeli@luukku.com

  VastaaPoista
 131. Mä haluaisin tavata Adamin, koska se on ollu mun suurin inspiraatio viimeset 4 vuotta. Adamilla ei ole mitään hajua miten hän on auttanut mua musiikillisesti 4 vuotta. 22.3 tulee olemaa mun 3. kerta ku nään Adamia ja oon jo 4 vuotta haaveillut Adamin tapaamisesta. Joskus tuntuu siltä, että se ei olisi ikinä mahdollista tavata Adamia, mutta eihän sitä koskaan tiiä… Haluaisin tavata Adamin, koska haluaisin kertoo hänelle mun tarinan ja, että kuinka kiitollinen mä olen siitä, että se on ollut musiikillisesti mun elämässä. Se on vähintä mitä voin tehdä hänelle ja kiittää. Se on kaikki mitä haluan. En halua mitään muuta. Mä olen nähnyt unta Adamin tapaamisesta jo monta vuotta, ja en halua enään herätä ja masentua koska se ei tapahtunut. Olen kyllästynyt siihen.
  Ja olen tulosse keikalle parhaan kaverini kanssa, joka on auttanut mua yhtä paljon ku Adami joten haluaisin että kaikki mun rakkaat olisi samassa tilassa. Ja uskon, että kaverinikin haluaa tavata Adamin yhtä paljon kuin minäkin :)

  s-posti: jayy1997@gmail.com
  nimi: Jenni K.

  VastaaPoista
 132. En tuu kyl voittamaa tätä, mutta miten voi hävitä, jos ei edes yritä.

  Mistä mä alottaisin?
  Adam Lambert on mun koko elämä. Siitä ei oo epäilystäkään. Mut o aina tunnettu "Hullu Lambert" -fanina. Mut eihä se mua haittaa.

  Adam on antanut mulle paljon itseluottamusta ja ilmaista mielipiteet jotenkin.
  Ja silloinkun mulla ei ollut kavereita, löysin uusia kavereita. Meitä yhdisti vaa yks asia: Adam Lambert. En tiiä missä oisin ilman mun niitä kavereita ja Adam Lamberttia.
  Kaikki parhaat hetket mun elämässä liittyy jotenkin Adamiin ja sitten kaikista huonoimmista hetkistä oon päässyt yli Adamin musiikin avulla ja sen sanoman.

  Adam ei edes tiiä kuinka paljon se on auttanut mua vuosien varrella, joten haluun päästä kertomaan sille. Twitter viestit ei edes riitä kuvaamaan niitä.
  Oon haaveillu jo kauan Adamin tapaamisesta ja osallistunut moneen moneen kilpailuun, ja en ole voittanut. Mut aina pitää jaksaa yrittää, koska joskus se palkitaan.
  Ja uskon, että Adam Lambert on samaa mieltä mun kanssa.

  Suurin haave mun koko elämässä on että tapaisin Adamin. En oo koskaa halunnut mitään muuta enemmän. Haluan saada Adamilta pitkän halin ja, että se kuulisi miten se on auttanut mua ja vaikka tekisi mun kaa lupauksen parista asiasta, jotka lupaisin pitää.

  En oletakkaan että voitan tän, mutta aina pitää yrittää. Koskaan ei saa luopua unelmistaan.

  Kiitos.

  s-posti: rightnowlivinglikeaking@gmail.com

  VastaaPoista
 133. Jotenkin uskomatonta, että tällainen kisa on ylipäätään olemassa. Vielä muutama kuukausi sitten leikittelin mielessäni ajatuksella, että pääsisin joku päivä tapaamaan Adamia ja kiittämään häntä loistavasta musiikista ja ihanasta elämänasenteesta. Luulin sen jäävän ikuiseksi haaveeksi, mutta nyt ajatus tuntuu astetta todellisemmalta.

  Ystäväni ja tuttavani fanittavat kaiken maailman indierokkareita, vasemmistoradikaaleja, fitnessurheilijoita ja kuolleita kirjailijoita. Oma roolimallini on kuitenkin Adam. Hänessä on jotain maagista vetovoimaa. Ihailen sitä, kuinka hän samaan aikaan on ylpeästi oma itsensä mutta ottaa kuitenkin nöyrästi muut ihmiset ympärillään huomioon. Olen Adamin haastatteluja seurattuani huomannut, että hän tuntuu leikkimielisesti flirttailevan kaikille ihmisille ympärillään, niin perheenisille kuin keski-ikäisille rouville. Sellaista rakastavaa pilke silmäkulmassa -asennetta toivoisi tarttuvan itseenkin.

  Adamin musiikki ja haastattelut ovat antaneet minulle paljon. Ne piristivät minua erityisesti viime keväänä, kun tunsin oloni väsyneeksi ja stressaantuneeksi enkä saanut kunnolla otetta opiskelusta tai muustakaan elämästä. Adamin musiikin tahtiin on niin itketty vanhat sydänsurut pois kuin nähty päiväunia uusista ihastuksista. Kokemuksesta myös tiedän, että Adamin musiikki toimii loistavasti lenkkeily-, tanssi- ja tiskausmusana.

  Lupaankin, että jos allekirjoittanut päästetään Hartwall Areenalle herra Lambertin keikalle, tanssin siellä lantioni irti ja huudan ääneni Paula Koivuniemi -tasolle.

  S-posti: maiju.paldan@gmail.com

  PS. Sunnuntaina 17.3. sattuu sopivasti olemaan synttärini, joten keikkalippu olisi oikein hyvä tapa onnitella kaltaistani uskollista YleX:n kuuntelijaa…

  VastaaPoista
 134. 21 vuotta on jo ehtinyt meikäläisen elämää vierähtää mutta semmonen kauhea tapaus on sattunut, etten ole päässyt käymään Helsingissä, joka on kuitenkin pääkaupunkimme. Ai kauheeta! Olisi siis maailman upeimman, ihanimman ja sexyimmän Lambertin lisäksi mukava vihdoin täyttää tämä valtava aukko elämästäni. Ja tosiaan Rovaniemeltä ollaan.

  Riku O.
  s-posti: rounasle@ulapland.fi

  VastaaPoista
 135. Voi - enpä tiedä haluaisinko olla se, jonka pitää päättää, ketkä voittavat. Sillä rehellisesti sanottuna en kyllä tiedä, millä perusteella esimerkiksi minä ansaitsisin päästä tapaamaan Adamia ennemmin kuin joku toinen. Meillä kaikilla on omat tarinamme ja hyvät perustelumme. Ja kaikki kanssa-Glambertit, joihin olen sosiaalissa mediassa tutustunut, ovat ihania tyyppejä, joille soisi yhtä lailla mahdollisuuden tapaamiseen. Mutta toki - itsekäs osa mua toivoo olevansa toinen onnekkaista. Olisihan Adamin tapaaminen ihan mieletöntä! Siis IIIKK!!! (Anteeksi - sisäinen fanityttö ei oikein aina tahdo pysyä aisoissa :D)

  Myönnän, että lippu mulla on kyllä jo hankittuna - kun Adam kerran Suomeen tulee, niin enhän keikkaa nyt mistään hinnasta olisi missannut. Viimekesäisiä Queenberttejä en millään päässyt katsomaan, mikä vanhana Queen-fanina harmittaa ihan vietävästi :( Mulle konserttimatka tulee olemaan kaivattu irtiotto arjesta, joka viime aikoina on ollut poikkeuksellisen raskasta. Jotenkin alkuvuosi on ollut yhtä surkeiden sattumusten sarjaa. Mutta - elämä on... Tuskin olen ainoa, jolla asiat ei aina mene niin kuin Strömsössä.

  Adam Lambert -faniksi päädyin - tunnustettakoon - ihan silkkaa uteliaisuuttani. Vaikka American Idolia en katsonutkaan, Adamin nimi oli mulle kyllä tuttu, mutta musiikkiin havahduin tutustumaan vasta, kun törmäsin uutisiin Adamin Suomi-yhteyksistä. Juoruja tovin ällisteltyäni herkesin sitten youtubettamaan ja aikani musavideoita, live-esiintymisiä ja haastatteluja katsottuani huomasin alkavani lämmetä paitsi Adamin musiikille ja esiintymiselle myös hänen persoonalleen. Mulle on aina ollut tärkeää, että pystyn jollain tasolla samastumaan fanitukseni kohteisiin, ja musta oli mukava huomata, että Adam vaikutti varsin jalat maassa olevalta, ystävälliseltä ja huumorintajuiselta ihmiseltä. Kasvatusalalla työskentelevänä mua on myös ilahduttanut erityisesti se, että Adam on puhunut samanarvoisuuden ja suvaitsevuuden puolesta ja tukenut kiusaamisen vastaisia kampanjoita. Ja ylipäätään tuonut esille sitä, miten tärkeää on saada tulla hyväksytyksi omana itsenään. Nuorten parissa työskentelevänä tiedän, surullista kyllä, paremmin kuin hyvin, miten rikki monet nuoret ovat ja miten vaikea musertunutta itsetuntoa voi olla paikata. Siksipä onkin ollut hienoa huomata, miten moni nuori, ja ehkä vähän vanhempikin, on saanut itseluottamusta Adamin ja hänen musiikkinsa ansiosta.

  Fanin näkökulmasta mulle on siis tärkeää, että Adamin näkemykset ja arvot tuntuvat olevan aika samoilla linjoilla kuin mun. Hauskaa on lisäksi ollut huomata, että useat Adamin musiikillisista esikuvista on aika lailla niitä, joita itse kuuntelin nuoruudessa - silloin joskus :D - kuten Bowie, Madonna, Led Zeppelin ja Queen. Ja vaikka en suoranaisesti kenenkään tyyliä halua kopioida, niin tällaiselle pukeutumisesta ja muodista - ahem - kohtalaisen kiinnostuneelle ihmiselle Adam on myös siinä suhteessa mainio inspiraation lähde :D

  Adam on siis kaikin puolin mulle täydellinen fanituksen kohde. Ja totta kai toivoisin pääseväni häntä tapaamaan - no, MELKEIN enemmän kuin mitään muuta. Mun aivan ihanissa oppilaissa on myös paljon Adam-faneja, jotka olisivat kovasti halunneet keikalle, mutta koska täältä syrjäkyliltä Helsinkiin reissaaminen ei ole aivan yksinkertaista, niin eivät sitten päässeet. Olisi hienoa päästä myös välittämään heidän terveisensä Adamille henkilökohtaisesti :)

  Mutta eipä tässä sitten muuta, paitsi että kiitos tämän kisan järjestämisestä. Pari ihmistä tulee tämän ansiosta tosi onnellisiksi :)

  S-posti: SaraSmile@hotmail.fi
  VastaaPoista
 136. Me and my best friend discovered Adam's wonderful music when we moved to Helsinki almost two years ago and it's been the soundtrack of all the trips and adventures we had all around Finland during our first finnish summer. It would be the icing on the cake to be able to meet him right here in Helsinki where everything started and thank him for being the soundtrack of some of our best memories ever. <3

  email: ery_87_ka@yahoo.it

  VastaaPoista
 137. 4 vuotta sitten näin Adamin American Idol esityksen. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Oon ollu vannoutunu Glambert siitä lähtien. Tää tapaaminen ois parhain juttuilä mulle ikinä on tapahtunu.

  Adamin musiikki, tietty mies itse on auttanut mua pääsemään yli kaikesta kauheesta mitä mulle on käyny. Adam on auttanu mua luottaa itteeni ja ja toimii mun inspriraatona kaikessa. Mä en todellakaa tiiä mitä mä nyt oisin jos en ois löytäny adamia.

  S-posti: terhi.iik@luukku.com

  VastaaPoista
 138. Olin jenkeissä vaihdossa silloin, kun Adam oli american idolissa. American idolin katsominen oli minun ja host perheen yhteinen juttu koko kisan ajan ja Adamin ääni muistuttaa aina niistä hyvistä hetkistä. Adam oli koko kisan lempparini ja ihailin aina hänen rohkeuttaan olla rehellisesti oma itsensä Yhdysvalloissa missä iso osa väestöstä on hyvin konservatiivista ja uskonnollista. Olisi hienoa päästä tapaamaan tämä henkilö, jota olen niin suuresti ihaillut hänen musiikin ja persoonan vuoksi jo usean vuoden ajan!

  s-posti: veera.laine@abo.fi

  VastaaPoista
 139. Moikka!

  Ihanaa, että Adam Lambert tulee taas Suomeen!! Hän on kaikkien aikojen rokkari ja niin sympaattinen ja komea :) Hän tuo ihmisiä yhteen ja antaa toivoa ja rakkautta. Adamin ansiosta monista ihmisistä on tullut suvaitsevaisempia ja monet ovat myös löytäneet itsensä hänen antaman rohkeuden avulla.

  Kirjoitan tämän, koska haluan, että siskoni pääsee tapaamaan Adam Lambertia ja olemaan hetken aikaa hänen kainalossaan ja kiittämään siitä uskomattomasta tuesta, jota Adamin musiikki on hänen elämälleen antanut. Voin rehellisesti sivusta seuranneena sanoa, että ilman Adamia siskoni olisi palasina.

  Muutama vuosi sitten hän oli menossa Adamin konserttiin, kun Adam tuli Suomeen. Kaikki oli valmiina lähtöä varten ja kamerat ja laukut jo eteisessä odottamassa. Hänen paras ystävänsä oli myös innokas Adam-fani, mutta ei päässyt lähtemään siskoni mukaan, joten siskoni lupasi ottaa kuvia ja nauttia Adamin läsnäolosta hänenkin puolestaan :) Sitten, päivää ennen konserttia siskoni sai kuulla järkyttävän suru-uutisen, koska hänen ystävänsä oli menehtynyt pahassa kolarissa. Hänen elämänsä meni palasiksi ja konsertti-reissu jäi luonnollisesti väliin. Seuraavat pari kuukautta hän eli elämäänsä sumussa, pelon ja vihan lamaannuttamana. Mutta koko sen ajan hän kuunteli Adamin musiikkia. Se kuului aina hänen huoneestaan. Vaikka hän oli hetken aikaa muille todella etäinen, hän pysyi läheisenä Adamin musiikin kanssa. Tiedän hänen kuunnelleen paljon Aftermath-kappaletta, johon hän toivoi voivansa uskoa. Jos suotte hänelle mahdollisuuden tavata Adamin, uskon, että hän on lähempänä ajatusta siitä, että kaikki voi taas olla hyvin.

  Musiikki vaikuttaa ihmisiin todella voimakkaasti ja Adamin musiikilla on yksi vahvimmista sanomista ja hän on yksi parhaimmista tulkitsijoista. Pidän itsekin Adamista ja hän on täydellinen esikuva kaikille! :) Tiedän, että, jos siskoni saa tavata Adamin, olisimme yhtä onnellisia. Mikään ei vetäisi vertoja sille, että saisin nähdä hänet taas aidosti onnellisena! Olen niin monet kerrat itkenyt hänen puolestaan tai yhdessä hänen kanssaan, liian monet tyynyliinat ovat peittyneet kyyneliin, että olisi sanomattoman hienoa taas nauraa yhdessä! Uskon, että Adamin ansiosta hän on saanut jo elämäniloaan takaisin!! Tapaaminen Adamin kanssa antaisi hänelle voimaa selviytyä mistä tahansa, mitä hän elämässään kohtaa. Siskoni on yksi vahvimmista tuntemistani ihmisistä, koska hänen elämäänsä mahtuu muitakin vaikeita asioita. Niistä hän selvisi ystävänsä ja Adamin avulla. Nyt, kun hänen ystävänsä on poissa, Adam on yhä tärkeämpi hänelle!

  Mikään ei ole siskolleni nyt tärkeämpää ja suurempaa kuin päästä tapaamaan Adam henkilökohtaisesti. Tähän mennessä hänen unelmansa ei ole toteutunut, mutta toivon, että tällä kertaa onnistuu. Olisi mahtavaa, jos voisin yllättää hänet! Uskon myös, että tämä voi olla lahja hänen ystävältään, joka menehtyi juuri ennen Adamin konserttia eikä siskoni voinut lähteä. Toivon, että voin yhdessä Ylex-tiimin kanssa auttaa lahjan saamista perille! :) Hän todella tarvitsee tätä ja olisi siitä ikuisesti kiitollinen kaikille, jotka tekevät hänen unelmastaan totta! Nyt vetoankin teihin koko sydämestäni, että teette mahdolliseksi hänen unelmansa, sillä voin luvata, että tämä lahja menisi täysin oikeaan osoitteeseen! :D Olemme siskoni kanssa todella läheisiä ja tämä vain lähentäisi meitä, joten toivon hänen puolestaan, että hän saa tavata Adamin!

  Kiitos!

  Aurinkoista ja lämmintä kevään alkua kaikille!

  broken.english13@gmail.com

  VastaaPoista
 140. Olen Adamin fani vanhimmasta päästä sillä näin uskoisin. Elämää takana enemmän kuin edessä ja minulla ei ole mitään mahdollisuutta matkustaa rajojemme ulkopuolelle. Nyt, kun Adam on täällä toivoisin sen toteutuvan, että näkisin hänet ihan ns. livenä ja tapaisin hänet sillä eläisin pitkään eteenpäin. Tämä ehkä olisi ainut mahdollisuus minulle sillä oletettavasti toista ei enään kerkiä tulemaan. Adam on tuonut elämääni ilon ja hänen musiikkinsa antaa voimaa katsoa tulevaisuuteen, vielä. En ole koskaan fanittanut ketään, mutta Adam ihmisenäkin on niin maanläheinen ja avoin, että hän huokuu lämpöä tänne pohjolaankin.
  Kiitos, että järjestätte tällaisen kilpailun johon voi osallistua.

  shady.black@suomi24.fi

  VastaaPoista
 141. Kiitos tästä kilpailusta!

  Ollaan siis yhden ystäväni kanssa tulossa Lapista keikkaa katsomaan, ja kuten sanottu, historia toistaa itseään! Oltiin samaisen ystävän kanssa keikalla myös 2010 Kaapelitehtaalla, eli oltiin yhdet niistä onnekkaista jotka siinä muutamassa minuutissa ne liput sai. Varmuuden vuoksi myös tälle keikalle ostettiin liput samaisella minuutilla kun ne myyntiin tulivat. Tällaista mahdollisuutta ei tule toiste! Me matkataan satoja kilometrejä jälleen kerran vain Adam Lambertin perässä, vaihdetaan työvuorot, varataan hotellit, shoppaillaan itsemme pyörryksiin Helsingissä ja juhlitaan illalla! Tämä olis tosi hieno tilaisuus, sellainen joka jää muistoihin loppuelämäksi. Mikäli onni ei potkaise, ollaan me paikalla kuitenkin!

  puska_jussi69@hotmail.com

  VastaaPoista
 142. Puoli vuosikymmentä vierähti rämpiessä elämän pohjamudissa. Oli työpaikkakiusaamista ja sen vuoksi masennukseen sairastuminen. Lapsi sairastui vakavasti ja masennus syveni. Elämä oli päivästä toiseen selviytymistä, ei elämistä. Sitten törmäsin puolivahingossa Adamin musiikin. Aloin pikku hiljaa kuunnella ja katsella häntä YouTubesta. Nopeasti tajusin että tässä on todella ainutlaatuinen lahjakkuus. Apea mieleni alkoi kirkastua, kun kuuntelin Adamin kaunista, laaja-alaista ääntä ja upeita lyriikoita. Jokaisesta laulusta löysin jotain, joka kosketti minua henkilökohtaisesti, hänen laulunsa meni luihin ja ytimiin. Hymyilin ja nauroin ilosta, kyynelehdin liikutuksesta. Sydämessä tuntui lämpimältä ja ihokarvat nousivat pystyyn. Pian löysin jo itseni kassajonosta kaikki saatavilla olevat Adamin levyt kädessäni. Seuraavaksi hankin korkeatasoiset kuulokkeet, jotta pääsin nauttimaan pienimmistäkin äänenvivahteista. Havahduin tajuamaan että minä, jota vähän aikaa sitten ei jaksanut kiinnostaa mikään ja joka vain murehti elämäänsä kohdanneita murheita, innoissani uppouduin musiikin maailmaan.

  Kun vielä löysin faniyhteisön, tuntui että elämäni loputkin palaset loksahtivat kohdalleen. Suomalaisiin Finnbertteihin ja ulkomaalaisiin Glambertteihin tutustumien on tuonut elämääni täysin uuden ulottuvuuden, suunnattoman ilon ja yhteenkuuluvuuden tunteen! Minä elän taas!

  Upean musiikkinsa lisäksi rakastuin Adamin persoonaan. Ihailen hänen loputonta tarmoaan rohkaista jokaista olemaan oma itsensä, hänen kykyään nähdä ja arvostaa kauneutta ympärillään, kykyä hassutella ja nauraa itselleen. Ihailen hänen haluaan ja uhrautuvuuttaan puolustaa vähemmistöjä ja auttaa apua tarvitsevia. Hänet tavanneet ovat kertoneet kuinka helposti lähestyttävä ja sydämellinen hän on, läsnä 100%:sti. Uuden, onnellisen elämäni kruunaisi tapaaminen Adamin kanssa. Saisin kertoa hänelle miten paljon iloa hänen musiikkinsa ja rohkaisunsa sekä hänen ansiostaan tapaamani faniystävät elämääni tuovat.

  Sähköpostini: 8.jennyy@gmail.com

  VastaaPoista
 143. Pööööö X-TYYLIIN!!!
  Aiemmin viikolla kirjoitin jo oman perusteluni miksi minun pitäisi tavata Adam, mutta haluaisin hieman korjata vastaustani(ei sillä etteikö aiempi vastaukseni olisi täysin totta). Siis totuushan on, että tämä teidän kilpailu on aivan mahdoton tai siis tähän kysymykseen "Miksi juuri minun tulisi tavata Adam", siihen on mahdotonta vastata. Johan kaikenlaisia hienoja tositarinoita ja syitä ja perusteluita voisi antaa, mutta totuus on, että KAIKKIEN tulisi saada tavata Adam. En ole sen kummempi maan tallaaja kuin kukaan muukaan meistä, Adam mukaan luettuna. Tiedän vain sen, että jokaisen ihmisen jokaisessa maailman kolkassa, oli kyseessä Adam fani tai ei, tulisi tavata hänet, sillä olen täysin varma, että sen tapaamisen jälkeen jokainen meistä jatkaisi elämäänsä hieman parempana ihmisenä! Adamin läsnäolo on taikaa ja jokainen meistä voi jatkaa tuota taikaa arkielämässämme. =)
  EMAIL: ts.vaara@luukku.com

  VastaaPoista
 144. Olen kuunnellut Lamberttia vuodesa 2009 ensimmäisen levyn julkaisusta lähtien. Paras ystäväni on Lambertin superfani ja haluaisin ilahduttaa hänet viemällä tapaamaan Adamia. Yritimme molempien perheiden voimin varata lippuja Adamin keikalle, mutta emme onnistuneet niitä saamaan. :( Toivottavasti nyt onnistuttaisiin :) hanna.westersund@hotmail.com

  VastaaPoista
 145. Sinä vuonna kun Adam oli American Idolissa rakastuin hänen ääneensä ja railakkaaseen persoonaan heti koelauluista lähtien. Innostus artistia kohtaan kasvoi joka jaksolla ja lopulta löysin itseni Adamin uusin levy kädessä Anttilan kassalla. Vuonna 2010 kun Adam sitten vieraili Suomessa jonotin monta tuntia Stockmannilla nimikirjoitusta, mutta hänen piti lähteä joten jäin ilman. Onneksi keikka oli vielä tulossa jonne myös jonotin aamukymmenestä kaverin kanssa kylmässä merituulessa. Koko päivä oli aivan mahtava, ja illalla fiilistä piristi paikka kolmannessa rivissä. Adam on loistava vetämään monen tunnin shown ja yksikään hetki ei ollut tylsä ! Ihan kyyneleet nousi silmiin parinkin biisin aikana. Toisin sanoen Adam on mahtavin artisti mitä tiedän ja olisin ikionnellinen jos saisin tavata hänet henkilökohtaisesti.
  jjullelang@gmail.com

  VastaaPoista
 146. Moikka! Kyllä olisin universumin onnellisin ja onnekkain jätkä jos tämä kävisi toteen, ja kyllä Adam on aivan taivaallinen,karismaattinen ja lahjakas ihminen, ja olen ehdottomasti suomen suurin Adam Lambert fani!Okei juttu menee näin, mä olen HÄVITTÄNYT MUN LIPUN!!!

  Kyllä, olen myllännyt koko kämppäni läpikotaisin, enkä löydä sitä mistään! Oon täällä ihan paniikissa ja epätoivon partaalla!! Ja se että voittaisin liput ja viellä pääsisin tapaamaan idoliani Adam Lambertia olisi elämäni hienoin hetki! Adamin musiikki on tuonut minulle uusia näkökulmia asioihin ja auttanut mua mun tuntemuksien kanssa. Adamin ääni ja lavakarisma on jotain sellaista jota harvoilta maan päällä löytyy!

  Joten olisin koko elämäni enemmän kun kiitollinen jos voittaisin tämän, Adamin näkeminen livenä ja henk.kohtaisesti olisi mulle unelmieni täyttymys, ja elämää suurempi asia!! Joten pyydääään VALITKAA MUT! PICK ME UP! Toivottavasti mun lipun katoamisella on joku tarkoitus :) karttunen.allu@gmail.com

  VastaaPoista
 147. Siis apua mistä sitä nyt aloittais. Adam kun on niin iso osa elämääni. Hän on minulle kaikki.
  Ensimmäisen kerran kuulin Adamista katsellessani American Idolia ja huomasin miehen ainutlaatuisuuden. Kunnolla kiinnostus alkoi vasta Adamin ensimmäisen levyn julkaisun jälkeen. Etsin netistä miehen musiikkia, katselin haastatteluja jne. Kiinnitin heti huomiota Adamin upeaan ääneen ja valtavaan karismaan. Nyt on sitten molemmat levyt kuunneltu puhki ja tiedän kaiken miehen kengänkoosta siihen miksei hän tykkää ostaa hammastahnaa. Hahah:D Ja vieläkään ei ole kiinnostus laantunut, enkä usko että niin ikinä käykään. Adam on muuttanut elämääni valtavasti, enemmän kuin mikään muu. Hän on parasta mitä minulle ikinä on tapahtunut. Adamin ansiosta olen oppinut rakastamaan itseäni enkä välittämään muiden kommenteista, olemaan vain oma itseni. Vaikka ihmiset välillä kiusaavatkin Adam-riippuvaisuudestani olen ylpeästi Glambert. Vaikka Adam onkin järkyttävän hyvännäköinen, kauneinta hänessä on hänen sydämensä. Hän on ehkä aidoin ja nöyrin julkkis jonka olen koskaan nähnyt. Kuten hän itsekkin on sanonut "I am who I am" ja listannut parhaiksi puolikseen rehellisyytensä. Arvostan sitä hänessä suuresti. Vaikka Adamilla on heittäytymiskykyä ja hän pystyy järjestämään kunnon shown, on hän keikkalavojen ulkopuolella kuin hyväsydäminen, ihana naapurinpoika. Adam on ehkä paras roolimalli joka voi olla. Varsinkin kaikille joilla on ongelmia seksuaalisuutensa kanssa. Hänen ansiostaan olen myös alkanut puolustaa homojen oikeuksia. Kannustan tietysti myös Adamin ja Saulin suhdetta täysillä :)

  Adamin ansiostahan meillä on myös Glamily ja olen tutustunut aivan mahtaviin ihmisiin ympäri maailmaa! Glamberttien yhteishenki on aivan omaa luokkaansa.

  Valitettavasti en ole Adamia ikinä livenä nähnyt, en ehkä ikinä pääse yli siitä että missasin Adamin ensimmäisen keikan Suomessa sun muut nimmarijaot ja esiintymiset. Joten ihanaa että hän tuo WAG Tourinsa myös Suomeen ja olisi upea tilaisuus päästä se näkemään!

  En haluaisi tavata Adamia siksi että hän on Adam Lambert, maankuulu laulaja, vaan koska hän on Adam, isoin inspiraationi ja ilman häntä en olisi se mitä olen nyt. Haluaisin kasvokkain kiittää häntä siitä että hän on niin aito,aina jalat maassa. Haluan kiittää Adamia hänen musiikistaan. Se saa välillä tanssijalan vipattamaan ja hyvälle tuulelle kun taas toiset kappaleet tuovat kyyneleet silmiin. Haluan kertoa kuinka tärkeä hän minulle on ja kuinka paljon häntä rakastan, kuinka hän on vaikuttanut minuun ja elämääni.
  Olisi lievästi sanottuna todellinen unelmien täyttymys päästä hänet tapaamaan. Olisin onnellisempi kuin koskaan olen ollut tai tulen ikinä olemaan.

  noora.hamalainenn@hotmail.com

  VastaaPoista
 148. Olen ollut Adamin fani vuoden 2010 alusta asti, kun levyä aloin aivan sattumalta kuuntelemaan ja se iski täysillä. Adamin ekan Suomen vierailun (x-factor) jälkeen ihastuin koko tyyppiin ja hardcore-fanitus alkoi. Kerran olen nähnyt hänet keikalla livenä.
  Adam on tuonut niin paljon hyvää elämääni, muutakin kuin mahtavaa musiikkia. Hänen arvomaailmansa on opettanut minulle uusia asioita, sekä kannustanut olemaan oma itseni. Arvostan koko ihmistä enemmän kuin ketään muuta ja ihailen hänen tyyliään sekä mielipiteitä, myös niitä joiden kanssa en henkilökohtaisesti olisikaan samaa mieltä.
  Hänen ansiostaan olen kasvanut ulos ujoudestani ja saanut uusia ystäviä fanituksen kautta.
  Jos voittaisin Adamin tapaamisen, olisi se todellinen "dream come true" -tilanne mutta myös "the worst nightmare" koska pelkäisin mokaavani itseni hänen edessään; kuitenkin tälläinen tilanne olisi juuri sellainen joista Adamkin on minua opettanut, pitää olla rohkea ja voittaa oma itsensä! :) Jos Adamin tapaamisesta selviäisin kunnialla ja hengissä (pyörtymättä hänen jalkojensa juureen), selviytyisin mistä vain!

  gooway@hotmail.fi

  VastaaPoista
 149. Mun elämä totisesti kaipais jotakin erilaista ja tekemistä, ehdottomasti jotakin musiikkiin liittyvää nyt. Ylioppilaakskin tässä yritän tosiaa lukee, joten tää ois aivan mahtava osuma tähän väännön keskelle!
  Ja jos saisin vielä fanitapaamisen, niin olisin enemmän kuin otettu, tuntisin taas sen, että mullekin voi sattua hyviä asioita ihan näin 'tuurista'.

  Ihmeitä odotellessa, jään odottamaan niitä vielä tämänkin jälkeen mikäli en voita mitään:D

  JA PS. Adam osaa hommansa ja on mahtava laulajana ja varmasti myös ihmisenä, joten ois älyttömän sika hienoo mennä sen musiikin keskelle helsinkiin:)

  krisse_hak@hotmail.com

  VastaaPoista
 150. VOI ETTÄ! Tämän kun voittais niin kuolisin tähän penkkiin ilosta!!! En ole ikinä _missään_ voittanut mitään, okei kerran voitin galleriassa (vuonna2007) jonkun ensi-iltaleffan, mutta sekin meni ohi suun kun en ollut katsonut sähköpostiani. Olisi aivan mahtavaa voittaa tämä, oon 18vuotias lukion abiturientti ja kirjotukset on mennyt päin p... tavoitteistani. En voi vaan sanoin kuvailla kuinka onnelliseks tekisitte mut, ja onnellisuutta ei kyllä elämässäni ole ollut hirveästi (en kuitenkaan vuodata koko elämäntarinaani tähän julkiseksi) Kuitenkin, tykkään Adam Lambertin musasta ja huuuuuuhuuh, en osaa nyt tähän mitään rakentavasti kirjottaa, kun oon mennyt jo sekasin pelkästä ajatuksestakin. Eikä mulla tommosiin konsertteihin ole varaakaan, enkä muuten oo _koskaan_ päässyt konsertteihin, koska äitilläni oli hieman tiukemmat kasvatuslinjat... En nyt tee kovin pitkää tekstiä, kun voi olla puuduttavaa lukea 1004040ihmisen romaania. Luotan lyhyeen ja ytimekkääseen. (tosi lyhytjuu)

  Kuitenkin, olisin ikiusesti, kuoppaani asti ja vielä kuopassakin, kiitollinen tämmösestä "lahjasta" teille ja tietenkin sille, joka tämmösen tekis mahdolliseksi :)

  tiia_hak@hotmail.com

  VastaaPoista
 151. Adam ja hänen musiikkinsa on tosi ihanaa. Kun kuuntelen hänen biisiä silloin kun olen niin väsynyt tai on huono päivä, saan voimia ja taas jaksan. Kerran hän ilmestyi mun unessa synttäripäiväni aamulla, hän hymyili kauniisti siinä unessa. Se lämmitti koko päivän vaikka kukaan ei muistanut minun synttäriä, paitsi Facebook kaverit. Silloin tällöin olen itse tuntenut että en kuulu mihinkään joukkoon. Viimeksi viime tiistaina oli sellainen tilanne. Tulin kotiin ja löysin tämän videon: http://youtu.be/MMpp19Bmeag , jolloin tunsin etten ole yksin :) Olen joskus twiitannut hänelle, mutta hänellä on lähes 2 miljoonaa seuraajaa, en ole varma että menikö viestit perille. Olisi tosi ihanaa päästä tapaamaan Adamia ja katsoa hänen silmiään ja kertoa miten minä sain voimia hänen biisistä ja miten hänen musiikki ja sanat auttavat faneja, miten liikutuin kun kuulin hänen alkavan laulamaan ´"Time for miracles" Hong kongin keikalla netin kautta, vaikka itse en ollut paikalla. Ylitse kaikkien muiden, on ihanaa että hän tulee suomeen keikalle :)

  t.HU
  moimoirockrok@gmail.com

  VastaaPoista
 152. RAKASTAN ADAM LAMBERTIN MUSIIKKIA ENITEN MAAILMASSA! Hän on erittäin lahjakas! Olisi ihanaa päästä tapaamaaan Adamia. En ehtinyt edes saada lippuja keikalle koska menin niiden myyntiin tulemis päivästä sekaisin, sillä muistin niiden tulevan vasta viikon päästä. Se oli suuuri pettymys sillä olin enemmän kuin innoissani kun luin jutun että hän saapuu suomeen. Olisi unelmien täyttymys päästä kaiken hänen keikalleen ja kaiken kukkuraksi vielä TAPAAMAAN ADAMIA!♥
  Huoneeni on täynnä Adamin julisteita ja olen leikannut lehdistä kaikki näkemäni leikkeet ja olen kehystänyt ne tauluiksi, nekin koristavat seiniäni.Adamin tapaaminen on SUURIN unelmani ja olisi todella ihanaa jos se täyttyisi! Olisin maailman onnellisin tyttö! ♥


  anni.marja@luukku.com

  VastaaPoista
 153. On 6.11.2010 ja olen ihan täpinöissäni. Illalla on Adam Lambertin konsertti, ja olen kaverini kanssa menossa katsomaan sitä. Tätä on jo odotettukin. Siitä tulee jotain todella huikeeta. Se tulee kuulostamaan upealta, mutta ennen kaikkea se tulee näyttämään mielettömän hyvältä. Adam jos kuka osaa pistää pystyyn kunnon show’n.

  Emme pääse kovin aikaisin Kaapelitehtaalle jonottamaan. Jono on pitkä ja sisäänotto tökkii, mutta ei se mitään, kohta sentään näen Adam Lambertin livenä! Viimein pääsemme pakkautumaan muun yleisön jatkoksi. Odottelu jatkuu ja jännitys kohoaa. Yleisö alkaa kirkua hysteerisesti. Kun ensimmäinen kappale pärähtää soimaan ja Adam alkaa laulaa, kylmä tosiasia lyö vasten kasvoja. En näe paikaltani yhtään mitään. Yleisö kirkuu, tanssii ja laulaa mukana. Kappaleet kuulostavat pirun hyviltä, mutta en näe vilaustakaan itse tähdestä, saati mistään muusta mitä lavalla tapahtuu. Koko loppu ajan käytämme luovimalla pikku hiljaa yhä taaemmas ja etsimällä kohtaa, josta näkisi edes siivun lavaa. Jos näkisi edes yhden glitteröidyn hihan heilahduksen. Mutta en nähnyt sitäkään. Kaveri toteaa jälkeenpäin omien rajallisten näköhavaintojensa pohjalta Adamin vaihtaneen ainakin kolmesti vaatteita. Minä en nähnyt edes yhtä asua.

  Siinä on jotain perustavanlaatuisesti pielessä, kun 22-vuotiaana, täyteen mittaansa jo ajat sitten kasvaneena naisena seisoo korot jalassa 12-vuotiaiden tyttöjen takana näkemättä muuta kuin näiden takaraivot. Erityisen paljon se riipaisee, kun jossain sen selkämeren takana Adam Lambert esiintyy kuin viimeistä päivää.

  Jos nyt tällä pitkään ja hartaasti odotetulla kakkoskierroksella voittaisinkin tapaamisen Adamin kanssa, pääsisin jopa puristamaan sitä glitteröityyn hihaan verhottua kättä, ja ihan oikeasti näkemään tämän valovoimaisen ja huikean taitavan artistin, olisi se minulle osoitus siitä, että paistaa se päivä joskus meidän kasvurajoitteistenkin fanien risukasaan.

  hei_pieni@hotmail.com

  VastaaPoista
 154. Muistan kuunnelleeni Adamia jo ensimmäisen levyn ilmestyttyä. Vaikken tuolloin vielä itse seurannut hänen uraansa sen enempää, eräs ystäväni kertoi minulle aktiivisesti Adamin kuulumisia. Ystäväni kautta opin nopeasti, miten hyväsydäminen ja faneistaan oikeasti välittävä ihminen Adam on.
  Viime vuoden lopulla hankin Trespassing-levyn ja aloin kunnolla kuuntelemaan Adamia. Tajusin nopeasti, että kyseessä on todella hieno levy, jossa on sitä jotakin. Nykyään kuuntelen levyä koko ajan, enkä saa siitä tarpeekseni! Mitä enemmän olen seurannut Adamin tekemisiä ja katsonut haastatteluja, sitä enemmän positiiviset mielikuvani hänestä ovat vahvistuneet. Adam on aito, vahva ja ylpeä itsestään. Hän ei häpeile mitään, ja saa tuolla valtavalla uskollaan sekä itseensä että muihin, myös minutkin uskomaan elämään ja mahdollisuuksiini. Syventymällä sanoituksiin, lukemalla haastetteluja ja kuuntelemalla Adamin kommentteja tuntuu ymmärtävän elämästä enemmän. Huonoinakin päivinä ne saavat hymyn kasvoille ja auttavat uskomaan omiin mahdollisuuksiin. Adam on saanut minut ymmärtämään ja uskomaan siihen, että jokainen on erilainen ja se on hyvä asia. Ja että unelmiin kannattaa uskoa, sillä ne ovat mahdollisia. Kaikki on meistä itsestämme kiinni.
  Olisi aivan uskomatonta päästä tapaamaan kasvotusten tämä inspiroiva mies ja udella, mikä on salaisuus tuollaiseen elämänasenteeseen. Uskon, että pelkkä Adamin näkeminen saa tuon valtavan elämänilon tarttumaan itseensäkin.
  Tämän kilpailun voittajat ovat onnekkaita päästessään tapaamaan Adamia meidän kaikkien puolesta! :)

  Sähköposti: aliina.emerentsia@gmail.com

  VastaaPoista
 155. Energia oli asia, josta vaikutuin ensimmäisen kerran kun kuuntelin Adamin musiikkia. Lisäsin uusia biisejä mp3:seen ja juoksulenkit alkoivat saamaan yllättäen uutta tempoa. Biiseistä sai fiiliksiä, joilla huomasin jaksavani paljon paremmin. Adamin musiikki menee aina jalkojen alle, saa tanssimaan ja on ehdottomasti mukana jokaisissa viikonloppumeiningeissä. Adam hehkuu positiivisuutta ja elämäniloa, joka tempaisee mukaansa. Kun löysin Adamin musiikin ja persoonan, tulin väistämättä iloisemmaksi ja energisemmäksi. Löysin yhtäläisyyksiä myös hänen arvomaailmastaan, jotka koin itsekin tärkeiksi mm. tasa-arvo, toisten ihmisten kunnioittaminen, pienistä asioista nauttiminen ja hetkessä elämisen taito. Silloin kun huomaa olevansa tietynlaisen energian ympäröimänä, on nämä asiat tärkeitä muistaa. Adamin kautta opin tiedostamaan hyviä asioita. Yllämainitut ovat perusteena sille, miksi olisi ihan mahtavaa tavata tämä huikean asenteen omaava yksilö.

  noaelly@suomi24.fi

  VastaaPoista
 156. My life had started to feel like a clogged piping. I needed a wake-up call, a plumber, and for unknown reasons the universe sent me Adam and his music.
  Hymyilen ja kiitän :)!
  nannasmail11@gmail.com

  VastaaPoista
 157. Hei!
  Täällä on paljon hienoja perusteluja, miksi Adamin syli tuntuu niin houkuttavalta ja tahdonkin kirjoittaa tänne nyt omani. Thanks God tänne ehtii vielä! Toivon, että minulle rakkain ihminen pääsee tapaamaan Adamia, koska hän on pyhittänyt koko elämänsä tälle suurelle rokkarille!
  Hän on fanittanut Adamia jo muutaman vuoden ajan, joo niin kauan siitä on, kun viimeksi puhuimme muustakin kuin Adamista! Mikään ei vedä vertoja sille, mitä hänelle tapahtuu, kun hän kuulee nimen Adam. Siskoni on välittömästi liekeissä ja se on menoa silloin, koska en ole vieläkään oppinut poistumaan paikalta ennen kuin hän on päässyt vauhtiin! En tosiaan tiedä, mitä hän tekisi Adamin tavatessaan! Itkisi silmät päästänsä, pyörtyisi tai sitten hän pystyisi oikeasti sanomaan jotain järkevää. Mutta olen varma, ettei Adam säästyisi monelta halaukselta ja hymyltä!
  Hän on siis kaiken kestävä Adam-fani ja unelmoi jatkuvasti Adamin tapaamisesta. Älyttömän monesta yrityksestä huolimatta hän ei ole saanut unelmaansa toteutettua. Toivottavasti nyt käy toisin ja voin auttaa hänen unelmansa toteuttamisessa. Adamin tapaaminen merkitsee hänelle koko elämää!
  Minun on ihan pakko kertoa tämä nyt jälkeenpäin naurettava tarina, vaikka silloin, muutama vuosi sitten itketti ja kovaa, eikä siskoni varmaan ikinä vapaaehtoisesti tätä kertoisi, mutta hyvän asian puolesta sen nyt teen ;) Olimme menossa Adamin konserttiin Kaapelitehtaalle. Lähdimme ajamaan kuskimme kanssa jo monta tuntia ennen konsertin alkua, koska asumme monen sadan kilometrin päässä Helsingistä. Kun matkaa oli enää tunti jäljellä, auto sammui yllättäen tienvarteen. Paniikki iski heti, koska Adamin konsertin oli määrä alkaa kahden tunnin kuluttua. Kyyneleet rupesivat valumaan. Auto ei yrityksistä huolimatta lähtenyt käyntiin, joten me hullut päätimme lähteä kävelemään kohti Kaapelitehdasta kuskin jäädessä odottamaan hinaus/korjauspalvelua. Vuorotellen kävelimme ja juoksimme, mutta taistelu aikaa, kylmyyttä ja kenkien aiheuttamia rakkuloita vastaan oli liian rankkaa, joten jossain vaiheessa oli palattava takaisin autolle ja toivottava, että korjauspalvelu, olisi saanut korjattua auton. Mutta ei, auto ei suostunut liikahtamaan vielä seuraavaan tuntiin ja sitten oli jo liian myöhäistä. Kahden tunnin päässä Adam Lambert valloitti Kaapelitehtaan, mutta ilman meitä. Silloin lensi kirosanat ja uskon, että siskoni tulee olemaan tapahtuneesta aina katkera. Kyllä sille jo vähän voidaan nauraa, mutta... Adamin tapaaminen korvaisi rutkasti kaiken ja siskoni saisi rauhan sydämeensä katkeruuden sijaan. Olen pahoillani hänen puolestaan, koska se oli kova isku Adamin tosi-fanille!
  Siskoni on herttainen ihminen ja saa valtavasti motivaatiota musiikkiharrastukseensa Adamilta. Hän kuuntelee Adamia joka päivä ja on saanut Adamilta apua vaikeuteen hyväksyä itsensä. Hän pitää erilaisuudesta ja on ehdottomasti vastaan ihmisten asettamista tiettyihin kategorioihin esimerkiksi seksuaalisen suuntautumisen mukaan, koska hänen mielestään sellainen johtaa aina joidenkin ihmisten syrjintään. Hän on samaistunut vahvasti Adamin mielipiteisiin ja haluaa auttaa läheisiään saavuttamaan hyvän olon tukemalla rakkaitaan, koska hän saa Adamin musiikista valtavasti voimaa ja energiaa, jota jakaa mielellään muille! Siskoni todella ansaitsisi päästä tapaamaan Adamia ja kertomaan kasvokkain, kuinka paljon hän Adamia rakastaa! Toivon todella kovasti, että hän kuuluu niiden joukkoon, jotka kämmenet hiosten ja sydän pomppien odottavat Adamin halaamista!! :D Mikään ei olisi hänen mielestään mahtavampaa! Adamin musiikki saa aina hymyn hänen huulilleen ja unohtamaan hetkeksi murheet ja nauttimaan siinä hetkessä olemisesta! Rukoilen, että X-tyyliläiset päästävät siskoni tapaamaan Adamia! Nyt pidän peukut pystyssä ja toivotan kaikille muillekin Glamberteille onnea matkaan! Toivon kuitenkin, että tähän sähköpostiin pamahtaa ilouutinen JO HUOMENNA! :D

  Kiitos!

  memoryaboutlife@gmail.com

  VastaaPoista
 158. Minulla ei ole mitään hienoa tarinaa, jonka avulla voisin voittaa tapaamisen Adamin kanssa, vaan vain järjetön ihailu ja rakkaus Adamia ja Adamin musiikkia kohtaan. Jokainen täällä on voittamisen arvoinen ja olen iloinen molemman voittajan puolesta! Haluan kuitenkin yrittää. Ja tulen nyt luultavasti menettämään mahdollisuuteni saman tien, heh, mutta menköön. Viime viikolla osallistuin NRJ:n samankaltaiseen kisaan, jossa voi voittaa liput ja tapaamisen kyseisen herran kanssa. Jotenkin ihmeen kautta onnistuin pääsemään läpi tuuttaavista linjoista huolimatta ja kisaamaan. Se tunne, kun kädet hikoo ja tärisee ja ääni meinaa hävitä adrenaliiniryöpyn takia on aikamoinen. Ja se tunne, kun häviää muutaman sekunnin takia ja tajuaa, ettei pääsekään tapaamaan Adamia on myöskin aikamoinen. Kuulostaa varmastikin hassulta, mutta sen ylipääseminen on ollut yllättävän hankalaa ja muutama kyynelkin on päässyt livahtamaan. Onni oli ainakin hetken aikaa puolellani viime viikolla kun pääsin niin lähelle voittamista ja toivonkin, että se olisi puolellani tälläkin kertaa. Ainakin tulen pitämään kaikki mahdolliset paikat ristissä huomiseen saakka ja toivoa parasta. Tässäpä minun tarinani kaikessa lyhykäisyydessään ja tsemppiä voittajien valintaan, se on varmastikin erittäin vaikeaa. :)

  hautanenjaana@gmail.com

  VastaaPoista
 159. Miksi minä eikä kukaan muu?
  Jos tapaisin Adamin,
  olisin kai ihan Cuckoo!
  Viime aikojen Shady olo,
  häviäisi kyllä sillä fixillä.
  Varmasti minut nähtäisiin vähintään Runnin,
  ihan vaan silkasta Trespassing riemusta.
  Kertoisin Adamille lempikappaleeni Underneathin,
  hänen totuutensa on tosiaan Kickin In.
  Pyytäisin illalla laulamaan
  kylmään sopivan Better Than I Know Myself tarinan
  ja Outlaws of Loven maailmaa muuttamaan.
  Elämässäni vaalea ja pimeä kohtaavat,
  kun lepään hetkessä Nirvanan,
  huonoilla hetkillä Take back kyyneleitä valutan.
  Kommunikaationi voi olla hieman Broken English,
  mutta Adam tietää kyllä kuinka Pop that lock.
  Lupaan kyllä pitää vaatteet päällä,
  vaikka pääperusteluni onkin Naked Love.
  Adamin musiikki koskettaa sydäntäni ja sieluani,
  ja konsertin aikana me Never Close Our Eyes.
  Take back, eikun take me!

  Sähköpostini: tina.dreaming@gmail.com

  VastaaPoista
 160. Kaikkiin alussa oleviin kysymyksiin; HELL YEAH!
  Olen 14-v tyttö, joka fanittaa Adam Lambertia sydämensä pohjasta, mutta ei ole ikinä häntä päässyt näkemään.

  Sain tietää tästä kisasta jo viime lauantaina, ja olen nyt koko viikon stressannut, että miten kirjottaisin tämän. Halusin että tästä tekstistä ymmärtää, kuinka älyttömän paljon toivon pääseväni Adamia tapaamaan. Nyt viimein julkaisen tämän ja toivon todella että teille välittyy se, kuinka paljon hän merkitsee minulle!

  En ollut ikinä ennen fanittanut ketään, kuuntelin vain muutamia biisejä satunnaisilta artisteilta. Muistan vieläkin tarkan päivän, kun vähän alle vuosi sitten näin erään lehden levyarvostelussa Trespassingin, ja päätin mennä kuuntelemaan Adamin kappaleita Youtubesta. Ihastuin heti niihin, ja latasin monta biisiä kännykkääni.
  Seuraavina viikkoina kuuntelin ja latasin lisää Adamin musiikkia, etsin kaiken mahdollisen tiedon hänestä, katsoin haastatteluja ja ostin molemmat levyt. Pikkuhiljaa rakastuin koko ihmiseen ja pian tajusinkin että olen alkanut fanittaa ihan kunnolla. Sen jälkeen en ole ollut varmaan päivääkään kuuntelematta hänen musiikkiaan. Voin sanoa että minusta on tullut onnellisempi hänet löydettyäni, sillä jos muuten elämässä menee huonosti tai tuntuu pahalta, pelkästään hänen kuvansa näkeminen tai biisin kuunteleminen saa jo paremmalle tuulelle.

  Hänen musiikkinsa ei kuitenkaan ole kaikki kaikessa, vaan minulle sitäkin enemmän merkitsee Adam itse. Tuntuu oudolta että ihminen joka ei edes tiedä mun olemassaolosta, on mulle näin älyttömän tärkeä. Adam on aito ihminen, joka uskaltaa olla oma itsensä. Hänellä ei ole noussut suosio päähän vaan hän pitää jalat maassa ja on ystävällinen kaikille. Ennen kaikkea, hän on ylpeä siitä mitä on ja auttaa muitakin hyväksymään itsensä sellaisinaan.
  Oon saanut paljon ystäviä fanittamisen kautta, jotka tapaan nyt keikalla ekaa kertaa. Niin kuin Adamkin on sanonut, on ihan mahtavaa että tälläisen kautta tutustuu uusiin ihmisiin!
  Tuon lisäksi fanittaminen on tuonut paljon muutakin sisältöä mun elämääni, ja oon monta kertaa itkenyt vain siksi, että olen niin onnellinen siitä, että ryhdyin fanittamaan juuri häntä.

  Koko fanituksen ajan olin toivonut että Adam tulisi Suomeen keikalle. Kun sitten sain tietää tästä tulevasta keikasta, olin koulussa ja rupesin kiljumaan ja itkemään kesken tunnin. Minä ja kaverini jouduimmekin poistumaan luokasta... Voin sanoa että jo se oli elämäni tähän asti onnellisin päivä!
  Siitä päivästä lähtien olen odottanut keikkaa ihan hulluna! Synttärinikin ovat keikkaviikon maanantaina, joten tämä sattui paremmin kuin hyvin. Olen tehnyt jopa kalenterin, jossa on yksi lappu joka päivälle ja repäisen sitten joka aamu yhden pois. 6 lappua vielä, ihan uskomatonta, kun vastahan niitä oli 112!
  En tosin vieläkään kunnolla ymmärrä, että tämä kaikki oikeasti tulee tapahtumaan. Se vaan on jotain niin käsittämättömän ihanaa, että tulen ihan oikeasti näkemään Adamin livenä. Ehkä sitten 12 tunnin ulkona jonottamisen jälkeen tajuan viimein mitä oikein on tapahtumassa...

  Tätä kisaa ennen osallistuin jo muutamaan muuhunkin, mm. erään toisen radioaseman kilpailuun. Sinne piti soittaa aamulla tiettyyn aikaan ja lähetykseen otettiin aina kaksi kilpailijaa. Kisassa piti arvata mahdollisimman nopeasti, minkä Adamin biisin suomennoksesta oli kyse. Jäin jopa kisapäivinä koulun ensimmäisiltä tunneilta pois, jotta voisin osallistua. Minään päivänä en päässyt edes linjoilta läpi, mikä tuntui aivan kamalalta sillä tiesin oikean vastauksen joka päivä paljon ennen kahta lähetykseen päässyttä.

  En ole ikinä toivonut mitään näin paljon, kuin nyt että valitsisitte minut toiseksi niistä, jotka pääsevät fanitapaamiseen. En edes pysty kuvittelemaan miltä tuntuisi, jos pääsisin halaamaan häntä, kiittämään kaikesta ja kertomaan kuinka paljon hän minulle merkitsee. Se olisi ehdottomasti elämäni kohokohta, ja tulisi aina olemaan. Ainoa unelmani on, että pääsisin tapaamaan Adam Lambertia, mun idolia ja ihmistä josta välitän aivan järjettömän paljon :)

  roosa.kotiniitty@hotmail.com

  VastaaPoista
 161. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 162. Apua apua apua! Kuinka ihanaa se oliskaan - se olisi niin sanoinkuvailematotanta ettei sitä voi edes kertoa kuinka ihanaa olisi nähdä Adam Lambert ihkaoikeasti elämässä.. siinävaiheessa olisi varmasti pyörtyminen lähellä ♥ Kun luin kisasta, ajattelin ensin että onko tämä jotain unta, mutta ei, on oikeasti mahdollisuus päästä tapaamaan Adamia! Aluksi kuuntelin vain satunnaisesti Adamia, kunnes tajusin kuinka ihanasta musiikista ja ihmisestä on kyse. Arvostan Adamia todella paljon, sillä hän on aivan mahhtava esikuva jokaiselle & hän uskaltaa olla oma itsensä! Adamin tyylikin on aivan täydellinen ja kivan omaperäinen! Olisi aivan mahtavaa päästä kertomaan itse Adamille kuinka paljon hän merkitsee mun elämässäni! :3 Olen oppinut paljon elämästä Adamin kautta - lähinnä biisien kautta ja hänen luonteensa ja olemuksensa yms..! Adamin tapaaminen olisi aivan mahtavaa, upeaa, fantastista, parasta & ihaninta!! ♥ En pysty selittämään kuinka paljon pidän Adamista. Onneksi mulla on yksi ystävä joka myös rakastaa Adamia & jonka kanssa puhumme Adamista! :3 Adam on aina jotenkin osa päivääni - koulussa välitunnilla katselen hänen kuviaan, kuuntelen musiikkia, puhun Adamista.. Adam liittyy aina jotenkin päivääni. En koskaan voisi unohtaa Adamia ja sitä kuinka hän on ollut mulle esimerkillinen ja persoonallinen ihminen! ♥ Adam vaikuttaa hyvin sosiaaliselta ihmiseltä & hän kohtelee fanejaan todella hyvin, mikä on erittäin ihanaaaa!

  Kunniotan Adamia ikuisesti sillä hän on mulle tosi tärkee ihan aina, en koskaan pysty unohtamaan sitä kuinka sen biisit on aina saanut mut iloisemmaks ja paremmalle tuulelle ♥ Adam saa mut aina iloiseksi, varsinkin kun saan kuulla sen äänen biiseistä yms, se on jotain niin sanoinkuvailematonta.. niin ihanaa.. ! :3 Olen aina halunnut tavata Adamin, halata häntä ja kertoa kuinka ihana hän on ♥ Adam on hyvin positiivinen ja ihana artisti <3 Hänen naurunsa on mahtava.. kaikki Adamissa on niin ihanaa. Olisin niiiiin onnellinen jos pääsisin tapaamaan hänet ja puhumaan hänelle.

  Se tunne kun saisin halata häntä olisi varmasti ihana.. kuva muistoksi olisi aivan ihana seinällä aina katseltavana.. Se joka Adamia pääsee tapaamaan on varmasti todella onnellinen! Adam on niin ihana ja kaikkea muuta ♥ Tämä on aivan UPEA mahdollisuus päästä tapaamaan Adam Lambert :3 ! Adamin biisit antaa mulle aina tosi paljon inspiraatiota!

  En ole Adamia koskaan tavannut, nähnyt, saatika sitten jutellut.. Olisi ihanaa jos tuo toive tulisi joskus toteutumaan! :)
  Ihaninta olisi päästä Adamin viereen yhteiskuvaan ja katsoa häntä suoraan silmiin ja kertoa kuinka tärkeä hän on. Hänen musiikkinsa on aivan mahtavaa ja persoonallista, tosi ihanaa!

  mmusicheidi@gmail.com

  VastaaPoista
 163. adam lambert on ihana!!♥rakastan kaikkia sen biisejä mutta kaikista parhaat biisit ovat kuitenkin cuckoo ja trespassing♥♥en ole ikinä päässyt näkemään adam lamberttia livenä enkä mitään muutakaan julkkista ja olen jo 12 vuotta!!sen takia haluaisin kovasti päästä näkemään adamin,hänen musiikkinsa on parasta mitä mailmassa on!!adam on tosi taitava laulaja ja hän on todella söpö♥minulle olisi todella suurta päästä tapaamaan adam,onhan hän mailman paras laulaja♥!toivon että pääsen tapaamaan hänet,asun maalla ja lähimpään kauppaankin on noin.50 kilometriä,en ikinä näe julkkiksia ja adam on ainut laulaja koko mailmassa joka osaa laulaa♥!!!rakastan adam lamberttia♥♥!!
  s-posti:neea.sepponen@kuusnetikka.fi

  VastaaPoista
 164. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 165. APUA APUA APUA KUOLEMA ITKU PANIIKKI ONKS TÄÄ TOTTA??? -kohtaus alkaa olee jo vähän ohi ja pystyn kirjoittamaan.
  Rakkaat Inari ja Anne. Täällä 16 vuotias tyttö Naantalista. Jo aluksi pahoittelen että tästä tulee varmasti pidempi viesti kuin kellään muilla, ja TOIVON TODELLA, että jaksatte lukea tän loppuun asti. Tä tulee ainakin 5 osassa. Yritän vaan (maailman pisimmällä ja sekavimmalla ja monimutkaisimmalla tavalla, pahoittelen sitäkin) vakuuttaa että Adam on vaan mun koko elämä, ja yritän jotenkin teille havainnollistaa sitä. Toivottavasti Adamin tärkeys mulle, ja tän tapaamisen voittamisen tärkeys, tulee esille tässä tekstissä.

  Mä en tiedä mitä sanoa nyt ihan ensiksi. Oon tässä itkeny silmät päästäni ja hengittäminen ei oo vieläkään tasaantunut. En voi ymmärtää että nyt mulla ois mahdollisuus tavata Adam.. Niin paljon ku mä sitä asiaa oon itkenyt, tuntuu vaan mahdottomalta ajatukselta, että ihan oikeasti pääsisin tapaamaan kasvotusten mun elämän. Luin tästä kilpailusta vast yli tunti sitten, enkä oo vieläkään lopettanut itkemistä. Mut ylipäätää onneks luin. Adam on vaikuttanut niin muhun, kuin mun elämäänkin, enemmän kuin voin ees sanoinkuvailla. Oon ihan paniikissa. En uskalla edes haaveilla tän kilpalun voittamisesta, mutta jos mulle tapahtuisi niin upeasti, että oikeasti pääsisin tapaamaan Adamin, se muuttaa mun koko loppuelämän. Se voi pelastaa mun elämän. Se vaikuttaa enemmän kuin voin KOSKAAN kuvitellakkaan. Vain hyvällä tavalla, sen mä tiedän.
  Idolsin koelauluista saakka Adam on ollut mun elämä. Adam on juuri sellainen ihminen ketä oon mun elämään kaivannut. Täydellinen esikuva. Koko mun elämän ajan oon kamppailu itseni kanssa, ja en ymmärrä, miten oon selvinnyt edellisistä vuosista. Niihin on mahtunut niin paljon pahaa. Mun on tosi vaikee kirjottaa tätä tekstiä, itkettää kun muistuu kaikki asiat mieleen. En oo arvostanut itseäni yhtään, oon ajatellut etten ansaitse elää, että muiden on parempi ilman mua, että mä oon muita huonompi, kaikintavoin. Noista, ja monista monista muista syistä, oon tehnyt tyhmiä asioita, mutta pahimmat suunitelmat on jäänyt toteuttamatta. Kiitos Adamin. En yritä voittaa säälipisteiden avulla, vaan yritän jollain tapaa kertoa mun tarinaa, ja sitä, miten Adam on muuttanut sitä tässä matkanvarrella. Hänen olemassaolo selvisi mulle just sopivaan aikaan, en voi sanoa että mulla ois nykyään kaikki hyvin, mutta pääasiallisesti asiat on paljon paremmin, verrattuna aikoihin jolloin en vielä tiennyt Adamista. Hänen ansiostaan, uskalsin myös myöntää itselleni, että tykkäänkin tytöistä, ja mun oli yhtäkkiä tosi helppoa hyväksyä se. Nyt, ensimmäistä kertaa myönsin asian julkisesti. Vaikka kukaan tuttu ei varmasti lue tätä, mutta on helpottavaa, että mä en pidä asiaa itselläni. Tulipa toikin sanottua, wau, hyvä minä.

  On niitä öitä kun valvon, kuuntelen Adamin musiikkia, itken peiton alla ja mietin elämää, itseäni, kaikkea. Adamin musiikki saa mut ajattelemaan elämää tosi laajasti, ja auttaa mua ymmärtämään mikä on huonosti, mitä asioita mun pitäis itsessäni tai ajattelutavassani muuttaa. Mä en vain sano näitä asioita, mitä tänne kirjoitan. Ne kaikki tulee mun sydämestä. Ne tulee musta, ja tä koko teksti on osa mua. Adam on suuri osa mua, ja uskon vahvasti, että voin kiittää VAIN ja AINOASTAAN Adamin musiikkia ja Adamia, mun edelleen olemassa olosta. Jotenkin se vakuuttaa mut siitä, että kaikki paha loppuu aikanaan, että mä voin vielä olla onnellinen tällasena ku oon, että mä saan, ja mulla on oikeus elää niin kuin muillakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adam on mun jumala, mun pelastaja. Mun sankari, mun esikuva. Adamin musiikki auttaa mua elämään. Antaa mulle syyn elämiseen. Adam on mun elämä. Adamin musiikki saa mut jatkamaan jaksamista. Jaksamaan elää elämää, jota en aina edes tahdo elää. Oon ollut monesti valmis luovuttamaan, mutta en oo luovuttanut. Haluan vaan uskoa että tä paha olo vois loppua. Ja uskonkin, että vielä joskus sen on mahdollista loppua. En oo pitkään tienny mikä oon, en oo tienny mitä hauan, en oo tienny millainen oon, enkä millaiseksi haluan tulla. En tiedä vieläkään. Pikkuhiljaa tässä muutaman vuoden aikana oon Adamin musiikin kautta oppinut tuntemaan itseäni. Oon löytänyt itsestäni asioita, joita en ennen oo nähnyt. En osaa vieläkään olla muiden seurassa täysin oma itseni, mutta pikkuhiljaa uskon sen olevan mahdollista. Haluaisin niin kovasti olla yhtä avoin, ja itseään sellaisenaan arvostava ihminen, kuin Adam on. Ihailen häntä kaikinpuolin. Adam eroaa kaikista muista kuuluisuuksista vain hyvällä tavalla, on upeaa kun hän osallistuu hyväntekeväisyyteen ja puolustaa vähemmistöjä, myös itse sellaista edustamalla. Myös se, miten Adam välittää faneistaan, on käsittämätöntä. Adam on niin lämmin ihminen, ja hän levittää hyvää mieltä jokaiseen ihmiseen hymyllään ja olemuksellaan. Täydellisyyttä? Kyllä.

   Adamin kaunis enkelimäinen ääni saa mut kyyneliin aina, kun oon vähänkin herkällä tuulella, jokainen sana, jonka Adam laulaa tulee suoraa hänen sydämestään ja menee suoraa mun sydämeen. Hänen laulunsa rauhoittaa mun mielen, unohdan kaikki asiat joita ei ees sais miettiä, keskityn vain kuuntelemaan tuota upeaa ääntä ja oon ihan toisessa maailmassa. Upeassa, jota en koskaan voinut edes kuvitella olevan olemassa. Siellä maailmassa mun on hyvä olla. Adamin olemassaolo, ja toivo siitä että tapaisin hänet joskus, antaa mulle lohtua. Mutta toisaalta mulle tulee tosi paha olo, kun pelkään, että entä jos en pääsekkään tapaamaan Adamia
   koskaan, se että tuo voisi joskus toteutua tuntuu vaan niin epätodellisen täydelliseltä. Adamin musiikki parantaa mua, se on mulle lääkettä vaikeina aikoina. Adamin musiikki saa mut muistamaan, elämä on kaunista. Mä oon kaunis. Ja ei oo mitään väärää olla erilainen. Pahimpina aikoina Adam on musiikkinsa kautta kuivannu mun kyyneleet, siirtänyt terän pois ranteelta ja muuttanut itkun hymyksi, ja ja hymyn taas itkuksi, kun oon ymmärtänyt, että Adamilla on suurempi vaikutus mun elämään kuin millään muulla.

   ENEMMÄN KUIN MITÄÄN, IKINÄ toivoisin, että pääsisin tapaamaan Adamin. Niinkuin varmasti moni muukin, joka tänne kommentoi,
   joistakin muista ehkä eroten, mä en vain halua, mä tarvitsen tuon tapaamisen, enemmä kuin mitään. Pääsisin kiittämään Adamia. Joka päivä mulla on paha olla, jotenkin tyhjä olo, kun en oo saanut kertoa Adamille mitä hän merkitsee. Tuntuu pahalta kun en oo saanut kiittää häntä, tavata kasvotusten. Mulla ei oo kokonainen olo. Mä en vois ikinä toivoa mitään enempää, kuin nyt tätä. Saisin halata ihmistä, joka on opettanut mua elämään, joka on pelastanut mun elämän, estänyt mua luovuttamasta. Niin monta kertaa olisin jo ollut valmis lähtemään, mutta kun laittaa Adamin musiikkia soimaan, se kääntää kaiken ylösalaisin. Se muuttaa kaiken, ja saa mut näkemään asiat eri näkökulmista. En mä sais ees ajatella kuolemaa? Oon 16 vuotias tyttö, mulla on elämä edessä ja mun pitäisi nauttia siitä. Adamin musiikkia kuunnellessa nautinkin. Mulla ei oo paljon unelmia, ja toiveita tulevaisuudelle. Jos mietin, mitä haluan saavuttaa mun elämässä,
   se on Adamin tapaaminen. Mun ainoa toive. Ja tiedän, että jos hänet kerran tapaan, toivo siitä, että voisin tavata tuon
   ihanuuden joskus uudestaan, antaa mulle varmasti niiin paljon voimia, että jaksaisin varmasti päivästä toiseen, vuodesta toiseen, pelkästään ajattelemalla sitä kokemusta, 22.3.2013, päivää, joka (toivottavasti? riippuu teidän päätöksestä..) muutti mun elämän. Adam on antanut mun elämälle tarkotuksen.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Mun sosiaalinen elämä on olematonta, koska mun on niin vaikeaa olla muiden ihmisten seurassa. Mutta onneksi Adamin musiikki toimii myös mun ystävänä. Se saa mut itkemään ja hymyilemään. Se kertoo mulle lohduttavia sanoja, ja antaa mulle voimia jatkaa. Jos mä pääsisin tapaamaan ihmisen, joka on antanut tän kaiken mulle, en tiedä mitä tekisin. Ainakin olisin loppuelämäni kiitollisuudenvelassa, teille, Anne ja Inari, että toteutitte mun suurimman toiveen, ja sitäkautta muutitte mun elämän niin paljon paremmaksi. Kiitos jo nyt, jos valitsette mut. En halua silti toivoa liikaa. Pelottaa että jotenkin pilaan mun mahdollisuuden, ehkä selittemällä liikaa tai perustelemalla huonommin kuin muut.

   En halua miettiä, mitä olisi tapahtunut tai voisi tapahtua ilman Adamin musiikkia. Mulle koko maailmassa tärkeimmän ihmisen tapaaminen herättäisi mussa varmasti miljoonia eri tunteita, ja sen jälkeen, kun saisin kiittää esikuvaani, pelastajaani, tapaisin hänet kasvotusten, saisin halata häntä... osaisin varmasti arvostaa elämääni ja itseäni aivan eri tavalla kuin ennen. Adamin ansiosta olen tässä, ja tällainen kuin olen. Adamin tapaaminen muuttaisi mun koko loppuelämän, tä on suurin toive mitä voisin ikinä toivoa, ja nyt sen on mahdollista toteutua. Mä en tiedä miten voisin, IKINÄ kiittää Adamia tarpeeksi, mutta kasvotusten se parhaiten onnistuisi, jos siltä itkulta saisin sanaakaan suustani ulos. Mä rakastan Adamia, se on pelastanu ja muuttanu mun elämän kokonaan, niin paljon paremmaksi, ja tuntuu että oon loppuelämäni kiitollisuuden velassa jos nyt en häntä kiittämään pääse. Pyydän, tällaista mahdollisuutta ei enää tule, ja toivon sydämeni pohjasta, että annatte mulle tän. Täällä on varmasti muitakin hyviä, ja parempia perusteluja kuin tämä, ja kaikki nuo ansaitsivat tämän samalla tavalla kuin minäkin, mutta mulle tä on elämää suurempaa, tekisin MITÄ TAHANSA että saisin tän. En voi edes kuvitella miten paljon paremmaksi mun elämä muuttuisi Adamin tapaamisen myötä. Se muuttuisi ihan kokonaan. Ja mä muuttuisin.
   Mä rukoilen. En tiedä mitä pitäisi sanoa, että tuon tapaamisen voittaa. Kyyneleet poskia pitkin valuen mietin, mitä multa on jäänyt sanomatta, tä kommentti on nyt jo tosi pitkä, mutta
   vaikka kirjottaisin tätä loputtomiin, tuntuu, ettei mikään riitä. Tä on vaan yks perustelu muiden seassa, en tiedä
   miten saisin tämän erottumaan niistä. En vaan osaa selittää tätä, mä vaan itken täällä kotona ja mietin että tän on
   pakko onnistua. Siitä hetkestä asti, kun näin Adamin Idolsin koelauluissa, oon miettinyt miten pääsisin tapaamaan hänet, en oo ollut muilla keikoilla, ja mulle olisi elämää tärkeempää saada tavata Adam. Ja varsinkin nyt, tällä hetkellä, näinä päivinä tuo tapaaminen ois tosi ratkaiseva, paljon on tapahtunut asioita, ja Adamin musiikki on ollut varsinkin nyt lähiaikoina niin tärkeetä, että mä en edes osaa sanoinkuvailla sitä. Kai se on ihan hyvä perustelu, että haluaisin päästä kiittämään Adamia mun elämästä. Kaiken tuon muun yllämainitun lisäksi. Toteuttakaa mun ainoa toive. Tä muuttais mun KOKO ELÄMÄN, IHAN KOKONAAN, lopullisesti, niin monta kertaakuin tämän olen jo sanonutkin, en voi edes kuvitella, miten suuri vaikutus tuolla tapaamisella ois muhun. Mun elämään ja tulevaisuuteen.

   Poista
  4. Vaikka moni nä samat sanat kirjoittaa, mutta mä tarvitsen ton tapaamisen, mä tarvitsen sen..... Siitä asti kun kuulin Adamin keikasta, oon miettinyt miten mä tapaisin hänet. Oon itkenyt ja miettinyt. Itkenyt lisää kun oon tajunnut ettei se oo mahdollista. JA NYT OIS TÄ TILAISUUS, TOTEUTTAKAA MUN AINOO UNELMA, RUKOILEN. Mä en haluu ees ajatella että mulla ois mahdollisuus voittaa tä, koska en tiedä miten kestän sen, jos en voita, ja en oikeasti tiedä mitä tapahtuu. Pettyisin niin pahasti, koska tietäisin että MÄ OLISIN ITSE PILANNUT MUN MAHDOLLISUUTENI. Mä oisin voinu yrittää enemmän.
   Mä olin liian huono. Mä en ees tiedä mitä kirjoittaa tähän. Koko päivän mulla on ollu ihan kamala olo, taas, luin mahdollisuudesta toteuttaa mun unelma, ja puhkesin kyyneliin. En tiedä oliko ne onnen kyyneliä, ennemminkin epätoivon.
   Itken edelleen. Mä en vaan tiedä mitä tehdä. Mä en tiedä mitä sanoa. Kai se on ihan hyvä perustelu, että haluaisin päästä kiittämään Adamia mun elämästä. Kaiken tuon muun yllämainitun lisäksi. Toteuttakaa mun ainoa
   toive. Tä muuttais mun KOKO ELÄMÄN, IHAN KOKONAAN, lopullisesti, niin monta kertaakuin tämän olen jo sanonutkin, en voi edes kuvitella, miten suuri vaikutus tuolla tapaamisella ois muhun. Mun elämään ja tulevaisuuteen.

   Rakastan Adamia enemmän kuin mitään, ja mä rakastan mun elämää nykyään. Koska Adam on mun elämä. Ilman Adamia mulla ei ois mitään jäljellä, ja jos suotte mulle tän en tiedä mitä teen. Olisin taivaassa, ja kaikki paha mun ympäriltä katoaisi. Ainoa asia mikä mulle merkitsee on Adam, Ja tä tilaisuus merkitsisi mulle niiiiin paljon, ettette voi ikinä edes ymmärtää.
   Niiiin monta kertaa vaan havahdun katsomasta m&g ja livevideoita, ja itkemästä hysteerisesti ja toivonut että voisin olla niiden onnekkaiden tilalla ketkä on adamin päässeet tapaamaan, voi kumpa mä nyt saisin kokea sen. Jos Adamin tapaisin, en tiiä, saanko hysteerisen itkun lisäksi jonkun kohtauksen, vai kenties pyörryn? Murehdin jo nyt näitä asioita, vaikka en mä
   tiedä voisiko mulle tapahtua mitään niin hyvää kuin tän kilpailun voittaminen. JOS HUOMENNA mun sähköpostissa oottaa mun elämän ylösalaisin kääntävä ja kaiken paremmaksi muuttava uutinen, oon jo siitä varmasti yhtä onnellinen, kuin itse adamin tavatessani. Mun sydän hakkaa ihan täysillä, keho täynnä kylmiä väreitä ja ahdistaa ja itkettää ja samalla hymyilyttää. Epätoivo ja pakokauhu myllertää sisällä mut toisaalta myös sellanen kiva onnen tunne kun mietin että on edes tositosi pienet mahdollisuudet päästä tapaamaan toi rakkaus.

   Rakkaat Anne ja Inari. Pyydän. Muuttaisitte mun koko elämän, enempää en voisi ikinä keneltäkään pyytää, toivottavasti luitte koko viestini, ja toivon sydämeni pohjasta, että tä riittää. Anteeksi että tekstiä oli kovin paljon, sitä koskeva asia on vaan mulle ainoa asia mikä tällä hetkellä jotain merkitsee.

   Poista
  5. PS. mulle tuli tänään cuckoo fiilis keikkavaatteita testaillessa ja lähdin ulos vaan juoksemaan ja otin kännykän mukaan, siellä Adamia soi täysillä ja mä juoksen pitkin teitä, huusin siskolle että ota kamera ja se tuli kameran kaa perässä ottaa kuvia musta, nauran täällä ittelleni mutta Adan vaan herättää mut eloon. Esim. tänään oli ihan kamala päivä ja teinkin jotain typerää, mutta taas nähtiin, nyt oon yhtä hymyä ja fiilistelen täällä Adamia. Pelkästään hänen hymynsä näkeminen videoissa saa mulle niiin kivan olon, ja tuntuu että hukun ton miehen ihanuuteen. Mitä tapahtuisi sitten kun näkisin hänen hymynsä, LIVENÄ, aaaaahh.. en tiedä, oon jo nyt aivan sekaisin, itken ja hymyilen, tiedän etten nuku SEKUNTIAKAAN ens yönä koska panikoin. ANTAKAA MUN VOITTAA, EN VOI KUVITELLAKKAAN MITÄ TEKISIN, JOS SAAN HUOMENNA SÄHKÖPOSTIA ETTÄ TAPAAN ADAMIN, voi että. Tä kilpailu on ihan huippu, kumpa onni suosis mua ees tällä kertaa. Huomatkaa että edelliset 4 viestiä on kaikki multa, ja kuuluu tähän samaan kommenttiin. Sori että on sekavaa tekstiä, mun ajatukset on vaan nyt aivan sekaisin.

   PPS. CHECK THESE PICTURES mun cuckoo hetkestä :D

   http://aijaa.com/n4aWRs

   Tollaseks Adam mut vaan tekee. Onnelliseksi. Ja ehkä tekin? Toivottavasti mun sähköpostissa oottaa huomenna yllätys. Ja jos odottaa niin toivottavasti en saa jotain sydänhalvausta.

   "I think you could save my life"
   Pyydän, pelastakaa se?

   with love, Glambert, Aliisa

   aliisa.jaakkola@hotmail.com

   (HUOMATKAA 2 i:TÄ!!!)

   Poista
  6. JATKOA 5 AIEMPAAN VIESTIIN!
   Pakko jatkaa jo liian pitkää tekstiä. Adamin kaikki biisit on mulle niiin rakkaita, koska jokasesta löydän jotakin henkilökohtaisesi tärkeää. Mun on luonnollista yhdistää oma elämä A:n musiikkiin, ja on helpompi sisäistää tunteita Adamia kuunnellessa. Mulle ei oo koskaan ollu helppoa ymmärtää itseäni, kaikki on niin kyseenalaista ja epävarmaa, elämä ja eläminen yleensä. Adam on antanut siihen kuitenki varmuutta. Mun on helppo päästä lähelle Adamin musiikin sanomia, joista useesti tunnistan itseni ja sitäkautta opin tuntemaan itseäni. Julkaisin aiemmat kommentit mut ihan hirveä olo ettei ne riitä. Etten oo saanu ajatuksiani esille tarpeeksi hyvin. Kotonakin vaikeeta. Vanhemmat ei ees halua ymmärtää mua. En saa enkä uskalla olla oma itseni. Kavereihin mul on menny välit kokonaan, ja harrastuksia ei ole koskaan ollut. Adam ja hänen musiikkinsa on ainoa asia mitä mulla on ja mä en pärjäis ilman sitä. Mul on ollu itseni kanssa liikaa ongelmia. Itsetuhoa, syömisvammailua, on kiusattu ja tuntuu ettei kukaan hyväksy tällaisena. Adam kuitenkin antaa mulle niin paljon rohkeutta. Oon uskaltanut tuoda itseäni esille, ja se on mulle tärkeää. Adamin musiikki auttaa mua lopettaan viiltelyn. Useasti tuntuu ettei elämällä ole mulle annettavaa, ettei mun ole järkeä olla täällä, ja mun elämällä ei oo tarkotusta. Onneks löysin Adamin. Vaikka edellee tunnen joitaki noista tunteista, Adam pitää mut täällä. Adam on mun elämän tarkoitus ja pelastus. Tä ois niin upea tilaisuus, että pääsisin kiittämään häntä kaikesta. Halaamaan. En voi kuvitella mitä tekisin jos tapaisin Adamin, jo nyt pelkästä ajatuksesta itken silmät päästä. Tä merkitsis mulle koko elämää. Kuolisin Adamin puolesta. Tä tapaamine auttais mua niin monella tavalla. Saisin varmasti lisää itseluottamusta, mun elämänhalu kasvaisi niin paljon, osaisin arvostaa itseäni ja elämääni. Adamin ansiosta oon saanut paljon hyvää elämään ja ilman häntä olisin ehkä kuollut. Kukaan ei tiedä mun pahasta olosta ja pelottaa kirjoittaa siitä tänne, mutta mun täytyy. En usko että tä vaikuttaa mihinkään, mutta mua itkettää niin paljon, ja mulla on tosi paha olo, jo nyt ku pelkään ettei mulla ole edes mahdollisuuksia. Jos en pääse juttelemaan Adamille, tai ees halaamaan häntä,en tiedä kestäisinkö sen. Tiedän että jos vain saisin teidän ymmärtämään tilanteeni, voisin ehkä voittaa tän. Mut mun on vaikea muuttaa mun oloa, ajatuksia, tätä kaikkea tekstiksi. Siks oon aidosti peloissani. Koska se ois mun syytä, etten voittanut enkä kestäis sitä. Luin kommentit läpi ja ne ovat niiin hyviä, JA JOKAINEN ansaitsisi tuon tapaamisen. En usko että tuun olemaan enää ikinä näin paniikissa kuin nyt oon ja tavallaa tä on mun elämän kamalin päivä, enkä ole koskaan itkenyt näin paljon kuin tänään. Pyydän, tehkää huomisesta elämäni ihanin päivä ja myös 22.3 perjantaista. Viimeisen kerran: muuttaisitte mun koko elämän, ja ehkä pelastaisitte mun hengen, koska tä on paras apu, ja tilaisuus, minkä voisin KOSKAAN KENELTÄKÄÄN saada. Itkien, tärisevin käsin painan "julkaise" nappia ja toivon että mun tunteet välittyy sinne ja tekisitte musta maailman onnellisimman ihmisen. Mä en vois enempää toivoa. "i think you could save my life" Vielä kerran, pelastakaa se? ♥ Jos sen tekisitte, oisitte tavallaan osa mun loppuelämää, koska auttaisitte mua paremmin kuin kukaan voisi ikinä auttaa. Tä on ainoa asia mitä elämältä toivon. En vois pyytää muuta. Ens yö tulee olemaan pisin yö ikinä kun mietin huomista. Ootte mulle jo nyt tärkeitä koska voitte vaikuttaa paljon mun elämään. Huomenna toivottavasti viel tärkeämpiä. Enempää en voi sanoa. Ymmärrän jos en voita, mahdollisuudet on pienet mutta meen ihan rikki. Koska jo pelkkä pelko siitä etten pääsisi tapaamaa Adamia, ja kiittämään häntä, viemään mun lahjaa ja kirjettä, rikkoo mua, mutta "0 uutta viestiä" teksti saapuneiden sähköpostien osiossa huomenna, särkisi mun sydämen. Pitäkää se ehjänä?♥ Rukoilen. Pyydän. Toivon. Huomenna toivottavasti kiitän. Tä on tasan ainoa asia mitä mun elämältä toivon.

   aliisa.jaakkola@hotmail.com

   Poista
 166. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 167. Haluan kiittää maailman lahjakkainta laulajaa,joka omistaa sellaisen karisman,että uskoisin Elviksenkin kääntyvän haudassaan jos hän näkisi Adamin lavalla! Kaiken lahjakkuuden ja komean ulkokuoren lisäksi hänellä on maailman kaunein sielu ja lämmin sydän, loistavaa huumorintajua ja hyviä elämänarvoja unohtamatta!

  Tästä on tullut jo elämäntapa ei siis voida enään puhua pelkästä harrastuksesta jona se muutama vuosi sitten alkoi!

  Adam on siis johdattunut yhteen paljon erilaisia ihmisiä,kaikista maailman kolkista ja tapasinhan minä levynjulkkaribileissä myös "vaimoni" ja parhaan ystäväni!
  Adam antoi musiikillaan ja omalla persoonallaan minullle niin paljon positiivista energiaa, että sain elämänhaluni takaisin!

  Omat poikani ovat suhtautuneet uuteen "Adam elämääni" erittäin positiivisesti, joskus hieman hymyillen, kun saavat kuunnella hyvää musiikkia ja missä päin maapalloa Adam milloinkin esiintyy. Mutta he ovat saanet myös todellakin ansaitsemansa onnellisemman ja hymyilevän äitinsä takaisin!! Jaksavatpa joskus kysellä "Aatami" kavereistanikin ja olivat todella yllättyneitä, esim silloin kun Finnbertit tulivat koti-ovelta hakemaan minua Adamin levyn julkkareihin ja emme olleet sitä ennen edes livenä tavanneet ja kilometrejäkin kertyi minun vuokseni lisää parisen sataa!! Onko tälläisia ihmisiä edes olemassa ajattelin silloin itsekin!!! "Nyt ne Aatamit tuli" huusi silloin poikani ja kyllä minua hymyilytti.

  Ensin hakeuduin ulkomaalaisiin faniryhmiin ja vähän myöhemmin löysin mahtavat Finnbertit!
  Pian tuntui että oli ihan pakko perustaa oma Adam ryhmä!
  Menetin omia ns "ystäviäni" jopa lähipiirissä tämän fanituksen myötä, mutta se on heidän tappionsa ei minun!
  Olin heidän mielestään hurahtanut ja varmasti olisin ollut normaalimpi ikäiseni aikuinen nainen jos olisin kuunnellut jotakin kotimaista iskelmää.Tämä kun on joidenkin mielestä mukamas teini tyttöjen idoli ja ihan hömpötystä!! No siinä vaiheessa olen kertonut n.70 vuotiaista mahtavista jenkki Glamsiskoistani, jotka kiersivät Adamin keikkoja 2010 ja nukkuivat keikkapaikan ovien edessä, että pääsisivät eturiviin. He ovat ottaneet myös Glamberts tatuoinnin käteen, joka oli saanut lääkärin hymyilemään, kun toisen siskon kättä oli jouduttu kipsaamaan! Tatuointi on harkinnassa täälläkin.Siis kaikki kunnia iskelmän ystäville, mutta äitini on Robbie Williams fani. Eli se siitä, sillä ikähän on vain numero!

  Olin vuosia ollut käymättä missään, mutta Finnberttejen kanssa olemme viettäneet monet hauskat ja ikimuistoiset hetket!! Trespassing levynjulkkari bileet Vantaalla ja Halloween juhlat Tampereella joitakin mainitakseni.

  Ylpeänä kuljen Glambert badgen koristaessa laukkuani, jospa jotkut Adamista tietämättömätkin ihmiset alkaisivat kuuntelemaan hänen musiikkiaan!

  Osallistuin myös Adamin keikkajulisteiden jakamiseen ja olenkin kuullut keikkajärjestäjän sanoneen, että olemme yksi parhaista faniyhteisöistä Suomessa!! Olen täysin samaa mieltä!

  Paras reissu elämäni aikana oli kun (lainarahoilla) hurautin viime kesänä muutaman Finnbertin kanssa Wroclawiin katsomaan Adamin ja Queenin keikkaa!
  Ilman ihania uusia ystäviäni tämäkin olisi jäänyt haaveeksi! Upein keikka ikinä!
  Siellä hengitin jo samaa ilmaa Adamin kanssa, kun näimme hänet vain muutaman metrin päästä kaupungilla. Mutta silloin unelma tapaamisesta jäi haaveeksi!

  Lippu on varmasti kaikilla meillä Finnberteillä plakkarissa ja omani lahjottaisin eläkeläis äidilleni, josta olen kovaa vauhtia tekemässä Finnberttiä!! Hän jos kuka ansaitsisi vähän irtiottoa arjesta isäni saatua aivoinfarktin viime jouluna.

  Kiitos tilaisuudesta osallistua tähän kilpailuun,sillä olin töissä sen puhelinkisan aikana! Olette ainoat oljenkorteni jotka voitte toteuttaa suurimman unelmani!

  Olette pahan paikan edessä, kun täällä on niin paljon mahtavia ihmisiä ja perusteluita kilpailemassa. Tässä on nyt "vanha nainen hunningolla" ja jännityksestä sekaisin!! Mutta lupaan käyttäytyä fiksusti ja filmaattisesti jos Adamin tapaan <3

  Marianne
  marianne.passi@hotmail.com


  VastaaPoista
 168. Haluaisin päästä kysymään Adamilta: Did you use it when you met Sauli the very first time. Kysymys liittyy asiaan jonka olen päässty Adamille antamaan. Ensimmäisen kerran "löysin" Adamin kun hän esiintyi Suomen X-Factorissa. Siitä hetkestä lähtien olen lukemattomat tunnit istunut Youtubessa kuunnellen hänen musikkiaan, innoittavia haastatteluja. Jos joskus on mieli maassa niin jonkin haastattelun katsominen saa aina paremmalle tuulelle. Koska poikkeuksetta hänellä on kaikissa hyvää huumoria ja tarttuvaa naurua. Olisi ihanaa päästä hänen kanssa juttelemaan ja nauraa yhdessä. Se olis tässä hetkessä niin voimaa antava (rankka vuosi takana). Joten plz...Saisinko se olla minä? :)))

  Terv.
  Kirsi

  tulum@suomi24.fi

  VastaaPoista
 169. Mun mamman pitäisi voittaa tapaaminen Adamin kanssa! Ai miksikö? No soittakaa hänelle ja kysykää miltä tuntuu nyt, kun voitit tapaamisen Adam Lambertin kanssa, niin tiedätte, miksi juuri hänen tulee voittaa tapaaminen! :)
  ksr_78@hotmail.com


  VastaaPoista
 170. Olen seurannut Adamia ihan alkutaipaleesta saakka eli siis ihan american idols ajoilta. Olen nähnyt Adamin jo kerran aikaisemminkin 3 vuotta sitten takaperin kaapelitehtaan keikalla, mutta silloin 150 e fanitapaamisesta + keikkalipun hinta päälle (50e) tuntui suurelta summalta ja fanitapaamiseen en ole siis vieläKÄÄN päässyt ja Adamin keikkalenterissakaan ei tällä hetkellä sopivia keikkoja löydy mihin itse voisin mennä vielä suomen keikan lisäksi, mutta Adamin keikoille ei vissiin kovin paljon VIP fanitapaamislippuja taida olla. Englanninkielessä en juurikaan ole hyvä tai siis en osaa sitä ollenkaan. Vähän sieltä sun täältä ja Adam kyllä ymmärtää kun cameraa vilauttaa että hah nyt otetaan kuva. :) Kuvittelen mielessäni että se sanoisi varmaan jota kuinkin näillä sanoilla "How sweet" (ooo kuinka suloista.) Olen 21- vuotias ja kuitenkin haluaisin nähdä Adamin fanitapaamisen merkeissä ennen kuin kohta huomaankin olevani jo 80. v. :) Adam on muutenkin niin ihana persoona ja tuntuu että hänellä ei ole koskaan huonotuulisia päiviä tai sitten hän vaan ei halua faneilllensa sitä näyttää. kännykkäni soittoäänenä on nyt kohta kolmisen kuukautta ollut `Never close our eyes` Seuraavasta varsinkaan suomen keikasta ei ole vielä tietoa ja Adamia on muutenkin vaikea päästä tapaamaan täällä suomessa omia bändejä ja/ artistia pääsee helposti tapamaan niin tällä hetkellä Adamin haluaa nähdä 12000 ihmistä ja haluaisin että Adamia pääsisi tapaamaan semmoinen ihminen joka on kauan kuunnellut Adamia, käynyt keikoilla ja joka tykkää hänestä ihan oikeasti kuten minä. Semmosta joka vaikkapa 2 päivää sitten on innostunut Adamin musiikista ja joka pääsee tapaamaan Adamia vaan siksi että voi sanoo olleensa kuvassa ADAM LAMBERTIN kanssa ja joka ei ole kovinkaan innostunut hänen musiikistaan vaan sitä KUKA hän on. Adam kuitenkin rakastaa FANEJAAN ja olishan sen ikimuistoinen kokemus idolin ja fanin välillä ja vieläpä HARVINAINEN, muttei mahdottomuus ja jaksaisin jatkaa tätä elämää fanitapaamisen jälkeen koska on ollut myöskin päiviä jolloin ei ole jaksanut enään. Adamin avulla jaksaa ja olis ihan huippua päästä näkemään Adam ennen tai jälkeen keikan. :) Love you Adam. See you six day reach ;) <3<3<3<3<3<3;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
  <3:llä Linda

  LindaE@wippies.fi

  VastaaPoista
 171. Toi on kyl niin paras. Lol :) Ajatukset kohdillaan. Mitään kiertelemättä ja/kaartelematta.

  VastaaPoista
 172. Hei X-tyyliläiset!:D

  Olen huomannut tämän mahtavan kisan jo viikko sitten, mutta siitä aiheutuneen shokkitilan vuoksi kirjoitan tänne vielä näin alkuyöstä. Minulla on kyllä jo maata laahaavat silmäpussit, koska olen valvonut ja katsonut yömyöhään Adamin videoita eikä sen jälkeen todellakaan voi nukahtaa, koska elimistö on täysin ylivireessä, tiedättehän...Adam on niin hiton seksikäs!! APUA, just katsoin yhden hänestä lähikuvatun haastattelun ja niin kovasti olisin halunnut mennä tietokoneesta sisään suoraan Adamin syliin!! Hän on NIIN komea ja sympaattinen, RAKASTAN HÄNTÄ!
  Pyydän koko sydämeni ja sieluni pohjasta, että annatte minun tavata Adamin! Rukoilen koko tulevan yön, että toteutatte unelmani, silläkin uhalla, että silmäpussini jäävät pysyviksi! En tarvitse mitään niin paljon elämässäni kuin tapaamisen Adamin kanssa. Se mies on tehnyt ihmeitä elämälleni! Olen kerta toisensa jälkeen koittanut onneani tavatakseni Adamin, mutta vielä ei ole onnistunut. Toivon, että nyt napsahtaa. Halaisin Adamia niin pitkään, että hän tuntisi kaikkien Finnberttien rakkauden ryöppyävän sydämeensä! Olen tehnyt lukuisia kirjeitä ja koristellut kauniita kirjekuoria Hänelle, mutta kaikki ne odottavat yhä huoneessani. En ole ikinä päässyt näkemään Häntä minnekään ja olen siitä todella surullinen. Kaipaan kipeästi ihmistä, joka ei edes tiedä minun hengittävän tässä maailmassa! Rakastan Finnberttejä ja sitä kuinka Adam tuo ihmiset yhteen! Hänessä on jotain elämää suurempaa, Hänessä täytyy olla, koska en rakasta ketään yhtä paljon kuin Adamia!
  Olen kärsinyt yksinäisyydestä ja tuntuu pahalta lukea, kuinka yleistä se on! Onneksi minulla on Adam <3 Ilman häntä olisin varmasti jäänyt pohjalle muiden tallottavaksi. Sieltä nouseminen on vaatinut voimaa ja rohkeutta kohdata oma itsensä! Olen se kuka tunnen olevani, en yhteiskunnan muottiin valmiiksi asetettu käsinukke, jota ohjaillaan käskyillä ja huudoilla. Liian pitkään alistuin törkyiseen ja ala-arvoiseen komenteluun, kunnes tajusin voivani hyödyntää Adamin musiikin minulle antamaa voimaa! Ainoastaan tietyt ihmiset eivät ole olleet minun vihollisiani, vaan olen ollut sellainen myös itse itseäni kohtaan. Olen vaatinut itseltäni aivan liikaa, mikä kostautui fyysisenä ja psyykkisenä sairastumisena pari vuotta sitten. Kuihduin sisältä ja ulkoa enkä löytänyt joka aamu syytä silmien avaamiselle. Lopulta Adam sai aina ne auki!! Ja Hänen avullaan ne myös pysyvät auki. Adam on minulle välttämätön ihminen maailmassa, samoin tapaaminen hänen kanssaan. Kirjoittaessani tätä kyyneleet rupeavat valumaan poskilleni, voisinko minä tällä kertaa olla se toinen onnekkaista, joka pääsee Adamin luokse?! Haluan sitä todella, sillä elämässäni ei voisi tapahtua mitään suurempaa!
  Kuuntelen Adamia jatkuvasti ja käännytän ihmisiä Finnberteiksi mahdollisuuksien mukaan ;) Enimmän aikaa päivistäni kirjoitan Adamin inspiroimana minulle tärkeitä juttuja ja joka kuukausi Adamille tarkoitettujen kirjeiden pino kasvaa! En ole lähettänyt niitä, koska jos Adam ei ehtisi koskaan itse vastaamaan niihin, se sattuisi todella pahasti ja sydämeni särkyisi! Uskon, että minun on tarkoitus antaa ne Hänelle itse ja halata Häntä, mikä korvaisi tuhat kirjettä, eikä minun tarvitsisi pelätä enää sydämeni puolesta!! Kukaan ei voisi rikkoa sydäntäni kuin Adam, koska Hän on ihminen, jota eniten maailmassa RAKASTAN! Hän ei ole vain idolini ja esikuvani, vaan ELÄMÄNI! Adam on syvin rakkauden kohteeni! Pitää varmaan pian ostaa uudet levyt, koska vanhat kuluvat varmaan kohta puhki. Ne soivat joka päivä huoneessani ja KOVAA! :D Adamin musiikista saan voimaa ja intoa omien unelmien toteuttamiseen! Tästä kirjoituksesta riippuu koko elämäni!!

  Viestini jatkuu seuraavaan kommenttikenttään... likealife94@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli voinko sitä mitenkään enempää painottaa, kuinka paljon elämäni on yhtä Adamin kanssa?! Olen tehnyt itseni riippuvaiseksi Hänestä! Adamissa on jokin voima, varmaankin hänen sielunsa ja ulkonäkönsä, joka pitää minut henkisesti liimattuna Häneen! Tahdon niin epätoivoisesti koskettaa Häntä ja sen eteen teen mitä tahansa, koska se on suurin UNELMANI!! Pyydän, että Inari ja Anne toteutatte sen! <3
   Tämän yön omistan rukouksille unelmani toteutumisen puolesta ja katson Adamin esityksiä ja haastatteluja uudelleen ja uudelleen! Ei olisi mitään ainutlaatuisempaa ja ihanampaa kuin huomata, että sähköpostiini tulee viesti Adamin tapaamisesta! Itkisin varmasti onnesta siihen asti, kunnes tapaisin Adamin, minkä ajaksi rauhoittuisin ja halaisin Adamia sekä kiittäisin Häntä siitä, että elämälläni on jokin tarkoitus!! Ja, että voin joka päivä tuntea onnea, tai ylipäänsä tuntea jotain Adamin avulla! Adam pelasti minut turtumiselta tähän maailmaan, joka on haastava paikka elää sovussa itsensä kanssa. Adam on tehnyt siitä helpompaa! Tarvitsen tämän tapaamisen, todella tarvitsen <3 AUTTAKAA MINUA!! Pyydän sitä kämmen sydämellä <3 En haluaisi millään lopettaa kirjoittamista, koska tässä todella on kyse NIIN SUURESTA ASIASTA, jota haluan enemmän kuin mitään muuta maailmassa. Tässä on ELÄMÄNI tärkein kirjoitus, apua, miten saan tämän päätökseen... Nyt tämä on kirjoitettu ja loput riippuu Teistä!! <3

   Kiitos!! <3

   likealife94@gmail.com

   Poista
 173. Muistan katsoneeni American Idolia ja ihastuneeni Adamin ääneen, ulkonäköön ja luonteeseen sillä samaisella sekunnilla, kun hänen koelaulunsa alkoi. Siitä hetkestä lähtien Adam on ollut lempiartistini.

  Vielä muutamia vuosia sitten mietin, että kukaan artisti tai bändi ei merkitsisi minulle niin paljoa, että lähtisin katsomaan heitä ulkomaille. Mutta mitä tämä tyttö tekikään viime kesänä? Lähti Lontooseen katsomaan Queenin ja Adamin yhteiskeikkoja – yksin. En saanut mukaan ketään kaveria, mutta päätin, etten voisi mistään hinnasta missata näitä upeita keikkoja. Yhtenä päivänä jonottaessani minun edessäni oli kaksi suomalaista, toisena päivänä vietin jonotustunnit amerikkalaisten, sekä ympäri Eurooppaa tulleiden ihmisten kanssa. En kadu hetkeäkään päätöstäni lähteä. Nämä kolme keikkaa Lontoossa ovat olleet elämäni parhaimmat keikat ikinä! Muistan keikkojen aikana hetkittäin vain tuijottavani Adamia ja miettiväni, olenko todella siellä kokemassa kaiken sen mahtavuuden.

  Adam on tuonut elämääni niin paljon iloa, avoimuutta sekä upeita kokemuksia ja todella hyväsydämisiä ihmisiä! Hän on todellakin muuttanut elämääni paremmaksi. Näitä tuntemuksia on vaikea pukea sanoiksi Adamin merkatessa minulle niin paljon. Adamin tavatessa haluaisin kiittää häntä monesta asiasta: siitä kuinka hän on aina oma itsensä eikä häpeile mitään; siitä kuinka hänen musiikkinsa on auttanut minua elämäni vaiheissa; siitä kuinka hänen myötään olen muuttunut paremmaksi ihmiseksi.

  jenni.tik@hotmail.com

  VastaaPoista
 174. Niinkuin niin moni muukin on täällä kirjoittnut, minä myös ihastuin Adamiin heti American Idolin alkukarsinnoissa. Adam lauloi Pohemin Rapsodiaa ja minä olin myyty. Adamin rentous, eloisuus, leikkisyys ja ihana hymy saivat täysin ihastumaan! Tuolloin sanoinkin perheelleni että tuosta miehestä kuullaan vielä ja jos hän tulee joskus keikalle Suomeen haluan olla paikalla ja tavata, siitä alkoikin unelmointi. Ohjelman edetessä tunne vain vahvistui Ja tiesin että tähti on syttynyt! Adamin ääni ja esiintyminen olivat jotain aivan uskomattoman huikeaa. Niitä olotiloja ei voi edes kuvailla, miltä tutui kun Adam esiintyi. Olo oli tosiaan kuin vastarakastuneella. Siitä lähtien Adam on kuulunut elämääni yötä päivää. Adamin ääni on jatkuvasti kehittynyt ja sitä ei kyllästy kuuntelemaan, eikä ulkonäössäkään ole mitään valittamista, niin täydellinen hän on!! <3 <3 Olen mielettömän onnellinen Adamin osallistumisesta Idoliin ja menestyksestä, sen hän on ansainnut!! Kaikki mitä olen kuullut ja nähnyt Adamista vahvistaa sitä miten ihana ihminen hän on. Jalat maassa tähteydestä huolimatta, oma itsensä ja nöyrä. Adam huomioi myös faninsa todella hyvin. Adam on auttanut monia monia ihmisiä musiikillaan ja esimerkillään. Adam tuo iloa ja valoa elämään. Itsellänikin on vaikea vuosi takana usean kuolemtapauksen vuoksi ja toipuminen vie kauan, mutta Adamin musiikin kuunteleminen, tämä fanitus ja uudet faniystävät ovat osaltaan helpottaneet ja siirtänet ajatuksia surusta iloon. Perheeni ja ystäväni ovat koettaneet ymmärtää kun minulla on ollut kova tarve puhua ja puhua Adamista.
  Idoleita on tullut ja mennyt mutta Adam on ja pysyy!! Enkä ole kenenkään toisen näkemistä ja tapaamista toivonut niin paljon, jos ollenkaan kuin Adamin tapaamista. Asun täälä n. 550km päässä Helsingistä ja työssä käyvä, ei täältä Adamin joka Suomessa käynnille ole päässyt mukaan. Kun sitten vihdoin kuulin että Adam tulee keikalle Kaapelitehtaalle olin aivan sekaisin ja täpinöissä. Onnekseni sainkin lipun ja siitä alkoi järjestelyt. Olin kuullut aijemmin etä Adam oli Suomen vierailullaan käynyt silloisessa Jenny Woossa ja suunnitelmiini kuuluikin että kaikki tai ei mitään. Minulla oli vahva tunne että keikan jälkeen Adam menee jatkoille Jennyyn. Kaapelitehtaalla keikka oli mielettömän mahtava, mutta en sanut toivomaani hyvää paikkaa, eli en päässyt kovin lähelle niinkuin olin suunnitellut. Olin kuitenkin aivan taivaissa, enkä välillä oikein tajunnut että se on tottakaan. Voi sitä tunnelatauksen määrää ennen ja jälkeen keikan.
  Keikan jälkeen suuntasin seurueeni kanssa Jenyyn niinkuin oli sovittu. Minä olin edellen taivaissa ja odotin ja odotin. Aamun tunneilla kun mitään ei tapahtunut, seurueeni ei niin fanit, alkoivat kyllästyä ja olla nälkäisiä, minä olisin vielä istunut, koska niin olin päättänyt, mutta lähdinkin kiltisti toisten mukana pois. JA SIINÄ TEIN ELÄMÄNI SUURIMMAN VIRHEEN, koska luotettavalta taholta Jennyn työntekijältä kuulimme seuravana päivänä että ADAM SAAPUI PAIKALLE PARI MINUUTTIA MINUN LÄHTÖNI JÄLKEEN!! :( Kaksi minuuttia ja elämäni SUURIN IDOLI jäi tapaamatta!! Se oli niin kova pettymys että voin pitkään myös fyysisesti pahoin.
  Eikä siinä kaikki, tuona samaisena yönä Adam kohtasi Saulinsa ja olenkin jälestäpäin nauraen sanonut että adamilla olisi jäänyt Sauli huomaamatta jos minä olisin ollut paikalla!! <3 <3 No kohtalo päätti toisin ja adam löysi rakkaansa!!
  Olen erittäin iloinen ja onnellinen Adamin uran ja elämän suunnasta. Toivon hänelle ja Saulille sydämestäni kaikkea hyvää elämään!! <3 <3
  Adam ja Sauli siis tapasivat toisensa ja lopun tiedämmekin, eikös nyt olisi jo minun vuoroni tavata Adam!! <3 Minä pyydän, toivon ja rukoilen että niin käy!!!! Niin ja kyllä, Adam on maailman ihanin ja minä universumin onnellisin jos vihdoin saisin toteuttaa oman unelmani! Varmaan pyörtyisin mutta otan sen riskin!! ;) rautuu@gmail.com

  VastaaPoista
 175. Noin puoli vuotta sitten kuulin radiosta biisin Never Close Our Eyes, ihastuin siihen heti, vaikka en tiennyt kenen biisi se oli. Noh, nopealla googletuksella löysin nimen Adam Lambert. Tunsin nimen jo entuudestaan, mutta biisejä en ollut kuullut (ainakin niin luulin). Avasin sitten youtuben ja etsin lisää Adamin biisejä. Sieltähän löytyi tuttuja biisejä, olin kuullut muutaman niistä aikaisemmin, mutten tiennyt laulajaa. Tästähän vasta riemu syntyi. Biisit soivat päässäni aina koulussa, ja niin soi edelleen.

  Kun täytyy siivota kotona, siitä ei tule yhtikäs mitään ilman Adamin musiikkia! Samaten läksyjen teko ei onnistu ilman parasta musiikkia mitä tiedän! Olen siis koukussa Adamin täydelliseen musiikkiin! En voisi elää ilman sitä.

  Adamin musiikki on myös muuttanut elämääni parempaan suuntaan. Ennen minulla ei ollut paljoa ystäviä, mutta Adamin ansiosta olen löytänyt paljon ystäviä netin kautta koko maailmasta! Lisäksi ennen pelkäsin mennä kouluun, jossa kuulee melkein joka päivä inhottavia juttuja sanottavan muille ja pelkäsin sen tulevan omalle kohdalleni. Ja se myös tuli ja luultavasti jäi pysyvästi. Kun Adam tuli elämääni pystyin olemaan vahvempi, eikä minua enää kiinnosta mitä muut minusta sanovat. Hyvä sanonta onkin, että se on heidän vikansa jos eivät pidä minusta. En voi itselleni mitään. Olen myös hyvin onnellinen siitä, että voin olla oma itseni.

  Tuntuu, että Adam on minun ensimmäinen todellinen fanituksen kohde. Aikaisemmin en ole seurannut idolieni tekemisiä twitteristä, mutta nyt katson joka päivä olisiko Adam kirjoittanut jotain.

  Se olisi siis elämäni mahtavin päivä ja unelmieni täyttymys, jos voisin tavata elämäni pelastajan eli Adamin! Ikuisesti paras!

  Sähköpostini: jensquglambert@hotmail.com

  VastaaPoista
 176. Toivottavasti en ole vielä myöhässä, mutta pakko tähän on osallistua! Olen aina halunnut päästä isoon konserttiin ja nyt vielä idolin kanssa ja kaikkein parasta on fanitapaaminen,Jee! Parhaillanikin kuuntelen Adamia, ja hyvältä kuulostaa.

  Ennen kuin aloin kuuunnella Adamia ajattelin, että eihän tuommoisesta voi kukaan tykätä, mutta nyt se on jo joka päiväistä, ja välillä tuntuu, että en teekkään muuta kuin kuuntele musaa!!

  P.s Onnea jo sille joka voittaa;))

  VastaaPoista
 177. Minulla ei ole mitään riipivää adamonpelastanutelämäni -tarinaa kerrottavana.
  Yksinkertaisesti olen ollut Adam -fani jo ensimmäisistä Idols -koelauluista. Siitä lähtien seurannut uraa ja kuunnellut biisejä. MUTTA se kirsikka kakun päältä eli keikkakokemus puuttuu vielä...
  Keikalle pääsy sekä erityisesti se tapaaminen olisi lottovoitto tässä arjessa taaplaamisen keskellä: perheenäidin, työelämän, remontin ym keskellä.
  Lisäksi vielä odotan edelleen sitä onnenpotkua elämääni, että voittaisin joskus jostakin jotain... :)

  Adam on siis ihanin. Olisin siis universumin onnellisin päästessäni tapaamaan miestä livenä. (Plus että Saulin mahdollinen mukanaolo suorastaan räjäyttäisi universumin! :D )

  Terkuin, kirsi.pihlajasaari@gmail.com

  VastaaPoista
 178. Tyttäreni Jonna ansaitsisi tapaamisen Adamin kanssa. Silloin kun Adam jakoi nimmareita Stöckmannilla, niin me jonotettiin monta tuntia vuoroamme. Viimein kun olimme jo oven kahvassa kiinni, niin nimmareitten jakelu lopetettiin! Ei voi olla totta. Sitten naapuriradiokanavalla oli kilpailu, johon viikon päivät soitettiin. Viimein Jonna pääsi kilpailuun mukaan, jossa sanottiinkin, että otettiin 10. mukaan, joista kaksi arvottiin jatkoon..mikä pettymys, kun luulee olevansa kisassa mukana. Jonna fanittaa Adamia sydämestään ja tanssii hänen kappaleitaan. Trespassing on hänellä tanssin pohjana Pakko Tanssia -kisassa, jossa Jonna breikkasi eilen illalla punaisissa housuissaan! Tämä olisi Unelmien Täyttymys. Jonna varmaan pyörtyisi Onnesta, josta virkoaisi entistä Onnellisempana kohti Adamin Keikkaa!

  kaijarissanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 179. Toivottavasti kerkiän viä! Mä saatan olla huono perusteleen mitään tälläsiä, eikä mulloo myöskää mitää koskettavaa Adampelastimunelämän -tarinaa, mut haluiaisin silti kovasti päästä tapaan herraa ihan henkilökohtasesti :) ! Vaikka en ookkaa enää mikää yhtä suuri Adam-fani mitä joskus olin, niin tykkään siitä ja sen musasta silti lujaa edelleen! Ja se etten oo niin suuri fani enää, johtuu varmaan siitä että oon ehkä vähä kasvanu niistä ajoista :D Mutta olis niin siistiä tavata Adam & jutella ihan face-to-face :) ! Tona päivänä on myös mun pikkusiskon synttärit, nii olishan se ny sillekki enemmän ku siistii nähdä sekä Adamin keikka että tavata herra ite ihan henkilökohtasesti ! Olisko ees ihan mahtava & ikimuistonen 16-synttäripäivä! :)) Emmä osaa tätä tän paremmin perustella, mut olisin vaan äärettömän ilonen jos voittasin :) !

  -Sanni :) (sanni.latvala@hotmail.com / sanni.latvala@gmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho, toi toinen maili tuli näköjään väärin, sanni.latvala.92@gmail.com on oikee :D

   Poista